diddy9709 Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Flower Boy Next Door / 이웃집 꽃미남 Страна: Южна Корея Известен още като: My Neighbor Flower Boy / The Pretty Boy Next Door Жанр: Романтика, Комедия Епизоди: 16 Канал: tvN Излъчване: от 7 януари 2013 до 26 февруари 2013 Каст: Park Shin Hye като Go Dok Mi Yoon Shi Yoon като Enrique Geum Kim Ji Hoon като Oh Jin Rok Kim Yoon Hye като първата любов на Enrique Mizuta Kouki Kim Seul Gi Park Se Young - гост Резюме: Романична комедия за Го Док Ми - затворено момиче, хванато от Енрике Гъм да шпионира съседа си. Енрике е добре изглеждащ креативен директор, който не може да се насити на футбола. Ще го гледаме като двойка с Го Док Ми, която на своя страна е градската Рапунцел - никога не излиза навън, но все пак има своя чар и успява да завърти главата на мъжете. С български субтитри: Онлайн с български субтитри: С руски субтитри: С английски субтитри + OST: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diddy9709 Posted December 4, 2012 Author Share Posted December 4, 2012 Вече си имаме teaser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didkapan Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Супер! Онзи ден гледах предстоящите сериали по tvN и изскочи този. Надявам се пак на нещо по-различно от корейския стандарт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuparowa Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Чакам го с нетърпение! Park Shin Hye ми е любимка, макар в целувките да е повече от скована, дано има подобрение Предпочитам да я гледам с Йонг Хуа обаче! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikte72 Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Oчаквам го с нетърпение! Крайно време е да погледаме чаровния Юн Ши Юн в нова драма. Справя се блестящо с всякакви роли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Чакам го с нетърпение! Park Shin Hye ми е любимка, макар в целувките да е повече от скована, дано има подобрение Предпочитам да я гледам с Йонг Хуа обаче! Скована? Направо си е издялана от дърво Но пък е адски чаровна. Искрено се надявам да е с дълга коса, защото с къса... Хм, явно пак ще се цъкли :i love this: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diddy9709 Posted December 5, 2012 Author Share Posted December 5, 2012 Ако трябва да съм честна, на мен въобще не ми е симпатична и не мога да си обясня защо. Не отричам, че е красива или таланлива, но просто не мога и не мога да я харесам Yoon Shi Yoon обаче е в списъка ми с любимци и нямам търпение отново да го видя на екран. Като знам какви бяха целувките в Me Too Flower с него, за Коледа ще си пожелая и тук да са такива И това на първата снимка сигурно се води за целувка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikte72 Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Официалнитe постери към Flower Boy Next Door: Малко коледни снимки от сладурите: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivon81 Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Само заради Yoon Shi Yoon ще хвърля око на сериалчето. Park Shin Hye в действителност не е лоша, но аз така и немога да я харесам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Нещo не съм голям фен на Шин Хье ама заради тази гама от мъже ще очаквам сериалчето с интерес с Kim Jung San Още Коледни снимки Участват в предаването “Taxi” in Hong Kong Също така двамата бяха и на МаМа наградите провели се в края на миналия месец И вече по форумите ги обявяват за двойка след тези авчета от видим разговор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rie Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Когато есента разбрах за този нов сериал, и че Юн Ши Юн ще е в главна роля, си казах, че веднага се връщам да гледам нещо корейско. Голям ентусиазъм ме обзе, докато не разбрах коя ще е в ролята на Тя. Няма да мога я издържа, нито преиграването й, нито номерата й пред камерата (изтръпвам от огромна част от женските образи в корейските сериали), но ще прегледам първите един-два епизода, защото разбрах, че един от моите любимци от агенция Amuse - японецът Коки Мизута ще участва също в сериала. Коки ще е в ролята на един от приятелите на героя на Юн Ши Юн - японец с фамилия Уатанабе. Гледайки трейлъра с тези анимации, които се разхождат на екран, розовите истории, не ми дават никакви надежди. Дори ме отблъскват. Юн Ши Юн го очаквам в китайския сериал Happy Noodle. Той, брашно, тигани... Радост за окото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuparowa Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Интересно, излиза, че тук повечето от вас не харесват Park Shin Hye. Аз пък точно заради нея го чакам с нетърпение. Харесвам и муцунките й, и кокоренето й... единствено не ми харесва, че глътва бастуна като рече някой да я целуне Ще кажеш, че от манастир излиза наистина. Много я е страх от антифенове, имаше една реклама с Kim Hyun Joong, в която той се доближава да я целуне, тя пак стои като дърво и коментара на Hyun Joong беше, че я било страх, че ще си спечели милион антифенове заради тая целувка, а пък той и казал, че няма чак толкова много фенове, скромен го раздаде Аз пък хич не харесвам тоя младеж Yoon Shi Yoon, поне от снимките ми е антипатичен, иначе не съм го гледала никъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabrusha Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 за мен и двамата са добро попадение много ми е интересно как ще се развие сериала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diddy9709 Posted December 17, 2012 Author Share Posted December 17, 2012 Не че не харесвам Park Shin Hye, напротив - много красива е, но просто не ми допада като актриса. В Heartstrings горе/долу добре се справи, но в You're Beautiful не ми хареса изобщо. И все пак, това е лично мнение, не може всички да мислим еднакво Още малко коледни снимки И от четенето на сценария (мисля, че са стари) Момичето със синята блуза не участваше ли с Шин Хье в Heartstrings? Или пак се припознах? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabrina1 Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Мацката, че си е дърво, дърво си е, обаче... Младежът има искра, сериалът ще се излъчва по кабеларката, може да пламне някой огън. А тази със синята блузка не е ли лошата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Хах, Шин Хье пак попадна на мъжки харем. Няма май друга такава късметлийка сред актрисите . Иначе аз никакви чувства не питая към нея - нито ме дразни, нито ми харесва. Като актриса не е нещо особено, но не бих оставила сериал заради това. То, ако гледах актьорското майсторство, да зарежа едно 50% от драмите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuparowa Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Момичето със синята блуза не участваше ли с Шин Хье в Heartstrings? Или пак се припознах? Мисля, че не е тя, онази беше супер кльощавичка и косицата й беше доста тънка, че ушите и се виждаха през нея като на елф. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Lee Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Този сериал го очаквам от доста време. Yoon Shi Yoon & Kim Ji Hoon са ми едни от любимите актьори и мисля, че ще се справят отлично. Нямам търпение да започне излъчването... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Мацката, че си е дърво, дърво си е, обаче... Младежът има искра, сериалът ще се излъчва по кабеларката, може да пламне някой огън. А тази със синята блузка не е ли лошата? Тази беше кльощавото детенце от "Струните", което се бореше за главната роля. Явно ще снимат заедно - отново Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Поздрави от Go Kyung Pyo Kim Ji-hoon (Park Shin-hye & Yoon Shi-yoon които играят около него) [ Park Shin-hye ( и преминващия Kim Ji-hoon ) И два много сладки тийзъра на Park Shin-hye и Yoon Shi-yoon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts