Jump to content

Recommended Posts

Ех,този Хари какви ги забърка. Започна тотално да ме разочарова.Толкова много му съчувствах ,защото заради алчността на големите пострада много.

 

Притеснява ме това което дават за Джонг У,дано да завъртят нещата сценаристите в последният епизод и да има хепиед за Су Йон и Джонг У.Това се е видяло,че Хари ще даде фира,но поне да не повлича и други с него..

 

Защо си мисля,че Ън Джу ще се залюби с приятелчето на Джонг У/полицайчето/.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това че съм за Хари, прави ли ме лош човек ? :D:(:unsure: Сериала ми допада, нямам търпение да пуснат и останалите епизоди :rolleyes:

Трябва да свърши с Happy End всички страдаха много

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това че съм за Хари, прави ли ме лош човек ? :D:(:unsure: Сериала ми допада, нямам търпение да пуснат и останалите епизоди :rolleyes:

Трябва да свърши с Happy End всички страдаха много

 

Ставаме две laugh.gif

Психиката на Хари е разбита още от когато беше малък. Отделиха го от майка му, държаха го затворен, кракът му беше в ужасно състояние.. Щеше да е странно, ако не си търси отмъщение. Още повече, че Су Йон го спаси от огъня, след това той спаси нея, грижи се за нея, обичаше я... И съответно очакваше тя да му отвърне със същото.

Но тук обаче се намеси омразният за Хари, Джонг У, който му отне момичето. Хари изпитваше омраза към Джонг У и баща му от много отдавна, а сега действията на Джонг У направо го подлудиха. Дори се изненадвам, че все още не го е убил.

 

А, само на мен ли приятелят на Джонг У започва да ми изглежда ужасно много подозрителен?! blink.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да се включа в дебатите! :) Ами по начало аз не трябва да гледам подобни сериали, защото съм с много слабо сърце и не ми понасят всичките ужасии, които сценаристите стовариха на главните на герои още в първите епизоди, но въпреки всичко любопитството ме караше да гледам и не съжалявам! 17 еп обаче щеше да ми докара инфаркт направо, тоя Хари тотално превъртя и затвърди негативното ми отношение към него! <_< Ще е супер тъпо, ако не успеят да разберат

 

 

кой е истинският психар, защото Хари остави един куп улики срещу себе си!

 

 

Силно се надявам на хубав край, Си Йон и Джонг У си го заслужават :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Не съм съгласна, че Джонг У е отнел Су Йон от Хари. По-скоро се случи обратното. След като я спаси Хари я заблуди, че никой не я търси, че никой няма да я иска обратно. Това бяха причините, поради които Су Йон тръгна с него. Сякаш не беше преживяла достатъчно, а след случилото щеше да е още по-трудно. Да не говорим за убийството на детектива като последица от искането на Хари да не се чувства самотен и в стремежа му да задържи Су Йон. Не споря, че му се случиха немислими за едно дете неща, но немислимо е според мен едно дете да извърши престъпление с толкова висока тежест. След като е обичал Су Йон и е искал да са заедно, нормално ли постъпи с нея като я обвини в убийството на всички, с които той се е саморазправил? Тук не намесвам майка му и първопричините за отмъщението му, а Су Йон - единствения човек, който беше останал с него и който се опитваше да задържи с повече манипулации, отколкото с искрени чувства. Дори да я е обичал, според мен постъпката му в 17-ти епизод беше изключително егоистична и низка. Показа не само, че не може и не желае да губи, но и че човещината в него вече я няма. Су Йон и Джонг У също преминаха през препятствия, но съумяха да запазят добрината си.

И да съчувствам и да не съчувствам на Хари истината е, че в трудните моменти истинската същност на човек излиза на повърхността. Не беше правилно това, което направи със Су Йон. Ако някога е изпитвал любов към нея, независимо от това, че избра Джонг У, трябваше да да я остави невредима.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав филм. Още съм до средата, защото нямам време за целия наведнъж, но филма определено е един от най-добрите.

Отдавна ми се гледаше хард драма, без преиграване и недомислици. Този път нещата са се получили доста добре.

Каста е подходящ, а Мики направо надминава себе си в тази роля. Хубавото в Джонг У е това, че не си губи чувството за хумор и не се вглъбява в емоциите си, а успява да се шегува и да се прави на олигофрен, въпреки, че въобще не му е смешно.

 

За сравнение, очакванията ми за Nice Guy бяха големи, но той беше провал отвсякъде. Докато I miss you направо се оказа уникален филм. Носталгията ми по old school истински драми е удовлетворена ;)

.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от случаите, в които не разбирам защо заслужава толкова хвалби един сериал.

Тук не ме грабва въобще историята, дори го гледам с превъртане. Предполагам, че ми идва твърде много мелодрамата. Съдейки по липсата на каквото и да е любопитство как ще свърши историята, не ми се нарежда сред запомнящите се.

Не отричам, че Сънг Хо и Мики се справят отлично, но Ън Хе е доста слаба в повечето моменти и не е убедителна.

П.С. На мен лично Nice Guy си ми харесва повече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Началната идея на драмата ми хареса,но ми се струва,че напоследък започнаха прекалено да разтягат действието. Някои неща не са ми особено ясни,но предполагам,че ще се изяснят по-нататък.Много харесвам Юн Ън Хье като актриса,но този път не ми се стори много убедителна. Мики се справя много добре и не го казвам ,защото съм пристрастна ,а защото има талант.Но този,който се представя най-добре според мен е Ю Сънг Хо. Идеално пресъздава чувствата на героя си.Най- симпатизирам на неговият герой-Хари.Не го оправдавам,но мисля,че колкото и да е лош и да се опита да изкара Су Йон виновна за постъпките си,той го прави от наранена мъжка гордост.Това не е за подценяване.Съдбата му също не е била лека,единствената подкрепа и опора ,която е имал ,е била Су Йон.И изведнъж губи всичко-любима и скъпоценен приятел,намира майка си,която смята за мъртва,но действителността е още по-жестока.

 

Колкото до убийствата му си мисля ,че е доста изобретателен.Той уби насилника на Су Йон и брат му и секретаря,това е неговият начин да докаже любовта си към нея.Вярно е ,че тази любов е доста обсебваща и манипулативна,но всеки човек е различен и има право да обича по свой начин.Сигурна съм,че накрая ще бъде наказан за постъпките си,Хари също го знае,но някъде дълбоко в себе си се чувства наистина предаден и търси отмъщение.Много мъчно ми беше за смъртта на детектива,но тогава ще приема,че Хари е бил наивно,малко и егоистично хлапе.

 

 

Честно казано,ако бях на мястото на Су Йон ,никога нямаше да простя на Джонг У.Това,което тя преживя не е по негова вина,но той избяга,това за мен е непростимо,дори и да е бил още дете и да се разкайва и да страда в продължение на години.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За пореден път ще се повторя,

че бащата на Джонг У е най-виновен за бедите ,които се случиха на всички ,само и единствено заради тези пукнали пари.Бива ли да е толкова алчен, да продаде собственото си дете ,това вече минава всякакви граници .Окото не му трепна,не се замисли изобщо за детето си,как ще се чувства,дали ще е нещастен,дали ще страда. :lol

Незная каква участ ще има Хари накрая,но ще бъда напълно удовлетворена ако Те Джун получи най-тежкото наказание. :lol: Не-може той да си играе със съдбите на хората,само и единствено заради алността си.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tрябва да има нещо в този Хари, щом като е харесван въпреки всичко което е правил и продължава да прави.

 

А майка му е не по-малко алчна от Хан Те Джун.

 

Както и да е, мисля си че сценаристите ще му дадат това, което заслужава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сънг Хо определено се справи много добре с ролята си, гледаш го и усещаш енегията му. Мисля че не съм единствена :D Имаше много коментари на хора, които гледат сериал заради него. Мики, няма какво да говоря за него, той продължава да надминава себе си. Тази обсебваща и страстна любов от страна и на двамата ми допада, и двамата са готови на всичко за любимата си, просто в един момент границата се пресича. Разбира се това което направи Хари не е правилно, но нали момичетата си падаме по лошите момчета и това ни привлича :rolleyes: . За всичко са виновни родителите, заради тяхната алчност си патят много хора. Нямам търпение да излезат и последните две серии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Замесен в убийството на Санг Дък, Санг Чол, детектива, секретаря на Хан Те Джун, почти уби Хонг Ми Ран и съм сигурен, че има нещо общо със смъртта на Мишел Ким. Да не забарвя промиването на мозъка на Су Йон 14 години.

 

 

Опреденено не е правилно това което прави. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

След като най-накрая изгледах 18 епизод мога да кажа едно "Какво става С Теб Хари?'' Уж той обичаше Зой но и погажда такива малки гадни номерца

а пък и Старичкият който беше баща на мъжът дето е втори баща на Су Йон(Така и не му научих името моля да ме извините) Хич не си поплюва само как разбра че Онези двамката лъжат когато ги разпитваха.Бях чела някъде че Джонг У е ''бил' отнел "' Су Йон от Хариhuh.gif...Всъщност по скоро Хари втълпи на наивното момиче (Демек Су Йон) че нейният любим я е изоставил и няма да се върне за нея..

Без коментар blink.gif Та много симпатизирам на актьора пресъздаващ ролята на Хари свалям му шапка !А за Мики да не говорим той ме изненадва с своите актьорски умения и е толкова лъчезаренrolleyes.gif Надявам се че след удължаването на драмата тя да завърши с Хепи Енд

Редактирано от acabaca
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не го оправдавам за извършеното, но и аз като Talenka най-симпатизирам на Хари.

Колкото до това дали е обичал Су Йон, според мен отговорът е "Да". По свой собствен си начин, но я обича.

 

Сънг Хо се справия повече от отлично с пресъздаването на този не особено лесен образ,

но и никога не съм се съмнявала в таланта му. Няма как, ще го чакаме да се завърне, още по-пораснал и с още интересни роли.

Мики също се справя добре и си личи, че с всяка следваща роля става още по-добър.

Ън Хье - имаше няколко момента, в които за мен не беше много убедителна,

но и персонажът й не го харесвам особено, но пък се радвам, че е поела тази по-различна роля.

Останалият каст няма какво да го коментирам, особено Сонг Ок Сук.

 

Няколко снимки от мен :)

 

43ac0c09496dd16a.jpg

8b9bf8a5db265ec5.jpg

 

 

bfbb8635db710952.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Всъщност май и аз симпатизирам най-много на Хари, въпреки че не го оправдавам за убийството. Но пък от една страна е обяснимо, като вземем напредвид обстоятелствата, в които е израснал и най-вече психическото му състояние. Да не забравяме и все пак на първо място кой беше виновникът всичко това да се случи на Су Йон.Да, от една страна Хари втълпи на Су Йон, че е изоставена, защото е била изнасилена и че никой е я търси, но от друга страна Джонг У наистина я изостави и то защото го хвана страх. По-късно да, осъзна грешката си и се опита да се поправи, но стореното - сторено. А Хари доста помогна на Су Йон, и както Dark_Angel каза - я обичаше по свой начин.

 

И, Dark_Angel, много благодаря за снимките..прекрасни са. Дано са от сцени от предстоящите епизоди :wub:

И извън сериала Ън Хе и Сънг Хо ще изглеждат добре като двойка, въпреки разликата в годините.

Също така искам да похваля актрисата, която играе майката на Хари! Толкова добре пресъздава този й образ и изглежда като истински! Браво!

Редактирано от acabaca
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Джонг У поне осъзна грешката си и промени целият си живот, докато както стана ясно от епизод 19-ти, на същата ранна възраст Хари е извършил друго престъпление с интересен мотив предвид развоя на събитията след това деяние.

Не отричам, че преживяната от него травма беше тежка, че живота с болногледачката е бил труден, че единственото, което го е крепяло е отмъщението, също смятам, че обичаше .., само че Зои, а не Су Йон - онази Зои, която беше изградил в съзнанието си, онази Зои, която никога не е срещала Джонг У, онази Зои, която той искаше и която никога нямаше да го изостави. Всичките му действия го доведоха до момента на лудостта, стигна до там, че се съюзи с Те Джун и въпреки страданието, което изпитваше към майка си я отритна, защото сякаш помисли, че тя не го иска и помни, а всъщност не успя да приеме, че не е добре психически. Във връзка с майка си показа защитната си стена, не поиска да го видят разтроен, макар да показа по-лошо емоционално състояние. Колкото до отмъщението, наскоро прочетох нещо, което напълно се вмества по темата - "Най-голямото отмъщение е да не се превърнеш във врага си", а Хари стремглаво се превръща в Те Джун и участта им ще е еднаква. Много правилни бяха думите на Джонг У към Хари, че се е оградил в собствения си затвор и в самотата.

На първо място виновниците да се случи всичко това бяха Те Джун и майката на Хари, изпълнени с алчност за пари. Аз мисля, че Те Джун започна първи, а майката на Хари като всяка друга майка би защитила детето си. Тук постъпката спрямо Джонг У беше грешна, но предизвикана от опасността за сина и. Ето, че всичко което се случи е система от действия и бездействия, които впоследствие се пренесоха върху невинните - децата, които от своя страна направиха избори и грешки. Може да съчувствам на Хари, но не и без резерви най-вече за това какво направи като дете и обвиненията на Су Йон в убийство, също както не съм оправдала детето Джонг У за бягството. Грешки, избори, оправдания, съчувствие, омраза, човешки същества сме, неминуемо ще има моменти на сблъсък с тях, като всеки прави субективна преценка, затова сме различни, затова и не мога да сравнявам по тежест действията на Джонг и Хари.

Относно другите персонажи искам да вмъкна, че оставиха дъщерята на детектива в сянка. Би се получила добра история с нея. Леко лицемерно ми е отношението на майката на Су Йон към нея, изобщо никаква загриженост, сякаш не живеят заедно. От самото начало това ми направи впечатление, но чак сега се сетих да го напиша. Накрая поне да ги съберат с полицая :lol:

 

 

Редактирано от acabaca
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 20 еп dry.gif

 

Най-после се помирисват последните метри преди финала :lol:. В тоя епизод най-сетне се вижда кой ще "убие" Джонг У, пистолета си е в ръцете на Хари. Останалото си е ревност и омраза. Вижда се и истинското лице на Те Джун, в крайна сметка никога не е бил и никога няма да бъде баща :blink:. Едва ли не той ще натисне спусъка, когато Хари действа. Как може собствения ти баща да подаде оръжието на палача ти... Корейците наистина много обичат да приключват мелодрамите, там, където са ги започнали. В случая това е складът, а тримата ни многострадалци отново са там. Хари отново е с кървящ крак (но този път той държи пистолета), Су Йон е заложничка (леле, ролята й не се е променила въобще), а Джонг У този път няма да бяга, защото има да изкупува грехове. Виновникът за втория сблъсък отново Те Джун, а мотива - ами, че и той самия не е на ясно, пък какво остава за нас :lol:. Сега остава да видим дали докторите ще спасят Джонг У или ще го убият. А нашата мома ще си чака сватбата, която й обеща при следващия сняг или нещо подобно (ако правилно го разбрах). Надявам се поне да изложат най-после какви бяха мотивите на Те Джун за целия театър от първия до последния епизод (освен парите).

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам някакво усещане за Джонг У и Те Джун

 

 

Възможно ли е да не му е син? Няколко пъти намекнаха за това на кого прилича Джонг У, а понеже не знаем каква е била майката и видно от презряното и студено отношение на Те Джун, се замислям за това. Но идва следващия въпрос, ако Те Джун не е бащата, кой ще е?

Сега като го написах видях колко нелогично звучи :lol: Няма да се изненадам от нищо обаче. Ако зад отношението на Те Джун не стои друго освен алчността ще е още по-жестоко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове


Ън Хе и Мики правят специален подарък на персонала на драмата "Липсваш ми" .
На 16-ти, представител на драмата е заявил, че Park Yoochun и Yoon Eun Hae са решили да подарят на всички членове на персонала пътуване в чужбина по повод края на драмата на 17-ти. Те са работили с този екип през последните четири месеца от края на октомври, и са решили да покажат своята благодарност на членовете на персонала, имайки се предвид и студените климатични условия в които беше снимана драмата през повечето време. Двамата ще плащат за пътните разходи, а друга част ще бъде покрита от продуцентската компания.
Въпреки, че е нормално за персонала и актьорите в драмата, която е имала висок рейтинг и е снимана за дълъг период от време, да получат този подарък не е сигурно за главните актьори дали ще могат да се отправят на почивка поради претоварените си графици.
Персоналът на драмата ще почива в Тайланд в продължение на пет дни от 20-ти или 21-ви след приключването на снимките на 17-ти. Представителя на драмата също така заявява: "Графикът на снимките беше изключително екстремен но атмосферата беше страхотна", и "Ние сме много благодарни на актьорите, които работиха усърдно до края, и стигнахме до успешното приключване благодарение на тях. "

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наминавам да кажа едно мазно, доволно "Мърррррррррррррр"

 

След няколко седмици почивка подир първите, ударно бруталяшки 4 епизода, нататък гледах без никакъв проблем, макар и със свито сърце какво още ще им причинят на завалийчетата. За щастие най-гадното беше вече минало и нататък ставаше все по-добре.

От друга страна така децата имаха възможност да блеснат по-добре и о, как блеснаха!!! Невероятна игра на малката сладурана, изключително чаровен Йо Чин Гу, а за Ю Сънг Хо направо нямам думи. Далеч задминават, при това със завидна лекота, един билюк каки, батковци, че защо не и лели и чичовци от бранша. Тия три деца спокойно можеха да изнесат сериала на гърба си, дори ако не бяха останалите членове на този наистина стабилен актьорски състав. Единственото слабо звено се явяваше Ън Хье, може би отчасти поради непривичната роля и визията, с която така и не успях да я приема. По мое мнение не й ходи особено. Но пък си видя, че дава всичко от себе си.

Мики, който дръпна много стабилно през последната година-две, определено се справи много добре. Има още какво да се желае, но много се радвам, че вече освен момчешки чар, може да ни радва и с игра. Много му се радвах на яко нелепия прякор. :lol:

Мамчето/Любимата - ех, тази жена няма слаба роля! :))) Винаги я гледам с удоволствие.

Бащата, А Ръм, мащехата, майката на Хари - всеки с доволен дял от общата картина и много подходящ фон за историята.

Женичката-детектив - симпатична скица и той, личи си колко са се забавлявали с Мики. :)))

Детектив Ким - още един опитен ветеран, който винаги е радост за окото. За кратко се разписа, но качествено.

Изтървах ли някого? Както и да е. Важното ми беше да си кажа за децата - за мен беше удоволствие да им се насладя. Историята имаше някои дребни кусури, личеше, че наблягат повече на актьорската игра, но с такъв екип как да ги вини човек сценаристите? :lol:

 

 

И под сурдинка да споделя, че това е най-якото предложение за брак и най-страхотната сватба, които съм виждала досега в корейски сериал - изчистено, семпло, без шоу и чалъми, без финтифлюшки - просто двама влюбени, на които нищо повече не им е нужно. Допълнителният епизод от типа "happily ever after" определено ми хареса. Засегнаха много интересни теми и човек наистина има за какво да се замисли: семейството не винаги са роднините; човекът е човек, защото често греши, но винаги има шанс за прошка, за ново начало; твоето страдание може до един момент да е причина, но не и оправдание да караш другите да страдат; не е нужно да забравяш, но може да започнеш отначало.... Изобщо ако още някой не е разбрал - страхотен сериал. :))) Като ми утихнат емоциите и се сетя още нещо, може да пиша пак.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...