Jump to content

Recommended Posts

 

В 15-та се опитаха да ни втълпят, че Хан Те Джун е първоначалният виновник за всичко, но е възможно много от нещата да ги е извършил не заради парите, а за да предпази сина си от нещо или някого, вероятно от майката на Джонг У, ако и тя е врътнала като сестра си.

Дотук аз пък разбрах, че Джонг У и Хари се явяват първи братовчеди - деца на две сестри, ама нищо не е последно, де...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В 15 наистина го направиха да изглежда все едно са братовчеди, но тогава защо мащехата така се изплаши като видя Джонг У :lol: Леля му така е врътнала, че едва ли може да му каже кой знае какво. Освен това се съмнявам Те Джун да защитава сина си. Каква защита е да му причини всичко това? Истината е, че единствените жертви са Су Йон и Джонг У. Не мога да кажа, че Хари е жертва, защото не беше дорасъл, а вече беше тръгнал по пътя на отмъщението. Тайните относно семейните връзки продължават да се заплитат. В реалност е много мътна историята за това кой на кой какъв е :blink: От края на тоя епизод забъркаха и ревността като фактор, което ще накара Хари да бъде още по-жесток. Нищо чудно да видим повторението на историята между Те Джун и "двете сестри". Друго интересно е при условие, че Те Джун получава цялата компания и всички пари, освен онази проклета чанта: Защо толкова ожесточено ги искаше тези пари и да контролира Хари и майка му?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хари и Джонг У според мен са чичо и племенник.1 ми версия е ,че Хари и бащата на Джонг У са братя.Бащата на Джонг У представя майката на Хари за сестра на майката на Джонг У за да може по някакъв начин да не заподозрат,че е при него и така да не я намери Хари.

 

 

 

И на мен ми мина през ума, че само я представя за леля на Джонг У, за да оправдае присъствието й в къщата си. Но тогава защо говореха колко много Джонг У прилича на нея? Освен това не иска да я скрие от Хари, напротив, каза, че е разбрал, че Хари е убил човек и иска тя да е в къщата му за да бъде Хари предпазлив и да не посяга на семейството му, един вид тя е негов заложник, защита срещу Хари.

Има и вариант и вълка сит и агнето цяло - Хари и бащата на Джонг У са братя, а Хан Те Джун и баща му са били женени за две сестри- майките на Джонг У и Хари :))))))))))

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Останах с впечатление, че и забива нож в гърба и така свършва епизода-15, не знам може и да ми се привижда.

 

 

Изгледах и 15-ти епизод и мога да кажа със сигурност - спокойно нож нямаше, засега :) Вероятно си се заблудил/а мислейки, че Хари държи нож, когато даваха ръката на Су Йон, държаща флашката...

 

Аз продължавам да мисля, че Хари или ще умре или ще отиде в затвора, а Су Йон и Джонг У ще останат живи и заедно на финала. Знам, че в първите серии дадоха сцени от бъдещето, в които Хари плачеше над нечии женски труп, Джонг У и Су Йон бягаха заедно от полицията, а Джонг У сякаш се самоуби в склада, но изобщо не вярвам това да е финала на сериала. Корейците не биха прецакали сериала давайки сцени от финала още в началото. Обикновено финалите на драмите им са много силни, въздействащи, поучителни и т.н. няма начин да убият тръпката в зрителя издавайки най-силния си коз. Може да има такива или подобни сцени към края, но не по този начин ще завършат нещата, убедена съм, че ни очакват изненади. ;)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се радвам,че драмата "Липсваш ми" е взела 6 награди:като 2 от тях за Yoon Eun Hye/Юн Ън Хье/


Missing You drama cast won six top awards at the MBC Drama Awards 2012. Yoon Eun Hye led with two awards through Hallyu Star Awards and Most Popular Actress.

Park Yuchun was awarded with Best Male Excellence Award for Mini Series Drama category while Jun Kwang Ryul was Best Male Golden Actor through his role as Detective Kim

Both child actors Yeo Jing Goo and Kim So Hyun who played Han Jung Woo and Lee Soo Yeon won Best Child Actors Male and Female respectively. They also acted in The Moon Embracing The Sun

Awards Listing for Missing You drama :

1.Yeo Jin Goo won Best Male Child Actress Award
2.Kim So Hyun won Best Female Child Actress Award
3.Jun Kwang Ryul won Best Male Golden Actor Award
4.Yoon Eun Hye won Most Popular Actress Award
5.Yoon Eun Hye won Best Hallyu Star Award
6.Park Yuchun won Best Male Excellence Award for Mini Series Category

 

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам за лекия офф-топик, но не можах да се въздържа laugh.gif



Сонг Ок Сук се представя като любовта на Мики, ухилих се до ушите като го чух laugh.gif Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Играта на Хари най-после излезе наяве. Какъв шок, оказа се, че въобще не е обичал Су Йон, като всичко друго в живота му и тя е била просто инструмент за отмъщението му. Жалко е, че отново тя и Джонг У ще оберат пешкира. Планът му е невероятен, ако съучастника му не се разприказва всичко отива към онзи мил склад, с много "скъпи" спомени и за двамата. Много ме изкефи записа на лаптопа, без никакво колебание и сервира, че ще бъде обвинена в убийството на 3, като последния тепърва ще го ликвидира. Мисля, че отношението на майка му, в 16 епизод, уби и последната човещина в Хари. Чисто за малко да изкара Су Йон виновна и за смъртта на детектива. Как само и заяви, че тя му е казала, че иска всички, които са я наранили да умрат и хоп нали той е готов на всичко за нея взе, че уби детектива :blink:.

Джонг У още, когато като дете напусна къщата, вече не признаваше Те Джун като част от семейството му. Много мила беше сцената, когато прегръщате Су Йон и майка й. Въпросът със семейните връзки остава мътна индия. Джонг У: "Това е леля ми, която не ми е леля. Но странно много прилича на мен." А физиономията на Су Йон беше уникална :o, моята още повече като чух първото изречение :huh:

Въпросите за следващия епизод са: Защо Джонг У подаде телефона си на приятеля си?, Ще разберем ли най-после кой на кой какъв е?!, Дали Су Йон няма да изостави Джонг У този път?

Единственото, което ме разочарова е, че Су Йон колкото и да обича Джонг У, в крайна сметка вярваше повече на Хари. Ако и сега продължи с наивността си наистина ще ги вкара в гроба с Джонг У.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И последната човещинка в Хари умря, а с това и всички мой надежди със Зои да са заедно накрая. Жалко, повече ми допадаха като двойка. Колкото и лош да е Хари, винаги ми става жал за него. Още повече сега това с майка му.. от една страна го съжалявам, но от друга не мога да приема постъпката му спрямо детектива, още повече, че тогава беше дете.

Единственото, което не можах да разбера е - защо са я сложили тази охрана пред дома на Хан Те Джун, като всеки влиза и излиза, когато си поиска?! laugh.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Nagisa

Мисля, че грешиш- обичаше я , но след като разбра,че не може да я има, както беше споменал, няма да я има и друг.

Да не забравяме и чистачката, която разказа, за потропването, подобно на токчета, а Джонг У, се сети за бастуна, от там , може би ще се тръгне да доказва невинноста на Су Йон.

 

diddy9709

За каква човещина иде реч, той от самото начало е знаел ,че майка му е виновна за Су Йон и си е абсолютно един егоист и луд за връзване изначално, дори не отчита и факта, кой го спаси в пожара.Само лудостта му, може да оправдае серийните убийства. и това би бил най-добрият край, да го видим с усмирителна риза, но едва ли.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отностно роднинските връзки:

 

Хари и Джонг У наистина са чичо и племенник, защото в еп.1 майката на Хари казва, че е родила син на председателя (дядото на Джонг У)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, и аз мисля, че Те Джун и малкото леке

 

са братя. От една страна ако са баща и син, това не е проблем за Те Джун, защото винаги може да го припознае и кат негов настойник да се разпорежда с парите. От друга страна е традицията децата от едно поколение да се кръщават с една обща сричка в имената. И те така...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове


Наскоро Мики разкри, че са в много близки отношения с актьора Oh Jung Sae.
На 6 Януари, Мики демонстрира невероятна химия с О Юнг Сe в интервю с японските медии, когато заяви: "Мога да кажа с увереност, че О Юнг Сe и аз сме в един отбор и той ми допада толкова много, че винаги съм усмихнат дори само да го гледам, и ние се разбираме помежду си само с поглед. "
Мики добавя: "Аз правя най-много гафове, когато снимаме заедно с него, и това е, защото ние винаги избухваме в смях. Много ми харесва да работя с него. Той е толкова голям актьор и е силна личност, така че той е старши. Аз имам много да се уча от него. Прибавям и факта, че той се грижи за мен много добре. Когато си изпращаме съобщения аз се обръщам към него с: "жена ми".
В скорошно интервю, О Юнг Сe похвали Yoochun като каза: "Той е актьор, който аз чувствам като приятел за цял живот и като по-малък брат.Имам усещането че сме приятели повече от десет години." Ние нямаме разграничителна линия помежду си и се държим по един и същи начин независимо дали снимаме пред камера или не. Мики е страхотен актьор, той е скромен и възпитан".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да се изкажа за тез роднински връзки,

според мен майката на Хари и майката на Джонг У са сестри, но внимание, едната сестра (майката на Джонг У) има връзка/сватба с Хан Те Джун, а другата (майката на Хари) е била с бащата на Хан Те Джун. Две сестри + баща и син (сестра+баща<3 и сестра+син<3). По тая логика Хари и Джонг У са хем чичо и племенник, по бащина линия, хем братовчеди по майчина. Ето и отговора на това защо Джонг У и майката на Хари си приличат.

 

Толкова уверено говоря, че сега ще е много забавно някой да заяви нещо напълно различно от моето мнение :D

 

Сериала е страхотен!!! Много ми харесва, има много комедийни моменти, но драмата преобладава и мистерия има и въобще, това е един страшно интригуващ сериал. Горещо го препоръчвам на всички!

п.с. Ън Хье е мнооооооого хубава с накъдрена косичка, а на Мики първоначалната прическа повече ми допадаше от сегашната.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...