Jump to content

Recommended Posts

А аз само плахо да попитам - само на мен ли ми се струва, че актрисата, играеща Су Йон изглежда доста по-възрастна, спрямо момчетата? :unsure:

 

Така си е, но пък е красавица тя, ее, а пък и с тези поизветлени коси грабва окото! Мъжката част ще е доволна да я гледа, да си призная, и аз съм доволна. :lol:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не само изглежда, тя си е по-възрастна от тях. От единия почти 10 години. ;)

Да, де, това ясно, но в сериала много й личи, а не би трябвало, дори с идеята да изглежда състарена, понеже е много изстрадала, което се постига с грим, не с годинки. ;)

(Не ме бийте, ама онази, дето играе Ън Джу е по-хубава. Да не говорим, че има и други, много по-красиви актриси. <_< )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шести епизод беше много емоционален. Всички актьори бяха повече от прекрасни и се раздадоха напълно. Не си спомням кога за последно с такова нетърпение съм чакала сериал, който в момента се снима!

Сонг Ок Сук беше несравнима, докато крещеше, че Су Йон не и липсва. Сама себе си убеждаваше в противното.. Мики с неговите тъжни очи и стичащи се сълзи и изразителен глас, израства след всеки епизод. Ън Хье в момента след като видя долния нещастник беше изключителна и се убедих, че е правилният избор за ролята на Су Йон. Да си призная, тя е една от любимите ми актриси и въпреки това когато разбрах, че ще участва в този сериал подходих с леки резерви. Но след като изгледах епизода смятам, че това ще е най-силната и роля, а и това е първият драматичен сериал, в който участва. Изглежда по-възрастна от момчетата, няма перфектни черти, но винаги грабва с излъчването си - чаровна е, естествена и няма чувство, което да не може да пресъздаде. Мисля, че Су Йон е по-голяма от Хьон Джунг, а с Джонг У са на една възраст.

Очевидно Су Йон

 

си спомня всичко и вероятно може да започне да си отмъщава. Наистина няма да се изненадам, ако има участие в смъртта на лелята, предвид това как уби изнасилвача, защото това беше тя пред вратата му.

Знаете ли какво имаше в кутията под вестника? На мен ми заприлича на хладилна чанта :lol:

Срещата им с Джонг У беше тъжна и очаквана, но не мисля,че ще признае коя е. Дъпго още ще продължи да се крие зад новото си лице и забравени спомени.

 

В този епизод малко съжалих Хьон Джунг. Няма да го оправдая за всичко, което направи, защото от моята гледна точка е непростимо, но постъпва добре със Су Йон, подкрепя я, осигури и живот, който едва ли би имала, ако беше останала със семейството си и все пак, живот основан върху лъжа, заблуда и страх някой ден да не си тръгне, ако разбере истината. Много от случилото се към този момент нямаше да стане, ако не я беше задържал при себе си, ако не и беше натрапил, че е изоставена и никой не я иска. Правилно си мислих, че е имало някой в стаята в нощта на убийството и изглежда този някой се е скрил в помещението зад уголемената снимка. Не вярвам обаче да е Су Йон. Изражението и, докато с Хьон Джунг лежаха и той заговори за лелята ми подсказа, че не са се разбирали през времето, в което са живяли заедно. Има някаква мистерия.

Мистериозна ми се стори и жената, която почиства полицейското управление. На няколко пъти я видях да наблюдава Джонг У, а след този епизод си мисля, че ще е включена по някакъв начин в следващите епизоди. Може тя да е майката на Хьон Джунг.

Интересно ми беше и това, че бащата на Джонг У си има ново доверено лице. Трябва да се е случило нещо в отношенията им със секретаря и да е загубил доверието си в него. Сигурно причината е в парите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз само плахо да попитам - само на мен ли ми се струва, че актрисата, играеща Су Йон изглежда доста по-възрастна, спрямо момчетата? :unsure:

 

Особено при Хьон Джунг много си личи разликата. Той ми изглежда до нея съвсем хлапе и с това бастунче и маниери ме разсмива, едва ли само мен. Но както и да е, не са ме питали, иначе щях да им кажа :lol:

 

И шести епизод ми хареса. Успяват да задържат вниманието ми, макар че има леки пропадания сценария, но пък емоциите ги замаскирват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И въпреки разликата, на мен ми харесват като двойка.. сладки са ми заедно. Друг е въпросът, че симпатиите ми към героят на Сънг Хо се изпариха laugh.gif

А аз всъщност си мисля, че Хан Те Джун е замесен или поне има пръст в смъртта на лелята. Не изключвам и варианта майката на Хьонг Джун да не е мъртва и тя да е замесена в това... нямам търпение да разбера вече

laugh.gif
Всъщност, отдавна не ми се беше случвало с такова нетърпение да чакам епизодите на някой сериал и да ми е толкова интересно.

и едно видео от мен^^ /аз лично си го харесвам laugh.gif /

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, то момчето е с 9 години по-малко от Ън Хье - остава да не му проличи... :)

 

Е, разбира се, че е по-малък, ама има вид на дете във фрак. Дразни, когато биват подбирани актьори, при които се получава голямо разминаване с възрастта на героите и "дарбите" им съответно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо да благодаря за светкавичния превод на diddy9709 и mrnkaloto! Благодарение на вас можем да гледаме този сериал буквално веднага след излъчването му. Златни сте! Сериала току що е излязъл в сряда и четвъртък и веднага е с превод! Браво! При толкова изгледани сериали за първи път гледам такъв, който излиза в момента, но не можах да се стърпя и не защото любимецът Мики играе, а заради хубавите коментари по-горе, които не са никак малко. Наистина се очертава голяма драма и тук там вече си поплаках но все пак драмата е корейска и те са царе в този жанр.

Каста наистина е отличен. Като начало да изразя мнението си към по-възрастните от уважение: Jeon Kwang-Leol и в положителни и в отрицателни роли винаги е изразявал един одухотворен образ достоен за уважение, но тук ролята му е много силна, положителна и категорична. Song Ok-Suk и Cha Hwa-Yeon чудесни актриси играещи и изглеждащи прекрасно.

Малките: Kim So-Hyun тази година малкото съкровище е рекордьор в драмите цели 5 и за втори път тази година с Мики. Тя е съвършена във всяко едно отношение и я очаква тепърва блестяща кариера. Yeo Jin-Ku гледала съм го тук там за малко(ролите са му били по-малки) но тук се справя много добре. Сцената в началото на 4 серия със залепените гръбчета на Су Йонг и Джунг У, редейки таблицата на обратно беше най-прекрасната сцена която някога съм гледала - толкова красива и романтична.

В края на четвърта серия съм и тепърва започва играта на Мики и на Ън Хье така че коментарите за големите и за самия сюжет по нататък, но драмата определено ще си заслужава!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и едно видео от мен^^ /аз лично си го харесвам laugh.gif

...

 

Харесва ми! На фона на Avicii се е получило много добре ♥. Аз съм голям почитател на такива клипове и имам няколко любими канала, които с удоволствие следя :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се наредя и аз сред зрителите на сериала. Изгледах 6-те серии накуп и сега започва мъчителното чакане на следващата доза. ;)

Сериала ми харесва много, въпреки драматичните моменти и сълзи не ми действа подтискащо. Интересен сюжет, бързо действие, много драма, любов, крими мистерия, перфектни актъори- абе точно по мой вкус. :D

 

Отново забъркаха някаква семейна каша с объркани роднински връзки, престъпления и много пари. Доколкото разбрах Хъон Джунг е чичо на Джунг У, брат на неговия баща. А "лелята" не му е никаква леля. Освен това от малък е на нож с нея и мисля, че най-накрая се е оттървал от нея и я е убил. Изобщо ми се вижда подходящ за убиец, Вродено му е така да се каже ,още от малък си е такъв- оттърва се от детектива без да му мигне окото. Мисля и че той нападна изнасилвача и вероятно го е убил- първо защото има мотива да отмъсти за мацката и второ защото има възможността, следейки всяка нейна стъпка да разбере за разговора и с него и че той я очаква в дома си. Иначе и аз смятам, че майка му е жива. А Су Йон със сигурност помни всичко и позна както Джунг У така и изнасилвача си веднага. Просто е оставила зад гърба си миналото и всичко случило се в него, както и всички хора от миналото и не желае да си спомня и мисли за тях, защото това и носи само болка.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах резерви за Ън Хье, казах си още когато писах за предстоящия сериал. Още имам, но май успя да почувства ролята, в 6-ти епизод и аз я усетих.

 

Сцената, как трепереше от страх и ужас в колата, беше доста силна.

 

Дано не е само на моменти..Имах очаквания, за Мики, факт. Обаче той се справя доста по-добре, от колкото мислех. Не е лесна ролята му, и това да "догони"

с игра младият Джoнг У, но мисля, че това превъплъщение много ще му помогне, и занапред в живота, и за развитието му като актьор.

След като видях и второстепенният избор на каст, се зарадвах повече. Сънг Хо е много талантливо дете и безумно му се радвам, от ехидната усмивка на

Хьонг Джун до сериозните му притеснения, видими в изражението. Въпреки, че е видимо по-малък. На мен, лично ми допада, че е отличително по-млад. А, и

Су Йон е по-голяма от Хьон Джунг, знаем го от първата им среща.

 

Нямах очаквания за този плот, чисто като жанр и двойка (като колаборация), но съм изненадана и въпреки някои пропуски, виждам потенциал. Драмата е и ще е

силна на драматизъм, и класическа на рев и сътресения, точно за емоционалното ми състояние. Всяко потиснато състояние на героите го “преживявам” и аз като зрител, всяка усмивка и трепет, също, и затова си мисля, че всеки чувствителен човек ще е доволен. Дано само емоционално не съсипят нас и истинските актьори...

Надявам се, сценариста да редува лошото с хубавото, за по-лесно отсяване на понятието “нужно щастие” между болката и сълзите...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледа се на един дъх и тръпнеш в очакване за следващия епизод. И ооо Мики как се разпяваше в караокето в първата му поява все едно го видях крещящ и пеещ както по концертите му пълен с енергия и позитивизъм. Действително много е израснал като актьор от преди 5-6 месеца. В повечето време доста самоуверен и здраво стъпил на земята и на моменти с неговия прочувствен и изпълнен със страдание влажен поглед. Ън Хье (в ролята) изстрадала и в повечето време уплашена като зайче също се справя отлично. Със сигурност си спомня всичко то такива преживявания няма как да се забравят дори с истинска вълшебна пръчица, но таи всичко дълбоко в себе си до момента в който ще изригне като вулкан. Определено ще става все по-напрегнат и заплетен сюжета и ни остава само да чакаме до идните сряда и четвъртък!

etid7c.jpg

Yoochun “Missing You” Галерия:

3535lzt.jpg

 

2nimyjm.jpg

fwsqjo.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото ми правеше много голямо впечатление, как си личи разликата във възрастта й с Хьон Джунг, след някоя и друга минута им свикнах. Сега даже взеха да ми харесват, разбира се, момчето доста ме дразни с някои егоистични постъпки - още от малък му хвърлих леко "лош" поглед.

 

Мисля, че каста си е изиграл ролята. Търсили са известни артисти. Все пак Мики и Ън Хе имат бая почитатели. Надявам се играта да позаличи годинките и да не прави впечатление в бъдеще.... дай Боже!

 

За сметка на това сериалът засега е страхотен, грабва те и те кара да чакаш с нетърпение за още и още. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много, много ми хареса седми епизод. Очаквах точно тази сюжетна линия и поведенческо развитие у Су Йон.

Стремежа и да предизвиква Джонг У и да наблюдава бурята от емоции, изписани на лицето му според мен е нормален предвид това, че през цялото време Су Йон е съществувала с представата, че е била изоставена и Джонг У е предпочел да избяга, за да се спаси пред това да остане с нея. Не случайно няколко пъти го попита каква е била причината да се разделят с приятелката си след като толкова я е обичал. Неведнъж в думите си наблегна именно на "бягството". Бори се със себе си, иска да разбере какво се е случило, но едновременно с това се страхува, че истината може да я нарани много повече от това, което всъщност знае. Хари е непрекъснато до нея и следи всички стъпки, които прави. За да я задържи до себе си дори прибегна до предложение за женитба. Не спира да я манипулира с думите и действията си. Неговата така наречена любов е единственото, за което може да се хване, за нея също е спасение и убежище. Веднъж обаче разбере ли какво и е било вменявано толкова дълго време, балонът ще се спука и ще се сблъска с реалността и ще види грозното лице на Хари. Желанието и за възмездие ще се засили повече и ще се почувства предадена и разочарована, когато открие, че за периода, през който е липсвала, майка и е отглеждала Ън Джу и Джонг У като свои деца и е привързана към тях. Много ще им е трудно и на двете. Мисля, че майката няма надежда дъщеря и да е жива. Макар да не е видяла трупа не иска да си дава напразни надежди и живее като избягва да си спомня за нея. Тази жена според мен е героиня, преглътнала е чувствата си, не е забравила майчинските си инстинкти и е дала любовта и грижите, предназначени за Су Йон на други две самотни деца. Аз не знам дали дъщерята на детектива все още е влюбена в Джонг У, защото ако е така, при новото положение ще трябва да се бори не с призрак, а със съвсем реален човек, което може да доведе до проблем, но си мисля, че той ще е породен от опит да защити Джонг У от "непознатата" Су Йон.

Освен това, от погледа на Су Йон, когато за пръв път чу новината за убийството на изнасилвача съдя, че

 

наистна може тя да го е убила. Изобщо не трепна!

За да не прибързвам в заключенията, все пак може да излезе нещо друго - неслучайно толкова често ни показваха обувките на Хари. Сигурно има замисъл той да е убиецът и това да се установи въз основа отпечатъкът от подметка, оставен на пода в къщата на изнасилвача.

Оказах се права и за това, че в кашона под вестника е имало хладилна чанта сигурно със съдържание на лед щом ограните на престъпника са били измръзнали. Много странен избор и начин да убиеш някого. Замръзването, задушаването и изгарянето причиняват силна болка и страдание на жертвата, което навежда на личен мотив. Въпросът е мотивът на кого е бил водещ в този случай?

Президента изглеждаше заинтересован. Интерес буди и помощницата в полицията. Сигурна съм, че ще има някаква изненада около нея. Втората майка и сестара на Джонг У са ми страшно противни. Не разбрах накрая дрехи на Зои ли бяха изложили на витрината на магазина си?

 

Много добър епизод. През цялото време се усещаше напрежение най-вече заради Су Йон и предприетите от нея действия за подлудяването на Джонг У. Опита да внесе съмнения в изградента му версия, но не се получи напълно, за което "браво" на Джонг У за силата и постоянството му. Затвърдих представата си за манипулативната личност на Хари и силно се надявам да не му се размине за постъпките му спрямо Су Йон. На моменти го съжалявам, защото е бил самотен и с насадена омраза към Джонг У, но не мога да оправдая способите, с които си послужи, за да задържи Су Йон. Не отричам любовта му, вижда се че има чувства към нея. Понякога обаче се питам дали са напълно искрени или са друго средство, с което иска да разполага. Битката, която трябва да води и която бих подкрепила е с президента.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала е много ,много хубав,няма да съжалявате,ако го гледате.Аз лично отдавна не бях гледала такъв сериал,има от всичко в него,но най-вече драма.Сценария е интересен.Малките играха много добре в първите серии,чак не ми се искаше да се появяват новите актьори.Особенно след като прочетох коментарите ви за разликата във възраста,наистина много им личи и това дразни.А и единственото нещо,което не ми харесва е,актрисата,която играе Су Йон,според мен не е подходяща за тази роля,не че играе зле,но има по-добри от нея и с по-голяма прилика с малката Су Йон,но вече и свикнах :rolleyes: Мики ми харесва,гледам го в четвърти сериал,не е красавец,но има невероятно излъчване и определено израства като актьор с всяка нова роля(и като певец го харесвам,даже цялата група).7-ма серия се разви мн.добре,но ми се струва,че едва сега започва голямата драма.Струва ми се,че

Су Йон е убила изнасилвача си ,Джонг У вече започна да разследва и ще разбере,че тя е убиицата и това ще разкъса сърцето му,защото няма как да си прости и да преглътне болката от единствената си фатална грешка,че избяга сам и я изостави,а това плюс изнасилването преобърна живота и и я направи друг човек.Накрая той ,за да изкупи вината си сигурно ще признае себе си за убиеца,за да я предпази нея и да изкупи греха си и накрая ще се самоубие.

 

Жалко мн. хубава двойка бяха като малки и неповторима любов можеха да имат,но....колко много струва всяка грешка! Това са само предположенията ми,всъщност много ми се иска отново да са заедно и да са щастливи,но в корейските филми това рядко се случва.А самия факт ,че предполагам какво ще се случи ознчава,че сериала е добър и след като изгледаш серията продължаваш да си мислиш за него.Е ще чакаме с нетърпение 8-ма серия.

Благодаря за превода,бъдете благословени!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ух, става все по-интересно и по-интересно.

Ън Хе ми става все по-симпатична, а относно двойките - и двете ми харесват по равно. Отчасти разбирам колко отчаян е Хьонг Джун и колко силно се нуждае от Су Йон.. но пък от друга страна, не приемам егоистичните му постъпки и как ограничава свободата на Су Йон, и в същото време я манипулира.

Имах известни предположения, но не мислех, че

тя наистина е била убийцата.

Явно болката и гневът от втълпената й мисъл, че е изоставена са си казали думата. Честно казано ми харесва промяната й, така не е страхливото момиче, което търпеше насилието от миналото, сега е нейният ред да си отмъщава.

Вижда се, че все още има чувства към Джонг У, но гордостта й и огорчението са прекалено големи, за да се разкрие. Също така се крие зад лъжливото твърдение, че не помни нищо и не знае кой е Джонг У.

Колкото до него.. обичам двойката Джонг У и партньорът му с дългата коса, толкова са забавни заедно laugh.gifотново ще се повторя, че ми харесва, че порасналият Джонг У е същият усмихнат какъвто беше в миналото, и благодарение на него има много забавни ситуации. С майката на Су Йон ме убиват направо.

 

tumblr_meibrpwzGI1qgcqu0o1_500.jpg

tumblr_meibrpwzGI1qgcqu0o2_500.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз продължавам да мисля, че тя не е убийцата. Това, че я дадоха да пристига на паркинга, не означава, че е влязла и в жилището на изнасилвача и го е убила. Обаче оттук нататък Джонг У ще мисли, че тя е виновна и ще прави всичко за да я защити от полицията. Вероятно пък Су Йон ще реши в някой момент, че Хъонг Джун е виновен и също ще прави всичко възможно за да го защити ( аз все още смятам, че той е извършителя на убийството и на изнасилвача и на мед.сестрата и е планирал и някакво отмъщение към бащата на Джонг У).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А защо не сложим в заподозрените и майката на Су Йон? Якето май е същото.Ако беше Су Йон, нямаше хем да я крият пред вратата, хем да я дават да сваля кожените ръкавици на паркинга- прекалено лесно за разгадаване.Да не забравяме и чистачката в полицията.Като нищо може да излезе майката на Хьонг Джун, следяща отблизо всичко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

А защо не и Ън Джу? Още от малка вървеше по стъпките на баща си и бе любопитна за всичко около престъпленията, защо да не планира в бъдеще едно изрядно такова? Подозирам, че със Су Йон може тайно да поддържат връзка. Някак много бързо обяви, че това не е тя, а изобщо не се погледнаха, Су Йон, когато седеше на пейката, не се обърна към нея, а после бързо избяга.) Това, че сега го играе безлична, неангажирана и апатична... много е възможно после да излезе нещо друго. <_< Мотивите? От дете е влюбена в Джонг У, сега я боли да гледа как той страда и не може да се примири, майката на Су Йон, която я отгледа - страда не по-малко. Самата Ън Джу, загубила баща си заради този случай. Че и крепката връзка, която имаха със Су Йон - все поводи, заради които да се включи в едно отмъщение. Може заедно със Су Йон да са били в колата, или тя да е чакала нея на паркинга?

Разбира се, подозирам и всеки друг от героите.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...