Jump to content

The King of Dramas (2012)


Recommended Posts

 

spacer.png

 

The King of Dramas (2012)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Drama King
Период на излъчване: 5 ноември 2012 - 7 януари 2013
Време на излъчване: понеделник и вторник 21:55
Жанр: романс, комедия
Канал: SBS
Епизоди: 18
Режисьор: Hong Sung Chang

Участват:
Kim Myung Min - Anthony Kim
Jung Ryu Won - Lee Go Eun
Choi Si Won (Super Junior) - Kang Hyun Min
Oh Ji Eun - Sung Min Ah
Jung Man Sik - Oh Sang Moo
Kwon Hae Hyo
Jun Moo Song - Watanabe
Suh Dong Won - Joo Dong Suk

Choi Tae Joon - actor (епизод 1)

Резюме: „The King of Dramas” е комедиен сериал за развлекателния бизнес и се върти около главния изпълнителен директор на компания за производство на драми, новобранец писател и топ звезда.
Антъни Ким (Kim Myung Min) е алчен, но брилянтен главен изпълнителен директор на продуцентска компания, който би направил всичко за пари. Той е изключително талантлив в ръководенето на бизнес.
И Го Ън (Jung Ryu Won) е добросърдечна, честна и амбициозна писателка новобранец.
Канг Хьон Мин (Choi Si Won) е уверена в себе си, безмилостна, егоистичена и арогантна топ звезда.

 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ
С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На ШиУон много ще му ходи тази роля и много ми харесва с тази прическа;)

Освен това баткото в главната роля и мацето са страхотни от гледна точка на актьорски качества, така че очаквам хубав сериал!!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, то в тая роля ще го гледаме вече за трети път, все пак. :lol:

 

Страхотен актьорски състав, дано и сценаристите не омажат всичко. Мьонг Мин и партньорката му много вдигат летвата на очакванията. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кака ми пак ме изпреварила, та само да допълня-първият епизод бе добър. :yes: Jung Ryu Won наистина много добре си подбира ролите. Толкова засега, за да не урочасаме сериала.

Отлична втора серия!

Още четири дена до понеделник!! :(

Редактирано от dido100
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слагам това в отделен коментар, за да може да се забележи. Моля модераторите да сложат един надпис, че сериалът е задължителен за гледане! Не само защото е най-добрият за момента, а и защото дава отговор на много от въпросите, които ни мъчат във форума-например "как този сериал стана пълна боза, а започна така добре?" Не, че не сме гледали и други сериали за правенето на сериали (On air, Worlds within), но този е наистина от много високо качество! И както винаги незаслужено пренебрегнат за сметка на разни сладури и пр.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна на 100% с dido100.След Джентълмените може би най-доброто за гледане , за мен поне.В 5 епизод-

люта битка за кокала и разкриване тайната за вдигането на рейтинг- осапунване :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е що пренебрегнат? Тука малко ли сладури има? :lol: Особено единия. :P

 

Пустия му портокалов сок, ей, главата им затри. :lol:

За човека със сатъра ли говорим? :D Той си е много сериозен актьор - велик в сгашната лигава роля! Хувавото тук, че не са правили компромиси с каста (поне засега не се виждат) и дори и за малките роли има добри актьори. Никакви сладури!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охохохохоооооо... Не се и усети даже какво признание изказа току-що! :lol:

 

Аз се кефя на всичките актьори тук, кастът е по-по-най. От диригента на тая цялата какафония, през неизбежния айдъл (разкошна роля за Шисъс, толкова не ме е кефил никогаш!), та през малкия Ванес и до жестоката мадама, която псуваше като каруцарка в единствения епизод на Salarymen-каквото-там-беше, която съм гледала.

 

За сладура имах предвид наглото, мазно, лигаво, гнусно, алчно копеленце в ролята на звИздЪтЪ. Да разбирам ли, че си харесал и него? :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спри търкането на очите-мога да извадя поне 50 сладура, които са много по-зле и никога не трябва да бъдат пускани пред хора. :P Така, че да се радваме на каквото имаме. :D

Редактирано от dido100
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въй, мислех, че съвсем ще го отрежеш, ама това си беше чист полукомплимент. Което се равнява на цял за който и да е друг. Е, тази нощ ще спя спокойно. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах и 6-ти, та да спя спокойно.Супер динамично и актьорите наистина са страхотни..Обаче фрагмента от 7 ме хвърли в шок

Тая година явно няма да има драма без мозъчни увреждания, мозъчни тумори или поне амнезия, каквато се очертава и тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз се нареждам на опашката, сериалчето е супппееер, ако продължава така... има шанс да станe фаворита ми за тази година..не че съм много наясно с тазгодишното творчество x) относно промото за 7серия мисля....

 

че тя се преструва и се изгаври с него,читаво й е здравословното състояние (паметта) xD

 

 

Актьорчето, което играе " актьора примадона" е шемет :D ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също се нареждам на опашката. :D

Страшна борба за екранно време за рейтинг,мръсни игри,подливане на вода,ауууу .Когато си играят с многото пари нямат милост към никой. :lol:

 

Но и този Антани е безкрупулен,не му мига окото кой ще нарани и през какво ще мине само и само да постигне целите си.Как само излъга сценаристката в Япония пред шефа на якудзето,а и най-интересно ми беше когато отидоха пред скъпия хотел и след това кръгом в евтения.Излъга,че има само една стая и след това с голямото си деболочие си легна на кревата,а тя милата на земята,егати и изрода. :lol:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, даааа...Нима не е ирония да говорим за рейтинги като се има предвид сюжета?! Но по-скоро бих се изненадала, ако беше обратното и имаше висока гледаемост. Честно казано в първи епизод като взе наш Антъни да изрежда цифри, колкото цифрите ставах по-големи, толкова аз като зрител се смалявах и чувството, че съм много добре манипулирана - нарастваше. Драмата, както и "Светът в който живеем", дават един, мисля, сравнително реален поглед върху драма прозводството и ни показва гнилата страна.

Ким Мьонг Мин е страхотен в ролята на злия, безскрупулен Антъни, който непрекъснато е на ръба, но никога не пада по гръб. Унижение? Какво е това, ако е в името на достигане на най-високия рейтинг! Толкова обсебен, че нищо друго в живота му сякаш не е важно, но образът му на зъл гений ме кефи и дано не го направят мек и добричък, че...Сценаристката ме радва с тая й наивитетност, а и всички други за сега си пасват идеално на мястото. Определено до тук сериалът има претенциите да е сред най-добрите за тази година, но да видим дали няма да попадне в клопката на клишето и да препотрети познати истории...в името на рейтинга, разбира се. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че за какво ги размахвате тея рейтинзи изобщо тогава? :D Хем не сте изненадани от ниските резултати хем го хвалите..как стават тея работи? :D Така като чета постовете тук все едно за някакъв мега шедьовър става на въпрос, а така на пръв поглед като го гледам с резюмето и плаката само оная мацка с дълбокото деколте ме блазни и тематиката е вече позната от WW с Хю Бин от който имам прилични впечатления, а защо да рискувам да си ги развалям?! Демек care-o-meter=0.05 за тая драма. Може и да е най-добрият тази година ама в конкурецията на "мастърпийсове" като Краля, Аранга, Фейт и да не изброявам другите бълвочи от сезон 2012-та не е баш за хвалене работата. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ам, не искам да влизам в спор ^-^, но не мисля, че тук някой е определил сериала като шедьoвър, просто за жанра, който претендира към момента се справят доста добре.(аз рейтинги отдавна не гледам, субективно е )

А що се отнася до мастърпийс винаги има Фелини,Торнаторе,Хичкок, Кончаловски, Кубрик,Бергман,Линч и т.н : ))) (макар това да е в тотално друг раздел) : )))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...