Jump to content

Zetsuen no Tempest (2012-2013)


Ragnos

Recommended Posts

Аааа, Мрън, не така! Щом си поръчах Хамлет и Бурята като подарък за 14-ти февруари, значи има хляб в цялата работа. :P

 

Ехеее, къде отиде романтиката?! :P

 

П.П. Така е, кой не си ги е прочел навремето... B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Краят беше отличен. Вярно, леко клиширан, но по-добре така, отколкото половинчат или с намек за продължение. Това ме изненада приятно. Лична оценка: 8/10.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасно аниме,прекрасно.  :yes: Историята ми хареса. Всичко беше добре изпипано. В началото тръгна малко като трагедия и доста мрачничко,но в следствие посмекчиха нещата и като цяло втората част беше с много забавни моменти. Тази сладка Хаказе. :inlove:   Много и се радвах. Голяма сладурана беше. И както винаги някой трябва да им каже на тези аниме мацки ,че всичко ,което им се случва се нарича любов. И като разберат и отварят една уста,едни викове,невярванки. Много сладко :D  

Харесаха ми всички герой. Хареса ми арта,музиката. Цитатите от Хамлет ме грабнаха. Не съм чел "Бурята" нито "Хамлет" но и в мен се надигна желание както в Рагнос да си ги взема и да ги прочета.

Какво да описвам повече,просто невероятно хубаво аниме. Влезе ми в класацията :) Изобщо,ама изобщо не ми стигнаха тези 24 епизода,искам още,искам ощеее ...

 

П.П: чудя се защо сладката ми принцеса Хаказе,след като беше самичка на озни пуст остров,скрит с магия трябваше да си слага дрехи ? :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хамлета го опатках, остава ми Бурята, но я няма в самостоятелно издание и трябва да набия 40 кинта за всички сборни произведения на Шекспир. И както се пееше в една песен на Д2: "Някой ден, но не сееега... ааааааа... ааа..." :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рагнос,ако не беше загубил магическите си способности,нямаше да ти се налага да даваш толкова кинти :na2:

 Шегата настана,но такива  уловки много ги мразя. Искаш едно а ти натрисат няколко неща на една хубава ценичка. Все пак ,продължавай да си пееш песничката,дори и фалшиво (както някой се изказа )   :D  и ще я прочетеш някой ден :P

Взе да ми липсва анимето,май ще си го дръпна на компа за нови гледания. А и да видиш засрамената и изчервена Хаказе си е безценно :D  В началото си викам тоз Самон,мощен маг ,гадина,а нашите хора го направиха сам да си говори горкият :D  Луда работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...