Jump to content

Recommended Posts

Сериал, който започнах с предубеждение, но ми стана един от любимите след първите епизоди. Дори не знам колко пъти съм го гледала до сега. Горещо го препоръчвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първият ми корейски сериал :D Актьорската игра беше невероятна, песните страхотни, а главните се превърнаха в едни от любимите ми актьори.Засега съм го изгледала 3-4 пъти, но скоро време пак ще си го пусна.

 

Историята ме държа в напрежение от началото до края.Докато не изгледах сериала не оставих компютъра на мира. :lol:

Много интересно ми стана, когато и тримата се влюбиха в нея.Особенно Джереми- той си мислеше, че е гей.Горкият. :lol2:

Така съм се смяла на този сериал, особенно със шегите на Джереми и неговите представи за Го Ми Нам- особенно, когато тя си избра стая.Тук съм се хилила като побъркана. :lol:

 

Най-гадно ми стана

за Шин У- толкова обичаше Го Ми Нам, макар да знаеше, че харесва Те Гьонг.Въпреки всичко той помогна на Те Гьонг да си върне Го Ми Нам- доста доблестна постъпка( щом тя не го иска аз се нареждам за него :wub: )

 

 

Злата фея

също ми хареса- все пак накрая явно се е покаяла за грешките си и помогна на Го Ми Нам на летището

.

Мениджъра и стилистката

също бяха невероятни образи.Така съм се смяла, когато тя го биеше. :lol:

 

 

Единственото, което не ми хареса беше

финала - можеше да я дадат как се връща както в японската версия.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина кастът е невероятен. Нямам думи просто да опиша колко ме изкефи мадамата. Още в първите серии, когато се разплака на терасата. Мисля че не съм виждала друга актриса, която да плаче по този начин. Сълзите й течаха, изражението й беше наистина уникално, абе въобще толкова много ми повлия, че наистина бих могла да й повярвам, че това й се беше случило. Мислех си, че е от сцената, ама тя актрисата си е перфектна, нямам думи наистина.

Колкото до Jang Geun Suk просто и за него нямах думи. Беше ми толкова сериозен, толкова сериозен навсякъде. И с черната коса ми беше като някаква страшна и бойна машина, която прехвърча напред- назад. Обаче като се усмихнеше тоя човек и хахахах, просто...Нямаше по-абсурдна, смешна и същевремено гениална усмивка просто. Уникална.

Харесвах Джерами заради отношението му и заради Анджелина Джоли хахахах, просто умирах да му се кефя колко е позитивен. Мисля че винаги съм искала да бъда като него. Открил си беше нещото, което го успокоява, правеше го и после излизаше чист от всяка ситуация. Беше невероятно.

Колкото до Шин, ядосвах му се много, беше най-умен и най-схватлив, а в същото време караше много пасивно, някак безлично. Вярно че във всяка една ситуация нещата се прецакваха за него, ама и той оставаше всичко на произвола на съдбата.

Сериалчето наистина беше невероятно, макар че Злата Фея откровено ме дразнеше и ми идеше да й превъртя сцените. Макар че ми се стори, че доста точно представи как стоят нещата в шоубизнеса. Което беше много искрено, защото си признаха, че в повечето случаи актьорите играят игра дори да не е във филм. Разбирам защо го правят може би, но това не го прави по-хубаво.

Иначе в заключение, сериалчето беше уникално :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стра-хо-тен! :wub: Време ми беше да попиша и за този корейски "десерт". :rolleyes:

В началото, когато видях снимките бях скептична, но му дадох шанс. Не знам откъде да започна. Може би от чудния Ost. :P Всички песни ми харесаха, особено "Without words". Сега се сещам за момента, когато

Go Mi Nam изпя песента в звукозаписното студио, чувствайки я и сякаш разкривайки болката от "невъзможната" любов. А Tae Kyong беше като цапнат с парцал.:D Иии накрая прегръдката между "влюбените" Mi Nyo и Shin. :lol:

 

Като цяло всички образи бяха чудесни, интересни и забавни! Съгласна съм, че в началото Tae Kyong си беше като звяр в клетка. Един такъв намусен, вечно недоволен и свиреп с Mi Nam. Обаче Geun Suk с тази 100- каратова усмивка компенсира всичко. Промени се благодарение на пакостницата и се превърна в нейния ангел-пазител.

Тук много харесах Park Shin Hye. Пасна си чудесно с героинята и не ме подразни нито за миг. С Jang Geun Suk бяха чудесен тандем и се надявам отново да ги видим заедно на екрана.

Shin не ме впечатли кой знае колко. Типичният трети, който тихо-кротко се увърта около героинята и й предлага рамо за утеха. Имаше потенциал и чар, но не го развиха за сметка на "триъгълника". Jeremy е тоталният сладур с ведро настроение, с когото винаги можеш да се забавляваш. Можеше и да не се влюбва в Mi Nam, ама сериал да има. :P

Адмирации и за майката на Hwang Tae Kyong! Голяма актриса с невероятен чар и обаяние. Ролята й беше запомняща се с целият този вихър от чувства, който бушуваше вътре в нея.

Да не забравя и колко много ми хареса това, че всеки елемент от сюжета е навързан и събитията вземат неочакван развой.

Като цяло, оригинален сюжет, чудесни актьори и приятни часове пред компа! B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Топ 3 заедно с БОФ и Май Гърл :) Имаше моменти в сериите които ги пусках по 5-10 пъти, бяха толкова хубави. Финалът на сцената, загасват осветлението на сцената и го насочват към публиката, там когато я търси е най-красивият и най-любимият ми момент във всички сериали, гледах го толкова пъти и пак не межех да повярвам колко ми харесва. Има го този отрязан момент в Ютуб и от време на време си го пускам пак - http://www.youtube.com/watch?v=jfc2HR01FOY . Страхотен филм. Мили съфорумци, привърженици на този жанр сериали - препоръчайте ми друг хубав колкото този ако е възможно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам думи!! Страхотен, уникален, умопобъркващ сериал!!

Макар и със закъснение и аз го изгледах! Е нищо досега така не ме е лепвало за екрана! :lol: Гледах по 8 часа и повече без прекъсване, ходех като пияна на работа след това! хаха :D

А музиката ми спря дъха!! Влюбих се тотално, пея си песните непрекъснато. На всичко корейско и японско, което съм изгледала досега, много ми е харесвала музиката, но тук просто...! Не знам, пасна ми страхотно като стил, а текстовете са уникални.

В тази връзка искам да попитам някой дали има линк към целия саундтрак?? Включително и специалния, издаден през 2011-та?? Там има допълнително песни; а и 'What should I do' ,доколкото знам има версия изпята от мацката в сериала. Чухме малко от нея в последните епизоди, много красиво звучи.

Много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете да ги намеря!!!

:bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах нужда да го изгледам за пореден път този сериал ( като гледам май вече всички тук гоним 10-тия път) и, сега, докато ми е още прясно, да му ударя една добре заслужена реклама. :yes:

Няма такъв лигоч неземен... Отпуска те моментално и се пренасяш в един свят като приказка, смееш се на глас и хич не ти пука, кой е около теб и колко неразбиращи белтъци ти мята. Докато гледаш и от вътре те напират едни желания да: ощипеш бузките на Джеръми и да му дадеш една близалка, да хванеш Шин под ръчичка и да му обясниш любезно, че момичето явно от намеци не разбира и трябва да му се говори в прав текст, да закачих Злата Фея за теглича на буса на A.N.JELL и да ометете Сеул, на Те Гьонг да му забършеш два шамара и да го поставиш на място, а пък миличката Го Ми Нам толкова неориентирано гледаше в 90% от времето, че направо ми идваше да й връча компас и пътна карта!

Много сполучлив каст, щракнаха си на ролите като парченца от пъзел. Най-приятната изненада за мен беше И Хонг Ги и вече е крайно време пак да го видим на екран. Неговият образ ( Джеръми) вършееше из сериала и такова темпо даваше на действието, не можеше никой да му насмогне. Имаше от всичко по много, по много хубаво и по много пъти. Романтиката си беше романтика (честно казано, едностранната романтика при Шин си беше "най-романтична", но, именно неконвенционалния характер на връзката между Ми Нам и Те Гьонг я правеше толкова уникална), хумор, сладки моменти, нелепи моменти, моменти на задоволство, но и много въздействащи сцени на разочарования за всички герои. Един от най-силните сериали в жанра, просто на местата, където други продукции имат пропуски, и там беше безупречен.

Jan Di, затова ми е много трудно да ти препоръчам нещо, защото след него нищо не ми се струва достатъчно добро. Освен Smile, You! Може да пробваш с Heartstrings, Playful kiss, Dream High, но не знам дали ще ти харесат толкова.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми papushinka да ти каж, гледах вече много сериали, и повечето ми харесват много. Е хубави като този и като БОФ няма засега, но има такива които доста ми харесаха. Последно гледах Flower Boy Ramyun Shop и останах много доволна, въпреки че не всички мнения са положителни за него. За тези които се чудят какво да гледат а обичат сериали като You're Beautiful могат да гледат и Full House, My Princess, Coffee Prince, The Greatest Love... Като гледам от предложенията на papushinka изпъква Smile, You, не съм го гледала а гледам все позитивни отзиви. Благодаря, мисля да го хвана него, а като гледам тея 45 епизода малко ме плашат като знам, че наближава устния ми изпит по облигационно... Ако не си взема изпитите ще обвиня азиатското кино и по-скоро корейските сериали и филми :D :D :D

А сериалите които бяха прехвалени а много не ме докоснаха са определено на 1во място Mischievous/ Playful kiss и след това Personal Taste / които ми харесаха само от към избрани мъжки роли...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз реших да изкажа мнение за сериала,на мен много ми хареса.Всичко си му беше прекрасно.Красиви млади момчета и едно много приятно и ограничено момиче.Направо ме омагьосаха да го изгледам почти на един дъх.Уж не е кой знае какво но не спрам да си слушам песните,да мисля за героите,за прекрасните артисти.Може да се каже,че е сериал без отрицателни герои,но все пак за вкус вкараха мацката артистката да сътвори някоя лощотийка.А пък майката си беше една заблудена душа.Щом след него вече втори ден не съм почнала нов филм,значи си ми е влязал под кожата от всякъде.Приятен,завладяващ,прекрасна музика,страхотни муцунки абе въобще всичко си му е хубаво.Обикнах ги всички. :) :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо искам да си призная, че съм голям фен и на Park Shin Hye, и на Jung Yong Hwa и следователно след време като ги гледах като двойка в "You've Fallen for Me" полудях от кеф ! Тааа, може би това ми беше първия корейски сериал , в който бяха наблегнали на католическите им вярвания. Бях чела, че кръстове има навсякъде из Сеул и че бая голям процент от тях са католици, но някак не ми е типично за Азия да го наблюдавам :)))))))) мислех си, че повечето са будисти... с техните ароматни пръчици и поклоните... :) обратно на героите - Jang Geun Seok от сърдитко постепенно ми стана бая симпатичен :), пък Lee Hong Ki с тая руса косичкаааа ми обра точките ! Страхотна игра толкова весел и позитивен образ с неговата сладурка Джолииии :) Без лудите фенки нямаше да е същото :D Само малко появата на брат и в последните няколко епизода ми бледнееше, НО не може всичко да е перфектно :) Това е - прекрасен, гледайте го !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко трудно, но успях да изгледам сериалчето. Имаше тук-там попадения, но никога не би се приближил до моя топ 10 :) Вярно каста са ги избирали куклички, но през повечето време им липсваха реплики и заместваха с някакви муцки, често без мярка. Гън Сок - личи, че има потенциал момчето, но нямаше поле за изява с такъв сценарий. Главната - в един момент претръпнах на Извинете и Благодаря и чак взе да ми става смешно.

 

 

Към края очаквах с нетърпение появата на брата и останах разочарована, че го играе същата актриса. Можеха да измислят нещо по-оригинално...то много лесно така, а и неубедително. Също така необходимостта 5 човека да убеждават Те Гьон, че това е любов, направи финала да евтинее

 

 

Най-неудачен беше стайлингът - ужасно подбрани и женствени, дори и нейните (за разлика от Кафе Принс, където това не е слабо звено). През цялото време с облеклото се опитваха да доближат момчетата до момичето, явно е търсен ефект, но това ги караше да изглеждат като хм... няма да ползвам обидни епитети.

 

И накрая да спомена за целувките и прегръдките, осъществени с такава засилка, че си помислих, че ще я удря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладурско сериалче. :asian: Вече няколко пъти съм го превъртала и винаги ме оставя с усмивка.

Забавно, лекичко и интересно. Въпреки че Гън Сок е голям сладур, най-много симпатизирах на Чонг Йонг Хуа. :i love this:

Джереми също беше невероятен образ, разсмивал ме е до сълзи. И плюс : хубава музика...Едно наистина много приятно сериалче!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде и аз да коментирам!! :) Мм това беше 5-та драма, която гледах и много ми хареса.. :) Аз по принцип си харесвам такива сюжети и каста е просто толкова сладък!!! :wub: :wub: :wub: А и музиката също беше хубава.

Първоначално изобщо не харесвах Jang Geun Seok ( беше ми първия филм с него) и неговия герой , но след време просто и аз луднах по него! И тези муцунки дето ги правеше.. :D За Park Shin Hye и Jung Yong Hwa - бях ги гледала вече в Heartstings и много си ги харесвам като двойка.. И аз както Blue_Moon симпатизирах най-много на него.. :) Само това, че той беше прекалено добър и правеше всичко за нея, а тя изобщо не се усещаше ме издразни! Ама какво да се прави като е заслепена от друга звезда.. :D А за Джереми - няма какво да говоря!! Такъв идиот ( в добрия смисъл) не съм гледала!! Така съм се смяла него.. :) А и голям сладур - особено в първата серия. :D За майката - идеше ми да я убия! Такава егоистка, просто ужасна жена!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен дойде ред на тази драмичка. Много се смях! Ама много :)))) Сцената как младежа бягаше от прасето беше просто култова! Дори трагичните моменти не бяха изобщо ревливи :) Само едно нещо беше супер нереално:

 

 

Как и тримата младежи се влюбиха в тази девойка. Мисля си, че в реалния живот никога не би се случило точно така:)

 

 

Иначе по много забавен начин представяха живота на звездите както и фенщината около тях. Наистина забавно и отпускащо :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само на мен ли този сериал не ми хареса ?! :unsure: Може би "Heartstrings" е виновен, защото толкова си ги заобичах Park Shin Hye и Jung Yong Hwa като двойка и така и не им простих, че

не се взеха и тук :mad:

 

И Гън Сок не ми допадна особено. В началото много ми хареса със сърдитата му визия, но после като започна да се разнежва въобще не ми допадна ....

 

Като цяло, въпреки негативното мнение, драмата беше доста забавна, Джереми си ми остава любимец :wub: а любимеца ми от целия сериал - прасозаека :lol::es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

diddy9709 нормално е всеки си има мнение. На мен този сериал ми беше 2рият корейски, който гледах и останах очарована от актьорският състав, от идеята и прочие... Не съм вече голяма фенка на Гън Сок, това момче много западна и като визия, също така последните му актьорски изяви не ме кефят, така че тук те подкрепям напълно... Като двойка Park Shin Hye и Jung Yong Hwa наистина бяха много сладки, но както и да е аз пак бях за Geun Suk i Shin Hye поне тук... ;]

Драмата беше интересна, забавна, но и прекалено бавно се развиваха действията на фона на тези, които сега съм гледала сега не си струва. Отделно, колко сериали видях вече с подобен сценарии, че чак се ядосвам..., но все пак за 2009 си беше силна ;p

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, и аз бях жестока почитателка на Гън Сок и Шин Хье - Те Кьонг и Го Ми Нам.

Шин У не подходи правилно още от самото начало. Държеше се с нея приятелски, тя го почувства като най-добър приятел. Нормално е впоследствие да не го възприе по друг начин. Като игра Йонг Хуа тук ми беше много неприятен, но като за първа роля е разбираемо. В Heartstrings беше по-добре и все пак не ми хареса като актьор.

Гън Сок - уникален в образа си на Те Кьонг. Аз бях влюбена в него преди и по време на излъчването на сериала :lol: Голяма лудница беше. Бях го изгледала може би над десет пъти и знаех наизуст всеки момент. С Шин Хье пресъздадоха много готини емоции.

Сега, ако пак го гледам, няма да ми е толкова голяма тръпка. Дори и Гънчо вече не ми е толкова любим и като гледам нещо с него ми е малко еднотипен, а не остана нещо, в което той участва и не съм гледала. Например в Мери не ми хареса никак, може би заради визията.

За времето си (а и не само) сериала беше много хубав и култов. Сестрите надхвърлиха себе си. След него малко се изложиха в сериалите си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добра актьорска игра! :) :) :) :) :)

Джереми е просто разбивач на тема объркване или пък забавление! :lol:

Момичето е много хубаво и я бива в пеенето!

А самият сериал е много хубав има много забавни моменти, а някои дори те карат да се насълзиш от смях! :P :P :P :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал щепе да е велик ,ако това момиче не ревеше непекъснато.

Джан Ги е единственото което ме крепи да го изгледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал в началото не исках да го гледах, понеже смятах, че ще е подобен на кофи принца и не ми се гледаха подобни неща. Но след няколко месеца мислене реших да си го изтегля и много ми хареса. Хуморът беше доста постоянен и не беше като в някои други корейски сериали, които съм гледала, да има хумор до 10 епизод и после 6 епизода драма и яко рев.

 

 

Също така ми хареса, че държаха тръпката до последно, а нещата не бяха напълно ясни в 10 епизод и после 6 епизода някой да се опитва да ги раздели, а те да устояват на ударите на съдбата.

 

Също ми хареса образът на главния герой. Не беше странно да се разбере защо тя го харесва, понеже той все я спасяваше в критични за нея моменти, въпреки, че се държеше неадекватно в повечето останали моменти, докато другите само й даваха сладост, но не това, което й беше нужно. Също така той знаеше, че тя е момиче от началото, но пък това не му попречи той да се чуди какво точно изпитва към нея, понеже беше малко неадекватен като цяло :D

 

 

А този Гън Сок като визия ми хареса повече в Мери (но освен визията му и саундтрака, мери не ми хареса особено) - изглеждаше повече като мъж, понеже тук с това кукуригу беше като някакво 5 годишно като се усмихне (той все още изглежда като 5 годишно като се усмихне, но добре :D).

 

Абе сладури бяха и другите, Джеръми беше също едно голямо слънце, което те радва, когато се появи на екран и опровергава отчасти това, че азиатци изглеждат ужасно с русо - поне на него му тичаше до известна степен. Другия пич и той беше симпатяга :)).

 

Но иначе ми е още странно, когато правят някакъв сериал и в средата на сериала сменят прическите на актьорите напълно casual. Примерно на Джеръми му отрязаха косата много странно, на майката й смениха цвета, на единият пич май също. Ти свикваш да го виждаш по един начин и айде - нов :D.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...