Jump to content

Recommended Posts

Любимият ми сериал, вчера го изгледах за трети път, като се има предвид, че гледам корейски сериали едва от месец и половина!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та, тази драма ми хареса много - въпреки че съм само до 8ми епизод, вчера след обяда го изтеглих и седях до 2 през нощта, едва се отлепих. Много свежо, приятно, комично, романтично, миличко, абе прекрасно направо :) Главните ми харесват, Джереми ме изпълва с тва негово наивно изражение :Д Нямам търпение да се прибера и да го довърша!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм, гледам първите серии на You're Beautiful.

Тръгна адски дебилно...

Как може изобщо някой да го слага в една класация с Боф?! оО

Тоалетите клоунски кичозни, ситуациите изтъркани и тъпи (дори деца не биха реагирали така), диалозите и монолозите безкрайно елементарни и глуповати!

Олеле, преекспонираната тема за преоблеченото като момче момиче и в този сериал се вихри... пффф

Най-ме е яд, че Хонг Ги го играе тотално безмозъчен наивен глупак, даже и на мимики докарва имбецилност... Какво са му причинили, баси! :o

 

Личен извод: Наистина е хубаво да се заключват темите на сериалите, докато още не са излезли или са в процес - понякога се получава една навикана, напудрена реклама на нещо, което не струва грам!

 

 

Като за доста скорошен продукт, редакцията е много зле...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Как може изобщо някой да го слага в една класация с Боф?! оО

 

Че пък с играта на кого от БОФ можеш да сравниш тази на Гън Сок и останалите ...баси ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че пък с играта на кого от БОФ можеш да сравниш тази на Гън Сок и останалите ...баси ;)

Права си, никакво сравнение не може да има! Тук освен ококорени, надути, изсмукани пози (Гън Сок) и насила накарани да се правят на малоумни (Хонг Ги), друго не видях. Страшна игра :lol: . Мнението ми не може да промениш, изглежда гледаме с различни очи. Това не значи, че не харесвам Гън Сок, примерно... Той не е виновен, че сценариста и режисьора са некадърници. ;)

Както казах и във фейса:

Няма предимства и с лупа да ги търсиш!

Бил младежки, казват. Че на младежите бива ли да им се предоставя нещо толкова олигофренско? Вероятно (както са още незрели) ще вземат да му подражават ;) Пък после защо младежта не искала да се затормози мисловно... Е, то като се кефи на такива идиотии без капчица стойност и мисловна обусловеност...

Упорито магаре съм. Изгледала съм и простотии, и стойностни, и кви ли не, това не можа до третия епизод да ме задържи! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък БОФ не харесах, чак ме хваща срам, че не ми харесва толкова харесван сериал. Явно е,че хората са с различни вкусове. В този сериал ми харесват песните. Единствено от Марс и от този са ми останали в главата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес разбрах, че японците са почнали римейк на сериала и доколкото разбирам почти буквално са го повторили, дори и песните. Ще бъде интересно да се види и тази версия. :rolleyes:

Линк към темата на :essubs: :click: 

ikemendesune.jpg

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си кажа мнението и за този сериал:

Гън Сок. ..То друго няма.

Всъщност за да съм честна доста се забавлявах докато го гледах. Любимо - сцената с прасето :D

 

Искам да добавя една редакция. Не съм от хората, които толкова упорито държат на казаното и не признават, че са сбъркали от пресилена гордост. Сбърках с мнението си за сериалчето. Истината е, че явно има нещо повече в него - не ми излиза от главата и това си е. Мислих си за героя на Джереми - е толкова лигаво същество, но някак чаровен като кучето, което имаше. Шин У - джентълмена, образ прекрасен като картина, и също толкова нереален. Те Гьонг - корейска kpop версия на мр. Дарси. Малката Го Ми Нам с нейното "..сумида". Айде помогнете ми да разбера защо без да е върха на актьорството и кинематографията не ми излиза от акъла? Гледала съм не много, но да кажем някои доста популярни за потребителите тук сериали и този, заедно с Secret Garden засега са ми в топ 5. Мисля, че голяма вина за това има OST-a, невероятен е. Песните си ги въртя постоянно...Уф, като се замисля наистина може и да съм се сбъркала, а?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сериалът си е супер щом на някой не му харесва добре, но да знае че изпуска много и не разбира много от кино. Всичко си е страхотна няма нито слаб сценарий, нито слаба режисьора, всичко е на ниво дорип овече- има всичко смях, драма, любов B) едно от любимите ми сериали

 

наистина актьорите са красиви като ангели :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко е въпрос на вкус. Аз не си падам особено по тинейджърските сериали, но този определено ме завладя. Толкова много се смяхме заедно с майка ми, че не е истина. И искам да подчертая, че не съм любител на драмите. Вероятно затова толкова много ми хареса. Тези, които обичат да гледат тежки драми, просто да не го гледат. Сериалът не е нито много смислен, нито много завладяващ и емоционален, но за сметка на това ти става леко на сърцето и душата. Гън Сок не го харесвам особено в тази роля, но пък Джеръми беше адски сладък и именно затова стана любимец на хиляди (да не кажа на милиони)момичета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А на мен пък точно Джеръми най не ми хареса. Много лигав и глупав ми беше и понякога това много ме дразнеше в него. Но беше добър приятел, това не мога да го отрека.Най-доброто му качество.

 

Когато и той хлътна по Го Ми Нам, признавам,че в първият момент се издразних, и тримата певци да се влюбят в един и същ човек, айде бе, толкова ли няма в кого другиго. Но пък това, че той не знаеше, че тя е момиче и мислеше, че харесва момче, поне малко направиха нещата различни и беше забавно

 

Сериалът го изгледах преди доста време, вече не си спомням доста неща, но определено ми хареса.

Те Гьонг ме привлече с характера, който имаше. Беше един такъв дръпнат,

но все помагаше на момичето, дори и когато не искаше.

 

Го Ми Нам-много наивна и забавна.Какво ли не и се случи, правейки се на момче

То на всеки би му било трудно ама какво да кажем за момиче което до довчера е искало да бъде монахиня. Това просто прави положението олеле мале. Но пък това приключение и даде възможност да опознае света, да хареса и други неща, да се влюби

 

Шин у беше добряк, също беше затворен в себе си

но се влюби в грешният човек и затова страда

 

Водещата ми беше толкова противна, но Те Гьонг добре я оправяше

най ме изкефи като се обади на баща й и му каза, че е бременна

 

Репортерът, мениджърът, собственикът на компанията ,лелята-все интересни персонажи, внасящи по-голям колорит в историята.Както и майката на Те Гьонг

толкова студена жена, обгърната в егоизма си, мислеше само за себе си, но не и за детето си, което е довело до една самота в душата му и страх от близост с хората. Но така както той се промени, така и на нея и бе даден втори шанс, шанс да бъде майка

 

Единственият недостатък в сериала, е че

за истинският Го Ми Нам са използвали пак главната героиня, а не някое момче. Просто на това мъжко тяло, което показаха, това женско лице стоеше ужасно.Спокойно можеха да вкарат някой младеж ,като му прекрият очите с очила и т.н. и всичко щеше да е тип-топ

Айде стига толкова, че и без друго доста съм позабравила сериала, май ще трябва да го изгледам наново, да си припомня историята на красавците!!!!!!!!!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драмата ми хареса...Невероятен каст...как са ги събрали на едно място едни от най-големите сладури. На Hongki му отиваше ролята на Джереми.Много беше забавен и токова много му се радвах :es: Park ShinHye е невероятна актриса. Когато гледах сериала преди 7-8 месеца незнаех коя е, но сега доста драми съм изгледала с нея и затова мога да кажа че е адски талантлива. Гън Сок не ми харесваше от началото, но с течение на епизодите ми хареса. Какво да кажа за YongHwa...малко вдървен ми се стори, но иначе супер излъчване...UEE умее да се превъплащава в "злата фея" :D Обичам всички от каста. Много хубава драмичка - заслужава си да се види до последната минутка... :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е сериалът ,който ме накара да заобичам корейските филми. Гледала съм го поне 20 пъти и пак ще го гледам. В него има от всичко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...