Jump to content

Recommended Posts

Ни незнам,на мен ми се видя малко претрупано и захаросано.Тая последна серия,сякаш бе някаква пародия,пълна с абсурди.За истинския Го Ми Нам,просто нямам думи,сценаристите след като правят сериал за близнаци,трябва да имат все пак някаква идея,как ще се справят с 2те роли.А те крият ли крият момчето...Актрисата целия филм се правеше на момче,но когато трябваше да изиграе ролята заради самия сценарий,се получи адски несполучливо.

 

Но като загърбим всичко това,сериала е адски забавен.Актьорите адски симпатични/особено бате Джереми/.Имаше доста оригинални комични хрумвания,на който съм се смял доста,така че им прощавам на сценаристите за оливането им към края.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

най-после и аз го догледах този сериал.... много ми хареса... колкото и се смях ,толкова и плаках... най-много ми харесаха моментите,когато Гън Сок и Мениджър Ма си правеха разни асоциации,какво би било ако.... и разбира се,когато Jeremy уж щеше да бъде с Ми Нам и двамата така сладко се щипеха по бузките и казваха"ауу колко сладко" .. наистина си беше сладко... по едно време почнах да се дразня на МИ нАм,защото така си играеше с Shin Woo,заради този човек колко сълзи се изляха ..а и Jeremy,когато плака в автобуса.. Sad Sad ...края много не ми хареса..някакси не беше толкова силен и добър,колкото другите моменти в сериала....с нетърпение очаквам 2 сезон,въпреки, че не зная какво може повече да покажат в 2 сезон,освен Ю Е Ши и истинския МИ нАм,като двойка и по едно гадже за Jeremy и Shin Woo...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха сега и аз да драсна два реда. По отношение на края може и да се поспори, няма да го запомня. Ама те корейците таки си ги правят драмите 16 серии на шиш те въртят, изгубваш си съня, ходиш като зомби и накрая или всички умират или се целуват и свършва. Чак не може да разбере човек какво става. Та и тука така, след известно време (и то не много време) няма да си спомняме края на тази тъй популярна драма, ще си спомняме прасозаека, ще си спомняме "Го Ми Нам", ще си спомняме за романтичните моменти всеки път когато видим пепелник във формата на звезда, но за края едва ли. Разбира се за втори сезон всички се надяваме, но само се моля, режисьорите да се опомнят и малко да заменят инфантилността на героите. Не знам как трябва да стане преобразуването, но от тази глезотия, както някои по - рано в темата беше използвал фразата, нагърчвам се отвътре. Не знам за вас ама тези муцунки ми убиха насладата и интереса, извинявам се на тези, които не виждат косурите на филма, но всеки си има мнение и това е моето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, тоя Шин У, бе

Само мен ли не ме беше жал за него? Да, вярно е, че момчето през цялото време се държа много добре с Ми Нам и се съобразяваше с нея. Пак казвам, че не е лесно да си приятел с човека, който обичаш и вместо да показваш любовта си, да слушаш за неговата любов към друг човек, но може би точно в това му беше грешката. ТГ може би наистина беше арогантен и импулсивен на моменти, но беше искрен във всичко, което правеше, докато Шин точно обратното.. толкова бавен и прикрит, на моменти откривах злоба и завист в погледа му, особено към ТГ.

Щом толкова я е харесвал, да беше постъпил по друг начин, какво очакваше от нея накрая? През цялото време се правеше на добър приятел и в крайна сметка като такъв го прие тя.

Пф, говоря за тях, все едно са истински хора, а не персонажи

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колкото и да ми лиспва, честно казано не исках втори сезон. Щеше да е интересно да видим какво се случва с другите след недостатъчния последен епизод, но ми се струва, че щяха да развалят отошенията на ТГ и МН или щяха да вкарат някоя глупост. Имаше някои неясноти, които не можаха да оправят и щяха да ги омажат още повече в продължението. Края беше хубав, макар малко кратък, но по-добре такъв финал, отколкото нов сезон, макар че щеше да е хубаво да има, но се страхувам, че няма да могат да го направят както трябва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

 

За много години на всички, живи и здрави и много щастливи!

 

Искам да споделя и моето мнение. По някаква случайност видях този сериал в замундата като торент и реших да го пробвам,. Възхитена съм! Изгледах го за два дни, след което започнах да свалям всички корейски сериали, които сте препоръчали. Искам да ви благодаря за субтитрите на целият екип и разбира се за добрата работа, която вършите с този сайт.

 

Аз си имам любимец от сериала и едва ли има смисъл да обяснявам защо, но заради него изгледах всички филми, които успях да намеря по торентите. Разбира се това е красивия принц Чанг, но знам, че не съм единствена, за което мога само да се радвам.

 

п.с. вече за 4-ти път гледам сериала и не спирам да се забавлявам всеки път.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че е абсолютно излишно да казвам някакви плоски приказки от сорта на "уникален" , "страшен" , "невероятен" ,просто защото това се подразбира!!!

Ще кажа,че ме спечели с абсолютната си оригиналност на сюжета...(бтв отдавна не ми се е случвало да прекарам един цял ден в гледане на сериал)

Подбора на актьорите беше убийствен...Явно и тук си продължих традицийката да си харесвам прецаканите момчета - в случая Kang Shin Woo.Неговия персонаж мн мн ми допадна и беше супер загадъчен и пленителен...а Jung Yong Hwa е невероятния красавец...<3

Музиката....хм..Именно благодарение на огромното ми впечатление към Jung Yong Hwa, успях да се вманияча и по групата му ... А и да не говоря за ОСТ-а на драмичката.....Descend from the sky,Lovely Day,Without Saying....и разбира се Promise...адмирации,наистина!

 

този сериал е истинско бижу..! ще го нося винаги в съзнанието си ,като едно от най-стойностните неща,които съм гледала...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бях гледала нищо корейско от лятото насам, тъй че това ми беше сефтето за 2010 година... и хич не съжалявам Беше много сладурско, а Те Гьонг и Джереми бяха просто адските образи lol! Шин У пък беше толкова мил, че чак прекалено. Между другото, не знам защо, ама Ми Ньо ми беше по-симпатична като момче. В момичешки дрехи ми изглеждаше много обикновено. Беше много забавно как като истинския Ми Нам се появи на летището и репортера му свали ризата какви мускули се показаха отдолу lol! Съвсем удобно не го показаха отпред. Само не ми хареса, че имаше някои доста наивни моменти, ама няма как - сериалът щеше да си загуби чара. И определено накрая имаше много по-малко трагизъм, отколкото очаквах - един огромен плюс за мен. Най ми стана жал за Джереми - горкия все беше последният, който разбира за всичко; приличаше ми на едно голямо пухкаво плюшено мече

 

Сефтосах и прословутия Гън Сок Laughing Наистина много добре се справя момчето, ама тая щръкнала коса, която му бяха направили... Като беше пусната и изправена повече ми харесваше. И гласа му е страшно хубав - дано реши да се занимава по-сериозно и с музика.

 

И последно, едно голямо "Благодаря!" на преводаческия екип За първи път гледах сериал, изцяло преведен на български (не броя повторното гледане на Liar Game с една приятелка и Full House с майка ми; друго си е първото гледане Wink ), и страшно ми хареса! Да не броим пък как ми спестихте всички мъки от опитите да се ориентирам как точно се произнасят имената на героите Определено ще продължа да гледам корейското с роден превод sunny

 

ПС: Някой да знае от къде мога да си купя прасозаек?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пълните ми сърцето с подобни коментари. Истината е, че дори и след като отмина еуфорията
около сериала той продължава да печели нови фенове и да става все по популярен, не само тук,
но и в Азия. Също така и много критики се изписаха, но мисля, че хората забравят, че това
е една лека и непретенциозна драма и търсят под вола теле. Razz Razz Razz
И аз няма да кажа нищо ново под слънцето, а само ще изразя някои наблюдения, които до сега не бяха коментирани. Изключвам музиката, защото както всички ще се съгласят с мен, е завладяваща и е достатъчно само да се чуе за да се запомни за дълго, дълго време.
Каста също се справи изключително добре с ролите си, като се има предвид, че като изключим Гън Сок и донякъде Ми Нам, останалите красавци нямаха трудов стаж в актьорския бранш. (Шин У, Джереми и UEE)
Но тук им се притекоха на помощ второстепенните актьори, за които искам да кажа по няколко кратки думи.

Мениджър Ма (или Kim In Kwon) внесе абсолютен фурор със всичко, което направи.
Той беше духовната опора на Ми Нам. Първосъздател е на култовия прасозаек и изобщо по един невероятен лежерен начин успя да съчетае две качества, които принципно нямат нищо общо, а именно хумора и дългът, който беше неговия основен двигател.
Искам да похваля и играта на Президент Ан (или Jung Chan), който междувпрочем е доста солиден актьор с над 20 драми зад гърба си. Неговия персонаж ще се запомни главно с типичния корейски маниер напоследък, а именно - вмъкване и използване на английски думи и изречения в речта. Според мен той беше най-голямото дете сред Красавците макар, че се грижеше за тях. В ушите ми още кънти неговото "wonderfull"
На следващо, но не и по важност място идва лелята на Го Ми Нам (или Choi Ran). Факта, че тази жена е навсякъде (Hong Gil Dong, My girl, Delightful Girl Choon Hyang и още около 20-тина драми ) говори за сериозен подбор и за професионализъм. Не всеки може да изиграе ролята на пищна лелка с афинитет към парите и розовото.
Какво бих могла да кажа за досадния репортер (или Jang Won Young).
Този човек му е вроден талант да изглежда и да се държи по мазен начин. Успешно се справи с ролята си
и дори на няколко пъти ме изкара извън кожата. Толкова се развълнувах, че ми се искаше някой да го замаже с един шамар като муха със сутрешен вестник.
"Любимата" на всички мама Хуа Ран беше върха. Същевременно женствена и силна, тази актриса
породи смесени чувства. От една страна я съжалявах задето пропиля годините и младостта си заради една илюзия,
но от друга страна й се възхитих на държанието спрямо Го Ми Нам. А и болестта... На никого не го пожелавам,
но когато човек се разболее се променя много и става голям егоист спрямо близките си (дори и да не го признава)
и за това донякъде я разбирах.
И да не забравя лъчезарната Нуна (или Choi Soo Eun). Съвсем прясна звезда (това й е едва второто превъплъщение на екрана), no тя доказа, че и в най-сериозната ситуация ще се притече на помощ, а леката й тъпота ми обра овациите.


Искам да кажа, че съвсем не се пренебрегват останалите извън великолепната четворка, или по-скоро петица , просто зрителя сам избира къде да съсредоточи вниманието си. E признавам, че е трудно да гледаш нещо различно от тези четиримката, но не е невъзможно
И понеже носталгията ме налегна, пък и искам да се разпиша на 100-та страница на темата бих искала всеки да сподели любимия си момент от драмата и с какво го е впечатлил толкова.

Сцената започва сред полетo, а името на песента от плеъра на Гън Сок отговаря на чувствата които се породиха в мен докато го гледах насред нищото. И изведнъж като летен дъжд изневиделица дойде кулминацията на кулминациите. Никоя целувка не би ме развълнувала толкова колкото физиономията на Гън Сок когато съзря прасето Края на всички ни е ясен. Просто до сега не съм гледала нещо по-смешно от това и завинаги ще си остане в сърцето ми като скъп спомен.

 

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, не, не. Гън Сок. Това е ... толкова забавен сериал. Така съм се смяла, много са сладки всичките от A.N.GELL. ;)

Много беше забавен. Надали скоро ще си намеря такъв забавен сериал да гледам. И саундтрака беше хубав...

Without words :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах филмчето за отрицателно време. Свалих си го и така серийка след серийка...та чак до края. Май е излишно да споменавам, че наистина беше много свеж и приятен, със сигурност се превърна в един от любимите ми, макар че

една голяма част от историята беше съшита с бели конци. Брата и сестрата уж не са се виждали от години, пък така и нямаха желание май да се видят - тоя брат въобще никакъв го нямаше...

, но филмчето си беше наистина много хубаво.

Прави ми впечатление, че все се впечатлявам от филми, в които има един "лош", мрачен и неразбран от целия свят мъж/момче, но разбира се той се влюбва и всичко се променя :) Ех, големи сме романтички жените и все си падаме по лоши момчета май :). А това прозвище "прасозаек" като го каже и всеки път умирам от смях...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моя любим момент май е от същия епизод :rolleyes:

]

частта с прасето, което го гонеше в полето ме разсмя до сълзи, но по любима ми е дори частта с бабите от селото, които упорито си търсеха известната личност-физиономиите на Гън Сок и Феята като не ги разпознаха бяха просто безценни :lol:[

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Частта с прасето е уникат просто! :D Няма друга като нея!

Но моята любима е, когато

След като Те Кьонг целуна Го Ми Нам и на нея и се пръскаха фоерверките над главата!

 

друг любим момент е, когато

Единият от мениджърите беше в басейна с координаторката и си ги предтсавяха по отделно, особено имиджа за Те Кьонг и нея:

"Как да те наричам?"- Го Ми Нам

"Аз ще реша по-късно"- Те Кьонг

 

:P :P ;)

Но си е много уникален, само не знам на брата мускулите от къде успяха да ги вземат! :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах на един дъх сериала. Много е свеж, с невероятно забавни комични ситуации и много тънко е предадено влюбването на момчетата и превръщането им в мъже.

Прекрасни песни! OST-то си заслужава! :rolleyes: Отдавна не бях попадала на толкова добре направен сериал - нищо в композицията му не беше излишно или недостатъчно.

Перфектно и много искрено /както във всички корейски сериали, които съм гледала/ излагане на дадени проблеми, в тахната цялост, дълбочина и психологизъм.

Препоръчвам 100% този сериал! :yes:

 

Искам да благодаря специално на tuci за превода, защото без нея потапянето в сериала щеше да е по-малко.

 

Изчетох коментарите по темата и виждам, че сте по-напред от мен в разбирането на модата, музиката и т.н /аз отскоро се захласнах по тези сериали/,

но искам да добавя и нещо от мен относно разбирането на тези филми и сериали.

 

 

Първо, както казаха някои герои в други сериали относно правенето им - търсят да имат определено послание към нас, зрителската аудитория /за разлика от доста американски като Дързост и красота и прочее, които се правят заради самото шоу/. Второ, това е мисълта, съзнаването за присъствието на кармата във всеки момент и

случка, във всяка емоция, ако искате. Защото съзнанието за кармата е част от тяхната култура и религия. Ето защо именно в Хуанг Те Гьонг е влюбена Го Ми Нам, а не в

другите сладури, които на пръв поглед заслужаваха повече. Идеята е да се покаже любовта в нейната сложност, непредскасуемост, сила, вдъхновителност. Не на последно

място преобразяващата й /всъщност разкриващата й/ сила. Трето, това е структурата на обществото им, където родовата община, смейството и дългът стоят над всичко, наред с дълбокото почитание и авторитет към най-възрастиня и учителя, на когото не се прикослови. /N.B. на нас това малко ни е чуждо в определени аспекти/.

 

Другият момент е подхода при създаването на самия сюжет: една основна тема /превръщането на момчето в мъж, когато открие любовта/ и съпътстващи я, но със социален характер /случаите с мнимата фея - неискрения фасон; майката-егоист; комбинативния мениджър; сираците, приятелския тим и т.н./ и разглеждането на

различните варианти - 3ма героя - 3 типа момчета; 3 жени - 3 характерни образа, всичките изправени пред подобни дилеми и ситуации, които разкриват различните пътища /отново стигаме до основно кълтурно понятие като пътя/.

 

Според мен каста беше много удачно подбран, всичките ми станаха много симпатични, въпреки че ми беше малко чужда визията на Jang Geun Suk, който не го харесвам тук, но като герой също ми стана симпатичен.

 

Краят си е много логичен. За човек, преживяващ такава дълбока душевна травма, каквато е отхвърлянето от собствената ти майка, със самотно детство, само музиката е

мястото, където той е той, където може да излее душата си /затова е и добър композитор ;)/, а финалната песен е зов към единствения човек, с който той се чувства истински. Tова, че се изправи пред всичките си фенки с риск да изгуби всичко и прегърна Го Ми Нам, казвайки й, че я обича и ще й го повтаря това ежедневно е един

лъвски скок в преодоляването на травмата, което не стана без помощта на самата изгора, майка му! и на истинския приятелски тим, какъвто бяха A.N.Jell

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, тоя Шин У, бе

Само мен ли не ме беше жал за него? Да, вярно е, че момчето през цялото време се държа много добре с Ми Нам и се съобразяваше с нея. Пак казвам, че не е лесно да си приятел с човека, който обичаш и вместо да показваш любовта си, да слушаш за неговата любов към друг човек, но може би точно в това му беше грешката. ТГ може би наистина беше арогантен и импулсивен на моменти, но беше искрен във всичко, което правеше, докато Шин точно обратното.. толкова бавен и прикрит, на моменти откривах злоба и завист в погледа му, особено към ТГ.

Щом толкова я е харесвал, да беше постъпил по друг начин, какво очакваше от нея накрая? През цялото време се правеше на добър приятел и в крайна сметка като такъв го прие тя.

Пф, говоря за тях, все едно са истински хора, а не персонажи

Да... не само на тебе ти става мъчно за него... но на сцените на които се предполага че трбва да рева аз се заливам от смях защото в повечето драматични сцени изглежда ужасно подпухнал :D Но иначе мисля че като актьор е много добър.Пък и мисля че някои от актьорите като Guen Suk малко преиграва на драматичните сцени (на тези които реве :D) Иначе сериала е ВЪРХА!!! Толкова съм се смяла ... (blush)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко за музиката от сериала:

 

видео от снимките на песните :click:

 

Лириките:

 

 

 

източник

 

You're Beautiful OST Lyrics

Goodbye by: Jang Geun Seuk

 

What should I do? I am just watching you

I can’t even say a short farewell

You hold on to my cold hands

But now I have to send you away

What should I do? You are going far away

My heart is filling with tears

Even though I try my best to hide it, I can’t

This heart I couldn’t catch, what should I do?

Don’t forget the memories we loved

Even if you find another person that makes you smile

Even the painful farewell, I am glad that it was you

Gathering all my sad tears, good bye

There was nothing I’ve done for you

Sadly, only scars are left

The person who encompassed my changed heart

Now I have to send you away, what should I do?

Don’t forget the memories we loved

Even if you find another person that makes you smile

Even the painful farewell, I am glad that it was you

If the tears fall because it is so painful to endure

Don’t forget the happy memories we shared

Even if you find another person that makes you smile

Even the painful farewell, I am glad that it was you

My love that I can’t reach, now I have to send you away

The only person that can make me laugh is you

Even if love is so deep and the heart hurts so much

Don’t forget the happy memories we shared

Even if you find another person that makes you smile

Even the painful farewell, I am glad that it was you

The thing that I could do with all my sad tears, good bye

 

Eoddeokajyo baraman boneyo

JJareun insa jocha geonnaelsuga eopneyo

Siridorok chagaun nae son jabajujiman

Ijeneun geuman bonaeya hajyo

Eoddeokajyo meoleojyeo ganeyo

Gaseumgadeuk nunmulman chaoneyo

Aesseo gamchwobwado meomchulsuga eopseoyo

Ggeutnae japji motan imameul eoddeokanayo

Saranghaetdeon geu gieogeun noji malayo

Dasi utge hae jul dareun saram mannado

Apeun ibyeolggajido geudaera dahaengijyo

Seulpeun nunmul mowaseo annyeong

Amugeotdo haejunge eopneyo

Motnagedo sangcheoman namgyeotneyo

Byeonaegan mam jocha gamssa anajun saram

Ije bonaeya hal geudaereul eoddeokanayo

Saranghaetdeon geu gieogeun noji malayo

Dasi utge hae jul dareun saram mannado

Apeun ibyeolggajido geudaera dahaengijyo

Sumi meojeulmankeum apawa nunmul heulleodo

Haengbokaetddeon geu gieogeun noji malayo

Dasi utge hae jul dareun saram mannado

Apeun ibyeoggaji geudaera dahaengijyo

Datji mot tal nae saram ijen bonaeya hajyo

Ojik nareul utge hal saran gedaebbuningeol

Sarangi gipeojyeo maeumi apawado

Haengbokaetddeon geu gieogeun noji malayo

Dasi utge hae jul dareunsaram mannado

Apeun ibyeoggaji geudaera dahaengijyo

Seulpeun nunmul mowaseo naega hal su itneun il annyeong

 

 

What should I Do?

 

When I let you go one step further, my eyes overflow with tears

When you walk away one step further, more tears are falling

As you move away to a place where I can’t reach you, even if I reach out my hand

I can’t catch you, I can only cry

What should I do? What should I do? You’re leaving

What should I do? What should I do? You’re leaving me

I love you, I love you, I cry out to you

But you can’t hear me, because I am only shouting in my heart

All day long I try to forget you, but I think of you again

All day long I try to say goodbye, but I think of you

Although you went to a place where I can’t hold you, even if my hand reaches out for you

I can’t find you, I can only cry

What should I do? What should I do? I can only see you

What should I do? What should I do? I love you only

I am sorry, I am sorry, can you hear me?

Please come back to me, if it’s not you, I can’t go on

What should I do? What should I do? I only have you

What should I do? What should I do? You’re leaving

What should I do? What should I do? You’re leaving me alone

I love you, I love you, I cry out to you

But you can’t hear me because I am only shouting in my heart

 

Hangeoleum mankeum geudael bonaemyeon nunmulina

Hangeoleum mankeum geudaega gamyeon deo nunmuli heulleo wa

Soneul bbeodeodo sonnaemileodo daheulsu eopneun goseuro

Geudae ganeunde japji motago nan ulgoman itjyo

Eoddeokajyo eoddeokajyo geudaega ddeonaganeyo

Eoddeokajyo eoddeokajyo naldugo ddeonaganeyo

Saranghaeyo saranghaeyo mongnoa bulleobojiman

Geudaen deutji motaeyo gaseumeuroman woechigo isseuni

Haruonjongil jiwobojiman ddo ddeoolla

Haruonjongil ibyeolhajiman ddo dasi ddeoolla

Soneul bbeodado sonnaemileodo aneulsu eopneun goseuro

Geudaen gatjiman chatji motago nan ulgoman itjyo

Eoddeokajyo eoddeokajyo jaggu geudaeman boyeoyo

Eoddeokajyo eoddeokajyo nan geudael saranghaneunde

Mianhaeyo mianhaeyo naemali deullisinayo

Dasi dolawajwoyo geudae animyeon nan andoeniggayo

Eoddeokajyo eoddeokajyo nan ojik geudaebbuninde

Eoddeokajyo eoddeokajyo geudaega ddeonaganeyo

Eoddeokajyo eoddeokajyo naldugo ddeonaganeyo

Saranghaeyo saranghaeyo mongnoa bulleobojiman

Geudaen deutji motaeyo gaseumeuroman woechigo isseuni

 

Kim Dong Wook - My Heart Is Cursing

 

Smile a little more

With a happy smile

So that you can comfort my heart

That keeps looking for you

Smile a little more

So that the world would be jealous

So that my heart that keeps calling for you

Would not be able to become greedy

My heart curses at me

because I can’t even say I love you

My tears burst

because my longing for you flows and flows

Only that sad phrase has been struck to my throat like a thorn

And remain in my ears the whole day

Why does it have to be you

Why did I have to love you

Even if I shake my head, deny it

I can’t let you go

My heart curses at me,

because I can’t even say I love you

My tears burst,

because my longing for you flows and flows

Only that sad phrase has been struck to my throat like a thorn

And remain in my ears the whole day

I love you, I love you

Forever

Even if you don’t look at me

Even if I say it a thousand times, you don’t know

Even if I wait at the same spot, you don’t know

My foolish love that simply looks at you like an idiot

You don’t know, No matter what

 

Jagguman geudaereul chatneun

Naemam dallaedorok

Jogeum deo useoyo

Sesangi geudael jiltuhadorok

Jagguman geudael bureuneun naemami

Yoksimdo naeji motalteni

Gaseumi yokae

Saranghandan maljocha motanigga

Nunmuli teojyeo

Geuriumi heureugo heureunigga

Gasicheoreom moke geollyeobeorin seulpeun geu malman

Harujongil gwitgae maemdolgoman itjyo

Wae hapil geudaejyo

Geudaereul saranghage dwaetneunji

Gogael jeoeodo anirago haedo

Imi geudael notji motaneyo

Gaseumi yokae

Saranghandan maljocha motanigga

Nunmuli teojyeo

Geuriumi heureugo heureunigga

Gasicheoreom moke geollyeobeorin seulpeun geu malman

Harujongil gwitgae maemdolgoman itjyo

Saranghaeyo geudael saranghaeyo

yeongwoni

Geudae nal boji anneundedo

Sucheonbeonssik geudael bureugo bulleobwado moreujyo

Hangsang geujarieseo geudael gidaryeodo moreujyo

Babocheoreom geujeo baraboneun motnan sarangeul

Geudaeneun moreusijyo amuri bulleodo

 

Park Shin Hye - Without Words

 

I shouldn’t have done that,

I should have pretended not to know

like I didn’t see it, like I couldn’t see it

I shouldn’t have looked at you in the first place

I should have run away

I should have pretended I wasn’t listening

like I didn’t hear it, like I couldn’t hear it

I shouldn’t have heard your love in the first place

Without a word, you made me know what love is

Without a word, you gave me your love

Made me fill myself with your every breath

Then you ran away

Without a word, love leaves me

Without a word, love abandons me

Wondering what to say next

My lips were surprised

It came without a word

Why does it hurt so much?

Why does it hurt continuously?

Except for the fact that I can’t see you anymore, and that you’re not here anymore

otherwise, it’ll be just the same like before

Without a word, you made me know what love is

Without a word, you gave me your love

Made me fill myself with your every breath

Then you ran away

Without a word, love leaves me

Without a word, love abandons me

Wondering what to say next

My lips were surprised

Without a word, tears starts falling down

Without a word, my heart is broken

Without a word, I waited for love

Without a word, love hurts me

 

Hajimal geol geuraesseo moreuncheok haebeorilgeol

Anboineun geotcheoreom bolsueopneun geotcheoreom

Neol aye bojimalgeol geuraetnabwa

Domangchil geol geuraesseo motdeuleuncheok geureolgeol

Deutjido motaneun cheok

Deuleul su eopneun geotcheoreom

Aye ne sarang deutji aneulgeol

Maldo eopsi sarangeul alge hago

Maldo eopsi sarangeul naege jugo

Sumgyeol hanajocha neol damge haenotgo

Ireoke domangganigga

Maldo eopsi sarangi nareul ddeona

Maldo eopsi sarangi nareul beoryeo

Museunmaleul halji damun ibi

Honjaseo nollangeot gata

Maldo eopsi waseo

Wae ireoke apeunji wae jagguman apeunji

Neol bolsu eopdaneungeon

Nega eopdaneungeo malgo

Modu yejeongwa ddokgateungeonde

Maldo eopsi sarangeul alge hago

Maldo eopsi sarangeul naege jugo

Sumgyeol hanajocha neol damge haenotgo

Ireoke domangganigga

Maldo eopsi sarangi nareul ddeona

Maldo eopsi sarangi nareul beoryeo

Museunmaleul halji damun ibi

Honjaseo nollangeot gata

Maldo eopsi nunmuli heulleonaeryeo

Maldo eopsi gaseumi muneojyeoga

Maldo eopneun sarangeul gidarigo

Maldo eopneun sarangeul apahago

Neoksi nagabeoryeo baboga doebeoryeo

Haneulman bogo unigga

Maldo eopsi ibyeoli nareulchaja

Maldo eopsi ibyeoli naegewaseo

Junbido motago neol bonaeyahaneun

Naemami nollangeot gata

Maldo eopsi waseo

Maldo eopsi watdaga

Maldo eopsi ddeonaneun

Jinagan yeolbyeongcheoreom jamsi apeumyeon doenabwa

Jageun hyungteoman namgedoenigga

 

A.N.JELL - Promise

 

I will promise you to live with only you in my two eyes

I will promise you to live with only you in my two arms

From the time I open my eyes and till I sleep I will only yearn for you

I love you don’t forget these words I Love you Forever

I will become the shade in the hot summer

I will become your umbrella when it rains

I will become the small chair when you become tired from walking

So that your happiness will be doubled, I will laugh with you

I will become the towel when you cry to wipe you tears

I will promise you to live with only you in my two eyes

I will promise you to live with only you in my two arms

From the time I open my eyes and till I sleep I will only yearn for you

I love you don’t forget these words I Love you Forever

We are like Coffee and Doughnut

Giving me happiness you are my special

Day by day you are running low on energy Emergency

Breathing life into you, your sweet scent

The love I hid every single day

On the day we are together I will show you all

I will promise you that wherever I am I will only remember you

I will promise you that whatever I am doing I will remember you

Forever I will live with this new path in my life

I love you don’t forget there words I love you forever

Yes A.N.GELL why here I will promise Just do it Girl

I love you, what more do I need?

My thumping left heart will answer you

One step two step three and four I will slowly move closer to you

I can’t tell you to wait for me because I will take you

I will promise you to live with only you in my two eyes

I will promise you to live with only you in my two arms

From the time I open my eyes and till I sleep I will only yearn for you

I love you don’t forget these words I Love you Forever

 

I will promise you du nune neoman damgo salagalgge

I will promise you du pale neol ango salagalgge

Achime nun ddeo jamdeun sunganggaji neo hanaman geurilgge

Saranghae i mal itjima I Love you Forever

Deoun yeoreum nale geuneuli doejulgge bioneun nalen usani doejulgge

Geotdaga jichil ddaen jageun uijado doejulgge useul ddae ni gibbeum

Dubaega dwaege hamgge useulgge nunmul heullil ddaen sugeoni doel neol daggajulgge

I will promise you du nune neoman damgo salagalgge

I will promise you du pale neol ango salagalgge

Achime nun ddeo jamdeun sunganggaji neo hanaman geurilgge

Saranghae i mal itjima I Love you Forever

Uri saineun machi Coffee and Doughnet gatji

Nage gibbeumeul jeonhaejun neoneun nae seupyesyeol

HaruHaruga Energy bujokadamyeon Emergency

Naege saengmyeongi buleojul dalkoman geudaee hyanggi

Maeil hana hana ggok sumgyeonoheun nae sarangeul

Hamgge haneun naldongan modu boyeojulggeoya

I will promise you eodie itddeon neoman gieokhalgge

I will promise you mwol haedo neomaneul gieokhalgge

Yeongwoni neoreul saegil i gaseumman pumgo sala galggeoya

Saranghae i mal gieokhae I love forever

Yes A.N.GELL why here I will promise Just do it Girl

Saranghandaneunde museun mali pilyohae

GwangGwang georineun woenjjok gaseumeuro daedapalgge

One step Two step Three and Four ni gyeote cheoncheoni dagagalgge

Gidariran mal ssawi ibe samji mot ae I will take you

I will promise you du nune neoman damgo salagalgge

I will promise you du pale neol ango salagalgge

Achime nun ddeo jamdeun sunganggaji neo hanaman geurilgge

Saranghae i mal itjima I Love you Forever

 

A.N.JELL - 여전히 (AsEver)

 

I didn’t think it was love, I told myself it wasn’t love

I deceived myself, but my heart kept calling your name

I take one step towards you, push you one step away

Each time, you grow in my heart

I must be loving you this much, must be waiting for you this much

Even though it hurts so much, my heart can’t seem to let you go

I think there must be just one love, I don’t think my heart will change

The love that I’ve kept only for you, I can now finally tell you

Your warm eyes, Your warm love

Flying away farther, but you are still growing up in my heart.

I must be loving you this much, must be waiting for you this much

Even though it hurts so much, my heart can’t seem to let you go

I think there must be just one love, I don’t think my heart will change

The love that I’ve kept only for you, I can now finally tell you

I love you

Sometimes love, at times tears

Even though it’s hard, I love you, I love you

I only need you by my side

I must still be loving you, I must still be waiting for you

My brain might be fooled, but my heart can’t be fooled

I think there must be just one love, I don’t think my heart will change

The love that I’ve kept only for you, I can now finally tell you

I love you

 

Sarangeun anilgeorago heoldaero anilgeorago

Maebeon sokyeowatjiman naemameun jaggu neoreul bureugo

Hangeoleum buditchyeobogo hangeoleum mileonaebwado

Geureolsurok neon naeane keojyeogago isseo

Geumankeum saranghanabwa geumankeum gidarinabwa

Geutorok apeugehaedo naemameun neol ddeonalsueopnabwa

Sarangeun hanaingabwa naemameun byeonchiannabwa

Neolhyanghae jikyeoon sarang ijeneun da malhalsu itdago

Ddaddeutan neoe nunbichi ddaddeutan neoe sarangeun

Dalanalsurok naeane keojyeogago isseo

Geumankeum saranghanabwa geumankeum gidarinabwa

Geutorok apeugehaedo naemameun neol ddeonalsueopnabwa

Sarangeun hanaingabwa naemameun byeonchiannabwa

Neolhyanghae jikyeoon sarang ijeneun da malhalsu itdago

Neol saranghae

Ddaeroneun sarangi hogeun nunmuli

Uril himdeulgehaedo saranghae saranghae

Naegyeote neoman isseumyeondwae

Yeojeoni saranghanabwa yeojeoni gidarinabwa

Meorireul sogyeoboado gaseumeul sogilsuneun eopnabwa

Sarangeun hanaingabwa naemameun byeonchiannabwa

Neolhyanghae jikyeoon sarang ijeneun da malhalsu itdago

Neol saranghae

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еххх и аз да се присъединя към феновете. Просто страхотно сериалче. Нямам думи. :D:rolleyes:

Малко снимчици, дано не са били поствани

 

 

90061aeb0be8247d.JPG

56f6bba3524edaed.jpg

 

37569f14dbeae221.jpg

 

51adfe6433aff730.JPG

c24a76ff0dfb21a3.jpg

 

f79da36a85d1530a.jpg

 

8fa3cd70b900cc64.jpg

 

1474e2b3a5e3ff3d.jpg

 

1116ed0ebf5f42c5.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал ми дойде малко в повече. Едва изгледах всичките серии. В началото започна добре, но после... Всички ми приличаха на идиоти. Преиграваха и нямаше една сцена, която да ме грабне с истинността си. Може би Шин У се справи най-добре, но и той не беше убедителен в последните епизоди. Май очаквах твърде много от този сериал, тъй като предишният ми беше ББФ. Саундтракът нямаше забележки :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драмата много ми хареса, изгледах я на един дъх. Много ми хареса Те Гьонг ,арогантен ,груб на моменти ,но забавна персона като цяло ,а за муцито което правеше много ми допадна,защото само по този начин той показваше някаква емоция и раздразнение,За мен той беше много прикрит избягваше физическа близост с хората защото никога не беше получавал такава, и не беше свикнал на нея.За Ми Нам просто- невероятна,забавна,откровена,мила, и доста решителна на моменти за което не предполагах, но си пролича в последните епизоди. Shin Woo според мен беше борбен до край,но ме дразнеше,че не беше искрен още от начало, винаги правеше доста сериозни намеци за чувствата си, но нашата Ми Нам която си беше малко недосетлива :D :D .Охх а Джереми той беше най забавен от всички винаги ме размиваше докато гледах сериала.И той се подаде на чара на Ми Нам, но той беше доста различен,като персонаж.Опитваше се да приеме всичко с усмивка колкото и да беше наранен, тази черта най-много ми хареса у него.Аиде стига толкова съм писала.И за последно сериала съм го гледала 3 пъти и не ми е омръзнал.Още се смея, като идиотче на някой сцени. Не е за изпускане,ако още е останал човек който не го гледал сега е момента да го направи.Заслужава си!!! B) B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...