Jump to content

Recommended Posts

Да, то реално погледнато много неща в сериала си бяха не на място и оплескани, и объркани, и недоразбрани, но пък перфектни сериали трудно ще се намерят. Самото чувство, което оставя драмата, много хубави моменти, невероятни даже, бих казала... Всичко това не е за изпускане. Бих гледала драмата отново и то без да превъртам и секунда. Заслужава си да му отделите време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи до 2 часа гледах за да довърша сериала. Хареса ми много, но аз не съм на същото мнение с повечето, които тук във форума са написали, че Шин У има допада най - много. Лично аз също бих избрала Те Гьонг оппа ;д, но между тримата най - готин и забавен ми се видя Джереми. В началото първите 2 серии беше дразнещ, но после започна страшно да ми харесва с неговия позитивизъм, хубавата усмивка и макар да се държеше, като малко дете през по - голямата част, той показа също колко е силен. Не всеки след, като го отхвърлят може за минути да започне да се прави, че нищо не е станало. Не всеки след, като до преди 2 минути е ревал за този, който харесва и лесно да приеме загубата. 

Те Гьонг беше страшна терца ;д с тези негови физиономии ме спукваше от смях. При него много ми хареса, че си държи на гордостта. А за характера му освен много труден какво може да се каже? 

Го Ми Нaм *фалшивия, демек момичето* Макар да си живяла в манастир може ли да си толкова тъпа и недосетлива. Оле как се оставяше онази лошата да я върти на малкия си пръст. А бе момиче ти достойнство нямаш ли? Как веднъж не й се опълчи не е истина. Но иначе може да се каже, че е 2рата жена актриса, която да ми хареса. 

Го Ми Нам *истинския* - и така с нетърпение го очаквах този и на края кво ? 5 мин. и то с главата на момичето и нищо повече. Разочароваха ме.

Националната лъжлива зла фея - как може на тая да й казват, че е хубава. Гюм Джанди от БОФ, която толкова ме дразнеше е по яка от тази с кривите си крака. Много ме дразнеше тази просто няма да коментирам повече за нея. Хубаво, че Те Гьонг яко си я обиждаше, че поне ти става густо, като я гледаш малко и тя да страда. 

 

И като цяло идеята за звездите също много ми допадна и ми хареса, но защо трябваше да свърши така? Все пак поне избра по готиния от всички ;д 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това бе първата драма, която изгледах и която ме накара да продължа напред с другите драми. Интересен сценарий, добри актьори, без особени забележки! :)))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"You're Beautiful" е Beautiful! Гледах го в зората на моето навлизане в азиатското кино и няма да забравя общото си състояние на еуфория, което продължи и след като го приключих. Ходех по улиците глуповато полуусмихната, а мислите ми се рееха сред героите и любимите сцени от филма. Осъзнавам, че съм го идеализирала /както и повечето негови фенове, май/, но какво да се прави - така е с всички първи любови. :wub:

Прекрасни са ми всички от четворката, наистина всички, а не както в повечето филми само един. Гън Сок ме шокира с тази невероятна смесица от женско-мъжко излъчване, която като резултат се получава странно привлекателна, чак магнетична и обсебваща. Гледах в захлас и него и страхотния му звезден стайлинг - странните блузи и прически, които в ежедневието сигурно биха ме довели до потрес, ама тука имат обратното действие. И с другите две момчета е така, много добра визия и то през целия филм, което си е постижение. Беше забавно за очаквам следващата прическа на Джеръмито, колко ли бяха на брой... но това си беше част от чара на героя му. И винаги ще ми е в главата Шин У в костюма с бомбето - еее, какъв джентълмен! Не, че това му донесе желаното, честно, исках момичето да го клонират и остане и с двамата! Добре, че после направиха You've Fallen for Me, сигурно е зради такива фенове като мен. :28558:  Го Ми Нам беше много сладка, но добре че през повечето време се правеше на момче, щото като момиче не ми допадна много как я обличаха /що да си изневеряват на сексизма корейците мъжете във филмите им да изглеждат по-добре от жените? :no:  / Четиримата герои имаха ярко изразени и различни характери, толкова типизирани, че можеш да предвидиш кое действие на кой е, но това не попречи на увлекателността на сюжета. Към пробойните в него тук си затварям охотно очите, защото общото удоволствие от филма е несъизмеримо с тях.

Музиката, много хубава и разнообразна и подходяща и любима...

Филм, който се гледа отново, и отново, и отново!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги, като чуя заглавието и се усмихвам. Гледах го преди година, но помня толкова моменти от него (сцената с прасето ми е любима). Задължителен е за гледане просто, ще ви накара, да се забавлявате искрено ! За Гън Сок само ще кажа ееее няма такъв мъж :) вече се чудя, дали да не гримирам моя, че мноого ми харесва :)

Насладете му се, няма да съжалявате !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АААААААААА този сериал направооооо ми иде да го изгледам отново гледах го преди година и нещо и страшно много ми допадна и саундтрака е върха често слушам песните :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

изгледах го за втори път... сигурно по нататък пак ще го гледам, оставя ми страхотно чувство, толкова лек и забавен  :icon_sunny:

Тази мацка Пак Шинхе толкова добре играе болка и драма, но като трябва да играе нормално отношение много преиграва и се лигави, адски ме дразни...

Гъсочето много як, гледала съм го и в Хонг Гил Донг добър е, само така ли нямаше кой да му каже да не прави тези чупки с уста...малко в повече ми дойдоха. Младежа от CN Blue си го харесах още първия път като гледах сериала, супер умерен беше, макар и малко скучноват като персонаж. И не на последно място сладурчето Хонгки, само като го видех и започвах да се смея, невероятен просто. Плаках с него като пя в автобуса (пак се усмихвам като се сетя за героя). Президент А и той много ме радваше с тези негови шалчета и координаторката и менаджерчето големи чупки. Тази лошата Уи ли и беше името на актрисата, не можаха ли някоя по хубава да изберат имаше нещо несъразмерно в тялото и имам чувството, иначе добре си играеше гаднярка. И прасето много харесах как се справи....хахахаха.... абе всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Препоръчвам!!!!

Много е як сериалът, зарибява от първите две серии. Аз лично толкова много не се бях хилила от доста време.  Искрено съчувствах на Шин Уи, Джереми беше толкова симпатичен с жълтото пуловерче и държание на пале, а пък Те Гьонг беше такъв образ с неговите фобии и мании.

Песничката sorry, sorry, sorry на мениджъра в първите епизоди просто къъъърти, първо се стреснах и се зачудих сънувам ли наистина ли се случва това на екрана



 Тази лошата Уи ли и беше името на актрисата, не можаха ли някоя по хубава да изберат имаше нещо несъразмерно в тялото и имам чувството, иначе добре си играеше гаднярка. 

 

Да определено нещо не беше наред с тази, главата и беше огромна пък трябваше да минава за страшна красавица............ да ама не!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първият ми азиатски сериал, който едно момиче ме натискаше сигурно месец да седна и да го гледам. Много ми хареса. Не е лековат защото все още си спомням някои моменти, от които съм си извадила поука. Малко ме дразни тази роля на Дева Мария, която е вкоренена почти във всеки един азиатски сериал или филм, тоест, главната героиня винаги е някаква невероятна добрячка, но наистина си заслужава да му бъде отделено време. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бива си го сериалчето. Няма да хейтя прасозаека - много точно определение за тази никаква актриса. Абстрахирайки се от нейното присъствие, всичко останало ми хареса - сценарият си вървеше с добро темпо, момчетата се раздадоха в играта си (да чекна в допълнение и страхотния им стайлинг), оста също беше приятен. Наподоби ми усещането преди години от Бофа. И имам нужда от едно Джереми, останалите да си оправят драматизираните бъкии :28558:

 13669568_1377785662249168_36002517068132  tumblr_mb7bf1EnqS1rca4zbo5_500.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е предимно комедия, отколкото романтика, но пък се посмях от сърце. Няма да отричам, че ми

хареса и ми подейства ободряващо.

Тук мацката го раздава малко по-раздвижено, отколкото да речем в Наследниците(само там съм я гледала),но пък пак

е скована откъм романтика и целувки. А и главния и той нещо се дърпа на тази тема (гледала съм го и него само веднъж).Но

пък за сметка на това е доста очарователен, има красива усмивка и му се отдава ролята на красив темерут. :28558:  :28558:  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах това сериалче и определено ми допадна! Забавлявах се с него, а актьорите се справиха супер! Определено се разтоварих  и много се забавлявах с него. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше второто сериалча, което гледах когато започнах да проявявам интерес към корейското кино. И този сериал беше моето падение ѝ и тотално вманиачаване :28558:

Много съм се смяла на него - има убийствени моменти - не знам дали няма да мине за спойлер ако все още някой не го еизгледал докрай, затова

като един от любимите ми беше когато Го Ми Нам обясняваше на Те Кьонг, че Шин У бил мъж и затова не можел да остане в неговата стая. И после великото прозрение - а, ама то и ти си мъж! :28558: 

 

Много си ги обичам и тримата, като Джеръми и Шин У са ми голяма слабост. Особено Джеръми с неговите задълбочени разсъждения и анализи :28558:

Мацката нещо хич не ме грабна как  играе, а по-късно и в Heartstrings като я гледах - пак си ме дразнеше.

 

 

Сериалчето е предимно комедия, отколкото романтика, но пък се посмях от сърце. Няма да отричам, че ми

хареса и ми подейства ободряващо.

Тук мацката го раздава малко по-раздвижено, отколкото да речем в Наследниците(само там съм я гледала),но пък пак

е скована откъм романтика и целувки. А и главния и той нещо се дърпа на тази тема (гледала съм го и него само веднъж).Но

пък за сметка на това е доста очарователен, има красива усмивка и му се отдава ролята на красив темерут. :28558:  :28558:  :28558:

:28558: :28558:  Neti88, Харесва ми определението ти за главния...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бива си го сериалчето. Няма да хейтя прасозаека - много точно определение за тази никаква актриса. Абстрахирайки се от нейното присъствие, всичко останало ми хареса - сценарият си вървеше с добро темпо, момчетата се раздадоха в играта си (да чекна в допълнение и страхотния им стайлинг), оста също беше приятен. Наподоби ми усещането преди години от Бофа. И имам нужда от едно Джереми, останалите да си оправят драматизираните бъкии :28558:

 13669568_1377785662249168_36002517068132  tumblr_mb7bf1EnqS1rca4zbo5_500.gif

 

чингу , ти чак сега ли го гледа бре моме , аз го потретвам паралелно с психарите

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересното при този сериал е количеството записи "зад кадър", пуснати по време и след първото му излъчване в Корея. 

 

Има десетки откъси от мейкинга, качени в Ютюб, някои дори с английски превод. 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като пиша през 2022, това ми изглежда като детско сериалче.  Едни деца си играйкат и си хвърлят от време на време играчките.  Главният винаги мрачен, намръщен  и сърдит, не знам колко бръчки са му излезли от тази роля.  Главната винаги глупава и наивна.  Но красива , за да изгледам сериала. UEE също красавица, леко мургава. ПШХ  не игра много добре според мен, доста често ходеше като пингвин около другите. Иначе сюжета нормален за времето на създаване на сериала.  Романтика , доста насилена.  Комедийните моменти сякаш бяха по добри. Става за забавление. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...