Jump to content

Ohlala Couple (2012)


lazeto

Recommended Posts

spacer.png

 

 

 


tumblr_maxy5zngr21qchg5no1_1280.png
bg_main_03.jpg


Ohlala Couple (2012)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Oohlala Spouses
Период на излъчване: 1 октомври 2012 - 20 ноември 2012
Време на излъчване: понеделник - вторник 21:55
Жанр: романс, комедия
Канал: KBS2
Епизоди: 18
Режисьор: Lee Jung Sub


Участват:
Shin Hyun Joon като Soo Nam
Kim Jung Eun като Yeo Ok
Han Jae Suk като Hyun Woo
Choi Sung Guk като Lee Baek Ho
Han Chae Ah като Victoria Kim
Byun Hee Bong като дядото Wolha
Narsha като шаманката
Ryu Shi Hyun като Ae Sook
Uhm Min Woo като Gi Chan
Hyun Jyu Ni като Nam Il Ran

Wang Bit Na

Резюме: В сериала се разказва за 40-годишни съпруг и съпруга, които един ден осъзнават, че бракът им се е превърнал в скучен и безинтересен. Затова Су Нам (Shin Hyun Joon) и Йо Ок (Kim Jung Eun) решават да се разведат след 12 години брак, но ненадейно душите им биват разменени и всеки от тях се оказва в тялото на другия. Това води до поредица комични ситуации, които ги карат да се разбират по-добре и да се влюбят отново...
 

 

С български субтитри (епизод 1) :click:

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:


Струва ми се, че ще бъде доста забавен... laugh.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това задължително ще се гледа, очаквам МногО от Shin Hyun Joon, още в Кайн и Абел показа, че е невероятен актьор. В Гакситал ми събра очите, а сега и в този сериал...::i love this:

Kim Jung Eun ме съмнява в тази роля, но пък може да ме опровергае (ох, дано :D ), както и да е ще го Очаквам с нетърпение :lol:

 

Кумао за Темичката :kiss2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отварям темата и направо щях да падна като фокусирах булката на постера. Но естествено, веднага я разпознах - кой друг, ако не Shin Hyun Joon може да е?! В Гакситал се справи блестящо като се преструваше на малоумен брат на главния, но тук ще бъде истинска комедия, вярвам просто.

И, lilibini, снимката дето си постнала направо ме довърши вече. (не им се мисли като почне гледането на драмата какаов ще става, хаха) :lol:

Бтв - Елементът със смяната на души е най-интересен, когато двамата индивиди са мъж и жена (като в градината). Иначе няма такова шоу! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не спрях да се смея по време на първите два епизода. Дано продължава все така и поне тази комедия да е доста по-смислена, от другите рекламирани заглавия. Страхотна актьорска игра, дано само сценаристите не се издънят, че ми стигат толкова малоумни филми, които се навъдиха напоследък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Комедията и първоначалната свежест поизчезнаха,да не кажа изчезнаха, зациклиха, както само те си могат.Доживях обаче, да видя автоматична пералня в корейски сериал в 13 епизод.Наскоро щракайки напосоки по различни сериали, не помня китайски или японски, попаднах на момент, в който бъзикаха корейците,че нямат перални в сериалите, за да могат актрисите да си показват краката тъпчеки дрехите в легените.Е ,тук показаха, но не измениха на себе си- переше Shin Hyun Joon, по-точно героят му-Soo Nam :D

 

Иначе типично в корейски стил, главната предполагам, няма да измени на семейните ценности и ще се върне при бившия съпруг, което ще досъсипе тотално сериала, за мен поне.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление не е от класата на "Тайната градина", въпреки че в първите 10 серии си е много интересен сериал с великолепна игра на актьорите в главните роли. Зациклянето и семейните ценности са , уви, неизбежни! :( За пералнята-не съм сигурен, мисля че показваха още в един, два сериала, но очевидно корейките си умират да перат на ръка в легени, особенно през зимата. :282: Поредният сериал, който ме убеждава, че корейските майки, баби, тъщи и свекърви трябва да се отстрелват незабавно с даване на парична награда-за доброто на Корея и човечеството!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

корейските майки, баби, тъщи и свекърви трябва да се отстрелват незабавно с даване на парична награда-за доброто на Корея и човечеството!

 

И разглезените сестри и снахи, гадните съперници на добрите девойки, малките момиченца, ако са лигави или ревливи... абе направо да оставим само хубави, добрички и работни момичета.

 

15-та серия е ужасна, предпочитам да не я бях гледала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Епизодите ще са 18.

Не можаха да избегнат клишето със смъртоносната болест. Очаквах една весела комедия, а то се оказа през повечето време типична корейска драма <_< . Няколкото забавни сцени, когато бяха разменени, не могат да компенсират като цяло усещането за нещо не особено весело. Shin Hyun Joon се справи чудесно в ролята на жена, но Kim Jung Eun доста преиграваше като мъж.

 

Ще догледам и оставащите две серии, но като цяло и тази драма минава в категорията "Гледай, ако нямаш нищо друго за гледане".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз така: просто чакам да свърши и да разбера дали корейските сценаристи не са наред психически или наистина в Корея жените нямат логиката на останалите жени!

Сериалът започва да ме разочарова,

 

но ако накрая главната героиня се върне при бившия си съпруг, ще си оскубя косите, че съм гледала 18 серии. Някакъв кретен да се сети, че си жива и си нормално човешко същество едва след като стане причина да преживееш ада на спонтанния аборт и когато има опасност да умреш - на такъв няма да простя, та и донор да ми стане.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почна доста обещаващо като комедия, после като всяка уважаваща себе си корейска драма загуби чувството си за идентичност и стана посредствена, но все пак гледаема, докато не стигна до покъртително слабия си финал.

 

 

Като ги гледам актьорите накрая колко бяха фалшиви, явно са си мислели и те самите "к'во по дяволите стана с тая драма", защо завърши толкова безумно  алогично...

 

 

Като цяло бях доволна от изживяването въпреки края. Главните ми хареса как играеха - смятам, че и двамата доволно преиграваха и някак ми оставяха чувството повече за театър, отколкото за филм, но пък тези пререакции бяха доста смешни. Жалко, че не можа да свърши, докато бяха смешни и с разменени тела.

 

Нарша, колкото и да си я обичам, малко я бяха направили като проститутка на повечето места. Тя с дядото ми бяха доста ала-бала. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...