Jump to content

Recommended Posts

Нещо симпатично от днешния епизод.

Изловихме я ''българската нишка'' и тук :D

351g8pk.jpg

 

Да, или киселото мляко, или розовото масло. ;)

Добре че поне с нещо сме известни. :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимки на Park Ki Woong

 

5690753i.png

 

5690754E.png

 

5690752b.png

 

 

Тъкмо го изгледах. Определено може да се конкурира с "BoF" въпреки, че прилича повече на "You're Beautiful". Хронологичната линия започва балансирано, след първите няколко епизода вече драма и така до края, където по американски шаблон има HAPPY END.

Редактирано от phoenix.bg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намерих откъде да се сдобием с 720p версията на сериала без никакви водни знаци, течащи реклами през екрана и подобни дразнители. Също така са налични и английски субтитри за версията. Ако има желаещи да се захванат с превода, искате ли да кача някъде всичките епизоди в този формат или да не се занимавам?

 

Забравете, съзаклятниците от Stupid Sreams гледам са се захванали одеве с превода;

Редактирано от phoenix.bg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз само да си кажа, че това сериалче имаше герои като герои (макар и грозно накъдрени и облечени) и ми хареса много повече от рекламата на Мистър Пропър... ууупс, извинете, от Full House 1 4u2ap3b.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм гледала първата част, за това не съм предубедена.

Лично аз, ще запомня тази част с ето туй недоразумение на природата:

12_0.022928001353707113_man-ok-full-house-2-bear-necklace.jpg

 

Да - мегдана за критика е по-широк, отколкото този за похвали, но пък ми остана приятно чувство.

Героите ни "научиха", че чрез премеждията и трудностите - човек израства; че трябва всички да съумеем да запазим приятелството си,

но не трябва да навлизаме в личното пространство на другите - а да чакаме те - сами да го пожелаят. И че любовта има различни форми...

Визирам - първата любов на Kang Hwi :lol:

 

Страхотна музика и много красива природа. Ако го гледате без очаквания - ще ви се хареса^^

Ето някои от смешните моменти:

http://www.youtube.com/watch?v=OoQE7F37Eck

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, вече е сигурно, че мога да гледам Мин-У до безкрайност, във всеки филм /е, само да не е много кървав :28558: /. Първо ме стреснаха неприятно къдриците, но след някое време открих, че не са толкова лоши, чи кво им е... Пък и често му правеха разни прически, добре си беше. Неприятно ми беше не толкова това с косата, колкото че го обличаха все в тия панталони-чорапогащи, все едно мисията им е да покажат колко е отслабнал. Вървеше му тази роля на префинен перфекционист. И изобщо в повечето му роли дето съм видяла все е някакъв странен особняк. Park Ki Woong и той се оказа сладур, но на моменти имах усещането за преиграване. Hwang Jung Eum, тя стилист ли бе да я опишеш... Какви дрехи, какво чудо - десететажни произведения на безвкусицата, ако вземе някой мъж да я съблича ще се откаже докато се пребори с толкова катове. Ааа, вярно, че те там не събличаха по принцип. Но пък какъв кеф, когато си изправи къдриците, стана истинска хубавелка. Приятелката-фенка - брррр... Кефеше ме дядото - беше като някой генерал. Историята - уж изтъркана, но ми вървеше бързо, без превъртане и гледах с интерес докрай. Къщата е много хубава... отвън, но вътре действието се въртеше само в две стаи и едно мазе. Отново показаха безмилостната действителност на развлекателната индустрия. Но направи ми силно впечатление в началните серии, когато феновете чакаха да влязат за среща с любимците си, отвън бяха строени в колонки и си чакаха спокойно, после пак така влизаха вътре - какъв ред имаше! Хубава музичка към филма, особено ми хареса последната им песен. Краят  - захаросан малко, ама това да му е кусура. Благодаря за предоставените субтитри! И все пак - хубаво филмче!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, драмата си я има от един момент нататък, типично по корейски. То не бяха интриги, не бяха обрати, удари под кръста, ако нещата са дори наполовина истинно представени, не знам как оцеляват хората в шоубизнеса там и дали успяват да запазят разсъдък и достойнство. Добре че комедийният елемент е достатъчно добре застъпен, инак не знам дали щеше да ми понесе.

Много ме дразни главната понякога - ша ти обясня, ама по-късно, съдят ме, ама няма да се консултирам с адвокат. Как иначе ще се случат толкоз недоразумения, после ходи обяснявай, че си бил misunderstood и че нямаш сестра. Е, аман, лекинко се престара!

Прическата ритана зелка я преглътнах, макар и трудно. Дрехите на нашата "стилистка" дори няма да започвам да ги коментирам, те говорят сами за себе си, понякога дори крещят :28558: .

Не се разминахме и с вездесъщите клишета, но то пък без толкоз не може. Много ме кефи някой като се скрие (успешно!) зад стълб на улична лампа, има-няма 10 санта в диаметър :). Да не забравим и неприятната бивша. Честно казано, никога не съм разбирала наличието на подобни герои, все не искам да вярвам че е възможно някой да се самозабрави толкова, бива да си упорит, самовлюбен и егоистичен, ама все някъде трябва да теглиш чертата, може би?

За щастие нямах много големи очаквания към този сериал, даже напротив, а прическите на 2/3 от главните герои доста дълго време ме държаха настрана. Но пък историята върви бързо и увлича, чакаш да видиш какво още ще надробят, много са ми сладки как се дърлят, пък се помиряват, даже харесват, помагат, защитават, погаждат номера. Хареса ми приятелството, предаността, готовността да помогнеш, въпреки всичко. Те Ик и той можел да се държи като хората понякога, да не повярваш чак. Издигна ми се доста в очите тоз герой. Втори ден си живея с радостите и неволите на трите диванета, има какво да се види :). Всички се справиха прилично с ролите си дотук. Останаха ми само последните серийки, чакам си захаросания хепиенд, аз от сладко и щастливи краища не се плаша. Много приятен начин да си загубиш времето и да разпуснеш, ако си настроен на правилната вълна :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно сериалче днес изгледах и последния епизод. Персонажите ми бяха много интересни, само бившата на Те Ик ( Джин Се Рьонг) ми беше много противна с това нейно желание да си вре носа навсякъде и да се мисли за най-великото нещо на земята. Дядото беше много готин, както ги строяваше всички :P .

Актьорите...еми какво да кажа за тях...чудесно избрани, абсолютни симпатяги (Мин У няма да го коментирам, без него света няма да е същия).

Сериалчето не е натоварващо и се гледа бързо и лесно. Не можеше да се мине без обичайните сълзливи драми, но това е чарът на корейските драми (както ти е весело да ревнеш).

За пореден път се убеждавам, че корейците гледат да си наконтят мъжете, а жените койт какт свари. През 90% от времето се опитвах да разгадая с какво е облечена Ман Ок и си мислех, че нарочно я обличат така, но като се появи Се Рьонг и носеше същите размъкнати прозрачни поли паднах.Някаква мода ли се опитват да наложат не ми е ясно.

Прическите в стил "рамен на главата" ги подминавам без коментар :D  както ги игноррах и в сериала.

Като цяло забавен, интересен и ще го гледам отново ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен първата част беше скучна, скучна и пак скучна. Затова не давах големи надежди на втората,но ме изненадаха доста приятно, като изключим шантавите им прически. Забавен, динамичен и свеж сериал. Определено ми хареса много. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

No Min Woo леко ме разочарова с прическата си. В "Моята приятелка е Гумихо" ме разтреперваше,красавец.
Доста се смях с този сериал и ми хареса като цяло. Главната героиня не ме впечатли,но чудесна игра от страна на Park Ki Woong.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пропуснала съм да отбележа - трима много хубави и талантливи актьори, но безумно скучен сценарий. Дори оригинала беше по-забавен от това тук. Догледах го, но само заради Но Мин У, че след Рок рок рок ми е голяма слабост...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо особено, става за оправяне на настроението. Предвидими ситуации, корейска "романтика" и разбира се любовен триъгълник. Главната от "О! Мy Lady!" е претърпяла пластични интервенции, които според мен са влошили вида й в пъти :( Сладура от "Rock, Rock, Rock ! " колко клинове износи през всичките серии, толкова ли едни нормални панталони не се намериха за него. На моменти в отношенията им малко копваха Гън Сок и Шин Хе от небезизвестната драма (ама много бледо). Като цяло става за запълване не времето, без излишни драми и интриги.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо отвратителни стилисти мразя ги, как е възможно да се гаврят така с главната и с Но Мин У (някой по-нагоре писа за клин четата, в които го обличаха, а бузата с плюшените мечета на Ман Ок си беше даже зловеща) ...... Иначе филмът става за убиване на времето, към края се усеща интригата, но като цяло можеше да ползват някакви други похвати, за да я създадат, различни от бивша приятелка, която ходи, клюкари и си вре носа навсякъде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди години, повлияна от моди, списания и лични предпочитания, реших да си сменя прическата. Гледах се дълго в огледалото и почти се харесах. Съпругът ми тактично каза: "Не е лошо", но един от колегите ми възкликна: "Приличаш ми на разплетена дамаджана". Обидих се ужасно и го намразих, но си беше прав човекът. Та тези тук ми приличат на разплетени дамаджани! Дано не ми се разсърдят и намразят, но така ги виждам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...