mims3 Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Jackal Is Coming (2012) 자칼이 온다 Познат още като: Code Name: Jackal, Here Comes the Jackal Режисьор: Bae Hyeong Jun Държава: Южна Корея Премиера: 15 ноември 2012 г. Жанр: екшън, комедия Времетраене: 107мин. В ролите: Ким Дже Джунг (DBSK / JYJ), Сонг Джи Хьо, Хан Санг Джин, О Дал Су, Ю Тео и др. Резюме: Филмът разказва за не много умна убийца (Song Ji Hyo), която е наета да убие известия певец Че Хьон (Kim Jae Joong). Жената го отвлича и се опитва да го убие по различни начини по молба на клиента си, но полицията пристига... Интервюта: С български субтитри: С английски субтитри: С руски субтитри: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted October 16, 2012 Author Share Posted October 16, 2012 Снимки от пресконференцията на ‘Jackal is coming’ 121016 И едно клипче зад кадър.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmiraSalvatore Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Много съм нетърпелива за този филм. Сонг Джи Хьо и Дже Джунг са просто неочаквано добра комбинация. Обичам ги и двамата. Най-после Монг Джи отново на екрана. Много се надявам да има от къде да си го свалим или поне да го гледаме онлайн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 сладури http://www.youtube.com/watch?v=1ogO_8gRdd0&feature=player_embedded Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagami23 Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Хареса ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=UKSEGhsC3eI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mackova Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Става за гледане филма. Хареса ми. Имаше забавни моменти, можеше повече, ама нейсе. Хубава изненада ми поднесе рибочето. Определено има потенциал това момче. Дано да продължи изявите си в киното. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 My link On line с английски превод. ... Докато не излязат читави субки няма да се захващам. Дано тези са по-добри, че поне да го гледам По-добри са, всичко се разбира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Бг титри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djehii Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 КумаО за буквичките Линкче с бг.суб: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikra Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Признавам таланта на Дже Джонг - с ограничени реплики и движения се справи чудесно. Честно казано, когато свалих филма нямах никакви очаквания. Исках просто да гледам някоя хубава комедия за релакс и съответно да си взема дозата корейско изкуство. Изгледах го, но не останах с онова превъзбудено чувство, което се появява у човек след добър филм. През цялото време нещо ми липсваше и това усещане го има и сега, докато пиша. Определено не е от филмите, които те грабват и не усещаш кога е дошъл краят му. Надявам се следващия филм на сладура да е именно от тези, при които забравяш да дишаш докато гледаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitket Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Очаквах повече... Не ми беше интересно развитието на историята или по-точно как беше представена. Някаква блестяща игра също не се видя, с малки изключения - главната и любовницата. Ким Дже Джунг, милия, до тук колкото и филми и сериали да съм видяла - като кукла, но само толкова. Не че съм против - че кой ще е при толкова хубост? Но вече усещам, че очаквам и нещо повече, само манекенско поведение толкоз време взе да ме отегчава... Ма, пък много красив, бе, много! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megan Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Очаквах повече... Не ми беше интересно развитието на историята или по-точно как беше представена. Някаква блестяща игра също не се видя, с малки изключения - главната и любовницата. Ким Дже Джунг, милия, до тук колкото и филми и сериали да съм видяла - като кукла, но само толкова. Не че съм против - че кой ще е при толкова хубост? Но вече усещам, че очаквам и нещо повече, само манекенско поведение толкоз време взе да ме отегчава... Ма, пък много красив, бе, много! Напълно споделям мнението ти. Мен също не ме впечатли, нито филма, нито актьорската игра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lidia7 Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 На мен филма ми хареса, сюжета беше заплетен и неочакван. Според мен всеки си изигра своята роля. Жанра на филма не е романтика все пак, така че не съм и очаквала нещо сладникаво. Финалът също беше готин, обикновено в такъв тип филми, за да разбереш финала и самият филм трябва да се съсредоточиш в детайлите. Репликата "Ще те убия" беше типичен завършек. Много благодаря за филмчето и превода. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korea_forever Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 На мен страшно много ми хареса филма Истината е, че наистина аз превъртах малко. Но наистина KJJ беше толкова красив. И горкия колко га налагаха На мен моментите с него ми бяха страшно забавни и му харесах играта. Все пак ролята му е такава. Страхотен филм! Препоръчвам го Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Филма не ми хареса. Финала, обаче беше много добър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vuinata Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Филма не е шедьовър на корейското кино, но мен лично ме накара се разсмея на няколко пъти. Това ми е достатъчно за да кажа че е лек, ненатоварващ и забавен филм и че не съжалявам че сум го изгледала. Развръзката беше интересна , а за актьорите мога само положителни неща да кажа .Какво ли не изтърпя това момче..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Камелия Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Има го и Тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Слабичък като цяло - опитах се да го гледам, но в крайна сметка проспах една част. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 На мен филма много ми хареса. Бяха прекалили с повечето сцени около лагера на полицията, те отегчават донякъде, но иначе ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts