Jump to content

Kamenashi Kazuya (Каменаши Казуя)


mrnkaloto

Recommended Posts

хехех зарибяваща реклама на Каме за бонбони *припява си* :lol: та нали "каме" на японски е "костенурка" затова той е облечен така :D (ни моа да се запра да го гледам :lol2: )

CM「サワーズ」カメカメ亀梨君篇

 

P.S - извинете ме, че ви го давам под формата на линк, нещо от няколко дни насам не работи медията и не мога да ви го сложа като клип, да го гледате направо от тук.

- с любезното съдействие на KAT-TUN < Bulgaria >

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И ..... той го направи, направи го! Каме удари хоумрън!!! :panda-145::yes::es:

Хоумрън

 

Да, той го направи!!! Много съм щастлива за него! :es::yes:

 

А, kiflichka67 клипчето е толкова забавно и сладко, Каме е толкова сладък! :inlove: Имаме си хубава и талантлива костенурка в бандата :rolleyes:

 

Дам, след като си сложила това, аз ще ви зарадвам(то сигурно няма на къде повече) с тази новина!

КАТ-ТУН са на 10 място от класиралите се 100 артиста и музиканти от Корея и Япония във френска класация, а Каме е на 17 място! :yes:

 

Ето го и целия лист с класацията

 

cr: Wanderlustpir8

::sarah::

А това е Hangout от 19.01.2013 - Представянето на новия им сингъл EXPOSE

Тук!

 

cr: まめ ちび

::sarah::

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, ето ни и днес! :lol:

Това е то, най-сетне тези прословути резултати, от кога ги чакаме!

А ето ги и тях:

 

Q4. Best MV 2012~ KAT-TUN # 2 с Lock on(най-добър клип)

Q6. Best album 2012~ KAT-TUN # 2 с CHAIN( най-добър албум)

Q7. Best boyband ~ KAT-TUN # 1 :wub::es::bow::yes:

Q13. Sexies Male Singer: Kazuya Kamenashi

Q15.Most WANT-TO-BE " Want- to be- Boyfriend: Kazuya Kamenashi

source: jpopasia.com

jdv1359223741a.jpg

 

Браво на момчетата ни. За поредна година са номер едно като група, браво само така!!! :es: Много се радвам за тях, то се знаеше, че те ще са, то няма кои други!

А за Каме, WoW, много се радвам, че се класира и победи!!!

КАТ-ТУН и Каме го заслужават повече от всеки друг!!! Поздравления! :bow:

 

 

 

А ето тук можете да видите резултатите ––––>>> ЦЪК!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

KAT-TUN ще изпълняват песента към филма на Каме "Оре, оре" името на песента е "FACE TO FACE"

А ето и трейлър към филма, песента са чува във втората половина (много е хубава) :wub:

 

В Япония вече е 23, а щом е 23 вече е дошъл рождения ден на КАМЕ :rolleyes:Той става на 27 Да ни е жив и здрав, все толкова красив и забавен и ......

Утре ще е ден на Каме, и утре ще има изненади от мен ;)

А за днес, ето Ви 2 клипчета направени от фенове на Каме за 27-мия му рожден ден :P

КАМЕ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Киндайчи Хаджиме, трета версия.

http://www.youtube.com/watch?v=jiNA6HhW2xI

 

Честит Рожден ден, Костенурчо :D

27 години звучат някак толкова внушително, а личността зад тази възраст си остава някак толкова детска. За всички Каме е сериозният (общо взето) лидер на групата, но и най-младият от шестимата. Да му е честито порастването, и да не се претоварва, нещо което за жалост се е случвало преди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит Рожден ден на Каме и от мен!

Да ни е жив и здрав, да продължава да ни радва за години напред. Да остане винаги така оптимистичен, забавен и красив.

Да остане верен на семейството си, да глези повече племенничката си и най-важното да остане винаги приятел с КАТ-ТУН.

Те без него не са цяло, а той без тях, вярвам, че няма да може да живее, КАТ-ТУН за него е целият му живот.

Честит рожден ден му пожелавам още веднъж и дано си прекара чудесно на партито си! ♥

rgh1361607622e.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден, Каме

 

Да ни е жив, и здрав, все така красив, забавен, мил и грижовен. Пожелавам му всичко най- хубаво на този свят да му се случи, да намери жената, която го обича истиснки, да се забавлява за години напред и да остане такъв завинаги. Да усъвършенства актьорските си способности( той признава, че иска да ги подобри и работи над това), да развива прекрасния си глас и танцови способности. Просто да бъде себе си! :rolleyes:

Той е мъжа с ангелския глас. Човека, който говори винаги красиви думи. Човека на когото не можеш да дадеш 27 години. Човека с красиво тяло. ;) ТОЙ Е КАМЕ и ние винаги ще го подкрепяме :wub:

 

opt1361624280y.jpg

 

А ето и малко новини и клипчета ;)

Трендинг-ът за Каме по случай рожденият му ден е на първо място в Япония!!!

2013.02.23 Zoom Sata - Kamenashi Kazuya

Цък!!

2013.02.23 Ousama no Brunch - Kamenashi Kazuya

ТУК!!

cr: honey10931

::sarah::

Радиото на Каме– 2013.02.23 HANGOUT

HANGOUT

credits to: まめ ちび

Ето нещо от Hangout

 

The first listener said she was having a birthday party for Kame even though he wouldnt be around.

Kame said he got many letters like this sent to him.

Kame said he was very curious what a party without him would be like. He asked if there would be some pics / videos of it. Also, he said he was very curious who would blow out the candles on his birthday cakes for his birthday parties.

Kame gets 30 - 40 emails by the morning of his birthday and he wonders how to reply to all of them.

When asked how he'd celebrate his birthday, Kame said he'd spend it with his family and have a meal with them. Even though he'd be one doing stuff like ordering food from the shops. He'd be the one doing everything.

Kame said he'd continue to work hard on his acting skills and he said it'd be great if he could show everyone a new side (of his acting skills).

In his ending message, Kame said he would be waiting for the invitations (to his birthday parties).

• Kame also announced tt Ore ore's theme song would be sung by KAT-TUN and the title is "FACE to Face". He also said it's a nice song and he's addicted to it.( колко сладко :rolleyes: )

cr: ReiCrystal

::sarah::

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каме има нова реклама PANASONIC BEAUTY LAMDASH :yes: , която ще започне да се върти в пълния си вид през април. Но още сега можем да видим няколко откъса. МОЛЯ седнете на нещо стабилно, за да не паднете ;)

"2013.03.15 PRESS CONFERENCE FOR NEW PANASONIC BEAUTY LAMDASH CM - two reports"

Част 1

Част 2

 

Всичко е благодарение на KAT-TUN < Bulgaria >

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и последните новини!!!!Не знам откъде да започна(ето от самото начало)

 

"Ore, Ore!"-филмът, в който Kamenashi изиграва цели 33 роли, предизвика световен интерес. Фенове от цял свят заляха интернет пространството с молби продукцията да има премиера и в техните държави, а според думите на самия актьор „Оre,ore ще бъде голям хит“.“It's me, It'sme!” ще бъде представен на голям екран на откриването на 15-тото издание на италианския филмов фестивал FEFF (Far East Film Festival ) на 19-тиаприл 22:30ч. (световна премиера).Каме вече е в Италия и според официалният сайт на фестивала той ще е специален гост на събитието.Според италианските медии от агенцията на Каменаши са изисквали бодигардове,частен достъп до театъра и лична съблекалня/чакалня, също така от организацията на фестивала са длъжни да предупредят публиката, че снимането и записването са строго забранени!Филмът,определено, заслужава международен интерес."Ore, Ore"('Аз съм, аз съм') е базиран на едноименния бестселър на Tomoyuki Hoshino. Чрез лентата Kamenashi Kazuya отново доказва безмерния си актьорски талант, успявайки да се превъплъти не в един или два, а в цели 33 образа: от едрогърда дама до афро, от работеща жена до средношколец и дори рокер с татуси по цялото тяло.Героят на Каме е измамник,който се свързва с по-възрастни хора,представя се за техен роднина и се опитва да измъкне пари от тях. В процеса, обаче,се оказва въвлечен в живота на хората,за които се представя, докато в реалнoстта, някой друг се опитва да открадне неговата истинска самоличност.

 

Каме сега е в Италия(или поне беше, според фенове той вече си е тръгнал и те се надяват той да си е прекарал добре и да се върне отново)

 

Каме в местен италиански вестник днес!http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bwy1366478226y.jpg"

А заглавието е " Заради Каменаши twitter се подпали"Гостуването на Каме в Италия предизвика такъв голям интерес, че в действителност twitter се запали. Всички (целия свят) говорят за него!Поредното доказателство, че КАТ-ТUN в действителност са обединили всички свои почитатели, навсякъде по света, с верига.

Според феновете:Пресконференцията с Каме е била невероятна- той е бил забавен и сладък.Имало е въпроси от журналистите относно възможността KAT-TUN да имат концерти на запад и Каме е отговорил: "Разбира се, че искаме и го обмисляме"

Дано да достигнат и до нас! ^^

Каме е бил много щастлив и в същото време нервен! Ето какво казва:"Тук в Udine за първи път гледам филм заедно с моите фенове... В Япония за мен това е невъзможно..""Италия ми е мечта и се надявам с групата да дойдем тук! В бъдеще!"

И въпреки много забрани за снимки, Каме се е снимал с почти всеки фен( дори е давал афтографи)Каме е толкова сладък а филма му Ore Ore стана голям хит по целия свят!!!

 

Ако и ние искаме да видим Каме и неговия филм "Ore Ore" в България коментирайте тук!!!

https://www.facebook.com/picturesdept/posts/530782410303322

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на Мики Сатоши, че изстисква възможностите на актьорите си до последна капка винаги! Филмът и аз го чакам от толкова време вече с нетърпение, но не заради Каме, а защото обожавам стилът, хуморът на Мики и изобщо всичко, което прави. Притеснявах се, че Каменаши няма да се справи с ролята/ролите, но като видях трейлъра се поуспокоих. От 4ри години чакам нов филм от режисьора и не искам той да е провал, поради разни и разнообразни причини XD. Песента, обаче, е generic, типично по Кат-тунски му.. жалко, можеха да се постараят да направят нещо по-така разчупено, ама не би. Всъщност, нормално, като гледам, че огромен пръст в работата имат J Storm. Друго, което ми направи впечатление, е, че виждам много нови лица в лентата, освен типичните вече за Сатоши (който е гледал филмите и/или драмите му знае кои са). Стискам им палци и на тях да се представят добре, и да ги ползва после със здраве и в следващите си проекти (искам нова драма сега! ^^)

 

И последно, искрено се надявам Сатоши да домъкне филма си на Азиатския филм фестивал в Далас през лятото, че да мога най-накрая да го гледам на голям екран. Ех, мечти..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  И аз се притеснявах, че на Каме ще му дойде много, но като го знаем какъв работохолик е, той се справи прекрасно(според мен)
И аз като теб чакам филма и нямам търпение вече.
На мен лично ми харесва песента, тя е главната песен от новия им сингъл, който ще бъде пуснат на пазара следващия месец! :es:
Ми то и нашето са си мечти, мечти, но нали затова си ги имаме .
Дано повече хора се присъединят и да пишат на горния линк   :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами това можеше да го напишеш на тема на Мики Сатоши, щом толкова ти е домъчняло за него, а ако няма, супер, даже още по-добре за теб, направо ти ще направиш темата и ще пишеш на воля. Каменаши Казуя е един от най-добрите актьори и певци(и не само) в Япония, а да не говорим като цяло за КАТ-ТУН и песните им. 

 

Филмът и аз го чакам от толкова време вече с нетърпение, но не заради Каме, а защото обожавам стилът, хуморът на Мики и изобщо всичко, което прави.

Нали се досещаш, че ако нямаше каст, а само идейката за това, че Мики има невероятен хумор и че стилът му е блестящ, ако няма кой да го покаже, как ще му се насладиш. Казуя много добре си играе ролите, винаги се представя прекрасно, независимо дали е по сценарий или не. Да разбирам, всеки си има мнение, но нека уважаваме и хората, които помагат на Микито ти да се издигне и той. Защото без Каме, Мики щеше да си стои без новата дорамичка, която толкова си чакала, а съответно и Каме нямаше да има нова драма, така че дори аз да не харесвам Мики Сатоши, аз уважавам това, че съществува и че дава възможност на Каменаши Казуя да играе в негов сериал.   ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма нужда да ми обясняваш колко добър или не е Каме, познавам и слушам КАТ-ТУН от 7-8 години вече, знам им и лошите и добрите черти, че дори и кътните зъби (хахах), но това не пречи да съм реалистка. Не може ли човек да си каже мнението свободно, без някой да му натякне къде какво пише? За Каме или само хубаво или нищо? D: Както казах, не пречи да съм "фен" и да съм реалист в същото време. Не мога да си затворя очите и, понеже съм фен, да кажа -- "о, браво на наш Каме, не се и съмнявам, че много добре си е изиграл ролята!" (а реално вътре да ме гложди нещо XD) Точно затова и казах, че имам основания за притеснения, защото много добре познавам Каме, гледала съм го и знам, че силата му не е в такива продукции. Самият той каза, че това е едно голямо предизвикателство за него и се надява да се е справил с ролята, защото който е гледал филмите или сериалите на Мики знае какви са героите му обикновено.. това, че е избрал Каме за главна роля тук показва, че или е имал страшно много вяра в него или някой друг е правил кастинга. От малкото, което видях трейлъра, обаче се поуспокоих, че Каме вероятно е добър избор. Иначе, да, не го казах тук, а май тряваше, защото явно не се подразбра, но -- няма да има по-щастлива от мен, ако наистина ме опровергае и остана с отворена уста след края на филма. ^^
 
 А за песента, определено имат и много добри песни, но тази точно не е от тях, сигурно би си паснала идеално като тема на някоя от драмите им, но очаквах нещо по-различно за филма, защото знам, че те го могат, стига да поискат. Затова и поясних, че след като видях, че J Сторм имат пръст в тая работа ми стана ясно, че искат комерсиализъм и затова са избрали точно такава песен, ай гес. Тук вече опира и до вкус, разбира се.. на едни едни песни се харесват, на друг други..
 
И последно, най-вероятно, филма щеше да си съществува с или без Каме в него, но за обратното - предполагам, че ако не беше решението на Мики, Каме нямаше да участва тук ^_~
 
ПП: Кифличке, Каме не участва в сериал, а филм -- има разлика. Сериалът най-вероятно никога нямаше да излезне извън границите на Япония и да стигне до кината на Италия (надявам се, скоро, и до други краища на света). ^^
ПП2: Колкото до това дали съм уважавала Казуя или не -- ей-тук може да се види! ;p  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Истината е, че това е първият качествен филм на Каме, от който можем да очакваме сериозна критическа оценка. Дори награди, посещение на международни фестивали. Една много важна крачка в развитието на актьора.

Добре дошъл в голямото кино!

И ние можем да го подкрепим. Дори още по-хубаво. Да напишем, че искаме Оре, Оре да бъде прожектриран у нас в тази страница:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000041971025&ref=tn_tnmn#!/picturesdept/posts/530782410303322?comment_id=5343569&reply_comment_id=5343572&offset=0&total_comments=1162&notif_t=share_reply

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че е филм, филм е, моя грешка. 

Аз повече няма да коментирам и няма да разтеглям локуми, не си заслужава. Само с едно съм съгласна с теб, песента можеше да е съвсеееем малко по-динамична. Или я бъркам с друга или за жалост все още не съм я чула, защото я изтриха от youtube.... 

Вчера размишлявах над това, но все пак наскоро имаха нов сингъл, имаха и много фотосесии, според мен може да са я натряскали набързо колкото да има нещо, но пак е песен на КАТ-ТУН, не може да е лоша, а това дали подхожда на филма, ще разберем по-късно. :О 

Приятен ден ви пожелавам! =) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Навсякъде се говори, че Каме е в Париж. Всички фенове се чудят дали е по работа или е на почивка, някои дори мислят за възможността Каме да има приятелка.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/44867_597470273598142_2079648591_n.jpg

cr: OreHyphen1 & makitty0109

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...