lazeto Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Off Topic The Four (2012) Страна: Китай Също така известен като: Si Da Ming Bu Българско заглавие: „Четиримата” Година на излъчване: 12 Юли 2012 Времетраене: 118 мин. Жанр: Екшън Режисьор: Gordon Chan, Janet Chun Субтитри: Английски IMDB Участват: Chao Deng Yifei Liu Ronald Cheng Anthony Wong Chau-Sang Collin Chou Sheren Tang Резюме: По класическия роман на Woon Swee Oan – „The Four” се разказва за четирима известни детектива в древен Китай. Агент под прикритие е назначен от корумпирания си шеф, да проникне в отдела по разследване на фалшиви парични знаци, и саботира работата им . Това, което той открива е реален план на фалшификатори за сваляне на столицата. Но не чрез заливане с фалшиви пари, а с армия от немъртви. Свали филма: Свали филма с български субтитри: 1080p | 720p БГ субтитри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirani Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Хахаха не е истина сега по сериала и филм ли направиха...като гледам резюмето и сюжета е същия... Определено обаче актьорския състав ми е по куц, но задължително ще се гледа...така ме гризе любопитството, какво са направили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fastuka Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Изглежда доста добър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6lence Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Лекичко понакуцваше откъм история,по-точно доста евтино скалъпена. Но пък всичко друго си ми хареса. Доволно хубави битки и прилични ефекти. Актьорският състав ми допадна,особено женският такъв Давам му добра оценка и на феновете на китайски фентъзита,мисля че ще им хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
air Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 1080p | 720p | Субтитри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Филмът е потресаващо зле. Много харесвам Гордън Чан като режисьор, но тук видях малко от типичните за него неща. Че и се кани да прави трилогия. Огромен плюс е визията, всичко останало е под всякаква критика - слаба режисура, малоумен монтаж, за сценарий и дума не може да става, актьорската игра на повечето участници едвам покрива минимума, палци горе за играта на Антъни Уон, който за пореден път показа, че е много голям. Някой може и да се кефи на битките, но за мен бяха зле реализирани и още по-зле заснети. Ок, седнах да гледам "Четиримата" с нагласата, че ще зяпам нещо глупаво в комиксов стил, съответно сведох очакванията си до мунимум, ама през половината време да съм WTF и да не мога да зацепя кой-кой е, това вече ми дойде в повече. Жалко за пропиления огромен потенциал, дано в следващите части да има напредък. Доколкото разбрах, самият сериал има май 8 версии, като първата е още от края на 70-те, като последната била уж най-сполучлива. Само хубави думи мога да кажа за превода на Tigermaster, но отдалеч Си личи по колко безмислени и осакатени английски субтитри е работил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taumaster Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 На мен пък ми хареса достатъчно, че да влезе в колекцията ми. Доволен съм. Само ми е любопитно откъде дойде заглавието на китайски, че аз никъде не го намерих как е (не че съм търсил упорито, де). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wong Fei Hung Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Дам, филма не е шедьовър, но като че ли не знаеше какво да бъде - лобовна история с ефекти, криминална история с немъртви, екшън с елементи на драма и в края на краищата получих полусмляна манджа от различни съставки, но май никой не е чел оригиналната рецепта Като цяло имаше някои добри сцени, но по-голямата част се луташе безцелно. Ето и пълнокръвния ми отговор http://martialartsmoviesstation.blogspot.com/2012/10/the-four-its-more-like-seven-to-me.html#more Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts