Jump to content

Han Hyo Joo (Хан Хьо Джу)


Recommended Posts

Предпочитам да играе в Корея отколкото в САЩ. Ще я развалят. Дано играе в още много драми. Играла е в много добри драми, само че са много малко. Всичко с нея е доста ценно. Донг И ще остане за мен най-великата драма. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера беше премиерата на японският филм The sun does not move ,който беше сниман в България и естествено с участието на прелестната Hyo Joo . Във връзка за това от няколко дена тя качва доста снимки от времето когато е снимала филма тук ,има такива пред Ню Бояна Филм студио и мен най-вече си ме разсмиват тия с БДЖ :) Естествено тя си е супер готина ,но страшно много контрастира с остарелите ни вагонетки :D Няма как да прикача снимките,понеже са в Инстаграм,но може да ги видите в профила й .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз тъкмо видях нейните снимки, а гледам в трейлъра, че раздава и ритници във филма. Първо като видях вагоните на БДЖ си помислих, че филма не е съвременен и нарочно са търсили тия класически вагони. Не знам къде се предполага, че се развива действието във филма. Щото май целият е сниман в България. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Han Hyo Joo е получила оферта да участва в главна роля в нова драма "Happiness". Преди това тя имаше оферта и за драмата "Moving".  Така ,че ще очакваме нейното решение. Зависи и коя оферта е по-добра. 

Клик

Дано да я видим в някоя нова драма скоро. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-накрая Han Hyo Joo е потвърдена за водещата роля в апокалиптичната драма Happiness.  :es:Снимките започват този месец. Ролята е на агент на Seoul Police Special Operations Unit. Най-накрая пълна драма след 2016. Не съм голям фен на тоя жанр ама заради нея ще го гледам. 

Клик

Тя беше получила оферта и за другата драма Moving , но там или няма развитие или тя се е отказала в полза на Happiness.  Все още тя е записана за главната женска роля в Moving. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eдно от лицата на "KOREAN ACTORS 200" :panda-145:

Чрез кампанията се представени 200 актьори, които са настоящето и бъдещето на корейските филми пред световната филмова индустрия.

Image

Фотосесия и зад кадър:

Han Hyojoo | The Actor is Present | 한효주

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимки на героите от филма The Pirates: Goblin Flag.

Клик

Тя и Chae Soo Bin  изглеждат доста добре. Филма трябва да излезе през януари. 

Han Hyo Joo е доста заета напоследък, което е хубаво.  В момента също така участва в снимките на драмата Moving която ще излезе през втората половина на 2022. Драмата е за герои със свръхчовешки сили. 

Клик

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Потвърдена е за ролята в сериала  Dominant Species.  

„Dominant Species“ се развива в епоха, в която хората са свикнали да ядат култивирано месо, произведено чрез култивиране на животински клетки. Историята започва, когато няколко души започват да се съмняват в историята на главния изпълнителен директор на BF Group, биотехнологична компания, която доминира пазара на култивирано месо.  Han Hyo Joo ще играе ролята на Yoo Ja Yu, основател и главен изпълнителен директор на BF Group, компания за клетъчни култури и месо. Снимките ще започнат тази година. 

Клик

Очаква се и дoгодина да излезе другата и драма Moving, която доста се забави. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотна актриса! Гледах я в W two worlds ми тя изнесе целия сериал на гърба си. Джонг Сук също беше добър, но тя - тя беше уникална! 

И сега чета, че през 2019 била снимала филм в България, на това му се казва да живееш в паралелен свят, като е била тук идея съм нямала коя е и колко ще я харесам след години:blush:

 

Пускам любимата ми фотосесия с нея и Ли Джонг Сук, голяма е сладурка в нея.

 

Иначе съм решила, че ще я женя за Ли Мин хо, че ми  стана любимец и той:tongue:

 

Spoiler

spacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.png

Редактирано от ShiplessOcean
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опа днес излезна новината за нов сериал с Японски и Корейски актьори и мацката ще се снима в Романтичен сериал с  Oguri Shun леле ....:D

GIhdTyUWgAA9eAm?format=jpg&name=4096x4096

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...