Jump to content

Pacemaker (2012)


Recommended Posts

spacer.png

 

български постер от dimbland

 

Pacemaker_BG_poster_version01.png

 

Заглавие: Pacemaker / 페이스메이커 / Пейсмейкър

Режисьор: Ким Дал Джунг (Kim Dal Jung)

Сценарист: Чонг Хьон У (Jung Hyun Woo)

Оператор: И Сонг Дже (Lee Sung Je)

Държава: Южна Корея

Език: Корейски

Година: 2012

Времетраене: 124 минути

Субтитри: Български

 

Актьорски състав:

Ким Мьонг Мин

Ан Сонг Ги

Ко А Ра

Че Те Джун

Чо Хи Бонг

Че Дже Унг

И Ел

Кье Сонг Йонг

 

Резюме:

Обещаващият маратонец Чу Ман Хо е принуден да се откаже от своята кариера поради контузия на крака и така започва да помага на своя по-малък брат. Той все още не е готов да остави пистата, затова става пейсмейкър – маратонец, който определя темпото на своя отбор през първата половина на състезанието. Ман Хо се захваща и с допълнителна работа, като разносвач на пилета в ресторанта на свой приятел. Един ден неговият бивш треньор Пак Сонг Ил му предлага да стане пейсмейкър на националния отбор на Южна Корея за Олимпиадата в Лондон. Ман Хо се съгласява, но той все още страда от старата си травма, което може да му коства кариерата и мечтата да стане шампион в маратонското бягане.

 

AsianWiki

 

БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ С ВГРАДЕНИ РУСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рядко се случва да харесам филм на спортна тематика, но този наистина беше добре направен, а и бягането от известно време ми е голяма слабост :rolleyes:

Имам чувството, че за тази си роля Ким Мьонг Мин е отслабнал поне с 10 кг. . :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре направен филм, имаше си драмичка, забавни моменти, интересни лафчета, чернокож актьор с епичен корейски (особенно когато завършваше с 요). И естествено изпъкна "заек-а", както му казваха във филма. Много се възхищавам на Ким Мьонг Мин. Когато го гледах в "Closer To Heaven" веднага ми стана любимец. След това го гледах и в "Open City", а сега и тук. Доказа, че може да играе всякаква роля и да се справи невероятно с нея и да бъде запомнен. Не мога да не спомена и Ко Ара, която явно има талант и е много симпатична. Общо взето филма не е чак толкова на спортна тематика, а по-скоро се показват човешки взаимоотношения и жертвите, които понякога трябва да се направят.

 

Само като се сетя за името на ресторанчето и започвам да се смея .... "대박 치큰" (не съм сигурен дали "chicken" го пишат така)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът е добър,корейците наистина могат да правят спортни филми,аз съм фен на бягането и харесвам Ким Мьонг Мин като актьор за това удоволствието от филмът беше голямо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса. Обаче голямо чакане падна, докато го сваля, чак се бях отчаяла. Обичам този тип филми. Позитивни, леко в "американски" стил, но пречупени през корейската драматична душа :) И а-ха да повярвам на историята или по-скоро ми се искаше да се е случила, но пак погали сърцето ми и изтръгна от най-хубавите сълзи, тези, които вървят с усмивка и положително настроение. Бягането изобщо не ми е слабост (аз и бягане = невъзможна комбинация), но пък изпитвам огромен респект към хората, посветили се на маратонското бягане, което изисква много воля, издръжливост и силен дух. Гледайте го, няма да съжалявате. Благодарности на стюпид дрийм за субтитрите. :)

 

Ким Мьонг Мин горкият се е свършил, само едни зъби са останали от него. Абе всъщност такива ли му бяха изобщо??

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...