Jump to content

Recommended Posts

f7O1gcFQxfh3fKit3DgdYPM0itW.jpg

Gift (1997)
Страна: Япония
Година на излъчване: 1997.Апр.16 до 1997 Юни.25
Жанр: Драма, Съспенс
Епизоди:11
Режисьор: Yamaguchi Masatoshi
Субтитри: Английски

Участват:
Kimura Takuya as Yukio/Takehiro
Muroi Shigeru as Naomi
Baisho Mitsuko as Inspector Sakuhara
Imai Masayuki as Norasanei
Kobayashi Satomi as Shika
Shinohara Ryoko as Chiaki
Momoi Kaori as Dr. Ika

 

Резюме: Наоми (Muroi Shigeru) е жена на средна възраст, която се кани да напусне страната заедно с любовника си и 50 млн. незаконно спечелени йени. Пристигайки в къщата му обаче, тя открива, че парите са изчезнали, също както и любовникът й, а кървава следа води към гардероба. С отварянето на вратата отвътре изпада жестоко пребит гол мъж (Kimura Takuya). Наоми закарва младежа в болница с надеждата, че той ще може да й даде някаква информация за изчезналите пари. След събуждането си обаче той не си спомня нищо от миналото си. Наоми му дава работа като куриер и името Юкио и продължава да се надява, че той ще си възвърне паметта някой ден. Както и става постепенно, но дали той го иска?
 

Свали с английски субтитри: тук

 

:essub:

Изтегли сериала с бг субтитри: :subs: ТУК и ТУК

 

Онлайн с български субтитри: :subs: ТУК , ТУК и ТУК

 

Онлайн с английски субтитри: ТУК

Kimura Takuya заслужава да му се качи всичко много е добър.Качеството на сериите не е много добро но аз пък преди години го гледах онлайн на супер зле но сериала ми направи много добро впечатление щом го помня още biggrin.gif .Затова на всички негови почитатели приятно гледане. :heart:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това вече го лъхнах. Хареса ми определено. Много приятно сериалче. Стилът е по-скоро черна детективска комедия с философски уклон и малко драма за цвят. Доста нестандартно, без излишна романтика, с криминален елемент и с онзи особен вкус, който придава Кимура.

Сериалът е за втория шанс в живота, който е даден на нашия герой да поправи грешките от миналото си. За това колко можеш да бягаш от себе си и от миналото си и в каква степен миналото предопределя бъдещето ? Историите във филма са интересни, много харесвам японски чудаци , така че не натовари изтерзаната ми от корейски драми душа. Чрез тях героят сякаш се преоткрива или по-точно е според се преражда /пречиства/. Кимура е великолепен.

Някъде към 7 или 8 серия започва да прозира един доста хищен и плашещ Кимура., но повече не казвам нищо

Лош Кимура, лош, лош или по-скоро аз съм лошата .

Препоръчвам го с две ръце

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдам ... Кимура просто е великолепен. Нареждам този на опашката - не смогвам на темпото. Все пак има над 30 сериала с негово участие, като забележете - в повечето е в главната роля. Направо се превръща в краста да го гледам.

А пък това обещава да е свежо. От ранните му години съм гледала само Long Vacation (защо никой не обръща внимание на този сериал? ) и там е едно такова миловидно, сладко момченце, че истински ще се позабавлявам да му видя лошотията в този сериял. Ах как звучи ... лош Кимура

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драма само за хард-дай-фенове на КимуТаку. Честно казано, освен с него драмата не блести с нищо. И колкото той е перфектен, млад и играе отлично, всички около него се надпреварват за титлата "най-неадекватен герой". Сюжетът е боза - явно не са решили с какво точно ще ни занимават - дали с доставките, или с шизофренията на Юкио. Така че имаме 8 епизода доставки и 3 шизофрения, като кадрите със спомените му се превъртат отново и отново, докато не остане зрителка, която да не е влюбена в перверзната му усмивка и сините лещи (все пак тия сериали се правят за жени и само за жени, при това май основно домакини или тийнове.). Хубаво на сериала е музиката, и Tokio Joe на Brуan Ferry, и другата мелодийка, която пускаха, и която не откривам как се казва. Но като цяло, тоя сериал не е толкова добър, сравнен с другите му ранни неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пуснах си първа серия само да го "преслушам" тоз сериал за какво иде реч и докато се усета ----- вече бях изгледала 7 :) страшно ми стана интересен и в същото време ме дразнеха поддържащите герои. Момата дето само вървеше след Юкио и му повтаряше името до забрава ми приличаше на някой бавнозагряваща и много досадна, пича от офиса ми идеше да го фрасна с нещо по главата и да лежи в кома поне до последната серия, шефката си беше на място, врачката така и не разбрах каква го играе в цялата история, а криминалния маняк ми беше сладурче. В общи линии поддържам изказаното преди мен мнение, че всички освен Кимура бяха от идиот нагоре. Не ми хареса това, че във всяка серия даваха съвсем по малко от спомените му, да не кажа хич, а чак накрая изсипаха всичко накуп ... и то по няколко пъти, да не би случайно някой да не е разбрал :) Много странен ми беше Кимура с тез лещи, стоеше ми като изцъклен вампир :) А само да попитам на мен ли ми се стори или в една от сериите се мярна Браян Фери ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А само да попитам на мен ли ми се стори или в една от сериите се мярна Браян Фери ?

 

Не си само ти, и на мен ми направи впечатление!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано и на мен не ми направи много голмо впечатление това сериалче :unsure:. Очаквах много повече. Кимура си е сладур и тук, но въпреки заложбите му и добрата му игра не можа да направи филма интерсен. Естествено вината не е негова- той единствен срещу всички други луди хора, не му е било лесно. Някак не можах да хвана нишката в цялата работа и ми беше безинтересно в някои моменти. В крайна сметка догледах сериите докрай защото съм инат и не исках да прахосвам напразно играта на Кимура. Другите са пълна боза :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал го теглих представете си ДВЕ СЕДМИЦИ от замундата и най-накрая когато доживях да седна да го гледам се сблъсках с жестоката истина, че хич не си струва ;) Стигнах до 5 еп. и дори Кимура не може да ме накара да продължа нататък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен сериала ми хареса. Не е динамичен, но има житейски ситуации, които те карат да се замислиш ти как би постъпил.

Напълно нормално е да има хора, които да не харесат сериала, и както казват руснаците "По вкус и по цвят приятели няма".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е кой знае какво,но за годината на създаване е оригинално нещо.Поддържащите герой го оплескаха, по- интересно щеше да бъде ако Кимура има разтроение на личноста или там производните на тази болест да изиграе и останалите персонажи.Като цяло музиката и лицето на Кимура правят този сериал все още да не потъне в забвение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав сериал Кимура Такуя изби рибата от всякъде. Великолепен актьор какво да се очаква друго. :) Хареса ми идеята на сериала- как получаваме втори шанс в живота за да поправим грешките си от миналото. Със забравянето на целия си живот Такехиро/Юкио получава нов живот за да поправи грешките от миналото си и да се превърне в по-добър човек.

Нещото, което ме учуди е колко свободно се коментират сексуалните отношения в Япония.

Как само мацето му се вмъкваше в леглото, а и коментарите от сорта "Би трябвало да ти се иска" :lol2:

 

В най-скоро време трябва да "излапам" останалите преведени на бг сериали на Кимура, които не съм гледала, а като свършат те почвам и другите с английски букви. B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добавена е опция и за онлайн гледане на сериала: :click: Качеството е приемливо, имайки в предвид годината на създаване на сериала . :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз искам да го гледам. Прави впечатление, какви въздействащи постери са създавали в миналото. Сега, при новите възможности, понякога издишат в това отношение. Това се отнася и за историите. Хубаво е да се връщаме към добрите стари класики. Аригато!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...