Jump to content

Най-любимата известна личност/ група!


Харесва те ли някоя известна личност?   

59 гласа

  1. 1. Харесва те ли някоя известна личност?

    • Да! Само една!
    • Не!
    • Да, много са !
  2. 2. Има те ли любима група?

    • Да! Само една!
    • Не!
    • Да, много са !


Recommended Posts

Направих темата, за да може всеки, който има своя любима звезда или група(може и повече от една- колкото повече толкова по- добре ;) ) да може да я сподели с всички! И тъй като има за най- неприятна знаменитост, защо да няма за най- харесвана или любима ;)

Аз лично харесвам много звезди и групи, но ще дам само някои :P

От ЯПОНИЯ ...

Най- харесвам Ямапи и Аканиши Джин

 

opt1345815018j.jpeg

viu1345815042o.jpeg

cqs1345815071f.jpeg

 

 

 

rgh1345814939y.jpeg

 

А от групите, любимата ми е KAT-TUN

arx1345815271q.jpeg

bwy1345815297w.jpeg

rgh1345815326z.jpeg

От Корея: групите са : Super Junior

 

rgh1345815494x.jpeg

 

Big Bang

 

klz1345815617s.jpeg

 

Също и C.N.Blue, SHINee , 2PM , SS501, After School, SNS, MBLAQ и много други ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

JYJ/Hero :D

 

Снимки ---> виж ми подписа хахахах :)

Видях го, много е готин, наистина ми хареса! ;)

И аз харесвам Jaejoong :P

Знаех си, че някой забравям :rolleyes: !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях го, много е готин, наистина ми хареса! ;)

И аз харесвам Jaejoong :P

Знаех си, че някой забравям :rolleyes: !!!

 

Не се заглеждай толкова в моето пате :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се заглеждай толкова в моето пате :D

 

Ok , нямаш проблеми :lol: , не бих искала, но той е толкова красив :wub: , че дори аз да не го заглеждам толкова, не мисля, че другите му фенове биха му устояли !!! :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз по принцип любими известни личности имам много. Като гледам драма и си харесвам половината каст,но не помня много имена, затова повече ги помня по физиономия. 28558.gif

 

Но иначе си имам двама най на сърце, дето и да ми плащат, пак няма да спра да ги харесвам. ^^

 

1. Jung Il Woo - него си го харесах още първият път като го видях в Flower Boy Ramyun Shop.. от тогава си има нещо различно в самото излъчване, само като го видиш и не можеш да не се усмихнеш ! <3 Много добре си играе ролите, голяма шматка е laugh2.gif В 49 Дни особено успя да смени толкова много емоции само за около 10 минути.. абе няма какво да си говорим, вие си имате очи laugh2.gif

 

2. Lee Min-Ho - спомням си как започнах да гледам БОФ само заради Хьон Джунг, но после като забелязах МинХо въобще не съм обръщала внимание на другите - чак вторият път забелязах, че и другите от Ф4 не са чак толкова лоши.. laugh2.gif Наистина, не мога да твърдя, че е най-добрият актьор.. има доста пропуски и не се справя на 100% с ролите си, но въпреки това ще си остане в челната тройка на класацията ми ^^ wub.gif

 

и една снимчица заедно:

20090130220107436.jpg

 

тук са доста млади като ги гледам, но май нямат по-нови заедно :/ laugh2.gif

smile.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, diddy9709, много се зарадвах на коментара ти, точно си ги определила ;) ! И на мен много ми харесват, и двамата си имат хубави черти и качества, не знам лично на мен ми харесва играта на Lee Min-Ho, а и не съм специалистка по това да оценявам играта на хората, ако като гледам нещо и то ми въздейства по някакъв начин, значи ми харесва :P ! А да не говорим за Jung Il Woo , той толкова добре си изигра ролята в Flower Boy Ramyun Shop, че ми остана тоя сериал присърце...

Благодаря за това, че ни сподели твоите красиви и талантливи момчета ;) !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже от заглавието не става ясно дали конкретно за Азия ще говоря по принцип. И групите и актьорите, които ми харесват са много. Kато почнеш от Deep Purple, Rainbow, Whitesnake, Guns минеш през краля на попа Майкъл Джексън стигнеш до Армин ван Буурен. При актьорите там също е голям диапазона, но все пак мои идоли са актьорите с чиито филми съм израснал като Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун, Жан Клод ван Дам, Ал Пачино, Робърт де Ниро, Джим Кери, Мишел Пфайфър, Шарън Стоун и да не изброявам по нататък. Тея новите дето са се навъдили сега като оня тюфлек от Аватар, Clash of the titans и последния Терминатор забравих как се казваше не стават за нищо и затва и филмите им са високобюджетни бози няма вече хубави екшъни като преди..

 

За Азия е сравнително лесно особено в музикален план там имам само 3 любими изпълнителя - Оливия Лъфкин, Йосей Тейкоку(аватара ми :D) и от к-поп бозите само T-ara понеже от другите не можах си харесам нищо пробвах тея 2ne1 ама много зле горките за останалите дори не ми се говори..Може би ако се върна отново на Япония би трябвало да спомена Кода Куми и Daisy x Daisy. А гледам че тука хвалят тея КАТ-ТУН наскоро ми препоръчаха някои от техните песни действително не бяха лоши.. и общо взето с това се изчерпва добрите думи, които мога да кажа за азиатските музикални изпълнители. Разбира се като песни има доста други, но най-често са от така наречените single hit performer демек ми е харесала само една песен най-много 2-3 не цялото творчество и стила.

 

Актьорството там работата е сложна номер 1 ми е Сунг Ю Ри, но честно казано повече ми е симпатична като визия отколкото за актьорски талант, но все пак в Snow Queen си беше перфектна следват я Шин Мин А, И Йо Уон, Ерика Тода, Ерика Саваджири, Кеико Китагава, Еми Такеи, Ха Джи Уон, И Да Хе и горе долу тва е от актрисите. За актьорите там бих отличил Хю Бин най-вече заради трудните му роли в Градината и Снежната кралица и Джи Сънг заради Swallow the sun и Save the last dance.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Групи:

 

1. КАТ-ТУН

Любимата ми група, както почти всички знаят е КАТ-ТУН, и ще си остане любима за цял живот! :panda-145: Те са просто невероятно талантливи, винаги радват фенове с техните изпълнения, в списъка им за задължителни неща на първо място е ЗАБАВЛЕНИЕ и ... [радват щури фенки като мен с ослепителна красота и тела[/size]! :i love this: Каме тази година е невероятно зает, но винаги намира време да зарадва някоя фенка с новите си прически и зашеметяващи реклами. Мару е доста добър в забавлението на плажа, има невероятен глас и почти замества мястото на Аканиши! ;) Уеда :rolleyes: , какво да кажа за него, свири на пиано и китара, пее невероятно, а сега трябва и само да се съгласи за една главна роля в драма! :) Мъррр мяу, соловата песен на Коки (Dangerous cat), винаги ми оправя настроението с гърленото му Мъъъър! Тагучи, освен че обича да плаши Каме :28558: , е винаги усмихнат и внимателен относно другите членове на КАТ-ТУН! Тази група ще остане завинаги в сърцето ми! :wub:

 

poster1cn.jpg

 

 

2. Шайнитата (SHINee)

Големи сладури! Не могат да се опишат, те са просто мега яки, макнаето(Taemin) им сладко както винаги, порастна и стана мнооого секси :rolleyes: и още повече талантлив, както се казва, той е гений на танците. Всемогъщият им Кей, постоянно се променя, но винаги става по-красив от всякога! :icon_sunny: Отговорният им лидер Onew, винаги е така усмихнат и се забавлява максимално и има най-сладкият глас на света. :up: Minho най-големият рапър на света, може и да се обвинява сам че не пее, но има един невероятен стил на обличане, на който всеки би му завидял! Jonghyun е като ранните петлета, които има много хубав глас, винаги се раздава максимално с неговият НЕВЕРОЯТЕН глас! :yes:

 

3. Супер Джуниър

Инструментала на песните им е уникален! Любимците ми от групата са Siwon, Donghae, Ryeowook и Leeteuk, а когато са всички заедно ме карат още повече да им се радвам! :i love this: Дано да продължат да радват феновете, както досега!

 

Соло изпълнители:

 

1. Би Рейн

Един уникален, секси и талантлив човек, абсолютно винаги се раздава както никога досега, затова и се нарича краля на попа (в Корея)!

 

2. Ямапи

Цял сладур, има много яко тяло, и един уникален глас, който никога НЕ се забравя! Също така и е добър актьор, много добре се беше справил в Куросаги, и саунд трака беше просто върха още ми се върти в главата, дайте дайте сеньорита, цуйото цуйото цуйото ...

 

3. Аканиши Джин

Много добре се справя със соловата кариера, а и английският му се отдава! :) Откакто напусна/изгониха го КАТ-ТУН ми беше мъчно за него, но той се справя блестящо! Честита му сватба и му пожелавам здраво и щастливо бебче, може скоро даже да се роди !

Сега е ред на брат му Лео, да се изяви като един пичага пред целият сват и да покаже какво може, пожелавам му много късмет и успех с дебюта си ! ;):) Забелязала съм, че Лео е досущ същият като Джин, когато беше по-малък! ;)

 

За актьори само ще споделя за Тода Ерика, защотото наистина и свалям шапка, в Лайър гейма, се справи доста добре, а и очаквах 3 сезон да е с нея, но уви! :oА в Код синьо си я биваше със скалпела и си подхождаше с Ямапи тогава! :P

 

П.С. - Ето този пич ме кефи, но май в сериала, който участва е дебютът му!

 

Сериалът е K-POP - The Ultimate Audition ! :i love this:

fdsfsfsw.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, diddy9709, много се зарадвах на коментара ти, точно си ги определила ;) ! И на мен много ми харесват, и двамата си имат хубави черти и качества, не знам лично на мен ми харесва играта на Lee Min-Ho..

Благодаря за това, че ни сподели твоите красиви и талантливи момчета ;) !

 

 

А, не ме разбра правилно.. не казвам, че не ми харесва играта му.. казвам, че просто не е "най" ! Не отричам, че е таланливо мойто момче, че и красота си има достатъчно, но просто има върху какво да работи като цяло laugh2.gif

 

Иначе и аз ти благодаря, че подчерта красиви и талантливи, защото наистина е така, но аз ще подчертая и "твоите", защото ми харесва как изглежда и разбира се, трябва да се знае 28558.gif (шегувам се, разбира се lol.gif)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички, които са писали в темата...Много се радвам, че има такива хора, като вас, които да намират и хубави черти в талантливите японци и корейци!

Да, Razzormaw, наистина си прав, от заглавието много много не си става ясно, но нищо, колкото повече, толкова по- добре ;) !!! Прочетох какво си написал и съм напълно съгласна с теб, само за T-ara нищо не мога да кажа, защото още не съм им отделила време да ги чуя :unsure: ! А що се отнася за КАТ-ТУН - нищо лошо не мога да кажа за тях, защото са ми любимата група и освен да ги хваля друго не мога да направа :P ! За актрисите наистина на Тода Ерика и на Китагава Кейко им свалям шапка, момичетата се стараят максимално и това си личи.

О, kiflichka67, засичаме се отново ;) , наистина коментарът ти ми стопли душицата, толкова добре си описала всички групи :rolleyes: , благодаря ти и за снимката на групата КАТ-ТУН и за тоя сладур от K-POP - The Ultimate Audition! Наиситна саунд трака е много добър, и аз не мога да си го избия от главата ( просто върха) !!!

А и diddy9709, споко разбрах те много добре ;) , аз си говоря за себе си, че ми харесва играта му!

 

П.С. Удоволствието е мое, просто нямаше как да не подчертая това, а ти ако искаш подчертай "твоите" , наиситна така ще има по- голям ефект (няма да се сърдим) :lol2: :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, то любимци много, да не говорим, че през ден се сменят.:lol: Трудна работа да кажа кой е най, ама понеже авторката ме радва колко е миличка, добронамерена и се радва на всички, които пишат, как да не й уважа темичката. :)

 

Кино:

Корея - мога да ги сведа до двама - Хьон Бин (не е нужно обяснение) и Куон Санг У (Фъфльо е много чаровен, аз съм твърдо убедена, че е много добър актьор).

Япония - там пак са много, ама най най най е само един - Огури Шун.

Тайван - Вик Чоу

 

Музика: всичко с китари! и тези, които могат да пеят наистина :) Съжалявам, ама са много... непосилно за изброяване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, то любимци много, да не говорим, че през ден се сменят.:lol: Трудна работа да кажа кой е най, ама понеже авторката ме радва колко е миличка, добронамерена и се радва на всички, които пишат, как да не й уважа темичката. :)

 

ООО, много ти благодаря, papushinka, за милите думи, трогната съм :P !!!

Е да, ако трябва да съм честна талант бъка от всякъде, не може да се опише.... ;)

А за Огури Шун, толкова добре си изигра ролята в Tokyo DOGS и в Hana Yori Dango, че просто тези сериали ще ги помна вечно :P

Ето и малко снимки специално за теб ;)

bwy1345901956n.jpeg

rgh1345902039d.jpeg

jdv1345902110r.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

efw - още едно фенче на КАТ-ТУН :es: :es: ! Ще се радвам ако пишеш в темата им, спокойно ще има мнооого да си пишем за тях! :i love this:

Пожелавам на всички ви хубав ден, а и slunchice добро направи като създаде темичката, благодаря ти! :kiss2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма защо, kiflichka67, удоволствието е мое ;) !

efw радвам се, че и ти сподели с нас твоите любими известни личности, и наистина както казваш ти park jung min има хубава усмивка :P !

О Ikuta Toma ..... :wub:

НО най- много се радвам, че си открих още една сродна душа, която да харесва момчетата ми - КАТ-ТУН !!!!

И аз много ще се радвам ако видя твои публикации в темата им, която можеш да я намериш тук.... ето и линка

click-me.gif

 

П.С. Олеле още една жертва паднала в красивата мрежа на паячетата КАТ-ТУН :P:D !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко сладкооо.... "паячетата КАТ-ТУН" ! :blush:

Хей papushinka и efw имаме много общо и се радвам за което. :kiss2:

А ти slunchice си най-яката кака, която познавам, просто винаги поставяш себе си на второ място и постоянно ама разбираш ли ПОСТОЯННО :excl: си заредена с енергия(незнам откъде се презареждаш всеки ден, сигурно е от усмивките на КАТ-ТУН)! :lol::es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко сладкооо.... "паячетата КАТ-ТУН" ! :blush:

Хей papushinka и efw имаме много общо и се радвам за което. :kiss2:

А ти slunchice си най-яката кака, която познавам, просто винаги поставяш себе си на второ място и постоянно ама разбираш ли ПОСТОЯННО :excl: си заредена с енергия(незнам откъде се презареждаш всеки ден, сигурно е от усмивките на КАТ-ТУН)! :lol::es:

Много ти благодаря, kiflichka67, радвам се, че ти харесва как наричам КАТ-ТУН :lol: :lol: ! И аз видях, че имаме общи интереси ;) ! А за това, че винаги съм заредена с енергия, както казваш ти , какво да ти кажа, просто съм си такава ;):P (шегувам се)! Но се радвам, че пишеш в темата, ако има още като теб, може да сложа по някоя снимчица на всеки наш любимец/любимци ( може и по повече) :D

Е, и ти не си за отхвърляне :i love this: :i love this:

Хаха, абе не знам, може и от усмивките им да е !!! :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:i love this: Чудесна тема, но как да отговоря толкова са много?

За мен има два периода преди и след Eastern Spirit.

1. Преди Eastern Spirit :D

 

- Jet Li - това е първият ми любим актьор и естествено филма е Манастира Шаолин. Благодарение на него обичам източните филми и бойните изкуства.По известни на по -младата публика - Ромео трябва да умре и Герой. Всичко съм гледала с него / хубаво или не/My link

- Chow Yun Fat - започна с филма Железен монах. За останалите най-известен е с Тигър и дракон. My link

- Andy Law/ House of Flying Daggers -Летящи кинжали/ и Donnie Yen/ Ip man/ - за къде без тях :P . My link и My link

 

2. След запознанството със сайта Eastern Spirit :thanks:/

Южна Корея

 

- Lee Jun Ki - при него както и при Jet Li е любов от пръв поглед, а филма е Време за куче и вълк. Изгледах всичко с него и продължавам пуста фенщина :i love this: My link

-Song Seung Heon - харесах го в He was cool и после се запознах със сериалите му.My link

- Hyun Bin -няма нужда от представяне смятам , началото беше с The Snow queen.My link

-Lee Min Ho - за първи път го гледах в City Hunter. Много ми харесва как с всеки следващ филм става все по-добър .My link

- Jung Suk Won - направи ми впачатление в dr.Champ.Последно гледах филма му The Beast. My link

 

Япония

 

-Erika Toda - това е лудата мацка, която харесвам най-много от актрисите. My link

-Kimura Takuya - няма нужда от представяне смятам, а началото е с Pride.My link

-Oguri Shun - благодарение на този артист и филма Hanazakari no Kimitachi e 2007 г. открих този сайт . Много го харесвам. Той е любимец номер 1 на дъщеря ми . My link

-Ikuta Toma - филма отново е Hanazakari no Kimitachi e 2007г. За известно време го нямаше, но сега отново се снима.My link

-Watanabe Shu - от новото попълнение това е актьора , който най-много ми харесва и го следя с удоволствие. Филма е Geki Koi / Love Story of Hate.My link

 

Тайван и Китай

 

- Mike He - какво да кажа освен олеле какви очи :i love this: My link

- Peter Ho - филма е Summer`s desire и саундтрака е страхотен. My link

- Ming Dao - започнах с Prince turns to Frog и изгледах останалото.My link

 

 

Музикални групи

- SS501 - харесвам ги и заедно и по отделно. Те са ми най-големите любимци. Открих ги покрай BOF. За мен е загадка как са успели да създадат група от пет страхотни гласа и личности. 201041111150.jpgtumblr_l6e7pdlueh1qb7egc.jpg

- CNBlue - потърсих информация след като гледах You're Beautiful.47123342.jpg

- FT Island - и с тях като със CNBlue и си ги слушам. 12894514642010111113585.jpg

- MBLAQ - след като изгледах техен клип в vbox си ги харесах mblaq-y-2.jpg

 

Трябва да отбележа, че благодарение на форумните теми за тези актьори и музиканти получих ценна информация и разширих хоризонтите си. Благодаря на всички Вас , които се трудите за нас.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...