Jump to content

Recommended Posts

1 Pound no Fukuin

1+Pound+Gospel+1+Pound+No+Fu

 

* Заглавие: 1ポンドの福音, 1 Pound no Fukuin, One-Pound Gospel
* Жанр: романтичен, комедия, спорт
* Епизоди: 9
* Период на излъчване: 12 януари 2008 - 8 март 2008 г.
* Тематична песен: LIPS - KAT-TUN

* По мангата "1 Pound no Fukuin" на Takahashi Rumiko
* Сценарий: Fukuda Yuichi
* Продуцент: Kono Hidehiro
* Режисьор: Sato Toya, Otsuka Kyoji


* Участват:
Kamenashi Kazuya - Hatanaka Kosaku
Kuroki Meisa - Sister Angela
Kobayashi Satomi - Mukoda Seiko
Okada Yoshinori - Ueda
Yamada Ryosuke - Mukoda Katsumi
Minamisawa Nao - Noriko
Takahashi Issei - Ishizaka
Mitsuishi Ken - Mitaka Hideo
Motai Masako - Osamu Incho
Ishiguro Hideo - Horiguchi
Namioka Kazuki - Kojima
Eguchi Noriko - Sister Milee
Nakamura Kaori - Sister Grace

Kiritani Kenta - епизоди 7 и 8

Сюжет:
Ханатака Косаку е талантлив млад боксьор, който обаче има огромен проблем с теглото си поради още по-огромния си апетит и затова трудно успява да се вмести в правилната категория. Под зоркия поглед на треньорката си той се опитва да постигне нужните размери и да се подготви за мачовете си. Естествено, както опонетите му, така и другите боксьори от клуба му са всевъзможни чешити. Но нещата стават още по-забавни, когато Косаку се влюбва в... монахиня.

:essub:

 

Свали сбългарски субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Свали с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри + OST :click:

Онлайн с руски превод :click:

 
Личен коментар:
Сериалът ми харесва, защото за първи път героят на Каменаши Казуя не е особено емоционално изстрадал. Доста преигарва, прави всевъзможни физиономии (и някои даже му се получават), скача, бяга, вика, хили се, пули се, мята се, пада, става, нагъва здраво, много се лигави - изобщо доста лъчезарна и откачена картинка, в сравнение с повечето му роли и затова може би ми допада това разнообразие. Монахинята е онази прелестна девойка от Гаргите, която най-малкото на монахиня мяза, но е доста добра гледка за всяко око, макар и да не ми е особено интересна като персонаж. Като цяло цялата тази дандания между боксовия клуб и монахините от манастира повече прилича на анимационен филм, отколкото на игрален, ама е забавно biggrin.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това си е живо аниме, наистина. :D О, не! Само като си представиш боксьор да бяга след монахиня и да вика "Обичам те, сестро!" и ти става ясно за какво става на въпрос. Адски смешно ми беше, докато я гледах.

А най-смешното беше, когато теглиха Каме.... :D:D:D Поне на мен де... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е много забавно. Каме ми е точно като някой детенце от детската градина, то не бяха физиономийки, то не беше радост, голям сладур. Хич не ми се вписваше като боксьор.

 

Малко извън темата, тук има едно мн сладко клипче какво прави Каме докато си почива от снимките. Това е от любимото ми предаване Tensai! Shimura Doubutsuen :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каменаши като боксьор... няма такъв образ :lol: :lol: толкова наивен, няма по-голям чревоугодник от него ,който ''сталква'' монахини .весело сериалче става за убиване на време и оправяне на насроението :lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се забавлявах, докато доглеждах заглавието тези дни. Добре, че се реших да завърша дорамата, за да открия невероятните й образи. Комедията беше прилично застъпена и всеки път като видех Каме да изниква изпод купчина есенни листа, се заливах от смях. Много енергия беше вложил в ролята си. Поздравления за играта си заслужват и останалите герои, особено боктьорите от клуба, които бяха истински колоритни личности. За всички имаше отделено място в историята, но аз откроявам Окада Йошинори. Изключителен актьор!

Малките Джонита, влючващи се периодично в играта, също ме впечатлиха. Отдавам дължимото на Кента Киритани, който се появи накрая и разбуди духовете в редиците на боксьорите.

Благодарности на преводачите! Отлично сте се справили.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

Как съм се смяла, докато гледах този сериал ,не е истина.Горкият главен герой, как обичаше да си хапва ,а все трябваше да е на диета и да отслабва.А като видеше сестрата и си глътваше граматиката.Но пък тя се превърна в негов стимул, особено в работата. Най ме кефеше, като бягаше след нея и викаше "сестро" или като се вайкаше пред приятелите си за нея и любовта си и все обещаваше да спечели поредната си боксова среща заради нея.Много, много забавен герой.

Но и монахинята беше интересен образ. В какво ли не се забърка, неща доста нетипични за монахиня, все пак уредена среща, измама от хост-боксьор /нали беше такъв / и тренировки по бокс не влизат в ежедневието на една жена ,отдала се на бога. А като взе да харесва и ревнува боксьорчето, какви ги надроби :lol: Но когато дойде накрая на боксовият мач беше толкова сладка изненада, тя и любовта между двамата герои беше точно такава, сладка и от невъзможна стана реална и истинска :wub:

Хареса ми и историята на момчето, синът на шефката ,съучениците му го малтретираха ,а той го криеше от всички, може би от срам, все пак около него всички бяха боксьори, дори и майка му и това че е слабак, ще ги разочарова.Но се стегна момчето. А самите боксьори, всички бяха такива приятели ,като семейство и най-важното ,постоянно изслушваха мрънкането на главният герой за неговата монахиня.

Щях да забравя игуменката, как все помагаше тази жена в името на любовта, браво и все беше весела и засмяна

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много забавен сериал, естествено защото беше и Каме там! :lol: Просто такива муцки вади, че ме надви, така каза ядна моя приятелка-slunchice.

Гледала съм го точно четири пъти и четирите пъти съм се смяла като луда! :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каме в този сериал наистина е много забавен и на мен много ми хареса! Бих го гледала абсолютно всеки ден и да не ми доскучае! ;)

Много добри актьорски умения има сина на шефката, той май беше от Hay!Say!Jump!, нали така?!? ;)

Наистина много хубав сериал!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бре, Камето каква скица е тука. Много глад, много тичане и потене и много викане, как не се продраха тия момчета. Беше ми интересно какви боксьори са тия хрътки, но те като комари налитат - бързи и яростни. Благодаря за бгсубтитрите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...