blackangel Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 TASTY 테이스티 Дебют: 9 август 2012г.Компания:Официален фенклуб: Twings Официален сайт Официален @tastytwins0809 Tasty са дуо от компанията Woollim Entertainment. Първият им сингъл излиза на 9 август. На същатата дата дебютират с песента You Know Me на сцената на M!Countdown.Jung Daeryong и Jung Soryong са близнаци. Родени са на 25.02.1988г., като Daeryong e с 5 минути по-голям. Нациолналността им е смесена - корейско-китайска. Освен корейски, говорят също китайски и английски. Преди да отидат в Woolim Ent., са били трейнита на JYP. Близки приятели са с Min (Miss A). Обичат да карат скейтборд и да играят баскетбол. 2013г. излиза сингълът им Spectactular, а два месеца по-късно дигиталният сингъл Day n Night. На 15 юли 2015г. близнаците обявяват, че прекратяват корейските си изяви и се връщат в Китай. В следващите дни те и Woollim пускат поредица от обвинения един срещу друг в социалните мрежи. Име: Jung Dae Ryong (정대룡) Истинско име: Zheng Da Long (郑大龙) Рождена дата: 25 февруари 1988г. Височина: 184см Име: Jung So Ryong (정소룡) Истинско име: Zheng Xiao Long (鄭小龍) Рождена дата: 25 февруари 1988г. Височина: 185см Дискография: Сингли: [2012.08.09] SPECTRUM Свали [2013.08.09] Spectacular Свали Дигитални сингли: [2013.11.29] Day'n Night Свали [2014.08.13] Addiction Свали Китайска Мини-албуми: [2014.08.22] Addiction Видеография: 2012: 2013: 2014: Галерия: Награди: 2015 - 14th Huading Awards - Global New Singer Awards2015 - 29th Golden Disk Awards - Next Generation Awards Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Ей го клипът ...то се очакваше да е кутия (която аз вече не обичам въобще :Д) НО но те го направиха много добре танците, стил , ах светлини , там като индийките и на дебюта ...абее нзз Кефят ме и мисля да ги следя.. Пък и са близнации двойна радост и ги очаквам в шоута като тези на Infinite за да ги заобичам още повече :д Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackangel Posted August 10, 2012 Author Share Posted August 10, 2012 (edited) Много са готини Music Bank Spectrum с малко по-различна хореография и You Know Me по на живо от вчера Edited August 10, 2012 by blackangel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Камелия Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Тук и аз се записвам да следя. и за да не е хич без нищо любимото ми движения Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackangel Posted August 10, 2012 Author Share Posted August 10, 2012 Видеото от Music Bank e обновено. MNET WIDE News със субтитри http://www.youtube.com/watch?v=9iHMnkF0MIc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Явно само аз не одобрявам дебютната им песен.... :lol: Не ми харесва сори, знам че това NEON NA ARAAAA ще ми се забие в главата след още няколко слушания, но пак песента няма да ми хареса... Виж Solo е друго нещо, тази песен е супер и дано и нея изпълнят някъде на живо... Но пък поне си е удоволствие да ги гледаш, хореографията на You know me е супер и си личи че са добри танцьори... Странно ли е да харесваш единия повече от другия?? Уж са близнаци но... <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koizora Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Има нещо в дебютната песен, което ме дразни, но едновременно с това е много зарибяваща и клубна. Създава настроение. Neon na araaa Големи симпатяги са, ще ги следя. Близнаци са, но и аз харесвам повече единия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Ох, близнаци и единия е по - хубав от другия Отначало като чух за първи път песента бях не бях особено очарована, НО след 100-то слушане започна да ми харесва, а и след като видях и танца - влюбих се в него Страшни танцьори са Като за дебют, песента става, но и аз мисля, че "Solo" e по - добрият избор, но уви... Ще им хвърлям по няколко очи и разбира се "Neo na ara" постоянно ми е в главата A това ми е любимата част от танца Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackangel Posted August 10, 2012 Author Share Posted August 10, 2012 Мен тийзъра ме грабна, но като чух цялата песен леко се стреснах. Solo и Buster определено са по хубави.Обаче това neon na arra лесно ти влиза в главата, може би затова са я избрали. А това,че харесвате един от тях повече, може ли всъщност да се дължи на прическата? Те иначе доста си приличат. Едно преводче http://www.vbox7.com/play:9f2b8be37f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Камелия Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 И на другата песничка вече има превод. http://vbox7.com/play:da0c7060b7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackangel Posted August 11, 2012 Author Share Posted August 11, 2012 Music Core 2 снимки на момчетата от вчера след Music Bank Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackangel Posted August 12, 2012 Author Share Posted August 12, 2012 (edited) Inkigayo Интервю http://www.youtube.com/watch?v=XXccqwaejog Spectrum+You Know Me Edited August 14, 2012 by blackangel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katshi Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 А, значи дебютираха вече и тези двамцата..Хах, дебютната им песен е наистина безсмислена, но пък явно са заложили на това "Позна ли ме?" да се забие в главите на слушателите..хДД Иначе и мен ме кефи повече онзи с по-шарената коса. И колкото и да е странно двамата хич не ми приличат на близнаци. ХДДД Наистина не ми изглеждат баш така еднакви, че да си кажа "О, тези май са близнаци", та добре че прочетох този факт, иначе нямаше да разбера за кръвната им връзка.. хД Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackangel Posted August 15, 2012 Author Share Posted August 15, 2012 Снимки от фотосесията за албума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackangel Posted August 16, 2012 Author Share Posted August 16, 2012 (edited) Ъпдейт Edited August 16, 2012 by blackangel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackangel Posted August 17, 2012 Author Share Posted August 17, 2012 Този път на Dae съвсем не му се получи частта от 2:07-2:14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikte72 Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 TASTY - големи са сладури и двамата. Дебютната им песен е много зарибяваща и веднага се набива в главата.Похвалното в случай е че в тази песен дори и припева си е на корейски. И са много яки танцьори. Харесват ми и са много колоритни. Успех и напред! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackangel Posted August 20, 2012 Author Share Posted August 20, 2012 Music Core Inkigayo 'Spectrum+You Know Me' Dance Practice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackangel Posted August 22, 2012 Author Share Posted August 22, 2012 Show Champion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackangel Posted August 25, 2012 Author Share Posted August 25, 2012 M Countdown Show Champion Music Bank(10.08) BTS Osen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts