Jump to content

Recommended Posts

И аз скоро изгледах този сериал. Остави ми ведро и приятно настроение. Актьорите бяха страхотно подбрани и съответно така и играха. Цяла гама чуства пресъздаваха на висока скорост, от плач до смях до сълзи, така и самите зрители. Като се замисля мъжкото "татково" трио е най- добре подбраното такова, от изгледаните от мен филми с горе долу такъв сценарии. Много балансиран кастинг и приличен сценарии и сериала става дори и за повторно гледане след време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още на първи епизод ми докараха мускулна треска на коремчето от смях. Страхотно начало.Все любими актьори са подбрали,което е супер. Продължавам с гледането,който иска да се смее,да тегли и да се забавлява и той :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жалко.Свърши.А как ми се искаше да има поне още около 100 епизода. Бебешки сладък сериал :) Толкова много приятни чувства остави в мен. Всичко беше обвито в фин слой,прекрасен шоколад,който оставя приятно чувство след като си отхапеш от него и ти се иска да го изядеш целият наведнъж,но за да остане по-дълго приятният вкус,трябва да го хапваш бавно. Това се и опитах да направя.Постарах се да не го гледам на един дъх. И все пак,свърши бързо.Толкова приятен и толкова неусетно мина.Много се смях.Да принципно темата за самотният родител е тъжна,но тук всичко беше направено толкова леко,като аеро шоколад :) Тримата татковци бяха уникални образи.И тримата актьора са страхотни и образите им бяха пресъздадено по-един великолепен начин. Юджийн пък е жена мечта.Толкова красива жена,не е истина просто. Игра страхотно,а и геройнята и беше прекрасна. Да не забравя Милка )))) . Много сладко пале. Шефчето и така и не го възприех.Беше ми като паразит,който се намеси в живота им и се радвам ,че накрая така се получи.

Голяма тръпка си е сериала. Нито за секунда не съм скучал.Тотално запленен.

Как искам да имам и аз една такава принцеска като Ха Сон в къщи. Беше много сладко бебе.

ВИждам,че не са много хората ,които са го гледали.Надявам се да успея с коментара си да подбудя интереса ви към този сериал.Наистина си заслужава.И ако искате да си докарате много положителни емоции,то струва си да го изгледате.

Радвам се и че субтитрите бяха на толкова високо ниво,допринесоха за приятното усещане по-време на гледането.

Лична оценка за сериала 10/10

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мише,

гледали са го доста хора, но може ли всичко да коментираш?!

Аз, дето не си падам по този жанр, съм доволна на 100%.

Че Хи ми е любимият татко, почти колкото полицайчето;))). Скрънзата и той е сладур, но малко по-дървен от другите двама.

Шефчето също ми хареса, а и съпруга.. Наистина страхотен каст и сюжет, даже ме е яд, че напоследък все по-малко подобни сериали правят корейците!

А Юджийн е майче един път. Вече във втори сериал я гледам в такава роля и съм сигурна,

че в реалността също ще бъде една прекрасна маминка!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фарфалинке,аз предположих,че малко хора са го гледали,понеже твърде малко коментари за толкова хубав сериал,а и да не казвам,че за една година само три коментара (( . Добре,че на скоро открих това сладко "мамче" Юджийн,че да забележа и този сериал :) Хубавите неща си заслужават коментарите,така че се не бойте :)

А инак на мен може би с една идея по любим татко ми беше полицаят. Може би беше най-емоционален и това ме грабна донякъде.

На Юджийн определено и ходи да е мамче и даже сега съм си дръпнал и аз другият сериал с нея където го раздава такава и смятам тия дни да се наслаждавам и на нея и роля :)

Обаче каква любов към това "ако" имаше не е истина.То и в други сериали са показали,че нямат притеснения относно това,но тук си беше върха :lol:

 

Голямата четворка

:)

20080228100015.341.0.jpg

 

и песничката в края на епизодите

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И от мен 10 за този прекрасен и много забавен сериал! :lol:

Голям майтап падна с тримата татковци - все сладури от класа.

Eugene бе едно прекрасно мамче, много ми хареса, много е

красива и добре си влезе в ролята.

Теглете смело и се забавлявайте! :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мишленце, и аз съм от изгледалите го много отдавна и незнайно защо съм пропуснала да си споделя впечатленията. А те са само положителни.

Един от малкото смислени комедийни сериали (другият, за който се сещам, е "Заклетият ерген").

И съм се смяла с глас, та чак съм се заливала. Всички бяха много сладки. Включително и шефът ;)

А на теб освен да ти пожелая една Ха Сон! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък само ще добавя към всичко казано по-горе , че го гледах 4 пъти и всеки път се заливам от смях.

При първото ми гледане съпружеското тяло дотърча да види дали не трябва да вика спешна помощ / психиатична / , каза че съм откачена .

Точно този сериал ми е любимата корейска комедия .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ме зарадва !!! Наистина приятно , отпускащо филмче .

Любими моментиwub.gifwub.gifwub.gifwub.gifwub.gif :

 

Сцената в магазина като прегърна пича Ха Сон за първи път.Сцената с маската с краставици на бебето.Отношението на художника към малката като цяло!

 

 

Край :

 

Трябваше да дадат как На Йонг се събира със Су Хьон или там както се казваше. Той , който казваше , че тя не е хубава , готви ужасно , Държеше се студено и тн. , Неговата промяна беше най-показателна и мисля , че заслужихме да видим поне това , след като никой от тях не беше бащата!

 

 

Но като цяло - ГЛЕДАЙТЕ !!!! panda-145.gifpanda-145.gifpanda-145.gifpanda-145.gif

 

И JC_ThankYou.gif за subs.gif . Английския ми е като втори майчин , но с бг. определено се гледа по-лесно. JC_doubleup.gifJC_doubleup.gifJC_doubleup.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охо едно изключително забавно сериалче без почти никаква драма, а смях колкото искаш. Толкова много се смях на моменти, че не е истина . :D Просто гледайте хора няма да съжалявате и тримата татковци са уникални образи, просто няма как да минеш без плейбоя, тъпчо и чичо Скрудж...., а бебенцето ама егати сладкото детенце ;) С една дума Забавно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятен сериал, дано да правят повече такива. Мен лично краят ме изненада, очаквах друга развръзка, но и това е част от чара на тази продукция. По принцип съм от малкото изключения сред жените, които не се разтапят пред малки деца, но точно в този случай ситуацията се промени... Абе хубаво си е от време на време на човек да му се изпълва главата със захарен памук и да изключва за околния свят поне за час. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително забавен и разтоварващ сериал, много ми хареса. Едновременно със смеха успяха да се засегнат и много сериозни теми, само корейците успяват да преплитат така умело двете неща. Какво е да си самотен родител, как се променя човек при появата на едно малко човече, какви стават приоритетите и отговорностите ти - отговорите на всички тези въпроси бяха представени наистина много добре. Радвам се, че отделих време на сериала и смело мога да го препоръчам. Благодарности на целия екип, работил по направата на субтитрите. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много, много хубав сериал!

Отдавна не се бях смяла толкова, хареса ми, че бяха спестени умишленото разтягане на действието и глупавите монолози на героите, с които в някои сериали корейците направо прекаляват. Е, тук всичко си беше на мястото. В началото тримата "чичовци-татковци" изобщо не ми харесаха, но с времето свикваш, разбираш що за хора са и накрая вече ми бяха много симпатични и тримата. Юджийн е страхотна, а Joo Sang Wook го помня още от "Кралица Сон Док", тук ми хареса още повече. То такъв мъж забравя ли се лесно  :28558:  :28558: 

Препоръчвам сериала горещо, благодаря за превода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен краят ме разочарова, може би защото го очаквах като най-лесното "изненадващо" решение на сценаристите. Малко пратиха по дяволите всичките интересни развои на събитията, сякаш играеха на сигурно. Като да гледаш план на договор със застрахователно дружество :D Иначе показаха как бащичковците заобичват детето - за което евала, ама не изисква толкова часове гледане. Извод - за продължително храносмилане и разпускане става ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал, казали сте всичко!

Толкова пъти го подминавах и така и нямаше сигурно да го изгледам,мислейки си,че повтаря съществуващите други версиии,  ако не бяха коментарите за полицайчето в новата му роля в Man From the Stars.

Краят, гледам е най-дискутиран.

 

За мен най-добрият, предвид страхотното приятелство между мъжете.Иначе ,лично аз предпочитех да е с шефа и да се отдели от тях, за да могат те да продължат напред.Пък и шефът си го биваше.

 

Препоръчвам на пропусналите го- гледайте!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво корейците са взаймствали идеята от американците  , хех .... тъжен 2 епизод , но иначе е весело и разтоварващо ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво корейците са взаймствали идеята от американците  , хех .... тъжен 2 епизод , но иначе е весело и разтоварващо ...

Не пропускаш като го гледаш.На мен ми беше много смешен особенно когато се чудеха кой аджеба от тях е бащата. :D Имаше много весеки и комични ситуации, на които съм се смяла с цяло гърло. Така че гледай смело. :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ООООООООООО определено не липсват комичните ситуации Кам , по интересно дали няма да има и втора част като при американците ... и в карайна сметка разбират ли кои е бащата , един днк тест и са те ... имам още едно съмение ,че може и тримата да се влюбят в майката или поне тя в единият ... , но ако запазят заглавната идея на американският вариянт това трябва да се случи във втора част :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами няма втора част и в крайна сметка

уж съпруга се оказва бащата, но аз мисля че оставиха края отворен. Един вид ние да си се чудим кой е бащата :896767: 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...