Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

One Mom and Three Dads


Жанр: Романтичен, Комедия
Епизоди: 16

В главните роли:
Eugene като Song Na Young
Jo Hyun Jae като Han Soo Hyun
Jae Hee като Choi Kwang Hee
Shin Sung Rok като Na Hwang Kyung Tae
Kim Bin Woo като Park Seo Yeon
Joo Sang Wook като Jung Chan Young

Сюжет:
Сонг На Йонг е щастлива младоженка, която внезапно осъзнава, че всъщност не е взела само един, ами цели четирима мъже. Тримата добродушни, но леко досадни приятели на съпруга ѝ са неотменна част от живота на двойката и според нея са основните "врагове" на най-голямата ѝ мечта - да има дете. Времето минава, настъпва третата годишнина от сватбата, а така желаното бебе не се появява. Младата двойка пробва какво ли не, от традиционна до нетрадиционна медицина, но нищо не помага, защото мъжът е бездетен. Но един случаен разговор с тримата му приятели го навежда на идеята, че те биха могли да му помогнат, като станат донори на сперма. Цялата процедура остава в тайна от Сонг На Йонг и дава желания резултат. Сега детето е на път, по волята на съдбата майката остава на грижите на тримата приятели, а те се чудят кой от тях ли е бащата и най-вече как да ѝ го кажат...

 

:essub:

 

С български субтитри: :click: :click:

Онлайн с български субтитри: :click:

Свали с английски субтитри: :click:

Свали с руски субтитри + OST: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е една много хубава комедия!

Жалко, че толкова малко хора са я гледали!

Личното за мен беше дори по-забавна от Coffee prince.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е една много хубава комедия!

Жалко, че толкова малко хора са я гледали!

Личното за мен беше дори по-забавна от Coffee prince.

 

Не само за теб - и за мен така. Съветът ми е - налазвайте го. Вече има и български субтитри. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рядко пиша коментари, но тук определено си заслужава.............

Не исках да го почвам, защо историята ми се видя прекалено банална...........но вчера се подлъгах и изгледах първите 5 серии.

Сериалчето е страхотно ...........

Плаках и се хилих едновременно ...........татенцата са уникални.

Не знам дали ми хареса толкова, защото съм минала през почти всичко, което показаха ...........и дали ще подейства така и на другите, но при мен се нарежда в графата любими.

А и още нещо браво на преводачите и редакторите............страхотно сте се справили.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала е страхотен, всяка серия е изпълнена с голям смях. Харесва ми начина, по който са пресъздали историята, както и прекрасния каст, който са избрали. Едновременно със смеха, обаче върви и човешката драма.. За мен това е сериал, който отразява отношенията между хората - любовта, приятелството, децата, подкрепата и живота като цяло.

Хареса ми, че след след развоя на събитията, запазиха индивидуалността и на четиримата. Вярно е, че се промениха покрай малката, но запазиха голяма част от себе си - въпреки че, пораснаха и погледнаха на живота по различен начин, вътрешно останаха деца. Четиримата, колкото си приличаха, толкова се и различаваха, но се обединяваха заради Ха Сон и по това проличаваше любовта им към това малко създание, което даде смисъл на живота им.

Eugene страхотно изигра На Йонг и влезе перфектно в образа и. Hyun Jae беше много сладък докато се правеше на сърдит или мрънкаше за пари. Jae Hee и тук беше адски чаровен с невинната си усмивка, а и самия му персонаж излъчваше добронамереност и предизвикваше симпатии. Sung Rok също се представи на ниво. С невинния си поглед перфектно си пасна с образа на Гьонг Те. Бебето беше една малка красива принцеска, особено докато беше по-малка.. с тези големи очички поглъщаше всичко наоколо.

 

На мен ми остана още един епизод утре и вече нямам търпение.

 

 

Стана ми малко криво за Хуан Хи, защото от самото начало се грижеше за Ха Сон, имаха прекрасни моменти заедно и заслужаваше да бъде бащата. За Гьонг Те не съжалявам толкова, защото по принцип не ми беше от най-любимите персонажи, макар че беше супер добродушен, но в последните няколко епизода ми беше много дразнещ и натоварващ. От самото начало исках Су Хьон да е бащата, особено след епизода в супермаркета. Наистина изглеждаше малко студен, но имах хубаво усещане за него и не се излъгах. В последно време ми харесват и отношенията им с На Йонг, а след днес нямам търпение да видя какво ще стане. Утрее!!

 

 

Edit: Най-хубавото от последния епизод бяха посланията на момчетата, но края беше много измислен, изобщо не ми хареса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм на 7 епизод и до тук филма е по-скоро трагедия с комедиини елементи. Вярно че корейците имат малко изкривено виждане за щастието, но ако това е комедия не си представям какво ще ни покажат ако гледаме трагедия.

Иначе актьорите са доста добри а грозноватия Yoon Sang Hyun, който адски ме дразнеше с визията си в Take Care of the Young Lady

удобно умря още във втори епизод.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам ,че си изхабих времето с този сериал .Много слаба продукция ,независимо силната игра на актиьорите .До 7-8 епизод се ядваше ,но в последствие стана толкова семпъл ,предвидим и бавен ,че изглеждах 1 епизод с почивки.

Според мен сериалът е за определена аудитория (хора с деца и почитатели на сложни отношения с привкус на романтика и щипка фантастика) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето много ми хареса. Плаках и се смях от сърце. Хлапето е много сладко, особено преди първата си година. Любим момент ми е, когато:

 

Гьонг Те направи маска на лицето на Ха Сон с краставици

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че сериалчето е хубаво има много смях и сълзи разбира се не липсват, докато го гледах си мислех, колко е трудно наистина да се справиш в днешно време. Показаха, колко е важно е да имаш истински приятелите и подкрепата която ти дават. Много хубаво показаха как едно малко и невинно същество се появява и как неусетно променя света ти, тези трима мъже толкова различни как едно дете обърна живота и възгледите им, как с невинността си ги научи на любов. Не ми хареса финала със сигурност можеше да е много по смислен, от това което оставиха като финал. Но иначе си заслужава гледането

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пиша коментара,докато гледам сериите,тази вечер мисля да ги опаткам

Та, до 13 серия съм

 

голям смях падна като говореха по телефона момчетата ,а а тя и шефа напъват една врата. А те горките си мислят в една посока - какво да ги правим,мъже

Умрях,сериозно ви казвам, не е истина,просто

сега на 13 серия спрях,щото стигнах до сцената с косъма от кучето

Може ли, да направи такова нещо,не мога да повярвам,тази жена пръска изцяло.А докторът даже и каза и породата.Срахотия

 

 

Приключих го,най-накрая:

Сега,моля ви се може ли така да свърши (въпреки че, ако на някого му се работи,може да направят 2 сезон,при такъв "отворен" финал)

Както и да е ,много ми харесаха актьорите - като визия си пасфака,нямаше някой да ми се набива много много,

а и играта,според скромното ми мнение, бе на ниво

Добър е филма като цяло да се посмее човек,а си имаше и по-сериозни моменти

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено този сериал влезна в списъка ми с любими, неверотна история и добра игра на актьорите... В началото исках да гледам драмата заради Jae Hee, но после това се промени.

Още от 1 епизод се смях до сълзи с момчетата, супер татенца са и много им се радвах...

Су Хьон ми беше любимец и исках той да е бащата и да остане с На Йонг, но края за мен си беше прекалено отворен и незавършен.

 

Който не е гледал сериала, да не му мисли повече а да тегли :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добра комедия е наистина, но единственото, което не ми хареса е , че

не я сватосаха с някой от тримцата!

:rolleyes:

Редактирано от sinardin
спойлер
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почнах го с предубеждение, тъй като историята ми се видя прекалено сериозна за комедия, НО как успяха да я извъртят в такъв смях и хилеж не знам. От първия до последния епизод си беше страхотно преживяване. Определено тази драма се превърна в една от любимите ми. . Оптимизма бликаше през цялото време, заедно се бореха с трудностите дори някой да трябваше да наруши кредото в живота си и накрая всичко преминаваше в яко смях. Татко-чичовците бяха голями шемети, Юджийн изключително сладка (особено когато сгафеше), даже мисля и аз да се наредя на опашката за нея :lol: След 13 епизод започнах да се притеснявам за финала, но и той ми хареса (може би защото си имах фаворит :)

 

Въпреки че никой от тях не беше бащата, което си беше доста измислено, това което каза Ха Сон, че когато На Йонг погледне към Су Хьон винаги се усмихва, беше много красив начин да ни покаже кой е избранникът , но и да остави шанс и за другите двамца. Обаче тъй като Су Хьон ми беше фаворита си останах много доволен:)

 

Според моето скромно мнение (както казва Сашо Диков :) ) драмата е задължителна и горещо я препоръчвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много, много ми хареса драмата, имаше доста комични моменти...

 

 

Но, след тази целувка на Na Young и Soo Hyun, очаквах накрая да се съберат.. Малко еясен ми стана тоя край, ама се тая, забавлявах се доста.. :Д

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...