Jump to content

Nice Guy (2012)


Recommended Posts

И Аз да се включа към феновете на този прекрасен сериал :) Въпроса ми е колко серий е според вас никъде не открих колко трябва да са ? :rolleyes: В youtoube видях превю на 17 епизод?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дадени са 20 епизода My link Рейтингът е добър, започнаха да разплитат конците.Позациклиха наистина, но пък главните са такива сладури, че компенсират.Намирисва ми на лош край.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре че, се появи този сериал и не загубих тотално интерес към корейските дорами. Song Joong-Ki, това момче направи роля, но героят му най-вероятно ще умре, това би било най-подходящия край. И на мен не ми се иска, но се усеща полъх към идеята за опрощението. Нещо такова ми се върти в главата :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата седмица имах свободно време и реших да го уплътня с този сериал. Преди време бях попаднала на клипове от фенове в ютуб, а аз съм им голям почитател, и реших, че Nice Guy ще е добро "попадение".

За жалост, останах заблудена. Отдавна не съм се чувствала толкова изнервена, натоварена и ядосана докато гледам сериал. Някои от актьорите, участващи тук до скоро се нареждаха сред любимите ми, но е време да преосмисля оценката си. Не мога да разбера персонажите, не успявам да ги усетя, за да се подведа по мотивите за действията им. Както някои преди мен са написали има безумици и то такива, които ти избождат очите.

За да не съм подвластна само на негативизма, трябва да посоча, че Сонг Джунг Ги се справя отлично в образа си на Ма Ру. В известна степен е достоверен, а за мен това е важно. Играта му е задобряла и е хубаво, че избира различни роли.

Пак Ши Йон винаги ми е харесвала като актриса. Предимство е, че има пъстра филмография.

Харесвах Мун Че Уон много преди Nice Guy. Тук не ми допада визията и, като забележката ми е лилавото червило, което никак не и подхожда. С този си образ ми напомня на Мун Гън Йонг. 

Баща и е толкова суров, с толкова искания, а не дава нищо в замяна. Крие притеснението си за нея, а би било хубаво веднъж да покаже загрижеността си. Или пък чувства, че не може да се довери и на собствената си дъщеря? 

Двамата адвокати са неминуема част от сериала. Имам си любимец - Lee Sang-Yeob.

Колко голямо значение има персонажа за приемствеността на актьора и обратното разбира се.

Аз съм в самото начало на сериала. Стигнах до 8-ми епизод и не съм сигурна дали ще продължа да гледам.

Колкото и да съм недоволна, сериала отразява палитра от човешки характери, отношения, поведения. Показва това, което повечето забравяме, а именно, че няма само добри и лоши хора. Зад всяко действие стои мотив, а зад мотива волеизявление, което също е подбудено от нещо, предизвикано е от някой. Според мен повдигна въпросът за безусловната любов, саможертвата и сляпата вяра, в частност Ма Ру и Дже Хи. Обвинявам го, че направи такава саможертва за нея, не помисли добре, не прецени момента и ситуацията, довела до събитието. В замяна му се случиха редица несправедливости. Поне осъзна, че очаква някой, който вече го няма.

До този момент не разбрах

 

 

Дже Хи и президента имали ли ли са някаква връзка преди убийството?

 

Сега като се замисля, асоциацията на Дидо с историческите сериали е абсолютно точна. Една модерна история за отмъщение, власт и борба за състояние.

Приятелят на Ма Ру е глътка свеж въздух в депресивната обстановка. Сестра му ми идва в повече, но внася лек хумор.

Видно от справката в dramawiki, сценариста и режисьорът са тези на Sorry I Love You и Will It Snow for Christmas. А това са два сериала, които за разлика от повечето от вас, не успях да изгледам до край. 

Как мислите, заслужава ли си нататък, за да гледам?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

как може някой да ти съсипе живота и за капак да се омъжи за друг ,но ти да продължиш да го обичаш, много извратено ми идва би трябвало да съм свикнала вече с корейските недосмислици но се улавям че някой неща не мога да ги преглътна.

koizora в момента и аз догледах 8 серия и толкова съм ядосана от поредните недосмислици , но не си оставям магарето в калта и ще го догледам ако ще и на хапки :lol: .Един сериал засега не съм го преглътнала и го зарязах въпреки че се старая да си подбирам това което гледам;) но това е друга тема. Относно президента и Дже Хи си мисля че те са имали връзка .Толкова неща ме дразнят че ми иде да крещя и сама си се чудя как ще го догледам не знам мазохизъм ли е това или не :(.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:lol: Гледай и сподели струва ли си да му се отделя време до финала, защото за момента чувствам, че си загубих времето с него и се ядосах допълнително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, коизора, ако те нервят недосмислиците до момента, нататък ще ти дойдат в повече, защото те чакат към 3-4 бозливи епизода, в които сценаристката не е знаела какво да прави. После набира скорост след 12, но щом не ти харесва до момента, не си заслужава усилието.

 

И на мен някои от екстремалните чувства ми идват в повече, но явно сценаристката е била на вълна пламенна безусловна любов. И ако приемем, че толкова силни чувства съществуват, безбожната глупост на главните герои е простима. Нали все пак любовта е "лудост за двама".

 

 

Иначе Will It Snow for Christmas и аз не го изтраях, Сорито не съм го и почвала, но този на мен ми е по вкуса. Успява да ми задържи вниманието въпреки, че ме дразни на моменти. Поне имам активно отношение към филма, а не ми доскучава одма като по-голямата продукция в момента.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oще един сериал , който е пълен с безумни неща и изобщо няма смисъл да се гледа.

 

 

Хрисим, добър и любвеобилен младеж. влиза в затвора, а от там излиза като зъл гений, владеещ всичко от каране на мотоциклет до финанси и сметки. Предполагам, че до 12-13 епизод вече може да лети и да говори 20 езика.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина сериала е малко странен. Но предполагам, че на края ще си извадим някакви изводи.

 

На Ма Ру човек , не може да му вярва.аххах

Много странен персонаж е. Не мога да разбера какви са му чувствата. Но като цяло сериала ми харесва до 15 серия съм и не ми е загубил още интереса :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

17 и 18 серия изгледах засега все още става но и Аз зех да се претеснявам сериозно за финала <_< . Последните серий излизат сряда и четвъртък до тогава нищо не се знае? :lol: :lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На това нещо му ритнах бурето още след 12 серия, като скочиха с двата крака в блатото на корейската драма! Отврат!! :mad2: А започна добре.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на това му сложих точка, благодарение на козирогския инат.Нищо особено, освен без да претендирам- добрата актьорска игра, а наистина започна добре.

Амнезия ли бе, да я опишеш!И пляснали с ръце ,па се прегърнали и живяли щастливо до края на дните си.Поне да го бяха оставили да си умре в градинката, а те го развалиха съвсем с поредното мозъчно разстройство, обвито в захарен памук.В последните 10 минути ,показаха повече действие, отколкото в целия сериал.То в Корея, убиец да си -има няма за 7 години излизаш.- и влезе в затвора и стана човек :D;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда. Определено първите 10 серии бяха най-доброто- оригинално и изпипано. Харесаха ми взаимоотношенията между противоречивия Ма Ру и студената Ън Ги, като се започне от нейната луда любов и се стигне до неговата манипулативност.

Не мисля, обаче, че амнезията беше задължителен вариант, при положение че историята вървеше много добре. Ако приемем новата Ън Ги като шанс за ново начало на връзката им, този път без скрити мотиви, тогава обратът в сюжета е приемлив. Все пак бяхме вкарани в коловоза на корейските сериали и забити в борба за наследство /нещо, което се случи и в Rooftop Prince/. Ще кажеш, че всеки средностатистичен кореец има конгломерат и се съревновава с роднина, за да го оглави. <_< Естествено, Ма Ру и Ън Ги имаха 2-3 щастливи момента заедно, в другото време ще кажеш, че са просто някакви познати. Финалът пък въобще не отговаря на добрия старт на драмата- претупан и нереален.

 

Жалко за хубавата двойка Мун Че Уон- Сонг Джунг Ки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

явно , аз съм една от малкото , на които им хареса :D...сега, недомислиците в сценария навсякъде ги има, и не знам защо, но действието не вървеше толкова бавно сякаш, гледала съм и по-големи бози с още по-бозави физиономии (е,частта с периодично повтарящата се амнезия ми дойде в повече, но и на мен ми се е искало да ме фрасне нещо по главата с цел амнезична профилактика) :rolleyes: най-малкото имаше интересни персонажи ,шаренки... финала си заслужава : ))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разочарована не съм. Не съм обаче очарована. Преди два дни го завърших и вече не помня края - толкова ме "развълнува". Абе, можеше и повече, но поне не беше съвсем без хич.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най после го догледох и не знам какво да кажа :( , виждам че на някой се е харесал . но на мен не ми допадна , толкова много безмислици че :mad2:но да си призная любопитство или не, но бе факт че имаше нещо което ме караше да гледам епизод след епизод /не мина без превъртане/ ;) ,финала горе-долу се получи добре. А гледката от терасата на кафето много ми е позната от друг сериал но не мога да си спомня кой;). Благодарности за субтитрите и редакцията :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...