Jump to content

Nice Guy (2012)


Recommended Posts

Дълго отлагах този сериал заради сценаристката. Още не мога да й простя финала на A Love to Kill.

Все пак, с двама любимци в главните роли и преобладаващи положителни кометари в темата, The Innocent Man (The Nice Guy) е вече в раздел " Любими".

Off Topic

Е, завърши набързо и натъманено, но по-оптимистично от очакваното. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Началото много ми хареса-прекрасни актьори( и добрите и лошите).от толкова изгледани драми първото ,което ми прави впечатление е -главната дали пищи все на умряло и колко по-парцаливо са я  облекли. С това ме спечелиха още в началото-липсата на тези два задължителни елемента в драмите.Со Ин Ги -много красива , добре изглеждаща и "лудо куче"( харесвам тази актриса и в други те й сериали),много откровена и пряма!Главният- сладур, малко беше като Супер  Мен-гений, който за една вечер разбра бизнес администрацията от тел.разговор, но.............Държа се като истински мъж , но и слаб мъж лутащ се между 2 жени.Ха Дже Хи-много раздвоена, на моменти добра, на моменти безкрупулна.НО............ последните серии малко ми развалиха удоволствието-клошарските дрехи,амнезии,болести, но последната сцена ми хареса!Така че като цяло 5 от 6 точки му давам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@boge, в първи пост на темата има линкове за теглене от Замунда и Мастърс, поверих ги и за съжаление не са активни. Ако се загледаш в Замунда е показано на кой екип са субтитрите, може да се обърнеш директно към тях. Има линк и за Авистаз там си е добре, но ти трябва регистрация. Има линк и към онлайн плейлиста. И не на последно място, ако нищо друго не ти върши работа, пиши на лично имейл адрес, да ти ги пратя. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност, връщайки лентата се замислих, че това е сериала който ме накара да се влюбя толкова години в Джун Ки. Играта му тук е магнит и висока топка. Невероятен човек. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто самата идея да влезеш в затвора заради някого е толкова тъпа, че сериала даже не бих го и започнал.  Някой някога да е чул някой да влезе в затвора заради друг човек по желание??  Това само по филмите и драмите си мислят ,че е добра идея и е възможно.  А явно и полицаите са от най тъпите.  Те са си такива де , във всеки корейски сериал.  Същата работа като Secret. Идеята да отмъщаваш на някого защото лично ти си пълен идиот ми изглежда идиотска.  Няма как да съчувствам на такъв идиот.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не случайно съществува изразът "като на кино". Но гледаме нищо, че понякога не вярваме. Първата главна роля на Сонг Джун Ки. Заслужава си гледането.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бих казал, че сериалът е лош, но на моменти е доста фрустриращ и нелогичен с доста неприятни персонажи ... но има една сцена в която

Off Topic

Moon Chae Won плаче под дъжда пред къщата му когато го бяха пребили ... е вярвам няма сърце на този свят, което да не се разтопи ...

най-добрата сцена в целият сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...