Jump to content

Recommended Posts

Hello My Teacher

spacer.png

Biscuit Teacher and Star Candy / Hardtack Teacher and Star Candy
Държава: Южна Корея
Епизоди: 16
Жанр: Романтична драма
Период на излъчване: 13 април 2005 - 2 юни 2005

 

В ролите:
Gong Hyo Jin като Na Bo Ri
Gong Yoo като Park Tae In
Kim Da Hyun като Ji Hyun Woo
Choi Yeo Jin като Noh Jem Ma


Сюжет: На Бо Ри е 25-годишна и отчаяно иска да бъде учителка не къде да е, а в училището, в което някога е учила и от което позорно е изгонена заради сбиване и нараняване на ученици от съседно училище. Съществува и друга причина за желанието ѝ. В училището преподава нейната първа любов, учителят по рисуване Джи Хьон У. Останалите учители обаче се противопоставят на идването ѝ в техния колектив, тъй като още помнят бурното ѝ минало като ученичка. За да получи заветната работа, На Бо Ри приема условието на директора да стане надзирател и "бавачка" на Пак Те Ин, бунтар и тартор на училището, и син на директорката. След безкрайните мръсни номера, на които е подложена в началото, постепенно нещата се променят и вземат друг обрат. Какво се случва нататък, трябва да се види.

:essub:

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ: ТУК и ТУК

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ
РУСКИ СУБТИТРИ: ТУК и ТУК
С РУСКИ СУБТИТРИ

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

Коментар: Тепърва започвам да гледам сериала. Достатъчна причина за мен е участието на Гонг Ю. Това момче има особено силно излъчване и чар. Главната героиня и тя се явява малко луда и от тази комбинация очаквам доста комични моменти. Приятно гледане и на вас
excl.gifexcl.gifexcl.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днеска го догледах и това сериалче...........хора налазвайте смело..........добро е.

Всяка серия те сбъсква с нов проблем на някой от учениците.............да не говорим за комичните ситуации в които изпада постоянно главната героиня и номерата който и погаждат.

Смях се и плаках с нея.

Играта на акторите е невероятна.........а пък за усмивката на Gong Yoo..........направо не ми се говори, още ми присвива под лъжичката като се сетя.

Може би малко напомня на японские Dragon Zakura .........или на Gokusen...........но втория още не съм го гледала.........и мисля че е голям пропуск от моя страна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятен сериал - весел, тъжен, сериозен, забавен, поучителен... от всичко. Както си е характелно за корейците - нагазиха надълбоко в човешките взаимоотношения, чувства и емоции. Заслужава си да се гледа. Актьорите бяха на ниво. Gong Yoo беше страхотен. След Coffee Prince това е втория сериал, в който го гледам и съм очарована.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преводът на сериала е приключен!

Благодаря на преводачите:

dimduc, pe6ito, mackova, pirani и alex_ana

 

Буквите са качени на сайта,

Очаквайте го в тракерите. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драмата за мен започна малко скучно и с нищо не ме впечатли до 3 епизод, но заради всичките хубави отзиви които бях чувала от приятели и чела във форума я продължих.

Като цяло от 4 епизод на мен започна да ми става интересна, и сега когато я приключих наистина се радвам че стигнах до края.

 

Учителят ме кефеше в началото, но после започна да ме дразни прекалено страхлив беше да поеме отговорност и разчиташе на решението на сестра си.

Те Ин ми беше фаворит, още от 1 епизод се видя че си е леко лудичък но момчето имаше какво да ни покаже, наистина беше много забавен.

На Бо Ри беше леко наивничка, малко объркана и определено не осъзнаваше какво точно иска, но въпреки това ме кефеше.

Последни думи за сериала, ако на някой като мен не му харесват първите няколко епизода му препоръчвам да положи още малко усилия. Драмата си заслужава, и който я догледа до края ще го потвърди.

 

Тази песен е невероятна ^_^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът ми хареса и го изгледах на един дъх smile.gif Имах нужда от малко романтика с малко по - нестандартни двойки.

Хареса ми колко упорит може да бъде един младеж.

Благодаря за страхотния превод smile.gif

:kissx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав сериал.Определено ми хареса,свеж е.Идеен.Красив.С много чувства.Играта на Гонг беше прекрасна и перфектно се сля с героя си.Всеки момент тъжен или весел беше много хубав.Харесаха ми и всички проблеми на учениците,с които На Бо Ри се бореше и накрая спечели.Хареса ми и как нейното отношение показа,че учениците най вече се нуждаят от любов и разбиране

Въобще много стойностен сериал :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, и на мен ми допадна. Перфектна игра на Гонг, направо съм впечатлена как истински пресъздаваше всякакви чувства. Учителката ми се стори значително по-слаба като роля. Не ми се понрави и когато вече почна да го харесва. Учителят определено беше толкова несигурен и даже смешен като се опитваше да отстоява позиция като директор. :lol:

Най- ме впечатли как бащата яко биеше сина си. Баси отношенията и кво постигаше с това? Само поведение "напук". После пък някак изведнъж много взе да го разбира и според мен това бе нереален контраст с началното му поведение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се зарадвах като разбрах, че във филма участва и Gong Yoo. Сериялът, обаче, беше някък безинтересен почти до края. Следяха се историите на различни герои и някак си между тях се прокрадваше развитието на връзката между учителката и ученика. Въпреки това, романтичните моменти (макар и кратки) бяха невероятни :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От всички корейски сериалчета, които съм гледала, този сякаш имаше най-хубав край, придаващ му една завършеност.

Много ми хареса, но имаше моменти, в които ми се искаше да набия главната, която не се усети почти до края... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 23.05.2010 г. at 21:22, sme6ko88 написа:

От всички корейски сериалчета, които съм гледала, този сякаш имаше най-хубав край, придаващ му една завършеност.

 

На мен пък точно края не ми хареса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено се съгласявам, че финалите на корейските филми не са сред най-добрите, но честно казано вече започнах да свиквам с тях. Може би и заради това не приемам за странно това "След две години и после след още колко", имайки предвид, че повечето от сериалите, които съм гледала завършват така... Визирам Boys before flowers, Goong, Кафе Принц и т.н.

 

Но тук ми се стори страшно сладурско, когато накрая Те Ин се оплакваше на учениците и как се гониха по коридорите...

 

Въпрос на вкус :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е вторият сериал, който изгледах до края, без прекъсвания от дни, седмици или месеци дори

Часове, които ми се сториха като най- кратките мигове.

Щастлива съм, че изгледах една истинска комедия и то с най-готиния край,

което знаете, е 1 на 1000 при корейските комедии.

Отлична актьорска игра.

Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм, снощи изгледах първите две серии - и аз го почнах заради симпатягата от Coffee Prince :rolleyes: Засега ми допада, изглежда свеж и забавен :)

 

P.S Много сладък е този Goong Yoo - голям симпатяга и продължава да носи детското си лъчезарно излъчване, ето защо не е чудно, че в живота е батко на главната героиня с 2 години, а играе 6 години по-малък от нея :P Сериалът е много приятен и забавен. Гледайте!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна не бях гледала толкова добро сериалче.

Не е претруфено, засяга много аспекти от живота.

Особено добре е засегнат проблемът за приемането от обществото на двойка с разлика във възрастта и статуса в полза на жената.

 

Нямаше актьор, който да не си изиграе добре ролята. Саундтракът също бе превъзходен. С една дума гледайте - няма да съжалявате.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адския сериал. Много забавен. Отначало бях с вдигнати палци за учителя. Адски сладък с дълга коса, но и си личеше, че има голяма любов и от двете страни. Те Ин маалко досаден с това "saranghae, saranghae" ама в края и моето съзнание наред с това на учителката се промени. Момчето израстна.

Страшна актьорска игра!

 

Пп.: Но ми направи впечатление, че актрисата имаше доста странна походка. Не знам целенасочено ли е, но изглеждаше малко простовата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остават ми последните две серии и се чудя как да ги изгледам, такава скука е.Началото беше добро с историите на учениците ,кои тъжни, кои весели, но когато всичко зацикли около тая сватба-ще се женя ,няма да се женя и вече ми е безинтересно .Все пак ще запомня три неща

 

1-най-смешен момент за мен- когато тя стана учителка и хвана трима от класа си да тероризират едно момче и ги накара да правят лицеви опори

2-най-тъжен момент-когато болният ученик четеше стихотворението, а съучениците му плачеха около него

3-серията която най-ми хареса-когато Те Ин разбра, че тя е наета за негово куче-пазач и всичко, което той сътвори тогава

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драмата не беше идеална, но ми хареса. Не беше толкова динамична и завладяваща, но беше приятна и разтоварваща. Имаше смешни, тъжни и романтични моменти

от романтичните най-много ми хареса, когато Те Ин украси цялата й входна врата с рози .. беше толкова красиво ^________^

 

Краят също много ми хареса - беше сладък и забавен. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много забавна история,смях се с глас ....пък и нали много харесвам този актьор....може и затова толкова много да ми е харесал филма.... :D

Гледайте го, няма да съжалявате. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм на 14 епизод и съм точно на същото мнение като скофийлд. Ще ги изгледам, просто защото някак стигнах до края.

Интересното тук е, че първият епизод ми хареса, което не е често срещано за корейски сериал, но в хода на действието сериалът се сбози.

Принципно нямам нищо против, че ползва японската формула за училищни сериали, където учителят променя живота на учениците си, имам против, че това не се случва в 10 серии по 40 мин, а се влачи 16 епизода по цял час.

Проблемът на тоя сериал е, че се опитва да тъче на 2 стана - от една страна на японския, който упоменах по-горе, от друга страна на стандартния корейски с любовните четворки. Това е проблем, тъй като двата жанра в известен смисъл се карат - докато единият е лековат и позволява плоски герои, вторият изисква по-добре развити образи. За съжаление този сериал не можа да намери тънкия баланс и да създаде добри характери.

Най-слаб ми е образът на учителя - скучен, пасивен, алогичен. Бо Ри също не ми хареса особено- очаквах, че като я наемат, защото може да се справи с Те Ин, образът й няма да е на "девойката в беда", но в крайна сметка тоя образ я преследва през целия сериал и се караше с "учителския" й образ, който и без това си беше безумен по установка. Не можах да разбера как хем им е учителка, хем не им преподава и въобще защо влиза в час, след като няма часове... Също така се чудя дали в Корея учителите са толкова близки с учениците си. Истината е, че въобще не видях в този сериал статута и възрастовата разлика на героите да се подлагат под въпрос, както беше писал някой, напротив.

Второстепенните герои също не помагат особено - бащата и мащехата са изключително лишени от личност и стоят там, за да запълват екранно време. Бащата с изблиците си на жестокост ми беше доста страннен, имайки предвид какво беше преживял до този момент от Те Ин и работния му статут.

Сестрата на Бо Ри и бившата на учителя са най-приемливите образи, ако може да се каже, макар че сестрата е доста лишена от участие, а бившата са я набутали в тоя безумен четриъгълник и я разбирам, защо не проумява действието (две сме :)).

Сега ще изгледам финала, който очаквам, че няма да ме изненада особено.

 

И накрая малко положителни думи - имаше някои романтични моменти, които си струваха. Имаше добри идеи за романтични изненади и ако някой иска да се учи, това е сериалът.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...