Jump to content

Yamashita Tomohisa (Ямашита Томохиса)


sa6eto_

Recommended Posts

Яя да се включа и аз в темата за Yamapi, че като гледам нещо позамря напоследък :P И така, говори се че щял да напуска NEWS и да го раздава само соло. Тази информация поне за сега не е потвърдена, за това ако някой знае нещо повече по въпроса нека пише. Иначе Пи се наслаждава на лятото :D Наскоро (около 20-25 юли) е бил на почивка в италианското градче Римини и разбира се не е останал незабелязан :P

 

 

 

 

Мога да кажа само че тия мацки са големи късметлийки, а Пи е все така чаровен :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ashta no Joe вече го има в нета http://www.asiatorrents.com/, но е без субтитри. На всички лубители приятно гледане.

Май много бързо са го махнали, защото не го намирам :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото на октомври обяви заедно с Рьо, че напуска NEWS и стартира самостоятелна кариера (не изостава от приятелчето си Джин), а в момента снима и нова дорама - Saikou no Jinsei no Owarikata~Ending Planner~, чиято премиера ще е на 12 януари по TBS. Със сигурност няма да скучаем с Ямапи и през новата 2012 г.

 

Ganbatte ne, Tomo-kun!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото на новата 2012 г. ни очакват много приятни изненади от японците. Една от тях е с марка "Yamashita Tomohisa" - нов сериал Saikou no Jinsei no Owarikata~Ending Planner~ и документална поредица посветена на пътуването му в САЩ по знаменития U.S. Route 66 от Чикаго (Илинойс) до Санта Моника (Калифорния) - 3 945 км.

 

YAMASHITA TOMOHISA ・ROUTE 66・ Tatta Hitori no America ще стартира на 2 януари и ще се излъчва в продължение на 3 месеца всеки понеделник от 01:30 до 02:00 ч. през нощта, японско време (доста странен час, но пък това означава, че в Европа ще можем да го следим в нормално за нас време) по NTV (Nihon TV). Само първи епизод ще се излъчи между 02:00 - 02:30 ч. Документалната поредица ще ни запознае с Ямапи, който с Chevrolet C20 1985 прекосява разстоянието между щатите Илинойс, Мисури, Канзас, Оклахома, Тексас, Ню Мексико, Аризона и Калифорния. По време на това приключение самия той е преживял доста интересни неща, сблъскал се и с живота на каубоите, яздил е кон, трябвало е сам да се грижи за прехраната си. С две думи - Ямапи е израстнал и като мъж.

 

2ii7p7k.jpg

 

На 12 януари по TBS от 21:00 ч. стартира и новата дорама Saikou no Jinsei no Owarikata~Ending Planner~, а Ямапи ще бъде в ролята на собственик на погребално бюро. Доста интересен ми се вижда сюжета, а и предвид останалите актьори, очаквам една добра продукция. Ейкура Нана и Маеда Ацуко ще партнират на Пи-чан, а отново участник както и в Kurosagi ще е Ямазаки Цутому. Аз лично много се радвам и на участието на Чинен Юри - пораснал, възмъжал.

 

2psgcwm.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята на новата дорама малко напомня на тази от Шигешоши.

Промо:

http://www.youtube.com/watch?v=ux3AcvcBxHI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=IH0bnp98Pb8&feature=related

Ямапи ми се струва отслабнал. Напоследък и други японски артисти имат подобен вид. Понякога се плаша от драстичните промени, които звездите постоянно правят, за да се впишат в дадена роля.

Ето ги двамата с Чинен, прегърнати по братски.

438a2c98c9bb2814.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чинен и Пи. Каква картинка са само.

 

Наистина е отслабнал Ямапи.

Доста е зает, снима Saikou no Jinsei no Owarikata~Ending Planner~, споделя всеки ден за това в дневника си.

 

Ето пресконференцията му от вчера в Шанхай и снимки.

 

Yamashita Tomohisa - Shanghai 2011.12.29

 

 

2zempg5.jpg

 

2l912pt.jpg

 

4hfnrp.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ямапи е бил гост в това предаване (CDTV countdown) на 31 декември и заедно с А-чан разказват за новата дорама, в която участват. Накаи, както винаги, се опитва да ги провокира, като ги пита, дали наистина играят брат и сестра в сериите. Бака, Масахиро!

Ако искате проверите полиглотските способности на Ямапи и да чуете, как говори китайски, ето видео от гостуването му в Шанхай

Линк

Още снимки от Шанхай:

d868759f5ac7059f.jpg

 

 

a42fbac3e54b5443.jpg

98247125e3479da1.jpg

0bf0ced852c53f6d.jpg

 

60dfc46ba0b57b1c.jpg

 

 

5c943f737aca13e3.jpg

59281da389f12f18.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми изглежда никак добре. Като зная какви изпълнения има, как се раздава на сцена, гори направо... Тук имам чувството (гледайки видеото), че насила са го накарали да излезе на сцена и да попее за радост на китайките.

Много ангажиран е бил през годината и сам говори за това в дневника си. Личи някаква умора...

 

Изпуснах вчера първата серия на YAMASHITA TOMOHISA ・ROUTE 66・ Tatta Hitori no America . Сега ще очаквам да се появи някъде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първа серия на Route 66 - Tatta Hitori no America . Приключението започна с полет от летище "Нарита" (Токио) до Чикаго. 30-ет минути ги изгледах на един дъх и много се забавлявах.

 

 

Веднага открих и българска връзка. Собственикът на фирмата, от която Ямапи нае Chevrolet-а се казваше - Джереми Величков. Със сигурност потомък на български емигранти, според мен. Пи-чан се спря на Chevrolet-a и защото той е производство 1985 г., както и сам се изрази "На същата възраст като мен." Много ме забавлява пробната обиколка, която направи с пикапа - до него седна един от работниците във фирмата, едър, около 150-ет килограмов американец с приличен брой татуировки, до който Пи изглеждаше като дете. Интересни бяха кадрите и от кафенето, което посети на закуска в деня преди потеглянето от Чикаго. Едно американско бабче, сервитьорка в заведението (както веднага я нарече и Пи - obaa-chan (баба на японски)) започна да го разпитва по какъв повод е в Америка и какво да му предложи за закуска. Естествено му предложи порция омлет с гъби и швейцарско сирене, а Пи не успя да откаже. Закуската бе поднесена в голям тиган, придружена със солидна порция pancake (прословутата американска палачинка). Ямапи доста се учуди, когато я разряза, тъй като те са по принцип доста дебели и попита "Nani kore?" (Какво е това?) :D . Толкова много калории едва ли е поглъщал скоро и то само на закуска. Но момчето си облиза чинийката, както се казва и не върна абсолютно нищо. Първа серия завърши с кадри, в които Пи и AKKUN (така той кръсти Chevrolet-a) потеглиха от езерото Мичиган за Калифорния.

Има още много да се желае от английският, който говори Томохиса, но се справя и успяват да го разберат американците, с които общува, както и аз като зрител.

 

 

Заглавната песен на Saikou no Jinsei no Owarikata ~Ending Planner~ естествено ще е в негово изпълнение и е озаглавена "Ai, Texas".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи епизод го качиха в youtube, но за съжаление го изтриха само няколко часа по-късно. Открих го и тук - Yamashita Tomohisa - Route 66 Episode 1 [January 2, 2012].

 

Тук е втора серия - Yamashita Tomohisa - Route 66 Episode 2 [January 9, 2012], която свалих точно вчера, но все още не съм я гледала. Всъщност бързо ги качват, а мислех, че повече ще се забавят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

YAMASHITA TOMOHISA ・ROUTE 66・ Tatta Hitori no America - Втори епизод ,намерих го преди малко , но има една малка подробност, това което намерих аз е 3 ГБ :( и не знам къде да го кача ако сте заинтересувани.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето за желаещите епизод 3 и епизод 4 (който се излъчи вчера в Япония) от приключението на Ямапи в САЩ.

 

Забавни серии са за мен. До тук Ямапи основно шофира (естествено) и плюска стабилно хот-дог, джамбалая, хамбургери, наденички, хлебчета и никакъв ориз (като изключим количеството, което похапна в приготвената му джамбалая в Сейнт Луис, Мисури)

Присъства на парад по случай Денят на Ветераните от войните, който в САЩ се отбелязва на 11 ноември, ден след празника на USMC (бел.ред. 10 ноември).

 

Yamashita Tomohisa - Route 66 Episode 3 [January 16, 2012]

 

Yamashita Tomohisa - Route 66 Episode 4 [January 23, 2012]

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна не съм се разписвала в темата, а имам да споделя впечатления от пътуването му в Америка, което изгледах тази зима. Някой друг път ще го опиша... Едно мога да кажа - много приятно бях изненадана от Ямашита-сан наблюдавайки приключението му, ставайки свидетел на неговите лични преживявания. Няма да забравя и какво каза малко преди финала при "срещата" си с поредната порция хамбургер и пържени картофки (това бе основната му храна по време на пътуването): "Никога през живота си не съм поглъщал толкова голямо количество хамбургери за две седмици".

Финалните кадри на брега на Тихия океан при залез слънце, достигнал края на Route 66 бяха невероятни.

 

Сетих се за Томохиса, защото днес японците пуснаха новата му реклама за Asahi заедно с Мао Иное.

 

http://www.youtube.com/watch?v=ly--7LaoIQw

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...