Jump to content

Yamashita Tomohisa (Ямашита Томохиса)


sa6eto_

Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?v=BsiUiviU-rs


Намери се кой да го качи отново. Ще си сваля клипа,докато не са го махнали гадовете. Клипа е хубав,ама парчето не ми е по вкуса
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намери се кой да го качи отново. Ще си сваля клипа,докато не са го махнали гадовете. Клипа е хубав,ама парчето не ми е по вкуса

 

 

На мен, учудващо, ми харесва (песента и Ямапи), клипът и лъскавото костюмче - не! :P

И аз си го дръпнах, даже във Фейса сега ще си го пльосна, оттам няма да го свалят.

Но... нещо на прима виста не ме накефи песента!

Костюмчето е интересно като дизайнерско решение, ама панталоните не му стоят добре, кройката на сакото не ми допадна.

Иначе промяната на цветовете добре е направена, това лилавкото трябва да се явява последен крясък на модата, но в сивичко, че дори в червено, по-приятно стои костюмчето. А на според костюмчето, ако го бяха и така зализали в косичката :blink::lol: , направо щеше да си е за сърдечен удар...

Мацките некви изтрещели, особено голия негър е в повече... та това за клипа.

Като цяло песента ми идва снобарска, сигурно вкуса ми е просташки...

Е, може и да свикна от много навъртане...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло песента ми идва снобарска, сигурно вкуса ми е просташки...

 

Извинете за оффа, но не можах да се сдържа и да не лепна едно :rofl: на това изказване!

 

Колкото до панталончето, какво не му харесваш, поне не му личат кривите крака. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Песента е закачливо зряла и говори за революция и лекота, без настървеност, каквото е нужна за една истинска революция. Има традиции има и мода и евро-американски тенденции. Така я усетих аз, но като че ли клипът ме грабна много повече от самия звук. Не бих слушала тази песен самостоятелно, но и за това не съм сигурна. Едно е сигурно, различно е от това, което ни е показвал и като звук и като картина. Закачлива сериозност - все едно ни казва: Ето, аз раста и се развивам. Но мен лично прическата му ме върна във възрастта му около 19-20 години, което е и сладко. :D И на финала - Не мога да му се нарадвам на танците. Много ми харесват движенията му. Сладур.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си призная от чисто любопитство погледнах клипа, да видя какво му е толкова хубавото :) Мога да се съглася, не е лош клипа. Много ми харесаха черно-белите кадри. Стайлинга е убийствен, коледен бих добавила, толкова блестящ, буквално. Някой беше споменал за панталончето че не бивало. Що бре, на мене ми се видя сносно. Биваше само да не е и то толкова крещящо като сакото, че много вади очите, ама карай, не съм кой знае каква модна естетка. Клипа е добър, хареса ми определено, за разлика от песента. Явно не съм единствената, което си е успокоение до някаква степен. Напомня ми за филма "Маската". То и клипа малко така го докарва. Песента определено не ми се хареса, не стига че гласеца на момчето си е малко особен, ама в тая песен още по-синузитен го докарва. Не ми допадна, не бих я слушала повторно, признавам си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А клипа на Namie Amuro - Unusual feat. Yamashita Tomohisa може да изтеглите от тук :) доста приятна песничка ... поне за мен, веднага ми влезе в главата :) а и клипа не лош, с таз бялата качулка в началото малко ме притесни да не се прави на Джин, ама после влезе в час :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Otanjoubi omedetou!

Преди няколко дни видях, че в Хай клуб има публикувана информация за него, както и малко снимка.

Надявам се следващия път, когато в бг списание решат да пишат за Ямапи (а и за друг източен талант), да му отделят подобаващо внимание.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно честито и от мен! Нека продължава да ни радва още дълги години във все повече и повече сериали!

 

Писали са за него в "Хай клуб"?! Ако знаех, дори щях да си купя съответния брой! Подкрепям Укио - дано следващия път наистина отделят подобаващо внимание!

 

Което ми напомня, че преди няколко дни видях книжка със судоки, на чиято корица имаше снимка на Иноуе Мао в кимоно. Вярно, доста пикселизирана, но все пак...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе и това си е нещо, още повече че за всички читатели на списанието, които си нямат и понятие от поп сцената в Япония и Далечния Изток като цяло, и имената, и информацията ще са съвсем нови. Може пък това да е началото на проникването на азиатската музика в България, колкото и малка да ни се струва статийката. Ех, мечтиии :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Божее...да 5 реда, но си е истинско чудо.Нито са го наплюли, че е грозен, че е гей, че е жълтурко или друг вид обида та това си е истинско постижение!Може ли да ми кажете кой е броя да го видя със собствените си очи, защото още не мога да го приеме,пък и да си го сложа в рамка :lol: Ако така продължават може да взема да ги уважавам :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм много привърженик на фенските камери заради пищящите девойки и лошото качесто, но това не е много зле :) Малко репортажче от концерта на Ямапи в Корея 16.04.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето едно изпълнение на нашия любимец на песента му TOKIO SINFONNIETA с кадри от концерта му в Тайланд. Незнам за вас, но на мен тази песничка много ми допада :)

http://www.youtube.com/watch?v=E6cBnFAlfIE

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така,явно може да се приеме че концерта е минал добре,въпреки режима за пестене на енаргия(то явно Ямапи не се е пестил,ако не друго)

При азиатските изпълнители,независимо от жанра или националността,досега изпълненията им наживо ми правят предимно добро впечатление-като гласови данни,като контрол на гласа,съчетание между хореография,изпълнение,даже като общуване с публиката.Не съм особен капацитет по темата обаче :D

Чудят се вече за какво да пишат ли,не знам.Голямото заглавие днес:Ямапи се ''поразхвърля'' на концерт ;)tumblr_lkwbdsu3pV1qdrvxzo1_500.jpg То от такъв грозен костюм кой не би искал да се отърве.

Имало е и ''неудобно'' въпросче от публиката,отнасящо се до женско бельо(Спокойно дами,нямаме данни самия той да се възползва от някакъв вид дамска конфекция).

Според мен важната информация в случая е не колко се е съблякъл,а това,че все пак датите извън Япония от турнето не са отменени,а само отложени за края на май.

http://www.tokyohive.com/2011/05/yamapi-takes-it-off-at-his-tokyo-concert/

И да не попадна изцяло в клюкарската хроника,ето едно изпълнение,което мен доста ме изненада.Първо,поредното доказателство Джонитата колко време ги ''школуват''

Второ,вероятно знаете,че Тома Икута е(или е бил) Джони.Аз не знаех,но това обяснява доста неща.

http://www.youtube.com/watch?v=xybl3lSL2gU&feature=related

Голямото щастливо Джони семейство,със страхотно изпълнение на Ямапи и компания.

http://www.youtube.com/watch?v=1hpy7kaXqho&feature=related

А какво се чува за Ashta no Joe?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...