Jump to content

Recommended Posts

Eeee, 78-ми набор не може ли да изглеждаме така?

 

Ама моля ти се, защо да не може, даже е похвално :D Моя набор ще си го премълча :P Просто момчето много младее, поне с едно 10 години, да е жив и здрав.

По въпроса на Дидо - даже мисля, че е задължително хората да са над 16 г. (че и над доста повече ;) ), за да им хареса драмата. Лично мнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... даже мисля, че е задължително хората да са над 16 г. (че и над доста повече ;) ), за да им хареса драмата. Лично мнение.

Мдааа, напълно съгласна.

 

Поисках разрешението да цитирам едно момиче в друг форум, която се бе изказала за този сериал и моето мнение се покрива напълно с казанато от нея. Не бих могла по-точно да го кажа, затова ще я цитирам:

"Сериалът е от тези неочаквани хитове, за които предварително не се говори много. Главните роли не са поверени на известни или популярни в момента актьори. Започва излъчване някак незабелязано, но в един момент всички започват да говорят за него. Както сте казали, сериалът има способността да върне всеки един от нас в младостта му, независимо от годините. Всички сме имали своите малки лудости и мании по някоя група, актьор/актриса или изпълнител, когато сме били тинейджъри. Всички сме минали точно по този път в търсене на приятелства, които продължават цял живот. Любов, от която да се свива стомахът ни. Път, неизменно съпътстван от съмнения и разочаровяния, но и от незабравими моменти. Точно това e силата на този сериал. Независимо на колко години си със сигурност ще откриеш себе си в него."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А този сериал не ме впечатли изобщо. Подведох се от пороя положителни мнения тук за него и го загледах с големи очаквания, които уви не се покриха. Не че е лош, но не е нищо изключително за мен, така да се каже средна работа. Не ме грабна, не ме плени, нямаше я "тръпката" караща те да поглъщаш серия след серия до среднощ. Макар, че съм от поколението, което показваха на екрана и точно защото беше по-реален житейски не можа да ме развълнува- просто не ми показа нищо ново и различно от преживяното и от мен. Едвам изтърпях безумната по корейски фенщина на главната и крещящите селяндури, нейните родители. Останалото се ядваше, но нищо особено.

Пропуснах и това, че от момента, в който някой каза ,колко главния приличал на малкото бяло кученце, а аз напълно се съгласих с мнението му, та до края на сериала все ми беше в акъла тази прилика, което не е никак ласкателно за актъора. :282: А момчето никак не е грозно, но чертите на лицето му точно като на кученцето :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал го започнах, но главната героиня беше толкова изтрещяла в първите 2 епизода, че не можах да продължа. Не изключвам да го доглеждам, но ако целият сериал е базиран върху вманиачеността на главната по някаква си айдъл група... няма шанс. Някой да ми даде съвет :D.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала изобщо не е базиран на фенщината, нито е основната му идея. Просто това е като фона на една картина - дава атмосферата, не е центъра :)

Съжалявам, ако звучи неясно, но аз поне така го възприемам.

А мацката си е лигла, признавам, но от симпатичните. Напомняше ми една съученичка и ми беше забавно да я гледам. Иначе на моменти вярно е много изтрещяла. Но пък младежа компенсира - толкова е спокоен и праволинеен, че чак ми идваше да го плесна да вземе да се стресне малко :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До края я има нишката с идолите и фенщинката, но ако успееш да се абстрахираш от това/като минеш момента с прическите, вече не е толкова луда работата, хехе/ ще видиш, че драмичката набляга много интересно на взаимоотношенията на героите, забавна е и навява една носталгичност по отминалите училищни дни. А това с фенството е пропито доста. Аз намирах за много умилителни тези сцени, понеже имаше голяма достоверност в тях, колкото и ненормално да изглеждаха. Все пак знаем какви са корейските фенове. А иначе и кой от нас не е искал да прилича на идола си? Добре предадоха какво е да си фен. Всички неща около групите бяха достоверни. Единият певец играеше себе си, а другия беше в ролята на порноманиака, така че здраво бяха заложили на идолската нишка и показаха как младите се научават да живеят като възрастни, но фенът в тях никога не умира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен Ши Уон е най- сладката корейска лигава героиня. :D Толкова естествено й се получаваше, та чак й се възхитих. Voileta ме подсети за момента с прическите, когато Ши Уон и най- добрата й приятелка се бяха издокарали с визията на известни актриси. Такава пародия бяха, че направо нямам думи. :28558: Култово беше

и как в последния епизод бащата казваше на Юн Дже, че сам си е виновен, за дето си е взел бандитка за жена.:D

 

Иначе и аз бях скептична, щом видях постера на сериала и прочетох за фенщината, но после не се отлепих от екрана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса този сериал, както някои писаха връща те в миналото, напомняйки ти за любимата група ( в случая Spice Girls :P ) от 90-те и за първата ти любов.... Много ми хареса играта на всички актьори, и незнам защо през цялото време си мислех, че Jung Eun Ji е по-голяма от Seo In Guk в реалния живот. Може би заради гласа и държанието и, на тези корейци неможеш да им гадаеш годините само по външният вид. А и съм свикнала с това мацката да е по-голяма от главния, понеже в повечето сериали така се оказва. :)

Сериалчето е невероятна романтична комедия, не е за изпускане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква страхотна новина! Дано добре да си изпипат нещата за бъдещия сезон, за да успеят да запазят магията. Надявам се на още много нови и също толкова колоритни персонажи. Чудно ми е с какво биха заменили героя на Джун Хи, защото за мен той бе много сполучливо попадение и масивен прогрес за драма правена за масовия зрител. Аз също нямам търпение да видя какво ще сътворят B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен тяхната история вече е разказана, завърши добре. Какво повече да искаме?

Вероятно, ако има втори сезон, ще е с нови герои и нова история... както направиха с "Искам романтика"... <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това за продължението беше в слух от доста време, така че за мен не е никаква изненада, само чаках да кажат точната дата и, естествено ,най-важното кой точно период ще засегнат. Слуховете водят към 1994 или 2002ра.. аз лично нямам кой знае какви спомени от 2002ра (освен може би Световната купа), но виж '94та е друг въпрос.. наистина ще се разбия от щастие (и носталгия once again), ако изберат тази точно година за продължение, по простата причина, че някъде през тоя период и аз чух за първи път в живота си корейска музика (която смятах за японска тогава, ма това е друг въпрос XD, деца).

Друг възможен период, на който тайничко си се надявам, е перода от 2004та-2007та, понеже тогава реално се запалих и изгорях по азиатското, дето се вика.. така че ще ми е интересно да направя паралела once again, м/у корейските фенки и нас (ние не оставахме по-назад от тях, макар и да се намирахме на цели океани граници ^^v)

 

Мм, другото от което се притеснявам е, че просто 1997ма беше периодът, който най-ме върна към детството, и драмата беше много добра! откъм носталгична атмосфера и каст.. единственото, което ме издразни беше това чудо с бащите накрая, дето ми беше толкова скучно и разтегнато, понеже за мен лично нямаше смисъл, тъй като всички знаем, че корейските драми не 'разочароват' в това отношение (т.е. щеше да ме нарадва, ако бащата беше някой напълно неочакван.. ма корейци, както казах - не 'разочароват' XD) Ако си вземат поука в това отношение, определено ще излезне перфе драмата.. лошото е, че просто се съмнявам, че каста, който и да изберат, ще ми влезне под кожата повече от нашите Пусан симпатяги. защото всички бяха прекрасни, и толкова добре се вписаха, като че ли наистина са се познавали и живяли през онова време, магия! Така че, който и да се появи в следващата версия, дано дано дано да е добър колкото тези момчета и момичета (и, аз някак си се надявам да ни върнат отново в Пусан -- толкова обикнах satoori-то, че не е истина!!!!!!!!!)

 

Ще поживеем и ще видим XD

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D:D Току сто го свърших, изгледах го за два дена. Невероятен сериал с изкл

чителни актьори .Комичните ситуации бяха неповторими а най ме радваше блеенето на овцата след тях. Ако ви се гледа романтика , хумор и малко драма вплетена в тях това е сериала за вас .За мен той е в личния ми ТОП 5.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Причината да го гледам - суперлативите за него.

 

Не е нещо кой знае колко невероятно и нечувано, но пък е лек и неангажиращ, а и до последно се чудех кой брат :P

 

 

Най-силно ми въздейства овцата, просто ми пълнеше душичката и ме караше да се усмихвам. Главните персонажи си бяха абсолютно на мястото, изпипани, лигави, сериозни, луди, влюбени и дразнещи.

 

Искам специално да благодаря на Сабрина за субтитрите, защото знам колко усилия, време и нерви ти отне. :kissx::thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е много приятен, но не мога да кажа, че ме е грабнал кой знае колко. Изгледах го, определено не на един дъх, но все пак с удоволствие. Всички актьори бяха повече от чудесни, Любим образ ще ми остане Джун Хи, приятелят-гей на главния герой. Всички сцени с него бяха трепач, като образ, държание и игра беше перфектен според мен. А и най-красивият от всички, със сигурност. Страшно ми е познат, макар че нямам огромни познания по корейска музика, това момче съм го виждала със сигурност. Сладур, адски чаровен и страхотна роля, поне според мен.

А Юн Дже, главният герой беше, макар и не перфектен красавец, много секси и сцената, в която отказваше да си тръгне от апартамента им и после я нацелува хубаво, беше страхотна. Тя и танца на Джун Хи в дискотеката си остават култови за мен. И така, макар че сериалът като цяло да не ми стана любим, имаше много запомнящи се моменти и страхотна игра, така че оставам с позитивни впечатления.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво!

Направо се бях отчаяла, че ще попадна веч на нещо сладко и грабващо, както се случваше преди половин година!

След Джентълмените нищо не ме впечатляваше особено и мислех, че съм загубила страстта си по корейските сериали. И ето, появи се това бижу, което подобно на доста други тук пренебрегвах главно заради постера.

Не искам да повтарям другите, но наистина много положително действа сериалът.

 

И аз представител на набор 79 напълно се откривам в героите! Нямам и понятие за тези групи, които коментират тук, но това не е най-важното.

 

Имаше носталгия в мен по изживените, нещастни първи любови, с питака в главата - ами какво би било ако все пак нещата се бяха развили по друг начин? И изведнъж - БАМ! появи се тая толкова оптимистична и положителна история, която много ми помогна да наместя мислите в глава си!

Прекрасно, нищо особено и все пак прекрасно с невероятно тънко чувство за хумор!

 

Да не забравя да благодаря за превода! Рядко се сещам да го направя, но тук без превод, убедена съм, нямаше да уволя и половината от историята.

 

За първи път от доста време да няма омразните зли майки, свекърви и лели!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нечовешки хубав сериал smile.gif Ах,само колко много ми хареса. Посегнах към това бижу без никакви очаквания.Само исках да гледам нещо леко и забавно с щипка драма. А то какво се оказа. Дамм,човек никога не знае кога кракът му ще хлътне в някоя дупка и ще се окаже,че там имало скрито гърненце с злато. Мм,пу за мене,едно гърненце на име "Отговори от миналото " :P

Страхотен сюжет. Историята ме грабна много. Това връщане в миналото,определено ми подейства и на мен. Припомних си и аз хубавите години през 90-те. Страхотно подбран каст. Без да има звезди,всичко засия. Просто перфектно се справиха младите с ролите си. Толкова убедителни,че няма накъде. Ши Уон беше страхотен образ.Така да съм и се кефил.Откачалка и половина,но пък толкова сладка,че кво ти пука,че би ти оскубала косата или сритала краката :) Юн Дже си беше мазохист момчето,но пък като си я обичкаеш толкова много,какво да направи :) Приятелите им също бяха големи скици,не ме оставих аи те за момент да поскучая. Голям колорит внасяха майката и бащата. Само като видях ,че бащата е пича режисьор от Гумихото и вече знаех,че тоз човек пак ще ме застреля с изпълненията си и не сгреших.То пък бива толкова да му ходят такива роли,ама това е просто нечовешко. Отлично хрумване беше това,да ни държат в шах почти до края,за това кой ще е бащата. Аз поне до последно все ощех имах съмнения кой ще е. Всичко се получи толкова хубаво ,че и да искам да кажа нещичко,нещо мъничко като упрек към сериала,то няма как да го направя. Ох,сцената в караокето където Юн Дже пееше,беше просто епик,чак успя да ми насълзи очите. И като съм споменал музика. Та Ост-а е страхотен,а и тези откъси от песнички ,които включваха постоянно бяха страхотно подбрани.

Ех,какво приятно чувство само ти остава след като изгледаш сериала. Задълже ще се повтори.

И запомнете,не се влияйте от постера,може и да не привлича,но ако отминете сериала,заради една картинка,ще съжалите много.

Лична оценка 10/10 :)

 

http://www.youtube.com/watch?v=NOGT44_yJKU

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очаквах,че сериала се разказва за някакви тинейджери и тяхните фенски изцепки и затова не се решавах да го изгледам.На няколко пъти влизах в темата и четях мненията,а те бяха повече от добри,за това си казах, защо да не пробвам с първа серия,ако не ми харесва никой на сила няма да ме накара да го гледам ,и така се получи много ми хареса. :yes:

Сериала ме върна в моите ученически години,лудориите които измисляхме с моите приятели и съучениците, и сбирките които правим винаги на 5 години.Когато се събираме изключваме тотално семействата си,работата и се превръщаме в тези деца които бяхме на по 16-18 години.Много е приятно ,а пък погледнато отстрани е супер вълнуващо да видиш едни други хора от друго поколение,от друга държава,че имат същите изжявания и емоции както нас.

Двамата главни супер сладки,мацката напълно откачалка,но пък за сметка на нея напълно уравновесеният Юн Дже ,тих, спокоен,свеотдаен на своята любов.Е, те заприличаха на родителите на главната,та как няма през цялото време присъстваха на тяхните кавги,но и на тяхната любов. :kiss2:

Най-интересното ми беше,че брата на Юн Дже/майка му с черен повой го е завивала като малък,както и на брат му/ отърва от главната,но се закачи на друга тотално изберкала фенка. :lol:

Всичко,абсолютно всичко и всички ми харесаха в тази драма. :es: Аз също давам 10/10

И не напоследно място искам да благодаря за прекраснати субтитри. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адски много ми харесва (още от първи епизод). Надявам се да правят повече такива сериалчета. Заслужава си да се гледа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...