Jump to content

Recommended Posts

Задължителен сериал! Насочен е към всички възрасти и затова може да се гледа от широка аудитория.

Много позитивен, весел, симпатичен. Разбира се не липсваха и драматични моменти, но една к-драма не може без тях :D

Глътка свеж въздух, който дава свобода, връща спомени и от който лъха любов и романтика.

Актьорите бяха страхотни и най-важното, всеки беше на мястото си и точно съответстваше на персонажа си. Сцените, режисурата, музиката, спомените, не ми се описва всичко подробно, само една дума за сериала е достатъчна - прекрасен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След първи и втори епизод съм на път да се откажа. Голямо викане, голямо лигавене, а звука е отвратителен. Мисля да пусна трети, и ако не ме впечатлят, се разделяме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен сериала много ми хареса.Даже никак не ми се видя момичето чак толкова лигаво.Гледала съм и по-лигави ученички.Все пак нали трябва да се отрази характер и да се разгърне историята.Много ми бяха сладки и забавни.Моето мнение се припокрива с мнението на Koizora.Така,че и аз бих го препоръчала за разтоварване. :D

Благодарности за субтитрите :thanks::) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kак пък нямаше една лоша серия бе? Или поне 10-20 мин досада от някакъв пълнеш. С всяка следваща сериала ставаше все по-хубав и по-хубав. Направо завиждам на някои заблудени като мен, които още не са го гледали. По-добре късно отколкото никога. :) Понякога им се получава на корейците. Успяват да направят нещо, което е едновременно свежо, оригинално, лишено от клишета и в същото време пази онова специално усещане, което ни дават корейските сериали вече доста години и от което явно няма насищане. Докато го гледах успя да ме върне както в миналото, така и в настоящето. Много позитивен, излъчва щастие. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от любомите ми сериали, огромно удоволствие ми доставяше всеки един епизод. Нямам търпение за втори сезон, който вече официално е обявен. :beer::panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах го преди около месец и останах много доволна. Хареса ми, че докрая се чудех тя с кой от двамата братя ще остане. Лекарката страшно ми хареса като образ. Главната и тя голяма шматка, много яка. Приятелката с късата коса ми беше малко досадна на моменти. Но като се изключат някои дребни нещица, страшно ме накефи. Особено края :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудя се как може толкова време да не съм разбрала колко прекрасен е този сериал. Изпитах истинско удоволствие гледайки го. Сякаш не беше типично корейски, въпреки маниерите и шумния начин, по който си говореха почти всички. Някак е по-истински, по-реален и близък за всеки зрител.

Та, намират се още заблудени не гледали това прекрасно нещо досега :).

 

 

Стана ми страшно мило, но и безкрайно носталгично, докато гледах групичката приятели. Върнаха ме назад, в миналото, в моите училищни моменти и ме накараха да си спомня за времената, когато виртуалното все още не заемаше толкова голяма част от живота ни. Когато действително общуването беше различно и истинско. Когато приятелството беше сякаш по-искрено. Когато първите любовни трепети и закачки, не се осъществяваха до голяма степен в скайп-а и фейсбук-а… Гледайки сега как расте моята дъщеря тийнейджърка, осъзнавам колко е ощетена и колко много се е променило всичко.

Отклоних се, но това, което са сътворили корейците този път, ми хареса много. И като пиша „хареса“, това не е онова стандартно „харесвам“, което влагам за повечето корейски продукции, които са ме грабвали, но съм си затваряла очите за всички дразнещи и нелепи неща, и които съм оценявала повлияна от емоциите повече със сърцето, а не с разума. Тук, сякаш има баланс и двете неща са налице.

 

Бонбона Канг (Seo In Guk си остана под това прозвище при мен, щото така да му приляга… :896767:) и лудичката девойка, бяха повече от страхотни.

 

Благодаря за чудесните бг субтитри и многото вложен труд. Че то през повечето време приказваха, ама чак не можеха да се надприказват :lol: .

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей това сериалче много ми хареса , почти до края се чудих кой с кой , доста се обърках .. имаше и силни моменти ,но повечето си бяха комични ... особено диалекта, този Пусанският ме хвърли в голям луд смях .... Още не съм гледала " 1994" , но се надявам и той да е също толкова интересен като този ... :28558:  :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен лично този сериал ми хареса много повече от Reply 1994, където сега като си дам сметка - най-интересната част ми бяха епизодите, в окито се появиха героите от Reply 1997.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най после се наканих да го гледам и то го почнах заради Гун, сериала е много хубав и приятен за гледане поне на мене ми хареса; различен е от досега гледаното от мене. :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казано на кратко, страхотен. Много позитивен и забавен. Без излишни драми и разпъване на локуми. Задължителен за гледане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С такова прекрасно усещане ме остави на края :bow: страхотно е когато една драма може да направи това :es: Имаше си напрежение кой с кого, въпреки че в последните епизоди се досещах. Имаше много смях и моменти, върху които а се замислиш :up: Диалектът им беше много сладък, супер им се радвах :D

Препоръчвам с две ръце :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мале чудя се защо съм го отлагала толкова време тоя сериал. Страхотен е! Цяла седмица ходя като зомби на работа, че преди три часа не съм си лягала.

Младежът с порното беше покъртителен, любимият ми герой от сериала. Трудно се развива бизнес като интернета ти е на модем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми...свеж, забавен и всички бяха големи лауреати!...най-ми допадна играта на Seo In Guk...беше супер естествен...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятно забавно филмче, което за пореден път ме накара да се хиля като напушена . Едно то най-любимите ми , а този пусански акцент хахахаха

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Използвам момента да побутна темата на този хубав сериал напред. Преди няколко дни излезе новата песен на Ън Джиуон, който изигра героят на Хак Чан. Песента му наистина е „fire", а който се чуди какво да гледа лятото може да погледне към страхотния Reply 1997.

 

Off Topic

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникален е сериалът! Пукнах се от смях, но си имаше и малко драма за баланс. За мен лично е от запомнящите се дорами, които като свършат хем те е яд, хем се чувстваш доволен от преживяното.

 

 

 

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...