dido100 Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Напротив, и аз харесвам всичките 19 серии на "49 дни"! Стана така, че първо гледах Ким Со Йон в "Принцесата прокурор", след това в "Атина" и накрая в "Ирис" и "Dr. Champ". Влиза в първата ми десятка на най-добри корейски актриси и се надявам да продължи със силните роли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tednoli Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 МНОГО ГОТИНА ДРАМА С УДОВОЛСТВИЕ БИХ Я ГЛЕДАЛА ПАК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sve Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Това е един от любимите ми сериали. Всичко си беше на мястото. Нямяше много драма, което още повече ми хареса. За актьорите ,какво да кажа бяха прекрасни всичките, особено главните. Такива сладури и химията между тях беше . С една дума, който не го е гледал да го направи. От всякъде си заслужава сериалът и музиката беше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
allisan Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Вчера я свърших....много е завладяваща историята,но сякаш нещо ми липсваше постоянно... Хье Ри е просто на светлинни години от севернячката в Ирис (и все пак там ми хареса много повече♥)..като я гледах тук се чудех възможно ли е това да е един и същ човек. Отначало доста трудно я възприех със всички тези дранкулни около нея,но после и тя като започна да се облича по-нормално спрях да обръщам внимание на това. Справи се много добре....отлична актриса е! Включвам се към фен листа на Ши Ху...този човек е невероятен!!!За 2-ри път го гледам в подукция,но тук определено привлече вниманието ми.Защо беше толкова ужасно добър,защо,защо?!? Аз ако бях на негово място щах да отмъщавам наред,а той такава добра душичка излезе ^^ Прокурор Юн и Прокурор Чин много ме забавляваха...страхотна двойка са )..хих Доста елементи от други драми забелязах (пак моето набито око ;Д) например къщата от Lie to me и флашката-кръст от Iris. Края най-много ми хареса...показаха семейството на главната и тя самата в друга светлина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalinka Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Добро сериалче с хубав финал,малко в повече ми идваха всичките тези ,,фантифрушки''особено в кабинета на прокурорката Но всичкия този кич бе компесиран с добра актьорска игра на Kim So Yun ,първо я гледах Ирис и Атина където се справи блестящо,незнам защо си мислех че комедийният образ не е за нея,но не съм била права защото в този сериал тя доказа че е голям талант за комедийни образи ,много добро превъплащение в образа на Ма Хе-риА Park Shi Hoo просто ми хареса, освен добрата игра е и чаровник,комбинацията с тъжни очи и убийствена усмивка ми напомняха на друг красавец Со Джи Соп(на някой може да не му хареса сравнението)Дори второстепените актьори ми харесаха ,всичките красавци особено другата прокурорска двойка-така се забавлявах с тия двамата хубаво сериалче. Благодаря за чудесния превод и на всички работили върху сериала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelichka Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Изгледах я преди 2 седмици и аз драмата и много ми хареса. Но точно втората двойка - прокурорчетата не ми хареса, вярно сладки бяха и двамата, ама много дървени, даже и за корейски сериал Главната актриса едвам я познах, страхотно преобразяване от ролята и в Ирис и тази. Да кажа нещо и за главния - Park Si Hu, в началото не ми беше много симпатичен, но след толкова "сладко-тъжни кучешки" физиономийки и на мен ми разтуптя сърчицето Който още не е гледал, да намери време, няма да съжалява Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunati4kata Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Чудя се на себе си защо не съм го гледала досега този сериал- той бил много интересен Хареса ми много, отдавна не бях гледала толкова забавен сериал с интриги и завръзки. В началото главната много ме дразнеше, после обаче като се попромени ми допадна. Адвокатчето много си го биваше, не стига,че е хубав, ами и добре го обличаха. Много забвни ми бяха двамата прокурори, накрая най-после се събраха, за което помогна и малката дъщеричка на "Супермена" кеке Любими моменти много: когато Ин Су хвана Ма Хе Ри във ваната гола , после , когато преследваха столкъра в къщата на прокурорката и още много забавни и интересни моменти А най-тъжно ми беше, когато разследваха случая на момиченцето, което беше насилено от цигуларя, много трогателно...... Края: точно по вкуса ми- щастлив Който не го е гледал да "напада" заслужава си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitket Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Много ми хареса сериала! Принцесата беше страхотна - много естествена, много красива и много талантлива. И адвоката не беше лош... Големи сладури, че и другата двойка също. По време на целия филм чак до последната серия се чудех какво ще стане. Да не забравя и страхотната музика, две от песните ми са цял ден в главата. Благодаря за превода и все ми се ще да благодаря за превода на песните - така въздействието е пълно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilibini Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Дойде му реда и на този сериал, най-накрая.. Хареса ми, но ако трябва да бъда честна, в началните серии мацката адски ме дразнеше с държанието си и дрешките си, които изобщо не подхождаха за прокурор. Слава богу, по-нататък всичко си дойде на мястото и в края вече и симпатизирах. Историята беше добра, краят - също. Park Shi Hoo си го харесвам от Iljimae, тук беше адски чаровен и много красив, добре се справи с ролята си. Благодаря за бг субтитрите, друго си е на роден език ! А, забравих да кажа, че музиката беше чудесна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slunchice Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Сериалчето е наистина много хубаво, радвам се, че го има с български субтитри. Много благодаря за превода :es: ! С удоволствие ще го гледам пак!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiflichka67 Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 За този сериал аз нямам думи, прокурорката е мнооого сладка и забавна, а да не говорим за адвоката-Пак Ши Ху, той просто е бонбон и половина, много е хубав и много добре играе! Бива си ги хората! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blonde Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 И този сериал ми отиде в списъка "гледани и харесани"! Имаше от всичко по малко, точно толкова, колкото е необходимо, за да бъде интересен. Главните актьори се справиха с ролите. Всъщност всички бяха на ниво. Бих описала сериалчето с няколко думи - свеж, летен, романтичен, комедиен, с привкус на драма, с премерена интрига, която държи зрителя в напрежение...Е, разбира се имаше и няколко недомислени моменти (като например блока, в който живееха двамата главни, сякаш бе обитаван само от тях, как един съсед не видях ), но не е болка за умиране Благодаря на екипа за превода! Страхотни сте!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuU Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Изгледах го *YEY* и много ми хареса. Актьорите са много яки, Ма Хье Ри - голям образ просто. ;д ... Искам да благодаря на екипа за буквичките и за доброто качество на филма. Горещо препоръчвам това сериалче за разпускане. Не е някоя романтична боза. ГЛЕДАЙТЕ го няма да съжалявате! ~ >.< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Аз съм едва в началото , но сериала успя да ми прикове вниманието ... но като повечето не мога да кажа ,че съм привлечена от каста , но от самата идея на сериала ДА... за каста какво ... като изключим трима - Han Jung Soo , Yoo Gun, Lee Jong Suk и колежката на адвоката-писател ( май се окажа писател ) май никои друг за сега не ме очаровал като визия де .... иначе признавам актьорската игра е добра , идеята за образа на тази шматка-прокурорка ми хареса и предполагам по нататък ще влезне в час , но за сега нека ме разсмива ... за облеклото и няма да говоря ,че е под всякаква критика ... много смело и абсурдно за мен съчетание ... да не цитирам думите на blacky80 само ще кажа ,че съм напълно съгласна за облеклото и ... като визия не ми хареса и не мисля ,че е изключителна красавица , но както казах по рано играе добре ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost13 Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Сериала е много приятен за гледане, че" Принцесата" не е красавица не е, но наистина си е шматка, живота е поочука и към края се забеляза малко промяна в обликлото и като прокурор и във вида на кабинета и. Park Shi Hoo той ми е любимец....винаги добре облечен и страхотно изглеждащ. Сериала си заслужава, теглете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Честно ли и тука любов от малки .... ааааааааааа тъкмо приключих с едно такова .... то пък какво ново да се измисли ... и тази жената на хубавият прокурор , верно ли прилича на откачалката или само на мен така ми се струва , и какво е това друг му гледа детето ... обърках се м/у другото ако е тя много е готина на снимката е така по ми харесва ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 тъкмо си казах поредното сладурско сериалче и заспах на него .... дано да има раздвижване ,че иначе хваща куфарите и .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpurcell Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 С една дума, корейците обожават да изкарват жените завеяни гъски, а мъжете някакви спретнати донжуани Забавно сериалче, доста поучително при това - с труд всичко се постига! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Финиш ... не е лошо ,но не бих го повторила ... главните накрая взеха ,че ми харесаха ... но на прокурорката определено повече и ходеше вързана коса отколкото старата прическа .. и какво сладко гласче изкара ах "влюбих се " ... хареса ми и това че героинята и порасна и влезна в пътя ... но и малко ми стана жал ,че бе по такъв груб начин порасна ... нали знаете .. ако ви се губи време и ви е скучно става сериала ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliq Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Много сладурски сериал но девойката в на4алото ми идваше да я шамаросам толкова лигава с високо IQ а всъщност толкова глупава и мрънкаща добре 4е се усети по навреме гледайте го сериал4ето е жестоко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts