Jump to content

Recommended Posts

Напротив, и аз харесвам всичките 19 серии на "49 дни"! :D

Стана така, че първо гледах Ким Со Йон в "Принцесата прокурор", след това в "Атина" и накрая в "Ирис" и "Dr. Champ". Влиза в първата ми десятка на най-добри корейски актриси и се надявам да продължи със силните роли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е един от любимите ми сериали. Всичко си беше на мястото. Нямяше много драма, което още повече ми хареса. За актьорите ,какво да кажа бяха прекрасни всичките, особено главните. Такива сладури и химията между тях беше :kiss2: . С една дума, който не го е гледал да го направи. От всякъде си заслужава сериалът и музиката беше :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера я свърших....много е завладяваща историята,но сякаш нещо ми липсваше постоянно...

Хье Ри е просто на светлинни години от севернячката в Ирис (и все пак там ми хареса много повече♥)..като я гледах тук се чудех възможно ли е това да е един и същ човек. :blink: Отначало доста трудно я възприех със всички тези дранкулни около нея,но после и тя като започна да се облича по-нормално спрях да обръщам внимание на това. Справи се много добре....отлична актриса е!

Включвам се към фен листа на Ши Ху...този човек е невероятен!!!За 2-ри път го гледам в подукция,но тук определено привлече вниманието ми.Защо беше толкова ужасно добър,защо,защо?!? :wub: Аз ако бях на негово място щах да отмъщавам наред,а той такава добра душичка излезе ^^

Прокурор Юн и Прокурор Чин много ме забавляваха...страхотна двойка са :))..хих

Доста елементи от други драми забелязах (пак моето набито око ;Д) например къщата от Lie to me и флашката-кръст от Iris.

Края най-много ми хареса...показаха семейството на главната и тя самата в друга светлина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро сериалче с хубав финал,малко в повече ми идваха всичките тези ,,фантифрушки''особено в кабинета на прокурорката :oНо всичкия този кич бе компесиран с добра актьорска игра на Kim So Yun ,първо я гледах Ирис и Атина където се справи блестящо,незнам защо си мислех че комедийният образ не е за нея,но не съм била права защото в този сериал тя доказа че е голям талант за комедийни образи ,много добро превъплащение в образа на Ма Хе-ри:)А Park Shi Hoo просто ми хареса, освен добрата игра е и чаровник,комбинацията с тъжни очи и убийствена усмивка ми напомняха на друг красавец Со Джи Соп(на някой може да не му хареса сравнението);)Дори второстепените актьори ми харесаха ,всичките красавци особено другата прокурорска двойка-така се забавлявах с тия двамата :)хубаво сериалче. Благодаря за чудесния превод и на всички работили върху сериала:yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах я преди 2 седмици и аз драмата и много ми хареса. Но точно втората двойка - прокурорчетата не ми хареса, вярно сладки бяха и двамата, ама много дървени, даже и за корейски сериал :D Главната актриса едвам я познах, страхотно преобразяване от ролята и в Ирис и тази. Да кажа нещо и за главния - Park Si Hu, в началото не ми беше много симпатичен, но след толкова "сладко-тъжни кучешки" физиономийки и на мен ми разтуптя сърчицето :D Който още не е гледал, да намери време, няма да съжалява :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудя се на себе си защо не съм го гледала досега този сериал- той бил много интересен :)

Хареса ми много, отдавна не бях гледала толкова забавен сериал с интриги и завръзки. В началото главната много ме дразнеше, после обаче като се попромени ми допадна. :) Адвокатчето много си го биваше, не стига,че е хубав, ами и добре го обличаха.

 

Много забвни ми бяха двамата прокурори, накрая най-после се събраха, за което помогна и малката дъщеричка на "Супермена" кеке

Любими моменти много: когато Ин Су хвана Ма Хе Ри във ваната гола :D, после , когато преследваха столкъра в къщата на прокурорката :D и още много забавни и интересни моменти ;)

А най-тъжно ми беше, когато разследваха случая на момиченцето, което беше насилено от цигуларя, много трогателно......

 

Края:

точно по вкуса ми- щастлив :)

 

Който не го е гледал да "напада" заслужава си ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса сериала! Принцесата беше страхотна - много естествена, много красива и много талантлива. И адвоката не беше лош... Големи сладури, че и другата двойка също. По време на целия филм чак до последната серия се чудех какво ще стане. Да не забравя и страхотната музика, две от песните ми са цял ден в главата. Благодаря за превода и все ми се ще да благодаря за превода на песните - така въздействието е пълно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дойде му реда и на този сериал, най-накрая.. Хареса ми, но

ако трябва да бъда честна, в началните серии мацката адски

ме дразнеше с държанието си и дрешките си, които изобщо не

подхождаха за прокурор. Слава богу, по-нататък всичко си дойде

на мястото и в края вече и симпатизирах. Историята беше добра,

краят - също. Park Shi Hoo си го харесвам от Iljimae, тук

беше адски чаровен :wub: и много красив, добре се справи с ролята си.

Благодаря за бг субтитрите, друго си е на роден език :thanks: !

 

А, забравих да кажа, че музиката беше чудесна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е наистина много хубаво, радвам се, че го има с български субтитри. Много благодаря за превода :es: :es: :es: !

С удоволствие ще го гледам пак!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За този сериал аз нямам думи, прокурорката е мнооого сладка и забавна, а да не говорим за адвоката-Пак Ши Ху, той просто е бонбон и половина, много е хубав и много добре играе! Бива си ги хората! :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И този сериал ми отиде в списъка "гледани и харесани"!

Имаше от всичко по малко, точно толкова, колкото е необходимо, за да бъде интересен. Главните актьори се справиха с ролите. Всъщност всички бяха на ниво.

Бих описала сериалчето с няколко думи - свеж, летен, романтичен, комедиен, с привкус на драма, с премерена интрига, която държи зрителя в напрежение...Е, разбира се имаше и няколко недомислени моменти (като например блока, в който живееха двамата главни, сякаш бе обитаван само от тях, как един съсед не видях :P ), но не е болка за умиране :)

 

Благодаря на екипа за превода! Страхотни сте!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го *YEY* и много ми хареса. :wub: Актьорите са много яки, Ма Хье Ри - голям образ просто. ;д ... Искам да благодаря на екипа за буквичките и за доброто качество на филма.  :thanks: Горещо препоръчвам това сериалче за разпускане.  :) Не е някоя романтична боза. ГЛЕДАЙТЕ го няма да съжалявате! ~ >.<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм едва в началото , но сериала успя да ми прикове вниманието ... но като повечето не мога да кажа ,че съм привлечена от каста , но от самата идея на сериала ДА... за каста какво ... като изключим трима - Han Jung Soo , Yoo Gun, Lee Jong Suk  и колежката на адвоката-писател ( май се окажа писател ) май никои друг за сега не ме очаровал като визия  де .... иначе признавам актьорската игра е добра , идеята за образа на тази шматка-прокурорка ми хареса и предполагам по нататък ще влезне в час , но за сега нека ме разсмива ... за облеклото и няма да говоря ,че е под всякаква критика ... много смело и абсурдно за мен съчетание ... да не цитирам думите на blacky80 само ще кажа ,че съм напълно съгласна за облеклото и ... като визия не ми хареса и не мисля ,че е изключителна красавица , но както казах по рано играе добре ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала е много приятен за гледане, че" Принцесата" не е красавица не е, но наистина си е шматка, живота е поочука и към края се забеляза малко промяна в обликлото и като прокурор и във вида на кабинета и.

Park Shi Hoo  той ми е любимец....винаги добре облечен и страхотно изглеждащ.

Сериала си заслужава, теглете.

 

QgZAm.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно ли и тука

любов от малки

.... ааааааааааа тъкмо приключих с едно такова ....  то пък какво ново да се измисли ...

и тази жената на хубавият прокурор , верно ли прилича на откачалката или само на мен така ми се струва , и какво е това друг му гледа детето

... обърках се

м/у другото ако е тя много е готина на снимката е така по ми харесва ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тъкмо си казах поредното сладурско сериалче и заспах на него .... дано да има раздвижване ,че иначе хваща куфарите и ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С една дума, корейците обожават да изкарват жените завеяни гъски, а мъжете някакви спретнати донжуани :dunno: Забавно сериалче, доста поучително при това - с труд всичко се постига! :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Финиш ... не е лошо ,но не бих го повторила ... главните накрая взеха ,че ми харесаха ... но на прокурорката определено повече и ходеше вързана коса отколкото старата прическа .. и какво сладко гласче изкара ах "влюбих се  " ... хареса ми и това

че героинята и порасна и влезна в пътя ... но и малко ми стана жал ,че бе по такъв груб начин порасна ...

  нали знаете .. ако ви се губи време и ви е скучно става сериала ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладурски сериал но девойката в на4алото ми идваше да я шамаросам толкова лигава с високо IQ а всъщност толкова глупава и мрънкаща добре 4е се усети по навреме :rofl:  гледайте го сериал4ето е жестоко

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...