Jump to content

Recommended Posts

Сериалчето което ме остави с усмивка на лице :) Забавен сериал с лек привкус на драма към края, според мен в съвсем нормални количества. Всички образи ми бяха супер забавни, ама такъв уникат като Ма Хье Ри направо нямаше хаха :) С адвоката бяха супер сладка двойка :) Най-много ми хареса това, че до 12-13 серия се чудиш Ин У какво точно иска от Хье Ри, чакаш с нетърпение всяка следваща серия да разбереш дали се разкрива нещо (поне при мен беше така).

 

Ама много доволна останах от сериала, адски много благодарсности за страхотния превод :) You're the BEST ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле леле , какъв край, какво чудо! През последните 12 часа в главата ми е самo "Goodbye my princess". И тъкмо се чудех как е възможно да си влюбен в някого и една година да си разделен с него, та това е ужасно много време...и режисьора оправи настроението с онези две думички ... "Беше нетърпимо" .

 

Винаги съм се чудела дали наистина и в реалният живот стоят толкова гордо изправени и защитават достойнството си с такава непоколебимост. Такива порядки и традиции, все едно живеем в 18 ти век, а не в 21-ви. Господи, защо не си ме родил корейка :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички тука пишем за усмивката на лицето. Аз вече съм на 7-ма серия/ божее, благодаря ти, че съм в отпуск/ и усмивката си ми седи. Главната - голямо сладурче, а пък адвокатчето яко ме кефи. Тия корейци защо не правят само такива сериалчета? Такаааа, продължавам нататък с епизодите. Тези, които не са го почнали - давайте, няма да съжалявате.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как съм пропуснала да коментирам?

Изгледах го отдавна онлайн, но сега си преповторих любимите моменти.

Ма Хье Ри беше абсолютна откачалка. Много ми харесваше - симпатична, красива, забавна, непоносима на моменти, сериозна, когато трябва, естествена. Играта на Kим Со Йон неусетно те привличаше и ставаше съпричастен с образа на Хье Ри.

Подобно беше положението с Пак Ши Ху, който също направи интересен образа на Со Ин У. Той, въпреки мотивите, с които подходи към Хье Ри, беше добър човек. Двамата имаха прекрасни моменти и си заслужиха хубавия край.

Фаворит ми беше и прокурор Юн. Много симпатичен човек, прекалено сериозен, за сметка на това непохватен при изразяване на чувствата си. С прокурор Чин си подхождаха идеално, защото тя беше негов вариант от женски пол. В последните епизоди много им симпатизирах.

Изобщо всички актьори бяха много добри. Майката на Хье Ри също беше страхотна, баща и, Джени, останалите прокурори. Нямаше никой излишен, всичко беше изпипано перфектно. Страхотен сериал, позитивен, наситен с приятни моменти, отразяващ развитието на хората и промените в живота.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладурска драмички. Ма Хье Ри беше голям образ и много ме радваше с откачените си дейсквия.

Благодаря на екипа, който се зае с превода! Ако не бяхте вие нямаше да можем напълно да се насладим на това сериалче!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свърших го. Това сериалче направо го слагам в графа " повторно гледане". Накрая стана доста голяма драма, но така направена, че хем ти е тъжно, хем искаш да гледаш още и още. Артиста, който изпълняваше ролята на адвоката ми стана любимец. Още не съм му запомнила името, но ще се поразровя да изгледам и нещо друго с него. Страхотно си изиграха ролите и двамата главни. А, да не забравя. Някой знае ли откъде мога да намеря песните от сериала. Много ми харесаха, направо като ги слушах ме зареждаха с енергия и с особено настроение. Иска ми се да ги имам.

И пак голямо благодаря за превода и буквичките.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте. Ммм страхотен сериал,доста ми допадна. Остават ми само още два епизода,а как не ми се иска да свършва.Всико в него ми харесва.като почнем от актьорите,минем през сценария,музиката и т.н Но имам едно малко питане.Някои може ли да ми каже точният превод на песничката - Goodbye my princess. Питам понеже в 4 епизод е преведена по един начин,а в 12 и 13 по друг. А се влюбих в тази песен и ми се искаше да знам точно ,кой превод е по-точният. А и ако може да ми предложите някой подобен сериал,няма да се сърдя :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал :) Скоро не ми се беше случвало главната супер да ми харесва и супер да ме дразни първите 5-6 серии. Определено си беше шматка ама от хубавите. Актрисата си ми е слабост от ИРИС-бг :) и може би затова понесох щурането й като гламава, непрекъснатото мрънканe и останалите й изцепки в началото, после тя ли се оправи, аз ли свикнах :))). Първите серии ми беше много странна с тази проскубана коса, бива ли пък на всичките фешън изцепки една прическа като хората да не докарат? Добре, че после се сетиха да я посрешат малко :) Всички герои си бяха перфектни. Като почнеш от адвоката и минеш през онова прекрасно "дърво" ЮН :) та чак до майката и бащата, който на моменти ми се струваше, че не знае какво точно иска :) Много ми хареса, горещо препоръчвам. А за песента .... какво да кажа, нямам думи - Страхотия :) Заради този сериал снощи гостите ми за малко да останат без салата, а аз сън не спах до 5,30 докато не видях края :)

 

С този манипулативен адвокат малко ми напомняше на Дяволът но с щастлив край и по-малко трупове :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но имам едно малко питане.Някои може ли да ми каже точният превод на песничката - Goodbye my princess. Питам понеже в 4 епизод е преведена по един начин,а в 12 и 13 по друг. А се влюбих в тази песен и ми се искаше да знам точно ,кой превод е по-точният. А и ако може да ми предложите някой подобен сериал,няма да се сърдя :)

Трудно е да се каже, тъй като не знаем корейски. :rolleyes:

Така са преведени песните в английските субтитри, така ги превеждаме и ние в българските...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът наистина е завладяващ. :)

Образът на прокурорката ме грабна още от първата серия. Направо разтресе прокуратурата :D

 

Дали случайно актрисата не е истинска принцеса ? ;):D

Справи се отлично с тази роля.

 

Благодаря за превода :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много, ама забавен и приятен сериал.

Нагледах се на тоалети, бижута и обувки.

Кастът перфектно подбран. Всички си изиграха ролите без грешка.

 

 

В началото Хъе Ри ми приличаше на пудел в цирка - накъдрена и порядъчно претруфена с маркови дрешки. Но явно е направено с цел, за да се подсили персонажът.

Единственото, което не ми хареса бе гримът й, когато бе дебела. Ужасно нескопосно направен, най-вече на ръцете й. Та тя едвам си сгъваше пръстите на ръката. :lol:

А и така не разбрах какво толкова срамно има, че си бил дебел и си отслабнал?

 

Много тежко ми стана, когато Хъе Ри разследваше делото за педофилия - това бе единственият тежък момент в сериала за мен.

 

 

С една дума сериалчето имаше 1-2 слаби момента

(много полуприпадъци при разкриването на деянието на баща й и лекото разтеглено действие около 13-14 епизод)

, но като цяло е невероятно забавно. Гледайте, няма да съжалявате.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента го гледам това сериалче-все още съм в началото,но прокурорката е доста забавна. :es: Надявам се да се забавлявам с нея до края на самия сериал. :P

 

Приятно гледане на тези които не са стигнали финала!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъмм... Загледах го и аз, даже за мое лично учудване го и завърших, че кък края взе и да ми харесва. Още не мога да го повярвам. :)

Прокурорката - е нема такова дразнещо същество! Не кон с капаци, не блондинка по душа, ами не знам. Въпреки очевидно високото IQ се държеше като абсолютна пача в началото. Да не говорим за финтифлюшките, панделките, туй чудо дрънкулки и шаренийки, които носеше. Още с първите кадри режисьорът се опита (и замалко да успее) да ме довърши с ония ужасяващи обувки с незнайно какви бяха тия висящите чудесии от тях. Как да е, по настояване на Румбата викам ще гледам. И до средата ми идеше да си прегриза гърлото покрай тая госпойца. После обаче, с течение на историята и с навлизане в драмата започна да се държи като човек и дойде на себе си.

Всъщност именно по-драматичните моменти ми харесаха. Малко беше дразнещо как след почти 12 епизода само намеци, най-сетне разкриха какво искал адвоката от нея... и то беше съвсем неубедително като обяснение и мотиви. Така и не схванах какъв беше смисъла от цялата тая заигравка и защо си даде той толкоз зор, след като тя не даваше никакви индикации да влага мисъл в каквото и да е. Ама нейсе, нали трябваше да завържат някак историята и да скалъпят повод за малко взаимни саможертви между двете гълъбчета.

Адвоката - ъммм, симппатяга момчето, малко и той не знаеше къде се намира, ама поне беше миловиден. Историята покрай него беше малко съшита с бели конци, но ще му простя, та той беше такава душичка, милият!

Прокурора - да си дойдем на думата - страшно готин темерут, а.к.а. говорещия гардероб. Че даже се и усмихна по едно време. Много сладък образ, а и той един толкова неориентиран, че и да го цапне любовта на живота му по главата, пак няма да я забележи. Добре, че беше малкото съкровище. Също много готино хлапе.

Другата прокурорка - ами няма такъв бонбон! Абсолютен сладур си беше тая жена, и аз ако бях, и аз нея бих избрала. Май ще си остане любимия ми образ в сериала.

Последно за майката и таткото - мамата беше съвършената аджумма. То да хапне детето, да не седи гладно, сакън да не заслабне, я! После също толкова неадекватен начин избра да се погрижи за талията на щерка си, но за корейците това е нормално, те си прекаляват с всичко. А таткото... Уф. Добре, че към края се поосвести.

Та в заключение - не бих го гледала пак, даже и първия път беше малко мъка, но ако потърпите в началото, после е по-добре,.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

speedy направо ме разби. По-добър коментар не бях чел. :)

Иначе сериалчето е много свежо. Мен специално много ме грабна. Най- много ми харесаха тоалетите, особено при мъжете. А главната със сигурност попада в категорията любими актриси. Още от IRIS си я харесвам, но тук е съвсем различна. Все едно беше самата себе си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Speedy86 уважавам мненията на всички,дори и негативните по адрес на мой любими сериали и филми,все пак всеки с вкуса си. Но някак си ми се струва ,че доста сериозно си подходил към сериала ,все едно,че е документален или биографичен филм. Ами дай малко воля на въображението си и ти,недей да се опитваш да приравниш историята на сериала км някакъв сериозен адвокатски-прокурорски филм.Ами историята е направена така,че хем да те забавлява,хем да те натъжава. Все пак сериала е за развлечение. Аз по принцип не обичам когато казват ,че даден филм,ами вий то онези летяли,тука пък била скалъпена ей така историята,ами все пак това е телевизията и филмите са за това да ни развличат,недей да търсиш под вола теле,ами гледай и се забавлявай или плачи или каквото там дойде. А за образа на Ма Хъе Ри - еми ти как искаш да е в образ на откачалка,поне такава е идеята за в началото ,а да се носи с прокурорската роба по цял ден ли,еми няма как да стане,то ако ще е така,идеята на сериала изчезва. За това тио препоръчвам ,ами наслаждавай се на сериалите на филмите и прочие,не се задълбочавай толкова много. Идеята е да се развличаш. :) Не се обиждай за коментара.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...