Jump to content

Recommended Posts

s.gift.gify.gifl.gife.gif
spacer.png

스타일

********************************************
Държава: Южна Корея
Жанр: романтичен
Епизоди: 16
Телевизионен канал: SBS
Период на излъчване: 01.08.2009 - 20.09.2009
Дни на излъчване: събота и неделя 21:45
Зрителски рейтинг: тук
*********************************************
В ролите:
Ryu Shi Won - Seo Woo Jin
Lee Ji Ah - Lee Seo Jung
Kim Hye Soo - Park Ki Ja
Lee Yong Woo - Kim Min Joon
Nah Young Hee - Son Young Hee
Shin Jung Geun - So Byung Suk
Han Chae Ah - Cha Ji Sun
Kim Ga Eun - Wang Mi Hye
Park Ji Il - Lee Suk Chang
Kim Shi Hyang - Hwang Bo Kap Joo
Kim Gyu Jin - Nam Bong Woo
Hong Ji Min - Oh Yoo Na
Han Seung Joon - Jae Suk
Jessica Gomes - гост, eпизод 1

Lee Hong Ki (F.T. Island) - гост, епизод 6

Seo In Young (JEWELRY) - гост

 

Сюжет:
Корейската версия на "Дяволът носи Прада", от режисьора на "Hello My Teacher". Драмата е създадена по едноименната новела. И Со Джонг става част от екипа на модното списание Style. Шефка й е редактор Пак, която нито един служител не харесва заради лошия й нрав. Докато Со Джонг се опитва да се изкачи по стълбата на успеха в компанията, тя постепенно започва да разбира, че светът на модата не е никак хубаво място. Романтични интриги, задкулисни игри, надпревара, лъжи, това е модата. Въпреки това тя среща Со У Джин, който й помага да преодолее трудностите. Тя обаче не знае, че У Джин всъщност е бившият приятел на шефката й. Как ще повлияе всичко това на стремежа на Со Джонг да работи в модния бизнес?

:essub:


С български субтитри

С български субтитри 2

Онлайн с български субтитри
С английски субтитри

С руски субтитри
OST

 

Пожелавам приятно гледане на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес започнах сериалчето... просто е върха! Изгледах първите 6 серии на един дъх :) OST-a към драмата е невероятен... Надявам се повече хора да го гледат, защото няма да съжаляват! :)

 

... в 6 еп. участват 2PM, 2ne1 и F.T.Island... а в 3 еп. чух един cover на моите любимци C.N.BLUE - Geek in the pink :)

Също и за почитателите на руската музика... в 6 еп. звучи песента на Тату - Нас не догонят.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много готин и свеж сериал :D , аз много се радвам на 6-та серия с участието на моите любимци.

Интригата не е съвсем очевидна, вече наближава половината, а аз още не знам, кой в кого е влубен и как ще се завъртят нещата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди доста време го гледах,но сега си го преповтарям :lol: Мнението ми за сериала е доста противоречиво..хем ми хареса адски много..хем имаше много скучни моменти..очарована съм от Lee Ji Ah и Ким Хуе Су като игра..харесах доста и стила на персонажите.Фотографа ми беше любимец просто...

Доста чаровни бяха останалите редактори като се събираха да клюкарстват :lol:

 

Иначе сериалчето е сладко,неангажиращо и с интересни ситуации.Аз лично много се кефех на всички конспирации,които въртяха :lol: Въобще ,не мисля,че ще се разочаровате ,ако го гледате :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Великолепен ! поне за мен :)

Стилен, актуален, динамичен и преди всичко реалистичен.

Сериалът е изграден на базата на обикновените човешки чувства и емоции - страх, надежда, радост, любов, тъга, предателство и други, почти е невъзможно да не разпознаеш себе си в един от всичките образи които срещаш докато гледаш сериала.

Пак Ги Джа - кариеристката, загърбила напълно личния си живот и готова на всичко за да постигне успех на работното място - по къснo преоткриваща и другата страна на живота.

Актрисата изиграла ролята е просто ФАНТАСТИЧНА ! с такъв стил раздаваше заповеди, мачкаше хората по пътя и действаше хладнокръвно в името на каузата си, че дори изглеждаше естествено и красиво !

И Со Джонг - емоционалната новобранката, която се мъчи да се докаже пред шефовете си не разбирайки, че първо тя трябва да се докаже пред себе си - по късно разбра, че не винаги трябва да влагаш емоция в нещата които правиш.

Ким Мин Джун - търсещ любовта във всяко едно чувство, макар и било то болка, отдавна забравил да живее за себе си разбира, че не е толкова самотен, колкото си мисли.

Со У Джин - непокиста който не знае как и защо да се бори за нещата които му биват отнети от доведената му сестра - търсещ сила и упора.

Съчетанието от толкова много и различни образи се оказа повече от вълнуващо, а на фокус не бяха само главните действащи лица и историите се редуваха и не се натрапваше точно определена тематика.

А края си беше толкова позитивен, че не мога да му се нарадвам още :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не останах много впечатлен ,на мометни играта на главните актьори изглеждаше много фалшива .Режисьорите се бяха опитали да ни покажат живота на хората свързани с модата ,но според мен този опит изобщо не се получава качествено .През цялото време се виждаше само един вихър от комплекси ,лицемерие ,двуличие .Кариеристи опитващи с цената на всичко да се доберат до желаната цел .Разбирасе намесена и любовта ,на фонът на една картина където просто няма как да съществува, освен като прах в учите на зрителя(читателя).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала определено ми хареса. Беше завладяващ, емоционален, на моменти забавен, страстен и реален.

Такъв е живота - всеки ден е борба. Трябва да си много силен, уверен и вглъбен, за да постигнеш нещата, които искаш. Горко им на тези, които не притежават тези качества и незнаят какво искат.

Пак Ги Джа беше най-силния образ. Впечатли ме нейната сила и увереност. Постигаше всичко много трудно, но никога не се отказваше и не склоняваше глава. Дори, когато се прекланяше пред някого, изглеждаше силна. Може би, защото не съм толкова уверена в нещата, които правя, тя ми хареса и се възхищавам на подобни хора. Понякога беше много жестока, но по този начин хората около нея израстваха с всеки изминал ден, научаваха се да се борят, да се развиват, да отстояват желанията и мечтите си.

Благодарение на нея И Со Джонг изкара главата си от облаците и положи всички усилия, за да се превърне от недодяланата асистентка, носеща тениски и дънки до способна млада редакторка с придобито чувство на стил. Хареса ми връзката между двете, особено накрая. Когато Пак се отпусна стана приятна жена. Усмивката и бръчиците и около носа бяха чаровни, но най-много красота излъчваше когато беше в стихията си. Со Джонг също беше много симпатичен образ. Показа колко е трудно да се развиваш в модната сфера и едновременно с това да запазиш себе си.

Хареса ми връзката им с Ким Мин Джун. Двамата намираха опора един в друг. Той имаше голям принос в нейното израстване, а тя го правеше по-малко самотен и сякаш го отвличаше от мислите му за Ги Джа. Беше страхотен, а актьора е страшно красив и изразителен. Тъжните му очи направо ме разтапяха. Също много ми хареса връзката му с Пак Ги Джа. Самия той беше тип, който се опитваше да закриля всички и се получи доста добре. Мистерията около него беше интересна и докато разбера каква е истината, хиляди неща минаха през ума ми. Страхотен персонаж беше, обличаха го невероятно, танцуваше прекрасно, изобщо мъж мечта :)

Така и не разбрах защо го пренебрегваха заради Со У Джин. Готвача ми беше интересен в началото, но после може би заради самия актьор или заради развитието на персонажа, ми стана неприятен. Радвам се обаче, че накрая се събраха с Пак ги Джа. Техните истории нямаха край. Няма да забравя сцените в калта. Бяха големи образи тогава :lol:

Екипа на "Style" също беше мноого откачен. Ча Джи Сун много ми харесваше, а с Дже Сук нямаха равни. Ин Джа също беше интересна на моменти. А "предателката" ми беше неприятна, какви бяха тези зъби :blink:

И последно няма как да не коментирам и президент Сон. Голяма мръсница беше, не призна поражението си, може би защото се криеше под списанието. Персонажа и не ми харесваше, но актрисата да. Изглеждаше много добре и студения и поглед перфектно си пасна с образа на героинята и. Нейната дясна ръка ме изкарваше извън равновесие с бруталните му пресмятания и иронично поведение. Редактор Ким също не ми харесваше, но в актрисата имаше нещо интересно, макар че беше много повече от неприятна. Останах доволна от президент И. :D

Като цяло сериала ми хареса, нямам никакви забележки. Дрехите, аксесоарите, обувките, чантите, прическите, изобщо целия стайлинг, бяха невероятни. Личи си, че всички са се постарали много добре. Финала също ми хареса. Не беше претупан, нямаше излишни моменти, всичко си беше на мястото и най-важното е, че не беше натрапчив. Хареса ми. Препоръчвам го на всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много ми хареса серияла,беше ми много мъчно за фотографа,горкия не можеше да бъде с главната редакторка физически само с морална подкрепа,затова са се и разделили ,да не се измъчват ,но това не му попречи да бъде до нея за да и помага

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стисках се, стисках, но да кажа..

За този сериал, колкото положителни, толкова и негативни емоции складирах докато трескаво го следях ( реалното излъчване в Корея).

Почнах сериалчето и го изгледах заради интересното многозначно име (по скоро новела, защото сериала е базиран на модна публикация,

превърната в новела), после заради актьорите. И не мога да си скривя душата за смесените чувства, които ме заливаха, докато гледах....

Хубавото в случая е, че помня още конкретни неща - героите, някои силни сценки, стайлинг интерпретации..думата "edge" :D ,

но лошото е, че очаквах интригуващ "must have" в колекцията ми сериал, а трябваше да се задоволя с преходна предимно модна забежка.

Нали уж ....Модата беше преходна, а стилът вечен?

Забележки имам, най-много за плота, действието тръгна доста интересно, мина неочакван, по скоро неразбираем преход и завърши, нали казах....

по сериалски - за мен прекалено семпло и клиширанко, на фона на разгърната история, свежите персони и бушуващите чувства.

За името на драмата - също."СТИЛ" като дума е почти безкрайно комплексно и мощно понятие, за идея в сериал е чудесно, но не и за заглавие.Сори!

Тематика стана ясна в първите епизоди, около какво ще се върти историята, но очаквах повече детайли в бизнеса, вътрешни сътресения с героите,

интригуващи и тъмни истини около модата, изданията, дори журналистиката и знаменитостите, исках зрелища ...точно в тези сфери.

Тук трябва да спомена добрите попадения - отчасти героите и играта им.

Те като образи и характери бяха интересни и наситени (Ги Джа, най-вече), почти като реалните хора, занимаващи се с професиите си и живейки шеметния си живот.

Бяха истински, понякога объркани, побъркани и безскрупулни, обичащи, страдащи, изоставящи, нараняваши и наранявани...самотни, но и адски борбени(като в корейски сериал).

Бяха такива и се променяха, за да изкачат поредното или другото стъпало в йерархията, в граденето на имидж, правенето на пари и кариера, в играенето с властта,

или просто за да се доказват на себе си.

Имаше и предизвикателство и в начина им на живот (отчасти в обличането им), като усещане и страст към това, което правят, като болка и побъркано следване

на "едж-а" (в случая модата), но ми се искаше да видя повече от искрата фотографа+И Со Джонг, например. Имаше хляб и особени приятелски искри в тази връзка,

което идеално, можеше да разчупи заформилата се картинка, най-малко с ревност от страна на останалите 2-ма главни персонажи...НО!За това обвинявам сюжета....

Модни вдъхновения, също имаше....Джи-а, като модна редакторка, "летяща" по улиците с фотоапарата, доста ми допададеше и малко напомняше онова прелесно усмихнато създание Ан Хатауей в "Дявола носи Прада".Креативната Пак Ги Джа ми обираше оскарите с обаятелното носене на безумно неудобните, високи

дизайнерски токчета или тренди аксесоари, но пък грабваше малинките ми за безквусните цветове на лакове за нокти..и гласа й, ауууу, беше бедствие за мен B)

Момент, имаШе и друго хубаво -ОST-a...

П.П.Да не забравям фотографчето, предстои му нова роля:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много готин сериал... Стана ми един от любимите.. толкова бях луднала по него докато го гледах, че не спах два дена за да си гледам сериите.. :D

Актьорите бяха невероятни.. Актрисата, която игра Пак Ги Джа направи страшна роля- направо за възхита.. А стила на обличане, който й изградиха беше невероятен. на всяка серия чаках с нетърпение да видя как ще я облекат... Мацката Со Джунг, която по принцип ми беше любимият персонаж в сериала, ми хареса страшно много като образа, който пресъздаваше.. Все си плачеше, все се разстройваше, голяма сладурана..Но въпреки това беше супер упорита, супер нахъсана, готова на всичко за да се справи с трудностите.. Жалко, че в началото и липсваше самоувереността... Много ми хареса това, че с всяка серия развиваха все повече персонажите- особено на Пак Ги Джа и И Со Джонг...готвача хич не ме впечатли обаче...и колкото и да разправяше, че се е променил, отворил сърцето и .т.н. хич не видях някаква промяна... Фотографа, еми, той беше страхотен.. С какъв кеф го гледах- едно, че беше много секси, а от друга страна очаквах завръзка със Со Джонг, но уви... Краят на сериала много ми хареса, но не очаквах да свърши по този начин..Въпреки това ме остави хем щастлива, щото просто няма как да не се радваш на толкова щастлив край с главните и с целият екип на Style..от друга страна ми стана тъжно, че сериала свърши...

Изобщо този сериал не е за изпускане.. Актьорите, атмосферата, ost-то, всичко е страхотно.. Особено като гледах лудите глупости на тея от екипа ми ставаше едно супер забавно и готино... Определено много добре са се справили корейците с този сериал... Нареждам го в челната ми 10-ка..

:asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямах никакви очаквания виждайки тамата заглавието, да си призная и актьорите нищо не ми говореха. Обратно на сериала обаче, който започна с крясък и завърши спокойно, лежерно и тихо , моето настроение беше пълна противоположност пускайки го да го гледам нямах никакъв патос, абсолютно безразличие , а за финала бях и съм в пълна еуфория. Дали защото гледам от позицията на жена носеща дини на високи токчета и престилка около кръста, дали защото актьорите бяха чудесни не знам , но Стил ме накара да се чувствам чудесно. Как,кога и защо се менят приоритетите, какво е да обичаш невъзможно и безкрайно вечно, как се оцелява в свят на жестока конкуренция, как да си силна и същевремено жена , и как все пак да запазиш човешкото в теб всичко това го видях в Стил,или поне го чувствах през цялото време. А и всичко толкова радваше окото ми. Препоръчвам го горещо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както винаги, на фона на положителните коментари, моят ще е по-скоро отрицателен. Началото беше сравнително добро и интригуващо. Интересна тематика и по-нестандартни образи. И до там. От 10-11 серия нататък нещото, което ми задържаше вниманието, се загуби и стана много скучно. А наивният сюжет ми напомни невероятно много на някои от американските сериали, направени основно за по-млада аудитория. Дори не мога да се насиля да изгледам последните две серии. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами значи първите няколко серийки ,много завибяващи и много обещаващи...нямаш търпение за още 1 и още 1 и т.н докато стигнеш до 8-9 някъде и оттам става лека боза...поне моите усещания са такива....не ми хареса да не кажа 1/2 ..нека да бъдат последните 5 серии...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста отдавна го изгледах.В началото започна обещаващо и развлекателно, но после нещата се размиха.Това, което на 100 процента мога да похваля е  ОСТ-а! Намираха се и колоритни образи, но като история наистина липсваше нещо. Пак Ги Джа и на мен ми допадна като образ.Тоалетите, обувките, чантите им бяха невероятни.Това съм го запомнила много добре. laugh.gif Смятам, че на повечето хора ще се хареса сериала, но на мен малко ми писна към края. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес изгледах последния епизод и да си кажа честно съм малко разочарована. Може би защото подходих с други очаквания - незнам.

Между другото, очаквах да ни покажат една по-разкрепостена Корея, артистичния свят е по-освободен от предразсъдъци навсякъде по света и си мислех, че ще наблегнат точно на това, а чувството което ми е останало е колко и на каква цена е амбициозен човек, т.е. по-скоро на бизнесотношенията и тук там вмъкнати някакви тромави личностни взаимоотношения.

Този който изигра Со У Джин беше: първо-толкова изкуствен като актьорска игра, което е нещо нетипично за корейска продукция и второ-самата роля не беше за него(не усетих да има и чар даже, а го спрягаха за големия красавец).

Първите няколко епизода много ми харесаха, но след това като че ли не продължиха да следват сценария...

Това което ще ми остане е стайлинга на главната редакторка, на всяко появяване беше великолепна, от прическата до обувките. Дрехите й винаги бяха страхотни (и аз искам такъв гардероб) :D

И не на последно място благодаря на екипа трудил се върху сериала, вашата работа ми вдигна оценката :thanks::kissx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пиша, преди да съм довършила сериала, преполових го и до тук ми харесва много. Нататък незнам, но искам да поздравя преводачите и редакторите, справили са се блестящо. :kiss2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свършвайки сериала се почувствах изморена, изтощена, както главната героиня.

Борбата й да запази това списание... Направо се измъчих и аз с нея.

Филмът като цяло не е лош,мисля,че можеха да ни спестят доста от сериите,

без да се изгуби основния замисъл на филма.

Изобщо не ми допадна мъжката игра на главния герой.

Да не кажа, че ми беше антипатичен...

Фотографът , малко по-добре.поне визия имаше...

И накрая, суперлативи за играта на главната редакторка.

Твърд и силен характер, отдадена докрай на това, което обича...

и което се е преврърнало в смисъл на живота й.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...