Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Страна: Южна Корея
Година: 2012
Времетраене: 117 мин.
Жанр: Комедия, Трилър
Режисьор: Kim Hyung Jun

Участват:
Park Hee Soon като Gang Seon U
Park Si Yeon като Gim Su Jin
Joo Sang Wook като Han Gil Ro
Lee Gwang Su като Gi Pung
Cha Soo Yeon като Hye Yeong
Kim Yoon Seong като Lee Jin Guk
Jo Won Hui като Nam Yeong Gil

Резюме: Канг Санг Ю (Park Hee Soon), който работи като частен детектив, има красива нова клиентка Су Джин (Park Si Yeon). Тя го наема, за да направи уличаващи снимки на съпруга ѝ, докато той ѝ изневерява. Когато Канг Санг Ю отива да направи на вид лесните снимки, той открива, че съпругът на жената вече е мъртъв. Сега той става основен заподозрян. Затова трябва непременно да открие истинския убиец...

 

:essub:

 

С български субтитри: :click:  :click:  

С български и английски субтитри: :click:  

С руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много интересен филм. Доста добре беше съчетано мистериозното и смешното, дори до последно гадаех какъв би бил финалът, но така и не познах :D.  
Гледала съм доста филми с Park Hee Soon и определено този е един от най-силните му. Справи се отлично, насладих се на играта му и съм сигурна, че и занапред ще ни радва с доброто си излъчване/присъствие на екрана. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да крия, че Пак Хисун ми е един от любимците и слаба роля не съм му гледала. Изобщо мъжката част на каста е много силна.

Не знам какъв е случаят с Пак Шийон - дали й предлагат само еднотипни роли, или тя само това си може. Много добре се справя, не може да й се отрече, но не може и да ме спечели. Обаче пък за силния пол, предполагам, е радост за окото ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много интересен филм. Доста добре беше съчетано мистериозното и смешното

 

Нали, нали  :D  не бях срещала подобна комбинация в друг филм,много ми хареса. Задържа интереса и актьорите са страхотни. Препоръчвам ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми филмчето. Не е нищо особено, но става за разпускане и когато просто искаш да гледаш каквото и да е. Искам да уверя Злати, че е напълно права за Park Shi Yon.  :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жестоко филмче :rofl: и през цялото време  хем си на тръни ,хем смех,тия мъже колко им  е ангела..Ама  то на тая хубавица надали има мъж, който да и устиска  :na2: Парфюма наистина е страхотен DELICIOUS на Cartier.Btw има много общо с "Първичен инстинкт',сюжет,постановка,даже и онази прословута сцена с премятането на краката..а финала великолепен..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чувството от този филм ми се препокри с усещането, когато поръчвам азиатска храна - взимам нещо предполагаемо на вкус, като го сервират се чудя с вилица или лъжица да го ям, а на вкус е съвсем различно. Изобщо не предполагах, че ще се смея толкова на трилър. Пуснах го заради Joo Sang Wook, макар второстепенната му роля, но филма си го бива с или без него. В категория ''нещо разпускащо, без претенции да ти влезе в графа ''любими'' е перфектен.  B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...