Jump to content

Haruma Miura (Харума Миура)


tuci8710

Recommended Posts

Линк

Носталгията си каза думата и ето че Харума ще се появи на малкия екран още този април, в компанията на Рьоко Шинохара и Фуджики Наохито. Фуджи Тв ще ни представи една история за Oyaji Joshi (lit. old-guy woman, a woman who acts like she is an old man ). Очевидно е, че героинята на Рьоко ще бъде във фокуса на прожекторите, но защо да не видим и един различен Харума в ролята на про BMX райдър (признавам, че при първия прочит, се впечатлих повече от думата райдър - хахаха!)?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам, както нямаше една интересна драма, която да ми хване интереса за следващия сезон, вече се появиха няколко на небосклона. Миурчо ми липсвасе страшно много и на мен, молех се да се появи вече в нещо, че бях почнала да риуочвам старите му драми, от немай къде, хахах.

 

Интересното е, че новата драма ще продължи традицията на Анего, Сапури и хилядите други драми от типа за застаряващите моми, които са ми любимят "жанр", ако мога така да го нарека XD. Японците винаги са ме изумявали с изобретателните си идеи и с удоволствие ще видя с какво ще ни изненада и Ояджи джоши-то. Ениуей, колкото до Миурчо, малко трудно тук ще го видя като любовен интерес за Анего, поради простата причина, че още помня времето, когато малкият Миурчо играеше нейният син в Unfair. Естествено, Миура вече не е същият Миурчо оттогава, признавам, че много порасна и като игра и на годинки и наистина ще ми е интересно да видя пак химията м/у двамата. Колкото до това, че ще играе BMX rider - това е една от несбъднатите ми мечти, все пак да видя Харума като райдър, макар и не маскиран, хахах. Още помня как точно преди да излезне Дикейдо в току форума бяха пуснали слух, че Дикейдо ще е не кой да е, а точно Миура. От толкова години още не мога да прежаля този слух -- и аз като теб Укио-чан признавам, че пуснах усмивка до ушите като видях думата "райдър" в описанието. Вече нямам търпение за пролетния сезон, толкова много прекрасни неща ще излизат, че April can't come soon enough! ^_^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че няма да ни зарадва с райдърска роля, но поне се надявам на сериозно филмово участие от него. Кога ли ще преведат Токио коен? Срамота е да го оставят така!

Охо, Харума определено има да си отмъщава на кака Рьоко. Всъщност, той не играеше неин син в Unfair, а

 

беше жертвата й в първия епизод. Този, заради когото героят на Ейта се внедри в отдела.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оoops!! XD Да, вярно, после се сетих, че не беше синът й (това го разбрах години по-късно, но все още ми е останал онзи фалшив спомен, какво да се прави ^^). Драмата я гледах преди много време, и не беше преведена (а тогава и идея си нямах от японски), и като ги видях заедно съм си създала грешно впечатление. В случая, това е още по-добре, защото като се отърся от фалшивия спомен ще мога преспокойно да видя Миурчо като евентуален любовен интерес за анего Рьоко без вътрешните задръжки, че са майка и син, хахах!!

 

Колкото до райдърството, вече е твърде късно за Миура.. то и тогава беше късно де, знаех си, че няма да го вземат за Дикейдо, дори тогава още беше прекалено биг за ролята. Таях надежди, понеже Дикейдо щеше да е специален Anniversary райдър и си мислех, че може да вземат някой известен тийн да го играе, хахах.. и освен това момчетата от токуфорума преди познаха за Сето в Кива, а също и за Го-онджърите, Шинкенджърите и Гекирейнджърите.

 

Пък, за байкърството, ще се справи блестящо, в това не се и съмнявам.. още в Тайсетсу го видяхме, че умее да върти педалите :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нови събития за Харума.

По случай White day подарява бели рози на фенове.

Променил си е прическата. Косата му е пораснала.

 

 

spacer.png  spacer.png  spacer.pngspacer.png

 

spacer.png  spacer.png

 

Редактирано от felicyti
оправени изображения
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден!

Харума вече е на 23, а има солиден опит в киното и театъра. Нека продължава с добрите изяви! Надявам се сценаристите да не опропастят ролята му в новата дорама!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харума не се е срещал на екрана с Шун Огури от времето на Гаргите 2, но ето че двамата отново ще имат тази възможност. Този път (като сейю-актьори) ще озвучават главните герои във филмовото CG аниме Space Pirate Captain Harlock. Оригиналната манга е на Мацумото Лейджи. 

Шун ще озвучава самия капитан Харлок, а на Харума е поверен нов герой, наречен Яма. С режисурата се заема Арамаки Шинджи (Appleseed). Сценарият е на Фукуи Харутоши. Ю Аои и Фурута Арата също ще имат по един образ.

Премиерата е на 7 септември.

Малко съм разочарована от новината, че японците отново пропускат шанса да направят пиратски филм с живи артисти. Някой ден дано пак да обединят темите за космоса и разбойниците, но да ги представят от плът и кръв.

spacer.png

Редактирано от felicyti
оправено изображение
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе по-солиден трейлър на Eien no zero на Такаши Ямазаки. Харума и Джуничи Окада са главни действащи лица в тази военна драма, която излиза на 21 декември.

http://www.nipponcinema.com/trailers/eien-no-zero

http://www.eienno-zero.jp/ - официален сайт

 

И още:

Park Shin Hye & Haruma Miura for CeCi September 2013

source : allkpop

spacer.png

 

spacer.png

 

 

 

 

spacer.png  spacer.png

 

spacer.png  spacer.png

 

spacer.png  spacer.png

 

spacer.png

 

spacer.png

 

spacer.png

 

 

Space Pirate Captain Harlock: Харумя, Шун и Ю Аои

 

 

 

spacer.png  spacer.png

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорника за азиатската ми мания :). Това момче има усмивка за милиони,а заради Хиро и Фалкон ще го обичам винаги

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, календарите на амюзчетата вече сериозно се рекламират.

За Харума идващата година се очертава да бъде много заета. Има два нови проекта и планове за феновете си извън Япония.

За щастие, проектите са филмови (не броя януарската дорама). Две главни роли - едната е в адаптация по анимето Ghost Hunt. Другото заглавие се нарича Five Minutes to Tomorrow. Снима се в момента по новела на Хонда Такайоши. Негов режисьор е.... внимание.... Исао Юкисада! Страхотно! След Шинджи Аояма и Юкисада е запленен от способностите на Миура! Да видим, какво ще сътворят двамата този път! След Токио парк актьорът отново получава билет за истинското кино.

spacer.png

Другата голяма новина около Харума е, че младежът се опитва да "завладее" китайската публика. Открил си е weibo акаунт (говори и китайски, подобно на своя колега Юки Фурукава, който има солидна фен база в най-многолюдната държава!) и вече има над 38 000 последователи (май вече са над 60 000).

За предходните 3 месеца Миура се е снимал в един видеоклип - Mikan Heart на дуото C&K.

 

Jan. 2014, Figaro magazine

spacer.png  spacer.png 

 

spacer.png

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес е била премиерата на Eien no zero. Чакаме отзиви за самия филм, един от най-очакваните филми за годината.

Харума, Джуничи и Мао гостуват в телевизионно шоу по случай излизането на продукцията:

 

spacer.png

Редактирано от felicyti
оправено изображение
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Харума Миура поема ролята на Ерен в Шингеки но кьоджин.

Изненадах се, че са се насочили към Харума, понеже той вече пое подобна филмова роля в адаптация по аниме тази година. Дано да издържи физически на напрежението!

Харума е болен в момента и е пропуснал премиерата на последния си филм преди няколко дни - ZIPANG PUNK Goemon Rock III (от 29 март по кината в Япония - Харума в ролята на Detective Akechi Shinkuro). Той направи много тежка роля миналия сезон за телевизията, но със сигурност ще се възстанови до началото на снимките.

spacer.png

 

RUSS K fashion

 

spacer.png

Редактирано от felicyti
оправени изображения
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как да не се поболее след "Boku no ita jikan":) Особено имайки предвид колко блестящо се справи с ролята. Това са десетки часове, дни и месеци, в които е влизал в образа си и се е учил да предава емоции по все по-ограничен начин - за финал и само с движения на очите.

 

"Симпатичното хлапе", което видях в първия "Кървав понеделник" дръпна забележително много като актьор за отрицателно време. Не съм му гледала всички филми (а и не се старая), но Харума направи за броени години редица силни роли в интересни продукции. И доказа, че може да влезе в доста противоречиви образи :) Все още чакам да се превърне някъде в грозен противен злодей, за да покрие изцяло норматива ;) Но и дотук е повече от добре. Надявам се опитът му досега да му помогне да спаси от краха лайв-екшъна по "титаните", тъй като подобни продукции разчитат обикновено на вече спечелената манга/аниме популярност, а не на качеството на изпълнение.

 

Определено вече очаквам добра актьорска игра, ако видя името му в каста!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде да му честитя на наборчето рождения ден. Да е жив и здрав и да продължава с хубавите роли. :es:Много негови проекти не съм гледала и трябва да си наваксам. :P Чиня го за райдър момчето да видим дали ще стане. Според мен много ще му отиват райдърските доспехи. :inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

spacer.png

Мисля, че с ролята на Ерен ще си навакса райдърския пропуск. Наистина му липсва и сериозно злодейско превъплъщение. Играл е лошо момче в Гокусен и Гаргите, в Unfair се прояви в негативна светлина, но там появата му беше толкова кратка, че повечето зрители дори не са го забелязали.

 

Ето фотоси на острова, където ще се снима Shingeki no Kyojin - Хашама, известен като Battleship Island (“Gunkan-jima”). Това е първата известна локация. Дали ще има и други? Все още не се знае. Би трябвало да снимат на още места, понеже ако архитектурата на острова покрива донякъде тази в един от вътрешните градове, за останалите населени места не е подходяща.

spacer.png  

 

spacer.png

 

 

Харума и Риса Нака на Mainichi film awards:

spacer.png  spacer.png

 

 

Снимки, които сме пропуснали от кинофестивала във Венеция миналата година. Харума е минал по червения килим със състава от филма за Капитан Харлок (на 3 септември е била премиерата му).

spacer.png 

 

spacer.png

 

spacer.png

 

spacer.png

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=jM3gXAZpwb4

Редактирано от felicyti
оправени изображения
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спешъл за Харума тази година. Лятото ще го гледаме в Murder Standard Score 70  заедно с Ю Широта. Чияки Курияма, Рен Кирияма и Такимото Миори също ще участват.

spacer.png

Редактирано от felicyti
оправено изображение
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много талантлив млад актьор. Доста от батковците ги слага в джоба си. За първи път го видях в "Crows Zero II" и макар че ролята му не беше кой знае каква, ми направи много силно впечатление. Той просто е от лицата, които се запомнят и имат нужната харизма. Дано да продължава да подбира за себе си разнообразни роли, които да го показват в нова светлина и да избягва да се забива в еднотипни сюжети. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...