Jump to content

Recommended Posts

Хах аз пък продължавам да го гледам точно защото е толкова объркан. Вече не мога да разбера какво се случва, от къде на къде отива сюжета, то главната връзка за докторът от бъдещето нещо съвсем изчезна, но на мен си ми е интересно, колко още могат да го объркат. Според мен Min Ho добре се справя, е има какво да се желае, но е добре. Аз харесвам много образите на краля, кралицата, лелята на генерала и главната. Главната може много да крещи, но иначе е печена ;) Ще му догледам аз края да видя какво ще измислят още :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен сериалът ми става все по-интересен с всяка серия

С нетърпение чакам да видя какво ще стане с краля и кралицата. Те двамата уж не се понасяха, не се разбираха в началото, ама умират един за друг още от тогава.Ставаше ми жал за краля, когато мислеше, че никой не е с него, ама имаше и един момент в който ме издразни, като набързо се върза, че Че Йонг го е предал, но като цяло той е една от ключовите фигури в сериала А и според мен в момента точно действието на сериала се върти около това кралят да се превърне в по-достоен и силен управник, с помощта на главния герой. А при докторката, интересното за мен е онзи бележник с нейното име, какво ли ще излезе от това накрая. И ми е чудно какъв ли е третият предмет, който държи гадняра, нали досега показа двата-инструментите и бележника .Освен това дали ще се промени по някакъв начин бъдещето с нейните действия.Иначе ме кефи каква е отракана на моменти, като псуваше, а ония мислят, че кълне или като разказваше историята.Пък и отношенията между нея и героя на Мин Хо взеха да стават все по-интересни И оня откачалко-злобарко, тоест гадняра, като се поразвихри още повече сега, въобще той е доста умен и някак си "войната", която водят сега с краля ми харесва, единият прави едно, другият отвръща или разгадава ходовете на противника, с цел да се сломят, пък да видим какво ще стане. Само едно нещо обаче направо ми боде в очите и то е свързано с него най-вече. Тоя дворец като магистрала, всеки влиза, излиза, когато му падне ,най вече тоя принц.

Тия сили дето ги притежават част от героите ми допадат, между другото. Особено на оня флейтаджията .

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз да отметна набързо, че продължавам да го гледам и честно казано ми е забавен. Веднъж като преглътнах горчивия хап с тоталния провал на сценария, нататък е лесно. :lol:

 

Докторката плавно, но стабилно набра точки и в момента ми харесва по някакъв особено извратен начин. Не разбирам истерията с бележника с точките от белот, но щом са рекли, ще тръпна да видя каква е хавата около него. Освен това с новия грим и прическа изглежда доста по-свежа.

Кралят е стабиУен тип, продължава да ми се издига в очите. Добре, че и кралицата се сафиряса малко. Много се смях с предложението на придворния как да утеши мъжа си и на физиономията на същия, когато тя обяви, че ще го приложи на практика. :lol: В този ред на мисли, искам да се оплача, че никъде не виждаме целувки и ласки между второстепенни двойки. Ще се радвам да поработят в тая насока, понеже в някои случаи, като този например, другите двойки са много по-интересни от главните.

Лошият е май най-постоянната величина. Огненоръката също, но напоследък се позагуби като екранно време. Белокоско ми е леко излишен, ама щом сценариста е казал, че трябва да се мота по екрана, аз нямам право на глас. За сметка на това И Филип ме шокира, когато видях мимика по иначе непоклатимото му изражение на биволица с разстройство.

И накрая, гвоздея в програмата, Мин-чо. Симпатично дете, много чаровно, ама горкото се изчерпа в последните епизоди и е в тотална безизходица. Не знам на лекарства ли е, не си ли доспива, но от няколко епизода насам е толкова апатичен, че с пръст да го бутнеш, ще се пльокне на пода и няма да мръдне.

 

Все пак смятам да си го догледам, защото... и аз не знам защо, ама ще го довърша. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С всеки следващ епизод Мин Хо става все по-неубедителен. Това се случи след прекараната болест :blink: доста го държа и после ми стана един такъв съвременен и излъчването му от първите епизоди на изстрадал воин се загуби. Останалите актьори се стараят сизифовски да спасят сценария с таланта си ... но физиката на Мин Хо се превръща в силата (рейтинг) и слабостта на сериала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не разбирам всичката тази критика. Намирам сериала за доста добър, доста емоционален и въобще над средното ниво.

Може би очакванията са били високи заради каста. Е това си е наша грешка.

Мин Хо си е повече от убедителен в скритите си емоции. Не знам как би трябвало да се държи войн от онези времена в неговата ситуация, но за всеки случай неговата игра лично аз поне намирам за обедителна.

Е, да, вярно, позаплетоха се малко в първите серии, малко позагубих нишката, после нещата се наместиха. Докторката все така не ми е от любимките и със сигурон можеше да се намери много по-убедителна и добре изграждаща образ актриса, но каквото такова.

 

Благодаря за бързия превод!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса това със скритите емоций.Придържам се напълно към мнемието за сериала.Много ми харесва и играта на двамата главни ,а и на другите .С една дума фен съм на този сериал и го гледам с удоволствие.Мин Хо ми е един от любимите артисти именно заради играта си.Единственото нещо което ме смущава е ,че действиети ще се развие много набързо накрая.Но това не ми пречи да си харесвам кореъското кино.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече забравих за този сериал. Спрях го след 10 епизод. :D Действието забоксува и ме изгуби като зрител. Нищо съществено не се случва ни в романтичен план, ни в исторически. Само разтъкават докторката между краля и Ги Чол, а Че Йонг я спасява.

Иначе следя попълненията в саундтрака и си ги слушам с удоволствие. B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ах ах, какви са тия объркваций в тоя сериал не знам, обаче пък ми харесва много :lol: Само аз ли не мога да разбера, какво става иде реч за тоя прословут дневник и това послание накрая. Ясно е май, че горкия ни капитан, пак ще се опитат да го сгащят, ама едва ли ще успеят. Новият герой, чичото на краля, изобщо не го харесвам, пртивен ми е, лошият принц поне е забавен и ме кефи, макар и да е играе като лош, но ми харесва. Обаче в този епизод или миналият ли беше, много се изкефих, когато капитана и принца се биха заедно, зариди чичото, то беше съвсем за малко, ама наистина ако са на една страна, ще са страхотен екип :lol: А тоя тъп чичо, да вземат да го убият, дразни ме :lol: Кралят и кралицата добре си прекрават в новият си дом :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Korean_Girl - за посланието накрая на дневника

излиза, че е нейния дневник, защото това накрая е името й - така завърши една от предните серии

 

 

Новият принц се оказа скрита лимонка и за него сценаристите са си размърдали мозъка. Последните две серии ми харесаха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Въх не не мога да повярвам, най-накрая я целуна! Еврика...от кога го чакам тоя момент и наистина имах предчувствие че точно в този епизод ще стане....

 

Охх, нямам търпение сега за следващият епизод :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ейй, много се радвам за краля. Юнак, ей, юнак! Един да върши и малко работа в тоз сериал, че от толкоз мъже никой друг не става за чеп за зеле. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като му знам филмите на Мин Хо хич няма да се учудя ако само с това допиране на устни си останем :P

 

Май няма и прическата да му сменят докрая - откакто докторката му направи забележка за хигиената ("Миришеш на кръв") - тази лента ми боде очите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...