Jump to content

Boys on the Run (2012)


Recommended Posts

d32pd.jpg


Boys on the Run (2012)
Страна: Япония
Също така известен като: ボーイズ・オン・ザ・ラン

Година на излъчване: 2012 - Юли – 06 старт
Време на излъчване: Петък 23:15
Формат: Renzoku
Жанр: Комедия
Канал: TBА
Епизоди: 9
Режисьор: TBА
Субтитри: Английски

Участват:
Maruyama Ryuhei (Kanjani8)
Taira Airi
Saito Takumi
Ueda Tatsuya (Kat-tun)
Minami Akina
Asada Miyoko
Sato Eriko
Jinnai Takanori

Резюме: Tanishi Toshiyuki (Maruyama Ryuhei), работи за малък производител на играчки, и никога не е имал приятелка през 27-те години от живота си. Естествено, той няма никакъв опит при жените. Осмиван заради това на работното си място, Toshiyuki е безнадежден служител без видим напредък в живота. Още повече той е влюбен в колежката си Uemura Chiharu (Minami Akina), но не е в състояние да се доближи до нея дори. Тогава Toshiyuki решава да постигне напредък като наема треньор по срещите, елитния salaryman Aoyama Takahiro (Saito Takum)...

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със силно смесени чувства съм, след като изгледах първия епизод. Въпреки леко глуповатия сюжет, пълната идиотщина на Канджанито и умерено наивната за японски сериал девойка, все пак заради 5-те минути, през които се появи Уеда нямаше как да го пропусна :D Като цяло сериалът по-скоро ще те накара да съжаляваш главния до една определена степен, при която дори не можеш да му съчувстваш, че да те разсмее. Но въпреки това заради изключително чаровната боксьорка и "хард" версията на Каттунчето, някак си ще се прежаля за още няколко епизода, та да видим какви ще ги забъркат :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах първите два епизода и мога да кажа че въобще не е каквото очаквах. Ако бях запозната с мангата или филма от 2010 може би даже нямаше да започна да гледам сериала :D

 

Толкова откровен льольо не ми беше попадал. Обикновено когато главният герой е неуверен, притеснителен (и като цяло смотаничък) предизвиква известна доза симпатия. В случая Тани предизвиква основно съжаление и смях. Мноооого смях.

Хана веднага ми допадна, особено след като се разбра че не чува, и въпреки това е толкова уверена и силна на ринга. Андо Рю...кисела физиономия, наперено отношение.. . определено подхожда на Уеда поне до този момент.

 

 

Друга особено приятна изненада за мен беше Сайто като Аояма.

Накратко: събрали са двама мои любимци, Маруяма е страхотен засега (и съвсем не му личи че е известна поп звезда), сплете се интрига още във втори епизод- засега планирам да продължа да гледам,и някак да се примиря с на места плоския еро-еро хумор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам за двойния пост, но иначе няма да се види.

Забелязах че трети епизод не е качен никъде, първоначално реших, че по някаква причина не е бил излъчен миналия петък, но според официалния сайт са били излъчени и трети, и четвърти. Никъде не мога да намеря нито един от двата- за пръв път ми се случва честно казано, дори и с доста по-малко популярни сериали и филми, все се е намирал някой ентусиаст да ги качи някъде. Заточно този проект обаче има толкова оскъдна информация, че започвам да се чудя дали някой въобще го гледа. (При все че кастът не е неизвестен, а има и двама доста известни представители на чичко Джони) . :D

Вие имате ли някаква информация?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Информацията не е никак оскъдна за този сериал. Открива се малко по-трудно, на едни определени места, в които трябва да членуваш.

 

Аз следя редовно епизодите, но не съм коментирала тук. Никога не изпускам Рюхей. Каквото и да става, каквато и боза да ми предложи. Не е вярно, че е излъчен и 4-ти епизод, просто миналата седмица епизод 3 не бе излъчен, защото имаше голф турнир. Това е много честа практика за TV Asahi. През годината не излъчиха и два от епизодите на Kamen Rider Fourze, именно заради голф турнир. Вчера (бел. ред 27 юли) се излъчи 3-ти епизод на Boys on the Run и днес той може да се открие за сваляне в d-addicts.

 

Песента към дорамата е на Kanjani8 и се казва Aoppana, но за съжаление все още не е излязла официално. На 25 юли момчетата пуснаха само новия си сингъл ER (EIGHT RANGER).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Seishun no aoppana burariburaburabura sage, gamushara ni tsuppashiri akappaji wo kakimakuru...

 

Aoppana ще излезе официално на 5 септември, но от вчера песента, както и клипът към нея вече могат да се открият из японските сайтове. В типичен Kanjani8 стил е видеото - шарено, кичозно, но песента ми харесва много. Забавна е и носи настроение, особено и когато се сетя за Таниши (героят на Рюхей). Всъщност Kanjani8 са единствените Джонита, които мога да слушам.

 

В първите три епизода на Boys on the Run се чудех, защо продължавам да си причинявам тази пародия, но веднага си припомнях и причината: "Рюхей Маруяма". Само заради него проявих интерес към това заглавие. След изгледани вече 6-ет епизода и с развитието на събитията след трети, мога да кажа, че започна да ми харесва и се забавлявам много с Рюхей. Едно от мултифункционалните Джонита, които се раздават пред камерите и тук мисля, че е влязъл отлично в образ. Ама и какъв образ само... Да се смееш ли или да плачеш с него?

 

 

Радвам се, че започнаха да се сближават с боксьорката. От самото начало тя ми е безкрайно симпатична. Голям фен съм и на Шихо (героинята на Ерико Сато). Страхотна мадама, и вярна приятелка на Таниши. Чихару-чан е на другият полюс - огромен дразнител за мен, както и слабото представяне на Тацуя Уеда. След това, което видях от него и в Runaway ~Aisuru Kimi no Tame ni~ (2011) ясно, че като актьор няма да го бъде. Добре е, че го дават само в няколко кадъра на епизод.

Интересно ми е как ще се развие тази любов и дали все пак Таниши-сан ще получи това, което най-много иска. Толкова е искрен, мил, внимателен, че когато го гледам в неприятностите, в които се забърква, заради това, че иска само да помогне, ми идва в даден момент да вляза в монитора и да метна героя на Такуми Сайто (забелязах обаче, че в 7-ми епизод той ще има нужда от помощ и очевидно Таниши отново ще е в "действие").

 

 

Разбрах, че дорамата ще е от общо 9-ет епизода, защото на 14 септември TV Asahi ще излъчат в същият ден и час Crown of Flowers с Тайши Накагава и Мисако Ренбуцу.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...