Jump to content

Recommended Posts

pinanonv7kd9.jpg

 

виж и другите постери

 

 

pinanon17skcd.jpg

pinanonw3ks2.png
0ef53b933eaffc0c84f45b0b0a4ceb81.jpg

500b7c9210f0b0444f89e0dd74d7d79a.jpg

A13050028-38.jpg
kisses1.jpg

 

 

Други заглавия: The Perfect Stranger / A Beautiful Woman's Hairpin / Duangjai Satan
Страна: Тайланд
Начало: 15 юни 2012
Жанр: драма, романтика, екшън, комедия
Епизоди: 22
Ден на излъчване: петък, събота и неделя



Участват:
Weir Sukollawat - Чарит Пайсан (Яй)
Min Pechaya - Пин Анон (Пин)
Kaew Apiradee -
Най Кронсук
Au Panu Suwanno - Пантип (Пан)
Kratip Chawallakorn - Taтсани (Ни)
Supakit Buangam - Tасана (Нa)
Hem Hemmawat - Джом
Toey Aratchamon - Джинтана (Джин)
Sinitha Boonyasak - Оун

 


Сюжет:
След бягство от дома и почти десет години отсъствие причина, за които става съпругата на вече починалия му баща,
Яй се завръща изненадващо, за да търси възмездие и за да си вземе обратно онова, което му принадлежи по право,
защото неговата мащеха се опитва законно да получи ферма Пайсан, като моли съдът да го обяви за безследно изчезнал.
Така двете й деца, по специално На ще бъде единствен наследник и собственик на богатия имот.
Появата му обърква сериозно плановете на подлите, коварни същества, обитаващи фермата и ще ги накара
да предприемат опасни действия, за да го отстранят. Обаче и той не е за подценяване, намислил е как да им даде урок.
Слабостта в сърцето на Яй е Пин, дъщеря на прислужница, отраснала във ферма Пайсан, с чисто и добро сърце. Тя е влюбена в На.
Грозни истини ще се разкрият, лицемерните маски ще паднат, но дали и невинните ще оцелеят в тази рискована игра?
Ще успее ли Яй да спечели любовта на Пин без да я нарани прекалено, показвайки й колко е наивна и как се заблуждава за някой хора?

 


Трейлър


 

 

Сваляне:

онлайн с английски субтитри

свали с английски субтитри
видео с eng. hardsub
онлайн с руски субтитри  или тук
свали с руски субтитри

видео с руски субтитри

 

OST

 

 

Лично мнение: Ето това е новата ми слабост. Първи епизод ме грабна от раз, а до трети вече бях тотално зарибена. Weir отново е в стихията си, подхождат му подобен типаж роли, на привидно грубоват и невъзпитан гамен без маниери и обноски, който обаче е съвсем на ясно какво и защо го прави. Чакам си новите серий с такова нетърпение. Ох, дано само инерцията се запази, до края да няма неприятни изненади и от към сюжетно развитие и финална развръзка да го направят. За сега казвам само ''струва си да пробвате''.


yaipins3qef.gif
PinAnongKiss7A.gif
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добавям нагледно доказателство, че това е лакорна с най- много целувки от гледаните от мен до сега :P И се очертва да стане сред най- любимите ми, дано да е все така интересен до края :)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите 6 серии изгледах на екс, макар да са големички - по час и половина. Много динамичен, интересен, въпреки тривиалния сюжет, не ме остави да скучая... е, през повечето време. След първата половина темпото започна леко да спада, но поносимо, към края вече се въртеше едно и също, но въпреки всичко не можех да спра, докато не видя хепиенда. Това ми е първия лакорн, мисля, и имам лошото чувство, че трудно ще харесам някой друг след този. Просто, защото ми оставаше доста пяна по сапунерката на моменти, защото от прочетените резюмета и коментари за някои лакорни те ми напомняха латиносериалите и защото и на визия го докарват като тях - много страсти, малко мозък. Но сега, след този сладкиш, мисля да видя още някой от похвалените тука във форума и ще видим...

Непознавщи страната, като мен, след филма биха разбрали за Тайланд следното:

- там няма почти никаква полиция;

- законите са безсилни;

- няма защита от бандити;

- всеки носи или има пистолет;

- хората много бързо се палят;

- там е ужасно топло.

Надявам се, че не всичко е така в действителност. :28558:

Най-хубавото във филма - ами прекрасната двойка, разбира се! Този Веир - мммммсладур, тази Мин - мммммоще по-сладка! :wub: Тя е страшно, божествено и неестествено красиво същество! В началото той имаше странен /даже смешен/ вид на пещерен човек с това недоразумение, дето му бяха направили за коса. Обаче контраста беше още по-голям като я окастри, ай, как изглеждаше после... /а, много смешно и сладко казват "аай", а езикът им ми звучи най-мелодично от източноазиатските/. Добър беше и като бандит, и като отмъстител, и като влюбен! Сцените между двамата бяха много мили, забавни, сладки, напрегнати, чувствени. Чудя се само защо тя казваше на любимия си Кун Яй, като кун значи господин? Пък и това Яй откъде беше... Ама като се опиташ да им прочетеш имената, разбираш защо използват вместо тях дву- или трибуквени псевдоними.

Останалите герои представиха всички възможни типажи, за цвят на филма и за фон на главните - от любовния четириъгълник маминото синче На и побойникът Джом /ама колко тъп беше - стената ще мръдне, нежели той да разбере, че в любовта трябва взаимност/, закрилникът суперчичото Брот /чичо ли, мачо ли... :inlove:  /, доверената дружка Джин, безсловесният добряк П... както и да му беше името, умникът Пан /колко смешно се правеше на страшен!/, главната злодейка Кронсук беше прекалено зла, а наивната майка Оун беше прекалено наивна, праволинейна и тъпа, тъпа, чак вдлъбната :mad2: , по-неприятен образ нямаше.

И така, филмът неочаквано много ми хареса, каня се да го гледам пак с български букви, като са готови. Тук да кажа, че много съм благодарна за линка за гледане онлайн с руски субтитри, щастлива съм, че така открих online.alliance-fansub.ru, много добър е руския сайт и още потривам доволно ръчички, като разбрах, че мога да гледам някои филми, които при нас още не са преведени...

Филмът наистина си струва да се гледа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спомням си, че и аз го изгледах почти на един дъх, още докато го превеждаха, затова и повече от половината я изгледах без субтитри (не че не се разбра за какво става въпрос :) ), но неизбежно и превъртах.  Съгласна съм с теб, че сюжетът е повече от тривиален, затова едва ли бих се върнала отново към сериала, но това, с което той направи впечатление, не само според моето скромно мнение, е че в него имаше много целувки - нещо, което засега корейците не си позволяваха да слагат в такова изобилие в сериалите си, но тайландците и китайците, явно решиха да запълнят и тази "пазарна ниша". :28558:

Ако се решиш да изгледаш още някой друг, съмнявам се, че ще ти е последен, защото определено не са "латински" сериали. И те си спадат към групата на далечноазиатските, но както е с всяка държава там, си имат нещо свое харектерно и отличаващо ги сред останалите. Едно от тях е визията на актьорите, които в последно време подбират. Над 50% от актьорите и актрисите в тях са със смесена кръв, с произход предимно от западноевропеските държави.  Затова и повечето от тях си изглеждат европоидни, без да са им били необходими пластични опрерации за това. ;) Но актьорът Weir не е сред тях.

 

Това ми е първия лакорн, мисля, и имам лошото чувство, че трудно ще харесам някой друг след този. Просто, защото ми оставаше доста пяна по сапунерката на моменти, защото от прочетените резюмета и коментари за някои лакорни те ми напомняха латиносериалите и защото и на визия го докарват като тях - много страсти, малко мозък. Но сега, след този сладкиш, мисля да видя още някой от похвалените тука във форума и ще видим...

 

Относно оръжията и полицията, мисля, че не си съвсем права. От сериалите, които съм изгледала, ще ти кажа, че си имат полиция, при това винаги пристигат много накуп. Ти може би си останала с погрешно впечатление, защото в сериала става въпрос за ранчо (може би даже в американския смисъл на думата. Нищо чудно, ако се окаже, че тяхните ферми и растениевъдни имения съвсем не са такива, каквито ни ги показват. Ето защо и "главният" има пистолет и го размахва непрекъснато) и освен това, героят на Weir беше собственикът. Затова имаше пистолет и респектираше с него всички. Ако си обърнала внимание, при тях само богатите могат да си позволят нещо подобно. Обикновените хора се защитават с каквото могат, а бандитите ползват ножове. Поне с такова впечатление съм останала.

 

 


Освен това целият сюжет на сериала е построен върху историята с "натопяването" на Чарит (Яй) в убийство, неговото бягство от имението и след това завръщането му инкогнито, по-късно той разкри кой е всъщност. Но, в интерес на истината, трябва да се отбележи, че преди да дойде отново в имението, той вече бе насъбрал куп доказателства оневиняващи го в това престъпление и освен това, той вече беше оневинен официално от съда. Така че правосъдие явно си имат. :) Друг въпрос е, че в имението още не знаеха за това, както и за факта, че е дошъл да накаже истинските виновници.

 

 

 

Чудя се само защо тя казваше на любимия си Кун Яй, като кун значи господин? Пък и това Яй откъде беше...

 

Почти всички все още се чудим какво е това "кун", по простата причина, че в европейските езици явно си нямаме такова понятие. Някои го превеждат като "ти", други като "вие", би могло да се приеме като господин/ госпожа/ госпожица, но както можеш да забележиш, то си няма род и не определя степен на близост. Във всички случаи, обаче, се отнася до човек и е вид задължително обръщение.

 

За майката на Пин съм абсолютно съгласна. По-неприятен образ едва ли можеше да съществува.

 

Мин в ролята на Пин много ми допадна тук, особено с това, че не се повтори от другия сериал, който бях изгледала с нея. Браво за това!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сериала е много увлекателен Weir Sukollawat  и Min Pechaya  се справиха блещящо

само в последния епизод много това не го разбрах

след като лекарите установиха смърта и как се съжави...може би това е свъраано с религията и вярванията им...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала е много увлекателен Weir Sukollawat  и Min Pechaya  се справиха блестящо,

само в последния епизод много това не го разбрах

след като лекарите установиха смъртта и как се съживи...може би това е свързано с религията и вярванията им...

 

 

 

 

Тя самата каза на медицинската сестрата, че е чула молбите му да се върне,

докато беше в онова райско кътче, заедно с майка си.

Тоест неговата обич, настойчивост и молитва успяха да я съживят.

 

 

 

Виждам че и двата им общи лакорна са ти харесали и все пак кой ти допадна повече?

Или симпатиите са по равно?  Просто ми е любопитно....  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трудно е да избера кой от двата и в двата все пак изпълняват различни роли, в единия Wear върти номерата а има и много целувки и прегръдки между двамата, а в другия Min е по напористата ... има много романтичним моменти между двамата,

Това е най харизматичната двойка актьори невероятна комбинация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал! Много, много ми хареса. Въпреки че Веир ми харесва повече като двойка с Маи отколкото Мин, историята тук беше наистина много добра. С Мин също си пасват и бяха страхотни. Много се смях, имаше толкова забавни сцени, страшна роля направи тук Веир. Много интересен, забавен сериал и определено си заслужава отделеното време. Чудесен е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С тази визия не-как не го възприемам, но голичък.., особено на масата като си хапваше в първите серии, а мащехата и либовника гледаха... И после се изпо...

Веир си ме заплени още от  "За любовата на край света", и тук несъмнено много добре си играе, че и богат в живота, семейството му притежава верига ресторанти, на които е наследник. Мъж- мечта за всяка жена... :up:

Та, стига съм се прехласвала... за сериалчето...

 Мин си е голяма сладурана и има химия, то, с коя няма да има химия, с такъв предразполагащ мъж.../опс, пак се прехласнах../

И.. пак грубичко, по-тайландски, някой ако иска, да вземем да броим колко пъти главната ще бъде хвърлена /блъскана/ на леглото, на мен чак свят ми се зави от толкоз пъти... а съм едва на 4-та И интересното е, че после изтезаваните мацки се влюбват в тез грубияни..., а "меките" мъже,  с меки сърца... аут. :nunchako:Явно, това се смята за либов при тях. :emote_kiss3:

Продължавам си го, едва съм в началото...

И ето тук долу, една голота, както казва моята познайница Лазето, но няма чак нужда от червена точка.

Поздрав за нея, ако не го е виждала господ-инч-ето, в тази поза...и за всички негови фенове/ки и

 харесващи сериалчето

4uwe08oTKGY.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооох, ооох, кастът е същият като в Любовта на края на света, че и лошите лоши, само главните са си разменили ролите. Тука Вейр освен с мустакя и с прическа дразни яко :nunchako: И Минчето рошава, ама той бие рекордите! Добре, че повечето време се подвизава без риза, та плочките успешно ми отвличат вниманието :tongue:

@seal_reinforce нали си падаш по робини, ела ги виж тука - два броя - едната млада, другата стара, ама такова робско поведение и мислене никъде не съм виждала! Майката особено е уникално тъпа! Ужасно дразни! Младата само я размятат и я хвърлят по леглото. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ахахаха, косата му чак у моите очи бърка. Напоследък всичките ми любимци са с безумни причуги, ама явно и твоите имат избухвания :swoon:

 

На тия стари сериали не им ли е мъка качеството на видеото?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

20 minutes ago, seal_reinforce said:

Ахахаха, косата му чак у моите очи бърка. Напоследък всичките ми любимци са с безумни причуги, ама явно и твоите имат избухвания :swoon:

 

На тия стари сериали не им ли е мъка качеството на видеото?

Ами прецени сама. Е не е HD.  Аз го гледам при руснаците, ти ако искаш виж как е качеството при английските субки

Пин Анонг

А, играе и твоята любимка - Заядливката от кухнята

Ето и на руски линк, ако на някой му трябва.

Пин Анон руски

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятен сериал засега - умирам от смях с изпълненията на Вейр на масата! От неговите цветущи истории всички ги хвана стомашно разстройство :lol2: Епичен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдаа, най-ненормалната и отблъскваща прическа, която досега съм виждала изобщо. Ама добре, че е само до сватбата, а ефекта "преди и сега" е... уау! Страхотен сериал! Я да ида пак да го попрехвърля!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох двете робини с пристъпи на саможертва без причина направо къртят! Особено майката, тя мазохистка до болестно състояние, с какво удоволствие и налудничав блясък в очите викаше: Аз ще кажа на полицаите, че аз съм виновна, че да ме вкарат в затвора!

А Пинката пък - Аз откраднах парите и ходих да ги профукам в казиното, ама ще си намеря рабора и ще ти ги върна бързо... да бе, то няколко милиона така се връщат с фермерска заплата като ринеш на кравите!

Кун На-на Тралала не мога да го позиционирам още добър ли е или лош, има проблясъци на човешко в него, ама тая кокона, дето я е забърсал, не говори добре за айкюто му.

Фалшивите престъпници ме спукват от смях как се преструват на кръвожадни :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тука сватбата стана бързо, преди десета серия още, и му оправиха прическата на Вейр. Ама как счупиха леглото гълъбчетата през първата брачна нощ! Попиках се от смях с тях! 

А кун На е абсолютно лекенце! 

Иначе съм фен на мустакаткото Пан с изкуствения мустак, бандита на бандитите, първата дружка на Вейр! Много е смешен като влезе в роля!

А, и ПиАк също е сладурче, нищо, че не може да говори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...