Jump to content

Recommended Posts

perfect-two-2012-7.jpg

Perfect two
Известен още като: New Perfect Two, Perfect 2
Страна: Тайван
Жанр: комедия
Година: 2012
Времетраене: 01:37:40
Език: мандарин
Режисьор: Chu Yen-Ping


В ролите:

Вик Чоу

Ела Чен

Чу Шен

Динг Ша Ша

Мини Янг

Сяо Сяобин

Резюме: Главният герой Чън Хан Бин или просто А Би е типичен заплес. Първата половина на деня той спи, а през останалото време пие бира и играе хазарт. Изглежда, че от този омагьосан кръг няма измъкване. Той някога е бил много известен и успешен мотоциклетен състезател, но след нещастен инцидент славата му залязва. Но внезапно в живота му се появява Бин Бин, който се оказва негов шест годишен син. Сега животът на Би ще се промени завинаги.

С РУСКИ СУБТИТРИ
С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ
С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, ще пиша първият коментар, чак не мога да повярвам, че още никой не се е разписал за филмчето. :) Страшно много ми хареса, малкият беше невероятен бонбон, а Вик, като татко ми напълни душата. Да го видя пак на мотор след Марс, определено беше наслада за окото. Историята беше много истинска и емоционална. За мен най-силният момент в целия филм беше,

когато Вик трябваше да каже на малкия, че не иска да го вижда повече, а той не спираше да повтаря със сълзи на очите, че иска да е с него. Направо ми скъса сърцето тази сцена. Каква невероятна сила трябва да има един родител, за да остави детето си. Другият момент, който ми въздейства страшно силно беше с рисунката на оградата, която малкият му остави. Финалът ме зарадва искренно, радвам се, че мацката осъзна, че не е редно да отделя детето от баща му и го изпрати при него. Всеки родител, колкото и грешки да е направил трябва да бъде част от живота на детето си.

Филмът определено си струва отделеното време, препоръчвам с две ръце. Благодарности за субтитрите :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очарователен филм.

Комбинацията между Вик и Сяо Бин беше страхотна. Голям късмет има това сладко момченце откъм екранни партньори :rolleyes: С Ваннес също се превъплатиха в едни от най-добрите баща и син.

Много хубав филм с познат сюжет, но добре разпрострян и с прекрасни моменти. За мен най-силна беше сцената, когато

 

 

А Би се състезаваше с мотора, а Бин Бин крещеше името му. Имаше големи емоции в тези минути. Именно те показаха отношенията между двамата, зародилата се любов и надежда. Вик изрази всичко това чрез погледа си в секундите преди да падне с мотора. Забележете колко тъжен и искрен беше. Това ще се запечата в ума ми дълго време.

 

А сцената със спането и с дърпането на ухото беше толкова мила и човешка.

 

 

Останалите моменти между двамата също бяха незабравими и пресъздадени по начин, който те караше да се чувстваш не само като зрител, но и като част от цялостната картина. Ето ги тук, събрани в тази нежна мелодична песен:

 

http://www.youtube.com/watch?v=Roaqcn3roTQ&feature=related

 

Силно възхитена останах от мястото, на което се е снимал филма! Някой знае ли къде е?

Заплени ме пейзажа от началото на филма – много красива гледка – къщичката, зеленината, вятъра.. Идилия. Жалко че и вътре не беше така :D

Заведението на плажа също беше много приятно. Бара беше тип айриш пъб, а аз обожавам такива. Запечатала ми се е и картината с пълнолунието и морето.. Прекрасно!

 

Perfect Two е едно уникално преживяване със заряд, който те изпраща високо в облаците. Този усет се засилва най-вече от красивите пейзажи и добрата режисура, която е предимство тук. Заслужава да се види. Отделете му време. Сигурна съм, че няма да съжалявате.

 

Всички актьори бяха страхотни. Сяо Бин и малката дебеланка бяха много симпатични. Вик също се представи добре с персонажа си, както и Ела.

 

Само едно нещо ме озадачава и не мога да се въздържа да не го напиша, но не трябва да се приема като критика, а като тълкуване на сюжета.

 

 

Ако бях на мястото на майката на Бин Бин, нямаше да оставя детето си за няколко дни при баща му, който не знае, че му е баща. Изобщо нямаше да признавам този факт с оглед обстоятелството, че ще се омъжвам и ще емигрирам в друга държава.

Ако бях на мястото на А Би, щях да отблъсна детето по друг начин, а не с крещене и нагрубяване.

Това ми дойде малко в повече, но добре, че накрая всичко се оправи..

 

5014485R.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След това което е споделила Koizora като че ли няма да напиша нещо по- различно но все пак ми се ще да споделя че филмчето е страхотно, пейзажа наистина е уникален от него лъха такова спокойствие ,че ти се иска да си намериш едно такова местенце и да зарежеш всичко и всички :).Относно играта на Сяо Бин това момче ме изумява , не ми се мисли какъв чаровник и актьор ще бъде като порасне,а относно Вик само като чуя това име и незнам защо го асоцирам с мотори :)удоволствие за мен беше че не ме разочарова и този път:D Филмчето си заслужава отделеното време, и :thanks:за :subs:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този малък бонбон е просто уникален. Прекрасна игра, наистина голямо бъдеще го очаква.

А филмът си струва отделеното време. Страхотни гледки, перфектна игра и история, която под една или друга форма може да се случи на всеки от нас.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...