Jump to content
Sign in to follow this  
lazeto

Higashino Keigo Mysteries (2012)

Recommended Posts

ddWOO.png

Higashino Keigo Mysteries (2012)
Страна: Япония
Също така известен като: 東野圭吾ミステリーズ
По новелата на: Higashino Keigo
Година на излъчване: 2012 - Юли – 05 до 2012- Септември
Време на излъчване: Четвъртък 22:00
Формат: Renzoku
Жанр: Мистерия
Канал: Fuji TV
Епизоди: 11
Режисьор: Katsuhito Ishii, Shunsaku Kawake, Yoshinori Kobayashi, Keita Kono
Субтитри: Английски

Участват:
Nakai Kiichi as story guide
Karasawa Toshiaki as Ishigami Junichi (story 1)
Sakaguchi Kenji as Sato Takuya (story 2)
Matsushita Nao as Tamura Atsuko (story 3)
Mizuki Alisa as Asano Yoko (story 4)
Sorimachi Takashi as Nakagawa Nobuhiko (story 5)
Nagasawa Masami as Aoyama Yayoi (story 6)
Toda Erika as Nakamachi Yukiko (story 7)
Miura Haruma as Nakaoka Ryo (story 8)
Hirosue Ryoko Iida Tomomi (story 9)
Shinohara Ryoko as Murakami Aoki (story 10)
Suzuki Kyoka as Nakao Akiyo (story 11)

Резюме: Този сериал включва 11 от популярните разкази с мистерии на писателя Higashino Keigo, всяка една от историите е с участието на различен актьор.

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Изгледах 4-ти и 5-ти епизод от Higashino Keigo Mysteries (2012). 11-ет кратки истории (които разглеждат различни случаи) написани от Кейго Хигашино (авторът на романа Byakuyakou (1999), по който са направени японската дорама и филм Byakuyakou (2006), Into the White Night (2011) и корейския White Night (2009) ). Историите са напълно различни една от друга, за това и включват различен актьорски състав, но героят, който разказва всяка една от тях е един и същ, а ролята се изпълнява от Киичи Накай.

 

Към епизод 4-ти проявих интерес заради Алиса Мизуки и най-вече заради включването в ролята на детектив на Хирофуми Араки, а към пета част заради Такаши Соримачи. Днес по Fuji TV ще се излъчи епизод 7-и, а в него един от главните герои ще е Юта Хираока. В 8-ма част, която предстои да се излъчи следващия четвъртък главен герой ще е Харума Миура. Харума ще е отново в ролята на ученик (не свършиха ли за него ученическите превъплащения?).

Преводът на английски върви много добре, сериите се качват веднага. Участието на Араки-сан ме накара да се усмихна. Пролетта Шунджи Игараши също бе в ролята на детектив и също си партнираше с Алиса Мизуки в Answer ~ Keishichou Kenshou Sousakan (2012), а сега тук в Higashino Keigo Mysteries Араян, както своя колега и приятел от D-Boys, е в ролята на детектив, който разследва убийства, а отново Алиса Мизуки е замесена. На Мизуки-сан и липсва Коджи Сето и кажи-речи си е сформирала D-DATE.

 

Интересни са историите, не е чудо, което не съм виждала (особено след годините на облъчване с какви ли не американски сериали, който разследват убийства, мистерии и пр. и пр.), гледат се. Радвам се на любими японски актьори и тяхното ново превъплащение.

 

Виждам, че в първи пост нe са добавени субтитри на английски. Ето и линк към тях - Higashino Keigo Mysteries English Subtitles Download

 

Хирофуми Араки в кадър от Higashino Keigo Mysteries, епизод 4

 

4dc5955bffd1f3ac.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не съм фен на Ерика Тода, избягвам и продукции с нея, но тук в 7-ми епизод твърдя, че...

 

 

ролята й на психично болна жена и пасна отлично. Направо й заспа, а аз дори бях очарована, че я видях в това превъплащение (особено в сцената на финал, в която размахваше ножа, държейки куклата). Героинята й бе тотално изперкала. С анорексичния външен вид, който има и самата актрисата, не й бе никак трудно да пресъздаде този образ, така че и аз да й повярвам. Има нещо обаче в самата нея, изражението й, държанието й, което ме отблъсква и съм гледала достатъчно продукции в началото с нея, за да го твърдя.

 

 

Допадна ми историята вчера (беше си цяло Студио Х), както и отново отличното представяне на Юта Хираока. Юске Сантамария този път бе в ролята на детектив, а с доста голямо участие, което ме изненада, се включи и Кенто Сенга от Kis My Ft2.

На финал видях и кадри с Харума Миура от следващия епизод. Драма, която този път ще се развие в японско училище, но от това, което чух на финал, ще има и любовна история.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×