NyXe Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Nightfall Страна: Хонконг Език: Кантонски Алтернативно заглавие: 大追捕 БГ заглавие: Ноктюрно Година на излъчване: 15 Март 2012 Времетраене: 108 мин. Жанр: Екшън, криминален, трилър Режисьор: Chow Hin Yeung Roy Субтитри: български Imdb Участват: Simon Yam, Nick Cheung, Shawn Dou и др. Резюме: Преследван с години от неяснотата по делото за самоубийството на жена му, инспектор от полицията започва да се рови в "студени" досиета и да търси неразкрити минали престъпления. Изхвърленото на брега обезобразено тяло на известен музикант го замесва в случай, който ще го отведе назад в миналото, където дълбоко скрити с години лежат мрачни тайни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ленкова Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Лелееее, защо няма коментари за тоя филм? Много ми хареса! Страхотен трилър, страхотна игра, страхотно изпълнение от всякъде! Историята е интригуваща и много добре разказана, а актьора в главната роля кърти! Момичето също е невероятна красавица... Абе, гледайте го! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LysAleksandrov Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Ник Чунг е отличен актьор,всяка една негова роля е много добра,а като сложим и един ветеран като Саймън Ям превръщат филма в страхотен трилър,който на мен много ми хареса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fastuka Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Наистина Ник Чун играе за пореден път адски добре. Иначе откъм сценарий малко куцаха нещата, ама компенсираха с игра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia13 Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Нещо не ми се отвори линка към бг сайта, ето ги двете версии 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts