Jump to content

Who Slept With Her? (2006)


Recommended Posts

spacer.png

Кой спа с нея?

Жанр: Комедия
Година: 2006
Страна: Южна Корея
Времетраене: 109 мин.
Режисьор: Kim Yu Seong
В главните роли: Kim Sa Rang, Ha Seok Jin, Park Jun Gyu

Резюме:
Красивата и секси Джи Янг е назначена като учител в гимназия само за момчета. Момчетата в пубертета гледат на нея като на сексуална богиня и фантазират за нея. Тогава от една класна стая административният ръководител на учениците вижда силует на натискаща се двойка и чува пъшкания на жена. Влизайки в стаята, той намера само чифт червени дамски обувки. Той подозира Джи Янг и е решен да защити момчетата от сексапила ѝ.

 

Личен коментар:

 

Наскоро ме подсетиха за този филм и реших, че е хубаво да има тема и за него. Според мен е една от готините корейски комедии. Знаете какво да очаквате, яко просташки и дебилен хумор. Не е чак толкова як, колкото култовия Sex is Zero, но определено забавлява доста. :green:

За момчетата има и още една причина да го гледат. В главната роля играе Мис Корея 2000 Kim Sa Rang (Името ѝ значи Любов) laugh.gif

 

 

С български субтитри: :click:

С български и английски субтитри: :click:

С руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз от сюжета не си спомням нищо освен, че един от учениците го играеше 40 годишен актьор. Един вид момчето е болно от нещо, което го състарява по-бързо... Май всички му викаха "чичо" То това не е много смешно, като се замисля, горкия човек. Абе гледаш там, кефиш се на мацката, отвреме на време има по някоя просташка шега. То самата идея е нелепа, какъв сюжет искаш. Спомням си обаче, че наистина преиграваха на моменти. Е, това си е техния чар. Филма е за около 7/10 максимум, не очаквайте шедьовър. Става за приятно убиване на времето. Ким Са Ранг гледам че участва в A Love To Kill, така че може и да я гледаме скоро, ако спечели анкетата за месец януари. Може и да е добра актриса, кой знае. Тука само се усмихваше и се правеше на невинна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

. Ким Са Ранг гледам че участва в A Love To Kill, така че може и да я гледаме скоро, ако спечели анкетата за месец януари. Може и да е добра актриса, кой знае.:) Тука само се усмихваше и се правеше на невинна.

Да си призня аз го наченах сериаля.........каката играе много добре , а за Bi Rain да не говорим............никога не съм вярвала, че така ще му отива такъв персонаж. Даже в ролята на лошо момче ми харесва много повече.......направо размазва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмчето си беше доста забавно и хич не съжалявам, че го гледах, дори напротив давам му около 7.5/10 Комедия в типичен корейски стил, за да покажат, че могат и да правят смешни истории, а не само сърцераздирателни драми Kim Sa-Rang е просто ослепителна

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мислех, че няма да ми хареса филмчето (заради заглавието може би), но се оказа страхотна комедия :D

Май не съм гледала по-забавен корейски филм.

А главната героиня явно е доста добра актриса, защото разликата в начина й на говорене, поведение и най-вече във външността й тук и в "A love to kill" е невероятна.

Мисля, че е многo красива и със страхотна фигура . Нищо чудно, че е била Мис Корея :asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах го преди време..да провокативно заглавие,прекрасна Kim Sa-Rang и Bi Rain ,но този дебелашки тоалетен хумор 

не мога да го оценя подобаващо,за мен посредствен и чиста загуба на време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смях се през сълзи. Страхотна комедия излезе този филм. Гледаше ми се нещо неангжиращо и буквално уцелих джакпота. Как ли съм го пропуснал,не мога си обясня.

А,за Са Ранг какво да кажа. Нищо чудно ,че мъжете си губят здравия разум по нея. То направо ми потекоха лигите с извинение. СТрахотна мацка. В Love to kill също не е за изпускане,но тук ми напълни душицата и очичките. Много секси мацка е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ааах, какъв смях беше, особено в първата половина, вярно - идиотски, но страшно разпуска. Всичките герои бяха странни птици по своему и големи скици, но най-много се смях с тоя малкия старчок - хем се смях, хем ми беше една мила душичка. А главната е невероятна жена, прекрасна, каква фигура, какво излъчване! Върна ми вярата в корейките, че има и нормални секси мацки сред тях. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...