Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Заглавие: 골든타임 / Golden Time
Българско заглавие:
Жанр: Медицински, Романтичен
Епизоди: 20
Телевизия: MBC
Година: 2012
Официален сайт
Режисьор: Куон Сок Джанг
Сценарист: Че Хи Ра

Резюме: Драмата разказва за герои, които всеки ден се сблъскват с живота, но и със смъртта в отделението на Спешна помощ в болницата.

В главните роли:
И Сон Гюн (Паста) като И Мин У
Хуанг Джонг Ъм (Чуваш ли сърцето ми?) като Канг Дже Ин
И Сонг Мин (Кралят) като Че Ин Хьок
Сонг Сон Ми (Златното езеро/Ojakgyo Brothers) като Шин Ън А

 

С английски субтитри: :click:

С руски субтитри: :click:

Онлайн с руски субтитри: :click:

OST: :click: :click: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започна добре в първа серия, но това май го казваме за всички нови сериали, а пък после идват крясъците и хващането за гушите из форума tongue.gif Тук още от първата минута нагазихме до колене в кръв и сълзи+драма, но като за медицински сериал си е разбираемо. Не особено оригинален сценарий, но поне актьорите са добри. Ааааааааааа....вече никакви очаквания и надежди, само ще си седя и кротко ще си гледам. Но кофата с катран си е пълна.

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рано сутринта изгледах епизод 1.Нищо особено засега-някак си очаквах повече след прочетеното за сериалът в суомпи.Не че съм разочарован-главният е с страхотен чар,главната-сладурана smile.gif .Първи сериал на медицинска тематика за мен(Brain/Syndrome събират прах из дисковете) и не знам какво да очаквам като развитие.Ще гледам и следващите няколко серии може да ми хареса .

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oх това ще се следи големи смешки ,ама си обичат изобилието от кръв в медиц.сериали и това е.След изгледани 6 серии ще си го следя и гледам с удоволствие за това чудо тук ти трябват не 1 ами 2,3 кофи с катран .Ама пък главните са такива скици все с 2-та крака в батака .Дано до края заприличат на лекари ,за мен забавлението е пълно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един от незаслужено отминаваните сериали за тази година. За моя радост с много-добър сценарий и отлични актьори. Великолепна роля на И Сонг Мин (Кралят в "King 2 hearts") и добри изяви на И Сон Гюн и Хуанг Джонг Ъм. Второстепенните персонажи бяха поверени на част от желязната гвардия на корейското кино и телевизия, която се справи отлично. И отново, един от гадните недостатъци на корейските сериали-свършва им договореното време и отрязват с нож развитието на действието докъдето е стигнало, залъгвайки ни с десетина минути "светло бъдеще" за героите. Дано намерите време, за да го гледате!

Редактирано от dido100
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Действие няма … както казваше някога Шкумбата  за „Лебедово езеро” – „езеро нема, лебеди не пущиа..”, та и тук – Голяма битка за създаване на спешно отделение и до 13-та серия сценаристите ни баламосват с разни случаи, от които нито един пациент не е оживял. От медицинска гледна точка може би видяхме много човешка карантия, но от към драматургия никаква „случковост”. Само персонажът на И Сон Гюн страда за каквото се сетиш – за пациенти, за собствената си компетентност, за учителя си и т.н. И Сон Гюн общо взето се мъчи да извади филма. Добре, че е той иначе бих го зарязала този филм, щото на лекарска некадърност, на неуредици в здравеопазването, на интригантства в болниците сме се нагледали и по нашите болници. Май това последното също ме държи срещу монитора – на този свят не сме сами в безумията си. Очаквах повече от този филм. „Душа на мъка” ще го изгледам, дано открият спешно отделение и самонадеяните лекари се осъзнаят – „Ха дано, ама надали …”

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След изгледана 2-ра серия ми  прави впечатление, че на фона на по-новите медицински сериали тук сценария е доста хаотичен. Определено са наблегнали на неразбориите в здравеопазването, а не на медицинските случаи или на някаква последователност в случващото се. И още възможно ли е толкова неопитни доктори да бъдат "хвърлени в дълбокото" и оставени сами на себе си? Началото на интригата е меко казано странно осъществена. Но пък е някак си завладяващо. Все още искам да разбера какво ще се случи по нататък.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все по абсурдно става (4-ти епизод). В тази болница само един доктор/хирург ли има? Абсолютна недомислица. Другите само карти играят и си гледат "положението". Тотален" шит", извинявам се за израза. Ще му дам още малко от времето си, но не знам дали ще издържа до края. Жалко за актьорите, които харесвам, стараят се много, но ... Е, все още не се отказвам.

Редактирано от cucyta
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...