Jump to content

Recommended Posts

Щом можеш да караш полека със сериите, кътай си ги, докато можеш, че голяма суша. Един епизод на седмица. Садисти...

Осми епизод го изгледах без субтитри, но ще повторя със, че японският ми е само четвърти-пети майчин език :D . Браво на нашето момиче за постоянството и смелостта (пък и къде я намериха толкова хубава таз актриса :blink: ). Интересно Хюга как ще се справи със ситуацията. Въобще – най-доброто предстои, надявам се :D .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладък сериал! И Огури и мацката ме радват ;) . Само ме дразни той като почне да крещи, като луд и тя место да му се сопне седи и го гледа тъпо тцтц -_- . Иначе сериалът си заслужава гледането, нямам търпение за следващите серии . Благодаря за буквичките :kiss2: .

 

P.S OST-то е много готино :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала грабва още от началото и се гледа на един дъх.

Огури Шун както винаги е на ниво, много добре се справя с тази ексцентрична роля :)

Нямам търпение да излязат субтитрите, но за сега се въздаржам да го гледам на руски :)

 

Благодаря за превода и спорна работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страшно ми хареса сериалчето! Не се стърпях и изгледах всички епизоди на английски.

И останах с усмивка на лице - хубав сюжет, неангажиращо ангажиращ, прекрасни артисти, приятна музика, шантави образи и точно премерен брой серии!

За краят ще кажа само - пърфект! :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да кажа добра дума. Рядко японско ми допада, а това гледах дори без субтитри.

Много приятно наистина и най-сетне японец, който наистина да ми хареса след Кимура Такуя.

Спорна работа на преводачите, както и огромно благодаря за труда. Чакам остатъка от превода с нетърпение, за да го изгледам още веднъж и с български субтитри!

:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова много японски продукции съм изгледала, а май и една от тях не съм коментирала :blink: Време е да поправя тази грешка :D

Сюжета си беше типичен за японците и тяхното мислене, въпреки че беше пълно клише. Тук, както и в много други сериали, за пореден път доказаха, че каста е от ОГРОМНО значение! Огури е великолепен както винаги. Начинът, по който представиха цялата ситуация беше завладяващ и въпреки, че имах идея какво ще стане, още от първите секунди на 1 епизод до последния не можа да ме напусне, онова прекрасно вълнение, което изпитва човек, когато гледа нещо качествено. Отпускащо и забавно сериалче със страхотен OST i%20love%20this.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно начало! Аз не съм учудена. Винаги идвам при японците когато търся разнообразие и малко да избягам от корейците дет се вика. Огури тук ме впечатли определено. Самоуверен, нахакан и доста арогантен (естествено е имайки се предвид статуса му във филма). Изненадата ми беше от Ishihara Satomi истинско бижу - много ми хареса от пръв поглед още. Не съм я гледала досега, но е адски чаровна. Очакванията ми са големи и мисля че ще са напълно оправдани.

Благодарности на mrnkaloto и pe6ito за субките.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го. Прекрасен сериал, където главния беше толкова магнетичен, че затаявах дъх на сцените с него. Главната беше такава сладурана, че няма как да не и симпатизираш. Удоволствие да гледаш равностойни партньори на екрана, макар че признавам имах съмнения в началото дали ГГ ще отговори на присъствието на Шун на екран. Имаха страхотна химия или аз както яз я наричам "магия". Гледайте удоволствието е гарантирано.

Чудесно е че гледахме нов сериал с български субтитри, за което благодаря :bow:

 

Само възразявам, че постоянно ни навираха в очите чудесната чанта "Армани", как може така да ни дразнят нас средно-статистическите зрители с такива прекрасни вещи :lol2: що въздишки отнесе тая чанта.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубаво сериалче, отдавна не бях гледала японска продукция (освен аниме) и мога да кажа, че въобще не съжалявам. Хареса ми всичко, малко се ядосвах на голямата доброта на главния, но какво да се прави. Хах Огури Шун уникален направо не можех да откъсна очи от него :) Главната си признавам много хубава мацка, всички от сериала бяха страшни образи, а главната песен изцяло ме хвана :) Смях се, ядосвах се, забавлявах се, сериала остави приятен привкус, радвам се, че го изгледах - препоръчвам го ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много динамичен филм, с бързи диалози, понякога дори връщах назад за да разбера разговора. Красиви хора по екрана и талантливи. Oguri Shun прекрасно влезе в ролята на странния, гениален, асоциален, но много харизматичен тип Хюга Тору. И на визия беше супер, въпреки късите провиснали гащи, дето ги разнасяше през повечето време по екрана. Ishihara Satomi е наистина много красива, но през цялото време и чак до края не можах да се отърся от неприятното впечатление от пискливия й гласец. Като говори спокойно горе-долу бива, ама като включи на втора, трета и айде "отиде коня в ряката". Освен това преобладаваха основно две изражения при нея през целия филм - ужасено-трагично-полуразплакано и възторжено-уау-усмихнато. Харесах много брата и сестрата, а също и сопнатия готвач.

В началото на филма беше удоволствие за мен да усетя атмосферата в един такъв офис на умници - нямат строг етикет, обличат се както им е удобно, хапват и пийват без разписание, драскат си по стената, но са вечно в състояние на мозъчна атака, сигурно така се раждат новите технологии.

Откъм романтика ми беше недостатъчно, жалко, очаквах повече, не знам защо така се бях настроила, може би защото филма е от тази година...

Благодаря много за превода, струваше си да го чакам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал!Отдавна не ми се беше случвало да изгледам един серал само за три дни а ако не бях на работа можех да го прекарам и за по - малко!Така че давайте смело и гледайте няма да съжалявате за отделеното време!!!Химията между главните герои е невероятна а и другите образи са много симпатични!Горещо го препоръчвам! :D P.S. : Дали някой знае откъде мога да си дръпна ОСТ - а на сериала? Аригато!!! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм доволна. Успяха да обърнат поглед към компанията и проблемите на лидерите в света на бъдещите технологии. Както подозирах, Арата имаше основен принос за чара на дорамата. Страхотен тандем направиха с Шун! Ще се радвам да ги видя отново заедно.

Поддържащите роли също бяха доста силни: Широ Сано, Го Аяно и дори Айбу Саки.

 

Така и не си обясних действията на Асахина. Защо предаде Тору, след като беше най-добрия му приятел? Не смятам, че толкова е страдал от второто си място в компанията. По-скоро си мисля, че хората със способности като техните и с възможностите, които рангът им предоставя в един момент се пренасищат и комплексите им избиват в неподозирани посоки.

Много трогателни сцени имаше в затвора. Напомниха ми за по-младите години на Арата и участието му в After life на Корееда.

 

Сатоми искам вече да я видя като Жулиета.

 

П.П. Епизод 10 беше сниман пред сградата на Tokyo Metropolitan Government Building. Значи Шун и Сатоми са минали по стъпките ни няколко месеца по-късно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът ми хареса , много специфични образи , интересна история , динамиката също беше в голям плюс , както и интересните диалози .

 

Ukio според мен Братът затова действа така -

Комплексен сбор от причини , плюс създалата му се благоприятна предпоставка ( визирам срещата му с бившият им сътрудник) , го подтикна към това решение. Конкретните причини , арогантността на главният , късогледството му , наивността . Отделно ревността която изпитваше към него тъй като всички мислеха ,че успехите му зависят само от това , че е партньор на Тору !

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много свеж и готин сериал. Всичко в него ми хареса - актьорите, сценария, играта, музиката, всичко беше на ниво. Просто перфектен сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много много сладък сериал, но защо само 11 серии? :cry: Радва окото и наистина е малко бижу след тежкия Гакситал. Мацката е толкова чаровна, и с тези нацупени устнички, чак на мен ми идеше да я нацелувам :) Най-голяма фенка съм на единия от тримата програмисти - с тяло като пръчка и огроомна глава :xaxa: ама не можем всички да сме красиви все пак :icon_sunny:

 

Стигнах до извода, че искам сериали с мъже корейци и жени японки :896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Записвам се и аз като голям фен на този сериал. Огури Шун и Арата, в комплект с главната, ми бяха чудна гледка. Всъщност всички, дори и второстепенните герои ми харесваха и най-важното предизвикваха усмивка, дори и в по-тъжните моменти. Целият сериал го изгледах с голямо и преголямо удоволствие цели два пъти.

vilpeda, и на мен ми се искаше повечко да зяпам и Огури, и Арата, ама на японците системата им е най-вече 11 серии, как не ги е срам! :D

Благодарности на екипа за превода!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова ще ми липсва това филмче! Определено се нареди сред любимите ми. Шун - перфектна игра! Историята и проблемите в нея - много истински за съвременния свят. Богати и пълни образи на героите ,динамика в действието - нямаше и миг ,в който да ми беше скучно. Браво Япония !! Доволна съм.... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...