Jump to content

Recommended Posts

Абе от къде я изкараха тази Сатоми тия японци? Направо си е кукличка! Голяма сладуранка! Голеееми устни и голеееми очи. Май не се сещам да съм гледам по-хубава японска актриса от нея. В комбинация с Oguri Shun направиха прекрасен сериал! И да се похваля, че това ми е първата японска драмичка.

 

Първия епизод ми се видя малко странен и се запитах дали историята ще ми допадне и дали ще успеят да я развият по интересен начин. Вече след 2ри и 3ти епизод осъзнах, че бях тотално погълнат. Не мога да кажа точно каква е причината, но предполагам че е именно заради двамата главни.

 

 

Ядоса ме, че щастливия край го отлагаха до самия край. А и очаквах повече. Та дори се надявах и на сватба! :D А и другото странно нещо е, че май двамата главни имаха само една сцена с целувка, докато Тору с Йоко се награбиха на 2 пъти, което ме изненада.

 

 

Много бяха симпатични Тору и Макото. Голяма зарибявка е този сериал! Определено след нова година ще изгледам още няколко японски сериалчета.

 

Интересното е, че като гледам стандартите им са 10-11 епизода, а на корейските са 16-20 (че и повече). Ако и другите сериали са като този ще е много кофти да гледам само 10 епизода. Че даже не са и по час. :(

 

В крайна сметка съм много доволен от сериала и го препоръчвам на всички, които искат да гледат забавна романтична история с малко драма.

 

Специални благодарности към speedy86, която ми го препоръча! Надявам се също и че ще се видим някой ден в Русе с теб :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Присъединявам се към положителните коментари. Много добър сериал. Отдавна не бях гледала японска продукция, която да не ме изнервя с крясъци и викове :D

Някои неща в сюжета и поведението на героите ми се сториха леко наивни, но като цяло останах приятно изненадана. Това сякаш не беше японски сериал и въпреки всичко се усещаше духа на обичайните дорами. Гледа се леко, защото действието привлича. Епизодите са кратки, което е предимство и аз го привърших за един ден. Силно го препоръчвам.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочетох всички коментари и ми затвърдиха мнението,че този сериал трябва да се гледа.Колкото и да нямам търпение, ще изчакам филма. Дали ще е продължение на сериала или самостоятелно?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина много завладяващо сериалче. Едвам издържах да дочаквам епизодите всяка седмица. Реалистично погледната история, както и отношенията които завладяват героите. Нямаше да откажа още 2-3 епизода. И сега разбирам за спешъла, но май ще изчакам БГ субтитри и за него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В сравнение с хубавия сериал, спешълът беше малко безсмислен, единствената промяна беше

завръщането на гузния партньор в компанията.

Останалото до огромна степен беше разтягане на локуми въз основа на дребни битови караници :/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приличен романс със съответните за него клишета. Сатоми беше отново причината да го изгледам и нейната героиня няма какво толкова да я коментирам по простата причина, че съм я хвалил достатъчно в другите места, където съм я гледал даже и тема и направих в израз на преклонението ми пред чара на това симпатично миньонче. Като сложим и факта, че като типаж на характера не се отличава особено от другите си образи наистина става излишно да я хваля - просто гледайте и се насладете! :D Сюжета както казах беше пълен с клишета, но както съм казвал и преди от тях няма как да се избяга, а от най голямо значение е цялостната картина.

 

Винаги съм обичал такива истории за развитие на даден продукт, продажбата, рекламирането, напрегнати бизнес сделки, подмолен борд на директорите, който решава да те лиши от поста ти в най лошият момент и такива работи свързани с модерният бизнес свят. Еми мисля, че тук са се получили нещата по отношение на това и ми задържаха интереса допълнително от причината поради, която седнах да го гледам. Тоя Шун Огури май сефте го гледах и докато за Сатоми бях сигурен, че ще получа това което търся в главният женски образ то на него гледах с недоверие в началото, но после, когато героят му така да се каже нагази в дълбоките води на бизнеса и закъса тогава се видя, че тоя актьор не е за изхвърляне и че съм го подозирал неоснователно.   :D Между другото противоположността в двамата герои тоест единият със слаба памет, а другият с отлична такава беше доста добър похват в смисъл, че се допълваха въпреки, че бяха коренно различни като характери. Тук е момента и да потупам горката Айбу Саки по главицата и да й кажа, че един ден ще види и тя главна роля...как все на нея второстепенните роли чак ми става жал да я гледам. Айде тук не играе мръсница както в Бъзър бийт ама пак я даваше бита карта направо срамота такава симпатична актриса да е все втора цигулка..Сеа в един кастинг при наличието на Сатоми няма шанс, но може би по нататък може да й се отвори парашута, а наистина ми се иска да я видя в имиджа на главна героиня ама тя пък все се бута сред лъвовете - Сатоми, Китагава, Ая Уето и как да стане? :D Е има един сериал дето е главна ама сюжета не ми е интересен пък там. Както и да е този сериал си заслужава да бъде изгледан барабар със спешълите като поне аз останах доволен. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз точно за Ребаунд имах предвид, че не ме зариби резюмето. Zettai kareshi обаче не знаех, че играе главна може и да го преслушам. Проверих и Шунката дали случайно не съм го гледал на друго място ама не тука действително сефте го виждам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го набързо. И макар че към средата малко го поразтеглиха, ми хареса. Кастът беше супер - Сатоми е много красива. Огури Шун ми е слабост от много време, май досега не го бях гледала в ролята на шефа,  (освен в "Дулитъл", ама там си беше по-скоро доктор, отколкото шеф) но се справи съвсем прилично. Благодаря за превода много.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В сравнение с хубавия сериал, спешълът беше малко безсмислен, единствената промяна беше

завръщането на гузния партньор в компанията.

Останалото до огромна степен беше разтягане на локуми въз основа на дребни битови караници :/

Голямо очакване беше на спешъла и накрая битовизми. Оплескали са го, ама яко. Съжалявам за голямото чакане.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Стигнах до извода, че искам сериали с мъже корейци и жени японки :896767:

Помислих си абсолютно същото,честно.

Всички японки,които мернах из филма,бяха нива над прочутите корейски актриси,от които само на И Да Хе не откривам кусури/ говоря за външност/.

Тия май не са маниаци на пластични операции и най - вече изкуствени ченета и са фенове на лежерния стил в обличането.

Хубав сериал,най - много ми хареса броят на епизодите и продължителността на сериите. :)

Иначе главната преиграваше много на моменти,то не бяха физиономии,викове,интонации.

Пичът беше по- умерен,пък и нали го играе леко психясал.

Става за разпускане от такива пристрастени и поотегчени от корейски локумчета. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал преобърна представите ми за японското кино - уникален е ! Правих множество опити след "Коизора", да гледам японски сериали, ами не ми се получаваше, мъжете едни слаботелесни с рядки косици (ех, корейците...сравнение няма просто), но това са си вече лични предпочитания :) 

"Rich man, poor woman" го за почнах с известно съмнение една вечер и се опомних към 5-6 сутринта, всичко в него е така изпипано, че те грабва и забравяш, кога свършваш едната серия и започваш другата.  

На всички фенове предимно на Корейското кино (като мен) искам да кажа, това Японско чудо не е за изпускане ! Обезателно трябва, да се гледа !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добър сериал,динамичен ,бяха попрекалили с някои клишета от рода  на" невинната девойка " и романса си беше доста нескопосан,вярно ,че героя е гениален ,но отношението което имаше към нея ,за мен си е загадка коя жена би се влюбила..при това отношение?!И не ми беше ясно според сценария кому беше необходим образа на главната да е все едно всеки момент или ще ревне или ще побегне.

Актьорската игра си беше на ниво,харесвам  Огури Шун /не знам защо някой може да го нарече грозноват,според мен си е много хубав/ и  Сатоми,много красива екранна двойка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникален сериал. Динамичен, свеж, с точните клишета и с изненадващи попадения. Не ми хареса само това странно азиатско въздържание, но то си им е запазена марка. В смисъл такъв.. целувките например.. става дума за зрели хора, хайде при гимназистите ще го простим някак, но зрели хора.. но иначе всичко си беше на ниво. 


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пристрастяване... о... да и мене ме хвана...страхотен сериал...ДА СЕ ГЛЕДА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО :-) Огури Шун  с тези светищи очички, с тази усмивка ..с тези чупливи косички... не знам кой го намира за грозноват за мене си е много секси...  ще се радвам за напред да го гледам в повече главни роли

 

richpoor0102_01.JPG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...