Jump to content

A(ACE) в България!


Recommended Posts

ACE merchandise available during tour :

 

1. towel - 15 €

2. Tales for the Abyss CD TypeA ( Type-A includes DVD with 6 video clips. ) - 35 €

3. Tales for the Abyss CD TypeB ( Type-B includes DVD which with the acoustic live video) - 35 €

4. Cell phone strap -25 €

5. Photoset - 10 €

6. T-shirt - 15 €

7. Poster - 10 € :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Билета е 30 лева, не 40! 40 лева е само в деня на концерта и ВИП билетите.

Нормално е цените да се вдигат, пък и макар бандата да не е много позната на българската публика в Япония са си достатъчно популярна и позната група. Пък в крайна сметка 30 лева не са чак толкова много, все пак нямаме концерти толкова често, че да не можем да си го позволим веднъж в годината.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такааааа...току-що се връщам от концерт и бързам да споделя впечатления.

 

Та значи след един доста уморителен и не особено приятен ден се замъкнах към клуба, където щеше да се проведе концерта. За мой късмет пак се оказа близо до спирка на метрото. За мой късмет като никога отидох още в 19.30, тъй като не бях ходила в този клуб и си мислех, че ще се полутам докато го намеря. До тук с оффтопика :)

 

Оказа се, че концертът започва в 19.30 и няма предгрупи, а директно си започнаха АСЕ, което за мен беше голяма изненада! Аз съм голям метъл фен и ходя много често на концерти, за първи път ми се случва групата да свири до 21 ч. , обикновено в толкова започват :)

 

Клубчето се оказа много приятно, но изключително празно. Имаше около 30тина души, което си е направо нищо. Все пак тези около 30тина души явно знаеха защо са там, радваха се много ( някои на моменти дори пееха). Странно, че бяха предимно от незаиатски произход, предвид многото азиатци, които живеят тук. Накрая всички скачаха и куфееха яко, та стана доста весело. Апопо тук определено НЕ пускаха без придружител лицата под 18 г. Но има си закони, спазват се!

 

За самата група- млади, нахъсани, личи си, че свиренето все още не им е станало професия. Като при всяка млада група. Като цяло се справиха много добре. Shunji "скъса" барабаните, Toshi определено знае как се свири на бас, но под носа ми такива театрални физиономии правеше, като на истина рок звезда :D Nimo няколко пъти леко фалшивичко го докарваше, но пък такъв приятен глас има, и с тази усмивка и позиране ( беше си научило момчето репликите на изключително добър немски : Guten Abend. Wie geh't es...euch? Mir geh't es gut. Grüß Gott т.е. добър вечер, как сте? аз съм добре. и типичният австрийски поздрав) - прощавам му всичкото фалшивеене :))

 

Яд ме беше много, че песните им на японски, та човек един текст не може да запомни!Но с две думи, не съжалявам изобщо че отидох!

 

Съвет към дамската част: фотографчетоооооооо :P:D

Съвет към всички: Пригответе си фотоапаратите предварително, не като мен....като че за първи път бях на концерт, голяма излагация <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ааааа не, нееее! Сори,много съм тъпа :( Не споменах, че концерта беше във Виена .......

 

Бяха 5 ма, просто спменах само тези, който ме впечатлиха по един или друг начин.

 

За компенсация ето едно видео от снощи

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Можете да закупите билети от Германос. Ако ходите там, търсете групата с пълното й име, понеже така излиза на компютрите.

 

frozen flower, можеш ли да споделиш, колко и кои песни горе-долу са изпълнявали във Виена?

Благодарности за клипчето! Надявам се, ще дойдат така облечени и тук!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

frozen flower, можеш ли да споделиш, колко и кои песни горе-долу са изпълнявали във Виена?

Благодарности за клипчето! Надявам се, ще дойдат така облечени и тук!

 

Няма защо! Доклкото разбирам това са им сценични костюми, така че предполагам и в БГ ще са с тях. Концертът беше едва 1 час и 15 минути ( може би най-краткият на който съм била) , но те нямат и голяма дискография та да свирят повече. Заглавията на песните са на японски и не съм си правила труда да ги помня, така че трудно ще дам сетлист. Със сигурност свириха: Vanira sukai,Yoake no ansemu/ NUDE,Sakura,Black Butterfly,Night Of The Knights,Viva-la-Casta! и MASQUERADE. на този сайт има доста инфо и снимки на групата от това турне и то на английски! http://heartyensemble.com/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уоу, браво! Сега прослушвам новия албум. Надявам се да има повече неща от него. Много ми харесаха Шангри-ла и Ship FRIEND OF MINE. Има най-малко 5 песни предходния албум, който също трябва да чуя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха.. :D Отидох в германос, такъв концерт при тях няма, отидох във втори германос :D не си били платили абонамента и не можели да проверят :D:D:D. Отидох в билетен център, няма такъв концерт. Отидох до лъвов мост да си купя билети от самия клуб, затворен e. :D Звъннах им, казах им че никой не е чувал за този концерт, те провериха и казаха, че японците не са си уредили продажбата на билети. :D Трудна работа. :D :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще се въздържа да коментирам понеже са ми слабост още от излизането на първия им сингъл. По въпроса с билетите ето линк от където може да се купят http://www.eventim.bg/bg/bileti/anonymous-confederate-ensemble-sofi-club-the-box-271432/event.html

Също Така във всеки музикален магазин работещ с Eventim може да се намерят. B)

 

И цялото име на групата не е А, a e - Anonymous Confederate Ensemble :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Между другото, аз тук ( във Виена) също търсих в сайта на Евентим и не ги намерих под никакво име, но накрая си купих билет директно в клуба точно преди концерта. Концертът няма да се разпродаде със сигурност, доколкото знам клубът в София събира около 500 души. Само дето на вечерна каса билетите са по-скъпи, при мен разликата беше само 5 евро, което е нищо все пак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Затова писах, че в Германос трябва да ги търсят под пълното им име, Anonymous Confederate Ensemble, и да не се отказват, понеже първоначално не излизат. Там са. Да проверят в общия списък за месеца и ще излязат. Аз купих билета от Германос на Славейков.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

Ние си купихме билетите от "Дюкян Меломан" - винаги са учтиви и винаги ще помогнат- мисля, че го откриха по датата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен в Дюкяна не ми помогнаха, но се радвам, че и там вече са се ориентирали.

frozen flower, забравих да попитам, пяхте ли заедно песен на концерта? Знам, че винаги има подобна идея в японските представяния. Връзката с публиката не е маловажна за тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...