Jump to content

Liar Game: Reborn (2012)


Recommended Posts

2mxQaAJj4hfetqYzNsLcQdB6q1Z.jpg

Име : ライアーゲーム -再生- / Liar Game: Reborn / Игра на лъжци: Прераждане


Линк към Asiawiki

Ражисьор: Мацуяма Хироаки
Държава : Япония
Година : 2012
Език: японски
Жанр: трилър,
Времетраене : 131 мин

Субтитри: Английски

Участват :
Мацуда Шота, Табе Микако, Ашида Мана, Арай Хирофуми, Сузуки Коске, Сузуки Казума, Уатанабе Иккей, Канаме Джун, Рюсей Рьо и др.

Резюме: За да си отмъсти, Секретариата възобновява Играта на лъжци. Целта е само Акияма Шиничи. Заради новта героиня Шиномия (Табе Микако) Шиничи, който отказва да вземе участие в играта, се озовава в нея. Заедно с Акияма, има още 19 играчи, които се борят за наградата от 2 милиарда йени. Омега, която съживи играта, заедно с Алис, която определя играта, избира играчите и залага капаните, започва новата Игра на лъжци.


Свали с английски субтитри :click:

 

Руски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click: 

 

Онлайн с руски субтитри :click: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичкото му хубаво ама без Ерика Тода като присъствие и простотиите на героинята й.....терсене. Е ще се гледа на 100% де няма как да го изпусна като hаrdcore фен на поредицата. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм гледала още филма, но споделям мнението на Razzormaw. Двата персонажа много добре се балансираха, а и имаше нещо готино в това той постоянно да я покровителства и взаимно да научават по нещо един от друг. Много добре си взаимодействаха и бяха главните 'виновници' да изгледам поредицата, която много ми напомняше на правена по аниме, а аз избягвам да гледам подобни адаптации. Надявам се липсата й да бъде добре подплатена с нещичко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда не е просто лош този филм е ТРАГИЧЕН. И не само заради космическата разлика тип порше-трабантче м/у Ерика Тода и Микако Табе просто този заряд и теншън от предишните игри в сериалите тук липсваше.

 

250pxerikatodap3.jpg >>> 250pxmikakotabe.jpg

 

 

 

 

Наистина беше изключително тъжно да видя в какво са превърнали най-любимата ми поредица изобщо в азиатските продукции. Това със столовете беше мега тъпо и безинтересно изгледах цялата игра почти машинално нямаше и помен от това кършене на ръце и цъклене на очи от изненада от епичните сблъсъци с Йокоя и Катсураги споменавайки тях дори епизодичното присъствие на любимеца ми Фукунага не можа да повдигне настроението ми. На първо място тази игра със столовете не беше измислена като хората, а сформирането на тимовете, което е есенциално за победата и цялостното впечатление от играта беше оставено леко в сянка, а това с отпадналите играчи и ролята им в/у играта беше смехотвороно. Значи който отпадне отпада и точка, че то така се губи целият заряд като знаеш, че винаги загубилите играчи, които остават могат да се коалират по еди какъв си начин и да помогнат на всеки да спечели, което автоматично убива интригата то е ясно кой ще обере ползите на края кому беше нужно да ги оставя тея издънки? Смешното е че правеха някакви драми от това, че си изгорял със стола, а в един момент се оказва, че ти пак си в играта..wtf?! Къде е интригата в това?? Е имаше и изненади, които няма как човек да предвиди, но те някак си останаха така междо другото въпреки, че едната наистина беше ключова, но мен ми беше все едно като отпадналите играчи дирижираха всичко. Другото, което героинята на Таби - супер алогично същество страдащо от явното желание да я натъпчат в калъпа на Нао-чан тоест невинното момиче нарамило торбата с идеали, което е попаднало случайно при лошковците, които искат не само да му свалят и ризката от гърба ами и да го заробят с години да изплаща дългове...и какво прави тя? Ами разбира се най-лесно е да се изтича при батко Акияма и той да оправи положението няма само тая Нао-чан да намаже я? За Бога дори и като гардероб тоест начин на обличане биеше на Нао-чан дори се мъчеше да жестикулира и говори като нея. Честно ви казвам, когато му заби ножа в гърба както и на останалите си съотборници си казах...еее разгеле най-накрая нещо интересно при тая, но не би не минаха и 5 минути и пак взеха да я тъпчат в калъпа и замириса на глупост, мир и разбирателство еми сори ама ми дойде в повече. Изобщо напълно излишен образ не знам за какво изобщо са я сложили без нея щеше да е поне малко по поносимо положението. От този филм поне стана ясно едно нещата няма да свършат дотук и евентуално ще има още какво да видим от LG, но най-искрено се надявам да върнат Ерика и да се постараят повече при следващите игри така както беше с "Ангели и Демони", "Златната треска", "Контрабанда" и "Покер 17".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е сега да се бесят не ама аз от такива неща най се дразня..Значи хрумва ти/взаимстваш някаква страхотна идея за филм или сериал и я реализираш успешно. След това правиш продължение и претупваш работите..забатачваш героите със сюжета, сменяш възприети отлично от аудиторията актьори с разни оръфляци хванати от гората и такива неща дето да се чудиш как може да съсипеш нещо толкова безупречно и съвършенно, а в тоя случай Liar Game поне двата сезона си бяха точно така. Аз примерно бих вкарал тази Ю Шиномия по много по различен начин в действието без да се налага повторението от шаблонният за Нао-чан цикъл - "отваряне на куфара"/"вайкане и тръшкане"//"циврене при Акияма" можеше просто да й дадат друг мотив да влезе в играта примерно секретарията е съсипал някой неин роднина - брат, баща, вуйчо, дядо и тя идва да си отмъсти..примерно. И за това мисля, че или трябваше да оставят Ерика Тода вместо да й търсят заместител или да променят осезаемо главната женска роля за да пасне на новата актриса и да е интересно на зрителите даже най-добре такава да няма изобщо. Иначе срещу тази Табе Макико нямам нищо чак толкова против сега момичето първо не е виновно най-малкото си изработва надница с тая роля и не е и лошо на външен вид симпатична е, но Ерика Тода сега е съвсем друга бира, а героинята й тук е със статут на икона като на посегателството в/у иконите му се вика светотатство! Мъчили са се да я правят уж по-различна Шиномия ама се е получило старата песен на нов глас. Ми те утре може да сменят Акияма с някой смехоран тип Сънг Ги (едно корейско лумпенче) и тогава ша хвърчат клавиатури и мишки през прозореца! Като добавим и претупването на играта със столовете, което и всъщност е най-важният детайл и ето ти личната трагедийка на един фен... :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурна съм, че така се е получило, дори без да съм видяла лентата. След успеха на сериите никой вече не го е интересувало как ще продължи сюжета във филмовата версия. Просто са измислили нещо и са смятали, че хората ще го гледат, понеже носи марка Liar Game.

За какво й е на Ерика да участва в подобно нещо, след като вече пое ново предизвикателство в лицето на СПЕК? Едва ли ще иска да се върне към ролята на Нао-чан, при положение че има на разположение геният на Тома.

Всъщност, четох много откровено изявление на актрисата, че не е искала да си партнира с човек, на когото му трябва повече време за подготовка, отколкото на нея самата. Истината е, че напоследък мъжете в Япония отделят доста от времето си, за да се поддържат в идеален вид.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз току-що го изгледах и напълно споделям мнението на Рейзъра. Всичко трябваше да приключи с финала на втори сезон. От тогава все една и съща боза ни предлагат, само че с времето тя става все по-резлива. Не мога да повярвам, че дори замислят трети сезон. Какво изобщо се надяват да изсмучат още от историята? Liar Game беше първият японски сериал, който гледах, и до ден днешен от японците по-добър не съм видял. Тъжно ми е, като гледам как успехът на продукцията изкриви замисъла му, и дори авторите, които индиректно намекват колко лошо нещо е алчността, продължават да бълват безсмислени продължения само и само, за да лапат парички.

Поне да бяха вложили нещо ново, вместо само да сменят игрите с нови. Не знам дали има фен на играта, който да е останал очарован от двата филма и минисерийките. Както казвахме в училище, "повторението е майка на знанието и баща на затъпяването". Тода Ерика добре е направила, че се е махнала, но трябваше и Мацуда Шота да я последва. И двамата си хабят таланта по този начин, особено Шота, който за мен е може би най-добрият актьор от младото поколение в Япония. Просто най-доброто от тях вече сме го видяли в първите два сезона и вече трудно могат да ни изненадат. Най-добрият вариант за тях е да се захванат с други по-амбициозни проекти.

Равносметката за този филм е тъп сценарий, нулева интрига, предсказуем край и два пропилени часа, които можете да прекарате далеч по-приятно. Щеше ми се поне субтитрите да похваля, ама и тях не мога.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако и платят пък що да не се върне? Еми Такей тая година пръсна касичката от участия (ах машинката на батко :rolleyes: ), а Ерика въпреки, че е от най-котираните актриси не вярвам да гори йени в камината зимъска, че и да си подбира ролите под лупа. С една подходяща оферта ще играе пак Нао-чан, че и песен ще пее кво остава да чака Мацуда да се накипри. Въпроса е дето спомeнахте за изчерпването и дали и да се върне нещата ще са същите или кошмара от този филм ще продължи щото мене лично не ме бърка, че са оляли някакъв филм който може да се брои като странична история и да се преструвам, че не съм го гледал. Важното е да не се излагат с тв поредицата правейки 3 сезон и съшивайки останки от предишните два колкото да мине номера. Айде Ерика ще я преживея загубата ама пак казвам да измислят нещо ново слагайки друга главна женска роля и да мислят игрите като хората не след като са се натряскали със саке както смятам, че е станало като са мислили това със столовете. :|

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опитали са се да си източат от пръстите нова история ама нещо не им се получи...винаги така се получава като се опитват да направят някакво продължение на нещо, което вече си е дошло до край (като цяло филмовия бизнес) . Пак ок радвам се, че не са зарязали поредицата и не е забравена..ама като ще правят нещо поне малко да се понапънат...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...