anna_sima1 Публикувано 4 Юни, 2012 Share Публикувано 4 Юни, 2012 Азиатска салата с ядки Необходими продукти 300 г червено зеле 400 г китайско зеле 2 бр. моркови 50 г фъстъци 1 скилидка чесън 1 ч.л. мед или захар 6 с.л. олио 3 с.л. ябълков оцет по 1/2 ч.л. сол, джинджифил и сусамово олио 2 с.л. кафява захар Начин на приготвяне Червеното зеле и морковът се настъргват на ренде, китайското зеле се нарязва на тънки ивички. Поставят се в купа и се разбъркват. Фъстъците се запичат на сух тиган. След това се пасират заедно с чесъна, захарта, олиото, ябълковия оцет, солта, кафявата захар и джинджифила. Сместа се излива върху зеленчуците. Оставя се да изстине напълно и се сервира, като се поръсва със сусамовото олио. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.