Jump to content

Fujigaya Taisuke (Фуджигая Тайске)


Recommended Posts

* Fujigaya Taisuke *

spacer.png


Име: 藤ヶ谷太輔 / Fujigaya Taisuke
Професия: актьор, певец (член е на групата: Kis-My-Ft2)
Дата на раждане: 25 юни 1987 г.
Място на раждане: Япония
Зодиакален знак: Рак
Кръвна група: АB
Височина: 175 см
Агенция: Johnny's Entertainment


Интереси:
Любим спорт: баскетбол

Любима храна: китайска храна, якинику, суши

Любима песен: "Seppaku no Tsuki" by Kinki Kids

Любим филм: "Roman Holiday"

Любима книга: "Misaki Number 1"

 

Сериали:

Hamaru Otoko ni Keritai Onna (2023)
The Grand Family | Karei Naru Ichizoku (2021)
Yameru Toki mo, Sukoyaka Naru Toki mo (2020)

Mirror Twins Season 2 (2019)
Mirror Twins Season 1 (2019)
A Corpse is Buried Under Sakurako's Feet | Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru (2017)

Basuke mo Koi mo, Shiteitai (2016)

Mars ~ Tada, Kimi wo Aishiteru (2016)

Nobunaga Concerto (2014)

Dokushin Kizoku ~ A Swinging Single (2013)

Kamen Teacher (2013)
Priceless (2012)

Beginners! (2012)

Risou no Musuko (2012)

Ikemen desu ne (2011)

Misaki Number One!! (2011)

Shimokita Sundays (2006)

 

Филми:

And So I'm at a Loss | Soshite Boku wa Tohou ni Kureru (2023)
Mars (2016)
Nobunaga Concerto: The Movie (2016)
Kamen Teacher The Movie | Gekijoban Kamen Ticha (2014)

 

ТВ Филми:

Kamen Teacher Special (2014)

Honto ni Atta Kowai Hanashi  ~ X Hospital (2013)

Byakkotai (2007)


Мобилни дорами:

Shinikare! (2012)

 

Сцена:
[2010] Shounentachi ~Koushi Naki Rougoku~
[2009] PLAYZONE 2009 ~Taiyou Kara no Tegami~
[2009] Takizawa Kakumei
[2009] Takizawa Enbujou
[2008] DREAM BOYS
[2008] Takizawa Enbujou
[2007] DREAM BOYS
[2007] World's Wing Tsubasa Premium
[2006] DREAM BOYS
[2006] Takizawa Enbujou
[2006] One! -the history of Tackey-


Снимки:

 


1117d8e36bcd9943.jpg
22c8231e906cd65c.jpg
27263c6cf83c338f.jpg
c2e0c708c50c70ba.jpg

Заедно с Юта Тамамори
e848e89ca0d9b278.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ти благодаря, че веднага откликна на молбата ми и направи тема на Тайске. Хубаво е, че мислим еднакво за много неща от японците. Зная, че ще поддържаш добре темата му и информацията ти ще бъде винаги актуална.

 

Всичко съм изгледала с Тайске на екран, остана ми само Shimokita Sundays (2006), но нека тези дни да приключа с Ямада-сан в H2 (2005), след това Кенто Ямазаки във филма Real Onigokko 3 (2012) и тогава отново ще е негов ред на екран.

Харесва ми това момче. Гледала съм го достатъчно, за да ме грабне с показаната игра. От групата му Kis My Ft2 (т.е музиката, която правят) не се интересувам, но съм горд член на две общности посветени на тях (за едната особено чаках няколко дни одобрение, хаха) и следя блогове посветени на групата. Естествено най-вече заради Юта Тамамори и Тайске.

Изключително доволна съм от Тайске и в Risou no Musuko, който гледах тази зима. Ikemen desu ne не е заглавие за мен, но го издържах стоически до финал, само заради него и Юта. Заговори се напоследък за Тайске в Япония, кариерата му на актьор се развива доста добре.

 

Забавлявах се с Фуджигая-сан и тези дни, гледайки Johnny's Jr. Baseball Tournament Spring 2012. Страхотно удряше с батата и именно след него удар J-RED спечелиха двубоя с 2:1 срещу J-WHITE в бейзболния турнир на Джонитата.

 

Очаквам през юли месец старта на дорамата Beginners (2012), където той ще е в ролята на млад полицай, но първо очаквам на 28-ми май и старта на новата мобилна дорама - Shinikare! (2012), която е с негово участие и ще се излъчи по NOT TV.

 

Рекламата на NOT TV, която пуснаха вчера в Япония - Fujigaya Taisuke - NOT TV CM

 

813ad081e49d4a03.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С Тайске се запознах едва тази година, когато го гледах в Risou no Musuko, но ми остави добро впечатление.

Аз също не съм запозната с групата му Kis My Ft2, но и попринцип не си падам особено по японските поп групи.

Очаквам с интерес двете предстоящи заглавия с негово участие - Beginners и Shinikare! , но докато се появят

се чудя дали да не се опитам да изгледам Ikemen desu ne, защото освен Тайске, участва и Юта Тамамори,

който също ми хареса след като го засякох в няколко други продукции.

Ще видия дали ще успея да го изгледам или ще се насоча към нещо друго.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От известно време започнах да гледам и епизодите на Hamakisu. Това е тв предаване с участието на Тайске и неговите колеги от Kis My Ft2. Забавни са. Утре трябва да качат и новия епизод. Всъщност това предаване е и като някакъв вид изпитание за момчетата. Гледала съм как ги принудиха да ядат сухари - Тайске (Юта редом до него) едва преглъщаше, също и епизод, в който ги караха да скачат от кула за скокове във вода. 23 минути е това предаване и имам интерес, следя го.

Тези дни разгледах и новите броеве на Wink Up, Duet, Potato, Myojo, в които няколко страници бяха посветени на Kis My Ft2. Видях и страхотна фотосесия на Тайске.

 

Ето на какво описание попаднах за героя му в мобилната дорама Shinikare, която ще стартира на 28 май.: "Fujigaya will apparently be playing the role of a "relationship destroyer", somebody who purposely breaks apart relationships. A normal guy, who lives with this dark secret.". Интересно... Ще го видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предаването сКисумай го засичах и аз. Много опасни изпитания им дават. Някои доста ги е страх.

Тайске направи много хубава роля в Бакотай, заедно с Ямапи и Коки, но след това го потъна в екранно забвение за известно време. За сметка на това, той и групата му винаги са били неизменна част от Шоунен клуб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Shinikare стартира на 28-ми и вчера вече изгледах първи епизод. Кратки са епизодите от по 10-ет минути (на финал имаше и 5-ет минутно представяне на това, което ни очаква в следващите епизоди), а и нормално това е мобилна дорама.

 

Не зная какво точно да кажа... Свикнали сме азиатците да са пестеливи на целувки и по-откровенни сцени в дорамите, а тук това, което видях от Тайске и какво предстои в следващите епизоди... Без думи бях.

Наистина тази година сериозно ще си изявява Фуджигая-сан. Допадна ми старта, както и изпълнението на Мирей Киритани. Пасват си отлично двамата.

С интерес очаквам следващите епизоди. Имаше слухове, че NOT TV планират да издадат на DVD или да пуснат Shinikare и по една от националните телевизии, но са отрекли вчера категорично.

 

Епизодите на Shinikare (2012) са точно 50-ет и ще се излъчват всеки делничен ден. В събота и неделя ще се повтарят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излязоха подробности тези дни около Beginners! (2012). Героят на Тайске ще се казва Тепей Шимура, а в дорамата ще му партнира и неговият колега от Kis My Ft2 - Хиромицу Китаяма (моят брат-близнак, с който освен, че споделяме една дата гледам и на килограми и височина сме абсолютни близнаци, хаха, ех, тези япончета!). Историята ще се развива в полицейска академия, с много строги правила, лишени от мобилни телефони, без право на романтични връзки. Тепей (героят на Фуджигая-сан) мечтае от дете да бъде състезател по бягане, но баща му изчезва, а живота му започва да се разпада.

Интересно заглавие за мен. Дано получа добрия сценарий и отличното изпълнение. Режисьор на Beginners! е Дайске Ямамуро (Rondo, Love Shuffle, MR. BRAIN, JIN)

 

С Тайске в Shinikare става все по-интересно след изгледани вече 6-ет епизода (днес по NOT TV се излъчи 7-ми), 4-ри от тях и с превод на английски. Отлична мобилна дорама и съм изключително доволна от изпълнението му.

 

Любима за мен снимка - Тайске "в действие" с батата по време на бейзболния турнир на Джонитата, който се състоя през месец май тази година.

 

514982e04bf5a1bc.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Beginners! изглежда интресно, но ще видим като почне.

 

Аз също бях изненадана от Shinikare.

Гледах първите два епизода и въпреки че не разбрах много, защото беше без субтитири,

ме заинтригува и мисля да си го догледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излязоха вчера в Япония още подробности около Beginners!. Дорамата ще стартира на 12 юли (четвъртък) от 21:00 ч. японско време по TBS. Видях и промо на продукцията, което много ми хареса и ми дава надежди, че всяка серия с Тайске и Хиро ще си струва отделеното време. Песента към дорамата ще е на Kis My Ft2, но за нея все още не се знае нищо повече.

 

На 2 юни по Fuji TV стартира и отново участието на 7-та членове на Kis My Ft2 в кулинарното предаване Moshimo (Moshimo Tours). Епизодите се излъчват всяка събота. Първи бе Тошия Мията, втори (бел.ред. миналата събота, 9 юни) участва Юта Тамамори (за радост тук не го караха да яде само лук), а днес в Япония ще се излъчи епизода с Хиромицу Китаяма. Тайске също ще участва, но не мога да разбера кога точно, защото на финала на всяко издание дават кадри и представят госта в следващото издание. Това предаване е много интересно и забавно (е, поне за мен). Участниците в него обикалят най-различни ресторанти и заведения в Япония и опитват от специалитети там. Като зрител се любувам на начина, по който се приготвят типично японски специалитети (и смея да твърдя много неща от европейската кухня, които и ние с удоволствие похапваме) и постоянно се чува: "Oishi! Oishiiiiii!".

 

Hamakisu продължава с пълна пара, а Тайске и момчетата се справят много добре с всяка възложена им задача. Тайске с голямо неудоволствие похапва от странните зеленчуци, кисели физиономии, но държи линия.

 

Shinikare се развива все по-интересно и интригуващо. Изпълнението на Тайске е отлично.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Постер на Beginners!, който японците пуснаха тези дни. Лейтенант Фуджигая е готов за изпълнение на служебния си дълг.

Как да не ти се прииска да станеш част от "S Class"? След 12 юли по TBS... Подготвяме униформите и гледаме.

 

f3f3747e48fe7d02.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В блоговете и страниците, които следя посветени на Kis My Ft2 и Тайске започнаха да валят вече поздравления и мен ме прихвана от тази вълна. В Япония вече е 25-ти юни, за това...

 

Otanjoubi Omedetou, Taipi!

 

Да е жив и здрав! Голям мой любимец и много ценен от мен член на Johnny's Entertainment. Напоследък изявите му не спират и това страшно ме радва. Нямам търпение вече и за Beginners!, въпреки че всеки ден го гледам в Shinikare. Тайске на екран - и пей сърце. Напоследък виждам Тайске и постоянно на кориците на най-различни списания в Япония. Страхотни фотосесии, разгледах и августовския брой на списание ViVi. Кариерата му започна да върви стремглаво нагоре.

 

6df07168495bd6bf.jpg

 

Японците пуснаха преди два дни рекламата на Beginners!, качиха я в youku, след това затвориха достъпа, но вчера видях, че някоя добра душа е качила клипа и в тубата, дори с HD качество. Тук сме на принципа днес го има - утре го няма, но поне за сега видеото стои, така че може да се види.

Песента е на Chumbawamba - Tubthumping, а Тайске, Хиромицу и Аяме се усмихват в униформи. И моята "униформа" е готова, шапката също, а на 12-ти юли и аз "влизам" в академията.

 

I get knocked down, but I get up again. You're never gonna keep me down...

 

http://www.youtube.com/watch?v=x31Aej_9Vo0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От миналата седмица ми се иска да споделя за нещо, което гледах с Тайске... Това е изданието на Hamakisu (шоуто на Kis My Ft2, за което споменавам и в други мои постове тук) от 18 юли, т.е от миналата седмица, снощи излъчиха в Япония и поредния нов епизод. В това предаване освен, че подлагат момчетата от групата на най-различни изпитания, те са принудени да правят много странни, дори опасни неща. Следя ги всяка седмица, защото са и забавни (въпреки всичко, на които са подложени) и ме карат като зрител да преживявам и аз с тях всяко едно изпитание пред екран.

 

Защо споменавам по-специално епизода от 18 юли? В него момчетата трябваше, тъй като са Kis, да направят всеки един от тях и Kiss с животинче, избрано от екипа. Да, но животинчетата не бяха малко котенца, кученца или сладки зайчета, а жираф, хипопотам, жабок, скорпион и да не продължавам (схваща се картинката). Пръв бе наш Хиромицу Китаяма, а за него бе хипопотам. Кита Мицу пътешествие в Индия не може да го изплаши, където е принуден да се бори с какво ли не, та един хипопотам ли, и целувка с него. Герой! Успя, въпреки че най-трудното в началото бе да привлече вниманието на хипопотама, който е женски и се казва Хана-чан. Дойде ред и на Юта Тамамори и Тайске Фуджигая, а обекта на тяхната целувка бе.. жабок. Тайске буквално се смрази, когато видя какво трябваше да направи. На лицето му бе изписан истински ужас. Криеше се до Тошия Мията, стискаше ръце и гледаше как първо Юта се "справя" с целувката с жабока (жабока не се превърна в красива принцеса след целувката на Юта). Дойде и ред на Тайске, а той едва стоеше на краката си, но въпреки всичко се справи с това огромно за него предизвикателство. Прилагам и скрийшот, ако някой иска да види паметния момент. След целувката с жабока, дойде ред отново на Юта и Тайске, но този път с жираф. Тук забавата бе голяма. Първо трябваше някак да успеят да привлекат вниманието на жирафа, за да се приближи до тях. Юта Тамамори се обърна към жирафа с думите: "Onegai shimasu, kisu shite kudasai!" (Моля те, целуни ме!), но жирафът изобщо не ги отразяваше (ехх, ако беше някоя почитателка...). Все пак успяха с плодове да го привлекат и да получат така заветната "kisu" и от жирафа. Моментът с Тайске бе паметен, а той буквално онемя. Най-добрата снимка с целувка, т.е тази на Тайске и жирафа бе определена като най-добра.

Интересно е това предаване, въпреки че ги принуждават да правят опасни неща, момчетата се справят много добре и не се отказват. Тайске също ме впечатлява. Гледам го всяка седмица и в епизодите на Beginners! и Shinikare и се радвам.

 

Тайске Фуджигая, един жабок и една... целувка.

 

 

6ed9f8d9686f7dee.jpg

 

 

Тайске и в сцена от втори епизод на Beginners!. Всички други дорами, които стартираха този сезон свалиха своя рейтинг при излъчването на втори епизод, но само Beginners! го повиши с повече от един пункт.

 

5abf9376fa2f8c46.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност за снимката с жабока и за снимката с жирафа (която обра точките), Тайске бе обявен за най-добър. Победи Юта в съревнованието между двамата, защото момчетата са разделени на два отбора. Тайске е част от "сините". Голям ужас бе изписан на лицето му, но се справи, въпреки че в началото се страхуваше да хване жабока. Юта не успя. Такаши държа при него жабока, а Тайске се справи сам. Когато и жирафа го целуна, той сподели, че му е пуснал език. Голям смях.

Shimura Doubutsuen на Масаки Айба е далеч от това, което изживяват тук Тайске и колегите му. Също следя това предаване, а и от няколко епизода гостува Мокомичи Хаями. На него му повериха грижите за едно мъничко мече, което прави много бели. Моко го гледа като бебе. Това предаване е също много интересно, но там се набляга най-вече на различни преживявания с животинки, най-вече мънички, за които участващите популярни личности в Япония трябва да се грижат.

 

Напоследък излязоха, а и продължават да излизат фотосесии на Тайске за различни японски списания. Отделно продължават и публикациите в броевете на Potato, Myojo, Wink Up и Duet всеки месец с Kis My Ft2.

Ето ги с Мирей Киритани, негова партньорка в Shinikare в новия августовски брой на Myojo.

 

73fd264e9cf345ad.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 28 юли (бел. ред събота) се излъчи и участието на Тайске в Moshimo (Moshimo Tours) - предаването на Fuji TV, за което говоря и представих в пост 9 тук.

Тайске бе заедно с още няколко момчета, но не от Kis My Ft2, на обиколка из Tokyo Disney Sea. Тайске и героите на Уолт Дисни. Това трудно се изпуска. Обиколиха няколко заведения там, всъщност това е и целта на предаването - обикалят и опитват от най-различни вкусотии в ресторантите, сладкарниците, в които влизат. Тайске, както и очaквах бе душата на компанията. С него и около него бе най-интересно. Лепна си и много хубава панделка в стил "Мини Маус", а първи на него даваха да опитва всичко. Първи той коментираше и обикновено с така характерната за него усмивка и одобрителното: "Oishii desu!". Какви ли не вкусотии опита и бе винаги много доволен от избора си. Рьоске Хашимото от A.B.C.-Z гледаше отстрани и се радваше на своя сенпай.

 

Прилагам и два скрийшота, които направих на Тайске. Прическата бе в тон с мястото, на което се намираха - Tokyo Disney Sea.

 

5bd9bfefd834fe36.jpg

 

b4eb2cc02098ef83.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голямо приключение е било това с целувките :lol:

От написаното от теб, което прочетох за различните предавания, в които е бил, очевидно Тайске се справя повече от чудесно с различните предизвикателства.

Аз продължавам да му се радвам в Beginners

Последните две снимки с паделката, които си сложила, ме подсетиха за една сцена от последния епизод.

 

tumblr_m7udpn6ab11r20tuho1_500.gif

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност това издание на Hamakisu го описах в другия ми форум, защото момичетата проявиха интерес и искаха да видят повече снимки от целувките и на Кита Мицу, и на Тайске, и на Юта Тамамори. Големи предизвикателства, но момчетата не се отказват и не се държат като примадони. Справят се много добре с всичко, което им възложат. Похвално е.

 

Ще публикувам поста си, а и тук е запечатана знаменитата целувка на Тайске с жирафа, която бе обявена за номер 1.

 

 

Ето и снимките... т.е скрийшотове от мен. Целта бе освен да целунат даденото животно, но и техен колега да успее да запечата момента на снимка. При някои "целувките" трябваше и да се повторят именно, защото не успяваха да "уловят мига". Така например Тайске целуваше жабока на няколко пъти, както и жирафа, за да успеят да го заснемат добре (при жирафа Тайске бе ядосан на Тошия Мията, че не е успял да го заснеме от първия път, та се наложи да повторят "романтичния момент"). Лудо целуване, няма 5-6 при Kis My Ft2.

 

Ето го наш Хиромицу Китаяма и хипопотамската му целувка. Забележете от първата снимка, че той е настоятелната страна.

 

f16725266670ac61.PNG

 

Целувката на Кита Мицу

 

b48f9045badc8138.PNG

 

Целувката на Юта "Лукчо" Тамамори с жабока (целувката на Тайске я видяхте)

 

da0a8b1f9a940abe.PNG

 

и реакцията на Тайске в това време, гледайки отстрани...

 

73c74ada1adc6fd8.PNG

 

Целувката на Юта с жирафа

 

2d7c52338dacc62e.PNG

 

и целувката на Тайске с жирафа (да поясня - това оранжевото в устата на Тайске е морков, с който той привлича жирафа, а това черничкото отдолу е езика на жирафа)

 

43a538bff4f06b7c.PNG

 

fe21659f81a11acf.PNG

 

0b639ca9021b6010.PNG

 

Пускам и скрийшотове с английските субтитри, за да разберете какво точно казаха, и което мен ме докара до луд смях след като видях снимката на Тайске с жирафа, която спечели съревнованието. Тайске сподели, че цитирам "жирафа му е пуснал език". Това е било една много дълбока целувка. Несъмнено.

 

9e47181e0ddcfd95.PNG

 

72d98f4860470625.PNG

 

5b49872c09e42a9d.PNG

 

 

Не може да не го харесваш Фуджигая-сан, още повече ако следиш и като мен другите му изяви - в тв предавания, гостувания в различни шоу програми. Голям чаровник е. С него не е скучно нито за миг. Ролята му в Beginners! е доказателство за това. Нямам търпение днес и за 4-ти епизод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...